2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • ngcsnet
    LOL
    amikor legelőször belépsz netre, beírod a jelszót (ezt hívják úgy hogy regisztráció), és akkor elmenti a fiókodat, utána már belépsz ugyanezzel a loginnal/passal
  • tyukol
    Hát nekem kellett!És mindig kér egy jelszót ha neten akarok játszani!
  • ngcsnet
    nem kellett regisztrálni egy oldalon sem
  • tyukol
    Már rájöttem csak registrálni kellett egy oldalon mert kérte egy jelszót!!!!!!!!!!
  • RoberToO90
    Nearo: oké, várom h visszatérj :D
    NGCS: Figy, van aki 1ből rákatt h neten jáccon de mikor mondtuk neki h solo aszitte más játékról beszélünk :DDD
  • ngcsnet
    középen van egy kis internet gomb, nem találod?

pedig ennél egyszerűbb nem lehet már
  • nearo
    Nem, mer most kaptam egy nfs undergroundot, aztán azzal vagyok elfoglalva, de majd valamikor lehet, hogy "visszatérek":).
  • tyukol
    Lehet hogy nagyon béna vagyok de nem tudok rájönni hogy hogyan lehet ezzel online játszani.Valaki tudna segíteni?
  • RoberToO90
    az már nem jó nekem.... kb. 1700ig járnak oda emberek és már 1600 vok... vmi más kéne... télleg Nearo, te már nem szoktál jáccani?
  • RoberToO90
    az már nem jó nekem.... kb. 1700ig járnak oda emberek és már 1600 vok... vmi más kéne... télleg Nearo, te már nem szoktál jáccani?
  • nearo
    Jamlant nem tudom nézted-e már. Egy német szerver, 123 férőhelyes, általában dugig van.
  • RoberToO90
    Azoktól kérdezem akik mostanában jáccanak: Nem tud vki 1 olyan szervert ahol sok a pont 1800 körülinek? FC2500 nem jó mer ott kevés a pont, Linksmai.lt mexűnt :S vki tud 1 jót? Boostrockers sem jó :D
  • Tobacco
    aseco a legjobb szerver
  • KRi2
    alpha channel ,az átlátszó avatarhoz kell?

elárulom hogy én hogy csináltam ,ha vki cserébe segiit belőni egy rekord szervert (ami a legjobb idöket rögziiti sql-be). Új körvesernyhez kellene ,ha vki tud segiiteni köszi.msn:krizantenija[at]gmail.com
  • BLoR
    Tud valaki Alpha Channelt csinálni?
  • ngcsnet
    routered van, akkor ott kinyitod 2350-es portot
    ha nincs akkor tűzfalad állítod
  • Rolly
    fiúk megtudnátok mondani valamit? azt kéne megoldani hogy a pályáimat fel tuggyam tenni szerverre de nekem mások nem tudnak csatlakozni mit tegyek hogy jólegyen?
  • desigo
    az igen

(amióta nem játszok,hogy feljöttetek )
  • Rolly
    hát fiúk királyok vagyunk :D ha valaki azt mondaná nekem hogy a magyarok pár hete a 14. ek voltak akkor kiröhögtem volna :D
  • desigo
  • nearo
    Nem szenvedtem...:)
  • LSL
    Gratulálok. Nem keserítettél el. Nincs kedvem ennyit szenvedni vele...
  • ngcsnet
  • nearo
    Most igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de...:

plusz a pro pályákon is ugyanez...
  • LSL

az I8 és 9 még nem sikerült, de 2 kivetélével a többi pálya mind ezüst
  • ngcsnet
    default kocsi miért nem jó?
    amúgy gamedata\vehicles\media\texture\
  • LSL
    kössz
  • gyraph
    A palya neve mellet a kis piros nyilra kattints!
  • LSL
    a /nations.tm-exchange.com oldalról hogy lehet leszedni a replayeket?
  • j0nNyKa
    jo, ugy mondom, hogy a tobbi szerverhez viszonyitva itt talalkozhatsz a legjobbakkal
  • nearo
    Hát hogy a legjobbak az túlzás, mer' 1000 és 5000 között, meg képességek alapján sem a legjobbak, de azért kemény a mezőny. Egyébként meg egész gyakran látok 10000 felett is embereket, de egyszerre 10-nél többet nem nagyon. Láttam már 500000 felett is.
  • j0nNyKa
    jamlan.de, a legjobb jatekosok szoktak ott jatszani (10000. hely felett nem nagyon van player, csak aki beteved)
  • DJ Bee18
    mi az a jamlan?
  • nearo
    LOÁL!! jamlanon szétvertem a komplett mezőnyt és kaptam rá 363,83 pontot... két nap alatt kb 5000 helyet jöttem előre, mióta megtaláltam a jamlant...
  • j0nNyKa
    sztem arra kerdez, hogy van-e valami alap, amit photoshopban atrajzolgathatsz, ha custom autot szeretnel csinalni
  • nearo
    Pff... ennek szerintem fuss neki mégegyszer, nem igazán értem mit szeretnél...
  • Cool-spot
    Sziasztok! Létezik Nations verdához skin template? elég zavaros igy :(
  • nearo
    Na, mostmár nincs hibaüzenet, vagy mi a fene, de a másik bajom még nem oldódott meg.
  • nearo
    Naggyából. Megnéztem az oldalt, de elvileg most máshonnan töltök egy verziófrisítést.
  • ngcsnet
    lefordítottad? érted mi van kiírva?