2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • nearo
    De leokézom és utána fut a játék rendesen.
  • nearo
    Ez meg a másik, nem tudom számít-e, de ezt szokta kiírni indításkor:
  • nearo
    Nem, a második gombnál árnyékolni lehet, meg állítólag saját képet lehet a kocsira tenni, vagy valami ilyesmi. Elvileg külön részenként a negyediknél lehetne festeni a kocsit, csakhogy az az ikon nekem hiányzik onnan.
  • ngcsnet
    nálam is csak ezek vannak
    amúgy szerintem a 2. gombnál lehet sablonnal festeni a kocsit
  • Zomil
    onnan tényleg hiányzik egy ikon
  • nearo
    Ez ugye így nem stimmel.
  • nearo
    Van egy problémám. Már sok skint csináltam magamnak eddig, és nemrég csak úgy poénból elolvastam egy helpet a festéshez. Erre mit látok? Hogy a kocsi részeit külön-külön is lehet festeni, de ez a menüpont nekem egyszerűen nem jelenik meg. Sehogy sem. Tudna valaki segíteni? Még jobb skineket tudnék így csinálni magamnak...
  • quack
    fu ez eleg kockaul hangzik
  • puma1
    :) Én úgy értettem, hogy ezt csinálja főként szabadidejében. Nem megy discoba pl, hanem TMN-ezik. :P
  • Atkamon
    jó az akik éjjel nappal a gép előtt ül az már nem hobbyból csinálja hanem függő...:P
  • puma1
    Igen. Vannak játékosok akik még komolyabban. Ez sztem olyan mint egy hobbi. Valaki éjjel-nappal focizik, valaki Pl fifázik. Én nem azt mondtam, hogy ez legyen valakinek az élete csak azt, hogy gyakoroljon minden nap, és vegye komolyan a dolgot.
  • ngcsnet
    ennyire komolyan vesztek egy játékot?
  • puma1
    Sziasztok! A Team-Nobilis Multigaming-Clan egyik leadere vagyok.

A klán szeretne egy TMN squadot (részleget) is tudni a soraiban.

Akik kedvet kaptak a dologhoz, van idejük rá, és ügyesek is, bátran vegyék fel velem a kapcsolatot! A legügyesebbek felvételt nyernek a klánba, és igazi profi közegben, profik között bizonyíthatnak!
    Kérlek Titeket, hogy csak azok írjanak akik tényleg komolyan vennék a dolgok (sok gyakorlás, versenyzés).

Jelentkezhetsz:

- ha vagy mIRCen: #nobilis @ Quakenet
    - MSN is felvehetsz: [email protected]

Üdv.: joco
  • puma1
    Sziasztok!
  • ngcsnet
    Dodo: Nálam nem jön be a banner :(
  • ngcsnet
    photoshop plugin (lsát FAQ)
    GameData\Menu\Media\Texture\Images
    itt vannak a menü képek
    a többi képet a Stadium könyvtárban keresd

(backupot mindenképp csinálj)
  • Tobacco
    mwgtudná valaki mondani, hogy hogyan kell kicserélni, a töltö képernyöt, és hogyan lehet az út elemeket átfesteni??
  • RoberToO90
    Nekem is volt már hasonló problémám és végülis csak a háttérben futó vírusírtót (h mér futott azt még ma sem tudom, mer nem volt beállítva automatára :S) kellet lekapcsolni mer naon használta a wincsesztert...
    Szal vagy azt teszed amit K2 mondott (erre gondolt sztem) vagy megnézed nincs-e olyan más alkalmazás a játék futása alatt ami azt a wincsit használja ahol a win és a game van (nekem 2 vinyóm van és amikor a másikon ment a virusell. addig semmi gond nem volt, szal valszeg ez lehet a probléma)
  • Gerygrey
    Igen... De végülis megvan a gond, csak nem tudtam hogy intro/játékközbeni események szerkesztése után megint hitelesíteni kell. Újrahitelesítés után működik (csak az volt fura, hogy egyáltalán a mappa sem látszódott amiben a map van) Szerintem ezt be kellene tenni a FAQ-ba, mert nem egyértelmű.

Egyébként veszett jó ez a game, tegnapelőtt találtam rá és nem tudom abbahagyni :D
  • ngcsnet
    hitelesítve lettek a pályák?
  • Gerygrey
    Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy se szerverindításkor, se solo módban nem látja a TMN a challanges mappán belül a My Challanges-t, csak a Nadeo-t, vagyis csak az alap pályákkal tudok játszani szólóban, és csak ezeken tudok szervert indítani. Délelőtt még ment, most vajon mi lehet a baj?
  • KRi2
    Akinek fagyi tünetes lenne a játék ,kör végén ,vagy ha entert nyom és kb 1 percre lefagy a game ,meg kattog a hang ,annak javaslom eme orvosságot (énis ezzel sziivtam a napokban ,még win reinstall is ráment):

TMN könyvtárában nyisd meg ezt a három file-t notepaddal:icontent.cache, imcontent.cache, imcontentQ.cache. Mindenféle szöveget krixkraxot tölrölj ki a file-okból ,és ments el őket. Tedd irásvédetté mind a három file-t. éés vioala!
  • moon21
    óó, akkor bocsi a reagálásomért :D
  • LSL
    upsz, nem neked. UT2007 nek szántam.
  • moon21
    jo, mostmár sikerült csatlakozni :)
  • moon21
    amugy utánanéztem google-ben és más forum-okon is irják, hogy ilyen hibával találkoztak. gondolom ők is most lent futkosnak az udvaron ;)
  • moon21
    miért is??
    egyáltalán nem használok proxy-t. irtam, hogy a Trackmania-ban is kikapcsoltam, és a tűzfalban is ENGEDTEM. ezek után általában mennie kéne a netes játékoknak, nem??
    hogyha ezután hülyének nézel, akkor veled van gond, úgyhogy thx a válaszodat!!
  • moon21
    ok, kösz, akkor majd később. :)
  • LSL
    Kérd meg a szüleidet, hogy védjék le jelszóval a gépedet, és menj az udvarra játszani a barátaiddal. Hagyd a pc-t későbbre.
  • Dodo55
    A Nadeo szervereivel van gond, próbáld később.
  • moon21
    amikor a menüben rákattintok, hogy Internet azt irja ki, hogy: bad proxy configuration. és nem enged játszani. pedig a proxy-t a játék Launcher-ében nem engedtem. a tűzfalban is engedve van a játék.
    tud vki segiteni?
  • UT2007
    THX

Már köröl néztem, csak nem tudok angolul anyira, hogy ércsem, hogy mi van oda irva [#vigyor3]

[#email]DE MOST MEG BROBÁLOM UJRA ]
  • armageddon666
    EZ EGY TELJES JÁTÉK AMI TÖK INGYENES! NINCSEN DEMÓJA! DE OTT VAN BANNERBAN EGY CSOMÓ LINK! MIÉRT NEM NÉZEL MEG EGYET ÉS HÁTHA LETUDOD SZEDNI ONNAN?!
  • UT2007
    de a teljest hol lehet meg kapni?
    menyibe kerül?
  • UT2007
    de a teljest hol lehet meg kaopni?
    menyibe kerül?
  • UT2007
    a Demo
  • armageddon666
    ez teljesjáték... csak ingyenes.
  • UT2007
    Sziasztók!

Én ha felmegyek egy szerverre, 1kört megyek és meg fagy, és ha le nyomom a ctrlt akkor szintén meg fagy a játék!

Egylébként már meg jelent a teljes TMN?

• UT2007
    Sziasztók!

Nekem a játék ha felmegyek 1szerverre 1kört megyek és meg fagy, és ha le nyomom a ctrlt akkor szintén meg fagy a játék!

Egylébként már meg jelent a teljes TMN?
  • Braveheart
    De még csak single player módban próbáltam ki, ott jött elő a gond!