TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Valamelyikõtök nem udna nekem abban segíteni, h hogyan tudok letöltött autót betenni a játékba?<#szomoru1>#szomoru1>
Elõre is kösz!
Valamelyikõtök nem udna nekem abban segíteni, h hogyan tudok letöltött autót betenni a játékba?<#szomoru1>#szomoru1>
Elõre is kösz!
rájöttem... kössz a segítséget...
és ott a tömörítésbe kell berakni vagy magát a tömörítést másoljam oda?
C:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
és hova kell õket berakni?
De nagy részük mûködik TMN-el is.
azok elvileg a sunrisehoz vannak de ha jól tudom megy a TMNnel és mindegy milyet raksz be bár én személy szerint a bay-t még nem próbáltam
http://goo.gl/gd6Zi5
De ha egyiket sem lehet berakni akkor honnan lehet olyat letölteni, amit be lehet?
És a stadium se?
Üdv!
A letöltött autókat hogyan kell berakni a játékba? Mindegy hogy milyen autót rakok be (coast, stadium, bay stb.)?
A letöltött autókat hogyan kell berakni a játékba? Mindegy hogy milyen autót rakok be (coast, stadium, bay stb.)?
Amikor még játszottam vele, akkor 7-8. volt Magyarország.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Úgy tudom, hogy úgy számolják az országok pontjait, hogy az országos ladder elsõ 10 helyén álló emberek pontjait adják össze.
Hali! A hétvége során nagyon lecsúsztunk, mi történt? Csak a 15. helyen állunk. Gyerünk húzzunk bele!!! 😊
Amúgy nem tudjátok pontosan hogy számolják az országos ranglistákat? Mindenkinek az eredménye számít és azt átlagolják, vagy csak az elsõ néhány? Na jó játékot addig is és HAJRÁ VISSZA KELL KERÜLNI AZ ELSÕ OLDALRA!!!
Amúgy nem tudjátok pontosan hogy számolják az országos ranglistákat? Mindenkinek az eredménye számít és azt átlagolják, vagy csak az elsõ néhány? Na jó játékot addig is és HAJRÁ VISSZA KELL KERÜLNI AZ ELSÕ OLDALRA!!!
Sajnos a magyarításba becsúszott jópár vastag helyesírási hiba is 😞(((
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
HUPSSSZ!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>Tényleg elkapkodtam egy kicsit a kérdést...De azért köszi!!! (én marha... múúú)
Hellósztok TM-Nations rajongók!Tud közületek valaki olyan oldalt,ahonnan már lehet letölteni saját készítésû pályákat???Mert a multi-ban sok jó pálya megfordul,amivel játszanák szívem szerint többször is!
Én úgy csinálom, ha nem férek be, hogy legközelebb elõbb kezdek kanyarodni. Ha meg nagyon éles a kanyar, akkor a kanyar elõtt kb 5 méterrel elkezdek fékezni, és mikor amikor beérek a kanyarba, akkor elengedem a féket, és gáz+kanyarodás gombot nyomom.
Máshogy nem lehet javítani rajta? Mert így csak középmezõny..., egyszerûen nem férek be pár kanyarba.
Ti hogy csináljátok?
Ti hogy csináljátok?
Igaz hogy nem sok angol dolog van a játékban(szerintem),de mégis elkészítették a magyarosítást.Erre tessék!
http://flickr.com/photos/zolika90/
billentyûzettel baromi lassan fordula kerék kormányzáskor (láttam, mikor fejreálltam.😊))
Kormánnyal változik a kormányzás sebessége????
Kormánnyal változik a kormányzás sebessége????
LOL tom régi ez de most véletlen megtaláltam (#140)
tényleg lehet pénzt kapni Trainigekért amibol tudok pályaelemeket venni? és hol? (egyáltalán ez TM-N? 😄)
tényleg lehet pénzt kapni Trainigekért amibol tudok pályaelemeket venni? és hol? (egyáltalán ez TM-N? 😄)
@
NGcs, menj a tmn.uw.hu-ra!
szal akkor ide kéne egy locator... ha felteszem ftpre a "sajátautó".zip -et és csinálok mellé egy locatort ami erre mutat akkor látják?
@
Igen át tudod festeni. Azért nem látják a többiek, mert valószínüleg lassú a feltöltési sebességed, így lassan megy át hozzájuk.
Sziasztok!
Ha letöltök egy autót akkor azt áttudom festeni? és miért van az hogy az átfestett autómat nem látják a többiek?
Ha letöltök egy autót akkor azt áttudom festeni? és miért van az hogy az átfestett autómat nem látják a többiek?
@
Ha használsz locatort, akkor hamar feltöltõdik, mert a többiek nem tõled töltenek, hanem a netrõl, így gyorsabb. Locatort úgy kell csinálni(ha nincs eleve hozzá), hogy csinálsz egy fájlnév.zip.loc nevû fájlt, amibe beleírod a fájl letöltési url-jét.
kösz
de mindkettot ugyanugy kell berakni a jatekba ugye?
jah es kb. mennyi ido aíg feltölti a skint szóval hogy a többiek is lássák? 1-2kör is lehet akár?
de mindkettot ugyanugy kell berakni a jatekba ugye?
jah es kb. mennyi ido aíg feltölti a skint szóval hogy a többiek is lássák? 1-2kör is lehet akár?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Az, hogy a skin, az eredeti autót festi át, az autó, meg egy teljesen más autót tesz be. A skin letöltés a skincenterbe vezet, az autó letöltés meg a carparkba.
mi a különbség a skin és az autó letöltés között?<#confused>#confused><#lama>#lama><#help>#help>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
<#nyes>#nyes>
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Kösz