TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Hogy klántag lehetsz<#nyes><#banplz>

nearo
Aha. Akkor úgy kérdezem, hogy mi az ami minden klánnál ugyanaz, ugyanúgy mûködik?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ngcsnet
Ez általában klántól függõ, mindegyiknél más a követelmény

nearo
Volna néhány kérdésem a klánokkal kapcsolatban:
Egy klántagság mivel jár? Egyáltalán mit értünk pontosan az alatt, hogy klán? A tagok pontjai összeadódnak, meg ilyesmik? Vannak-e esetleg kötelezettségek? Hogy mûködik a felvétel? stb...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ngcsnet
Igen.

értem szval te az RMT saját fórumjában írtál neki..

ngcsnet
RMT saját fórumjában írtam.

sztem nem sürün jár ide 😄S:A:ASD:

ngcsnet
RMT-vel beszéltem már, jatikingnek írtam privit

tag

ngcsnet
RMT a te csapatod?

Aragox
Hallottam hírét, hogy csapatadatokat gyûjtesz, hogy összesítsd az ország klánjait. A mi csapatunkról kaptál már infókat? A másik kérdés, nem lehetne kicsit felbõvíteni a dolgot? volna néhány ötletem nekem is, egyeztetnünk kellene.. 😊

ngcsnet
mentésnél az elõugró menüben tudod változtatni a mipmapok számát, és a csatornákat is

Aragox
Úgy néz ki mostanában sokat hal meg a központi szerver, vagy sokat javítanak rajta, de lassan az megy csoda számba, ha megy a ladder.

Festõi kérdés: Nem tudja valaki, hogy alpha csatorna nélkül, szimplán lehet-e dds-t exportálni az nvidia pluginjával? És ha igen, hogyan? Pl. ha ikont szeretnék exportálni, és nem szeretném, ha leduplikálja a képet 10-szer. Elõre is köszi.

rmt(pont)extra(pont)hu - nézelõdjetek 😊

fecsee
hali!

nektek se megy a hálójáték?
"belsö szerver hiba" üzenetet kapok, ha csatlakozni szeretnék...
Nem. F-el és S-el lehet forgatni!

ngcsnet
a,s,d,x, ezeket próbálgasd

nearo
jobb vagy bal alt+görgetõ, görgetõ nélkül nemtom

A festésnél, hogy lehet a feliratokat forgatni?

nearo
mé nincs ladder?

nearo
Annak láttad már a videóját?
nem mondanál ilyeneket... ott egyéni legjobbam26,30, tehát csúnyán le vagyok maradva😊

desigo
csináld meg a G4et😊
desigo
<#taps>
nearo
azon belül Nadeo tracks, aztán már csak meg kell keresni

nearo
nations.tm-exchange.com

zolo
És ezt hogy tudod bizonyítani?

http://flickr.com/photos/zolika90/

nearo
VILÁGREKORDOT TARTOK AZ E-4-EN!!!!!!!!!!

MoLc
Már megtaláltam kösz a segítséget

MoLc
te töltöttél már le ?

ngcsnet
pedig valahogy le lehet tölteni azokat a repeket

MoLc
Ott már én is kerestem de nem találom sehol csak az eredeti mappokat szedi le pedig ott van melette a rekord.

ngcsnet
nations.tm-exchange.com-on lehet

MoLc
Hali tud vki nekem mondani 1 linket ahol letudom tölteni bármelyik map replay ét ?

lenne egy kérdésem/kérésem. nézem itt a carpark kocsikat és minden féle fajta kitalált kocsit találok de a majdnem leghíresebb audiból a rendes modelleket mint pl az A8 eggyet se találok! pedig luxus kocsi és tmnben vagy tmsben nagyon jól mutatna! ha valakinek lenne egykis ideje és ért a modellezéshez az megpróbálhatná mert egyedi lenne nagyon! ez olyan kérés ami csak annak szól akit érdekel és én sajnos nemértek a modellezéshez 😞

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

nearo
Ja, és nearo vagyok...

nearo
A gémpad nem az én ötletem, én csak mondtam, hogy nekem is szokott néha így "ragadni" a kormányzásom. Mondjuk nekem nem csak szervereken, hanem szólóban is elõjött már ez a probléma.

grizzly21
Ki nevezhet? Nekem most érettségi, de utána nyáron beszállnék aktivan ha lehet.
sok idõre nem emlékszem, asszem az e5-öt 1:03 körül szoktam csinálni.

www.nitroforce.atw.hu , akinek kedve van egy klanhoz...

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

már 1napja nem kaptam meg a 100pontom(kb ennyi gyült)
miért nem kaptam meg?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Nem eddig....Az elején nekem is volt olyan, hogy a nemzetközi ranglistán 3xxx helyezettként kaptam 217 pontot a 8. helyért...Gondolom, mert az elsõ 100-ból is azon a szerveren játszottak, és rosszabb idõt mentek....akkor az egyszer😊
aztán után gondolom korlátozták 99.99-re, mert nem láttam több 100-ast, vagy afölöttit...Most nemtom, mi van már régen nem játszottam.

grizzly21
jah, ezt nem tudtam

desigo
Az igen
csak eddig 99.99 pont volt a max...
grizzly21
ujreg nyilván

desigo
Játszottam hollandoknál és volt olyan aki nyert és 150-190 pontot kapott!
Csak nézett mindenki,hogy mi van...
grizzly21
akkor passz..lehet h a tüzfal az oka, de azzal eddig sem volt gond..

desigo
Nekem tökéletesen ment egész délután...
grizzly21
most mmi van? Nem megy a game?
már1 honapja nem próbáltam de ma akartam játszani és bad proxy

naero mit akarsz avval, hogy vegyünk gémpadot?
az a gondja a jateknak hogy nicns gamepadom? LOL 😄
sztem csak javitják
de lehet igzad van, ha nem arra a gamepadra gondlok 😄

mi van a tmn el? uopdate?
updateltem, de semmi
😄 senkinek sem jo, nekem invalid key 😄😄😄