2614
-
#1849 LOL
amikor legelőször belépsz netre, beírod a jelszót (ezt hívják úgy hogy regisztráció), és akkor elmenti a fiókodat, utána már belépsz ugyanezzel a loginnal/passal -
tyukol #1848 Hát nekem kellett!És mindig kér egy jelszót ha neten akarok játszani! -
#1847 nem kellett regisztrálni egy oldalon sem -
tyukol #1846 Már rájöttem csak registrálni kellett egy oldalon mert kérte egy jelszót!!!!!!!!!! -
#1845 Nearo: oké, várom h visszatérj :D
NGCS: Figy, van aki 1ből rákatt h neten jáccon de mikor mondtuk neki h solo aszitte más játékról beszélünk :DDD -
#1844 középen van egy kis internet gomb, nem találod?
pedig ennél egyszerűbb nem lehet már -
#1843 Nem, mer most kaptam egy nfs undergroundot, aztán azzal vagyok elfoglalva, de majd valamikor lehet, hogy "visszatérek":). -
tyukol #1842 Lehet hogy nagyon béna vagyok de nem tudok rájönni hogy hogyan lehet ezzel online játszani.Valaki tudna segíteni? -
#1841 az már nem jó nekem.... kb. 1700ig járnak oda emberek és már 1600 vok... vmi más kéne... télleg Nearo, te már nem szoktál jáccani? -
#1840 az már nem jó nekem.... kb. 1700ig járnak oda emberek és már 1600 vok... vmi más kéne... télleg Nearo, te már nem szoktál jáccani? -
#1839 Jamlant nem tudom nézted-e már. Egy német szerver, 123 férőhelyes, általában dugig van. -
#1838 Azoktól kérdezem akik mostanában jáccanak: Nem tud vki 1 olyan szervert ahol sok a pont 1800 körülinek? FC2500 nem jó mer ott kevés a pont, Linksmai.lt mexűnt :S vki tud 1 jót? Boostrockers sem jó :D -
#1837 aseco a legjobb szerver -
#1836 alpha channel ,az átlátszó avatarhoz kell?
elárulom hogy én hogy csináltam ,ha vki cserébe segiit belőni egy rekord szervert (ami a legjobb idöket rögziiti sql-be). Új körvesernyhez kellene ,ha vki tud segiiteni köszi.msn:krizantenija[at]gmail.com -
BLoR #1835 Tud valaki Alpha Channelt csinálni? -
#1834 routered van, akkor ott kinyitod 2350-es portot
ha nincs akkor tűzfalad állítod -
#1833 fiúk megtudnátok mondani valamit? azt kéne megoldani hogy a pályáimat fel tuggyam tenni szerverre de nekem mások nem tudnak csatlakozni mit tegyek hogy jólegyen? -
#1832 az igen
(amióta nem játszok,hogy feljöttetek ) -
#1831 hát fiúk királyok vagyunk :D ha valaki azt mondaná nekem hogy a magyarok pár hete a 14. ek voltak akkor kiröhögtem volna :D -
#1830 -
#1829 Nem szenvedtem...:) -
#1828 Gratulálok. Nem keserítettél el. Nincs kedvem ennyit szenvedni vele... -
#1827 -
#1826 Most igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de...:
plusz a pro pályákon is ugyanez... -
az I8 és 9 még nem sikerült, de 2 kivetélével a többi pálya mind ezüst
-
#1824 default kocsi miért nem jó?
amúgy gamedata\vehicles\media\texture\ -
#1823 kössz -
#1822 A palya neve mellet a kis piros nyilra kattints! -
#1821 a /nations.tm-exchange.com oldalról hogy lehet leszedni a replayeket? -
#1820 jo, ugy mondom, hogy a tobbi szerverhez viszonyitva itt talalkozhatsz a legjobbakkal -
#1819 Hát hogy a legjobbak az túlzás, mer' 1000 és 5000 között, meg képességek alapján sem a legjobbak, de azért kemény a mezőny. Egyébként meg egész gyakran látok 10000 felett is embereket, de egyszerre 10-nél többet nem nagyon. Láttam már 500000 felett is. -
#1818 jamlan.de, a legjobb jatekosok szoktak ott jatszani (10000. hely felett nem nagyon van player, csak aki beteved) -
#1817 mi az a jamlan? -
#1816 LOÁL!! jamlanon szétvertem a komplett mezőnyt és kaptam rá 363,83 pontot... két nap alatt kb 5000 helyet jöttem előre, mióta megtaláltam a jamlant... -
#1815 sztem arra kerdez, hogy van-e valami alap, amit photoshopban atrajzolgathatsz, ha custom autot szeretnel csinalni -
#1814 Pff... ennek szerintem fuss neki mégegyszer, nem igazán értem mit szeretnél... -
Cool-spot #1813 Sziasztok! Létezik Nations verdához skin template? elég zavaros igy :( -
#1812 Na, mostmár nincs hibaüzenet, vagy mi a fene, de a másik bajom még nem oldódott meg. -
#1811 Naggyából. Megnéztem az oldalt, de elvileg most máshonnan töltök egy verziófrisítést. -
#1810 lefordítottad? érted mi van kiírva?