2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • nearo
    Jah... Avd-en jó pályák vannak, azokon néha sikerült megvernem a komplett mezőnyt jamlanon... olyan kétszer-háromszor:)
  • desigo
    De nem szeretem a Prokat:)
  • ZiP90
    Hát nekem az Exp és Pron kívűl minden megvolt, a Pro-n asszem 2 az Expen az I sor hiányzott, de csak mer már untam... inkább Adv párti voltam/vok ;)
  • nearo
    Hmm... nadeo-mapokat addig toltam, amíg meg nem lett mindegyiken az author medal...
  • ZiP90
    Én meg (főleg) emiatt hagytam abba... Bekerültem 1 jó klánba (azóta megszűnt), világon mindig első 3ba voltunk, és kezdtem magam felhúzni 800. helyről, és erre 1xcsak beelőznek minket ezek a boosterek, mer ők is klánba gyűlnek, nem is egybe...

Szal onnantól már csak azér jáccottam, h. 1re jobb legyek, de aztán azt is meguntam...

Má nem volt kit legyőzni xD LoL, nah jó ez nem igaz, külföldi szervereken (csak nadeo mapon) sokan vertek, de magyarok között (nadeon!) talán Rém volt aki szinte mindig vert, vagy legalábbis 50%nál többször nyert ellenem ;)
  • nearo
    Hmm... hát ez tényleg nagyon...
    Mondjuk engem nem nagyon veszélyeztet, eddig legjobb valami 5000. voltam.
  • ZiP90
    Az az amit mindenki utál aki nem csinálja :D

A lényege, h sok láma beáll 1 szerverre, ahova a jelszót csak ők tudják, és olyan pálya megy h. elég az előrét nyomni, persze vmi hosszabb, hogy több pontot kapjanak (ieneket lehet tmx-en találni, asszem 'press forward' mapok), és akkor estére, vagy több napra ott hagyják a gépet és beállítják h. előre menjen (vagy ráraknak vmit a kurzorra, de asszem a * gombbal is lehet, azt elég 1x megnyomni) és akkor szerzik a pontot úgy h. nincsenek is a gépnél... és így felvitték magukat az első 10 majd sorba új acc-ot csináltak és már majdnem az első 25 hely az övék (ha nem több)... van aki 1x-re több tmn-t futtat a gépén, és akkor még több a pont...

Szóval ennyi lenne a lényege, remélem érted, és rájössz te is mekkora f*szság ez...
  • nearo
    Miaza boostolás?
  • ZiP90
    Nah ja, akkor talán én is... de mosmár unom nagyon... már sztem 1000be sem vok, pedig nem is olyan rég, még mielőtt elkezdték ezt a boostolást, talán 300 körül voltam, azóta rendesen nem lehet pontot szerezni :(
  • nearo
    Húú... ha lesz ladder-reset, akkor lehet, hogy megint elkezdem, de ha így marad, akkor nem valószínű...
  • j0nNyKa
    inteligens :]]]]
  • Dodo55
    CitizenX hozzászólását töröltem, mert kicsit durva volt.
    A hozzászólásról készítettem képet(ha valakit érdekelne), itt van: KÉP
  • hen-tes
    Azért elég merész bizonyíték nélkül így elitélni valakit..
  • [HUN]FaTaL
    12ezret egy játékért sem adok ki mkég a TMU-ért sem
  • ngcsnet
    Hivatalos infó szerint 40€, de ez boltonként, országonként változhat.
    Azért mondtam én is azt hogy 10000-12000ft
  • Tobacco
    Tényleg igazad van elég vad kijelentés volt az a 8000 ft.
    De még nyárelején vettem eurot okosba 200 ft-ért és az zavart be.

De ezen az oldalon 34 € ba kerül ami 9180 ft
  • Tobacco
    egy oldalon látam ahol hirdeték elörendelhetöben.
  • ngcsnet
    ki mondta hogy TMU 8000 lesz?
    tényleg?
  • Tobacco
    Szerintem nem lesz TMN leadder.
    És remélem aki megszerete ezt a játékstilust a TMN-el az is ugy gondolkodik, hogy 8000 ft nem sok a TMU-ért és minimum egy év játékért, és megveszik.
  • [HUN]FaTaL
    gondolom a TMN marad ingyenes azért csak kezdhetünk újrapontozni:D
  • ngcsnet
    egyébként (bár sztem biztos hallottatok róla), újra fogják indítani TMN szerverét (TMU miatt), szal az összes pont el fog veszni, de ez még nem biztos, viszont ha majd megtörténik, akkor ne lepődjetek meg.
  • ngcsnet
    reklámtáblát bizonyára megtaláltad már
    helyezd le
    nyomj rá jobb oldalt a festékesbödön gombra
    válaszd ki a reklámtáblát
    válaszd ki a felbukkanó ablakból a megfelelő festést a táblára
    (használhatsz egyéni készített reklámokat is, csak tegyél jpg vagy dds képet a gamedata\skins\any\advertisement könyvtárba)
  • WATERwebpage
    Ja, és nem tudjátok, h pályaépítőben hogyan kell táblákat beszúrni???
    mint pl a Warning!!!, vagy a nyilak >>> ...
    Mindenhol kerestem őket, dehát...
  • WATERwebpage
    De MIXÁnak ott van... a tmn.uw.hu faq oldalon olvastam róla, és neki ott is van...csinált bemutatóképeket, meg elmagyarázta, h azokat hogyan kell használni...nem értem...
  • kristof92
    Senkinek sincs ott sajnos az a kis ikon....Csak sajnálkozni tudok :)
  • WATERwebpage
    Helló!

Lenne egy nagy kérdésem... Hogyan lehet külön festeni az autó részeit?! Én is olvastam, h lehet, meg minden, de nekem sem jön elő az a kis ikon... Mi a franc baja lehet?! Jó hülyén oldották meg a játékot... Vkinek megy, vkinek nem... SZEMÉTSÉG!!! Így nem tok igazán jó kocsikat csinálni... photoshophoz meg nincs kedvem...

PLZ HELP!!!! Választ akarok nem sajnálkozást!!
  • Arsenalfun
    jajj rossz smily ra kattoltam....
  • Arsenalfun
    Köszy megnézem
  • ngcsnet
    F10 vagy F11 vagy F12
  • Arsenalfun
    Van beépített screenshot????
    Melyik gomb (ha van) !!!
    THX
  • arpad vezer
    Köszi szépen! Még nem tudom kipróbálni, de valószínű működni fog.
  • morfeusss
    Hi all! Következő butális problémám van! Nvidia gforce 6200-as vkari! Nem indul a game! Elmondom miket csináltam eddig! 4x Ujra tel Driver frissítés 2x ujratel! Windows ujratel, SP2! Mindent frissítettem meg minden! Erre-Végső elkeseredésemben elővettem a 3 éves "poros" ATI kártyám, és default setuppal tökéletesen fut! Csak akad mivel régi a kártya, azaz élvezhetetlen....Mi lehet a probléma? Megköszönném ha kapnék választ!
  • ngcsnet
    :-Internet

szóló az nem interneten van
  • j0nNyKa
  • Clava
    Zsír ez a játék de nem egészen értem hogy hogy lehet onlineon játszani meg ofical én belépek a játékba akokr nem történik semmi ott vna lehet vállasztani hogy solo vagy mit akarok rámegyek a solora és ahogy azt viszem úgy kapom a pontot vagy hogy?
  • RoberToO90
    Sorry, a linket sikeresen kihagytam :DD
    Nah akkor itt van:
    http://www.nadeo.com/modules/xfsection/article.php?articleid=67
  • RoberToO90
    Hali!

Itt a leírás erről a dologról, sajnos csak angolul, ha esetleg nem értenéd, lefordíthatom neked a fontosabb részeket :)

Üdv: Rob (semmien klán XD)
  • arpad vezer
    Sziasztok!

Ha helyi hálózatról szeretnék szervert készíteni, a játékkal, akkor valami NAT problémát jelez, és nem tudnak csatlakozni a szerveremhez.

Tudtok esetleg valami megoldást a problémámra? Interneten nem nagyon találtam kezelhető infót.

Előre is köszi!

Üdv: Árpádvezér (FightClub)
    www.fightclub.try.hu
  • nearo
    Szerintem egyszerűen nem jegyeztette meg a jelszavát a géppel. Amúgy meg én se.
  • tyukol
    Nekem úgy valamiért nem sikerült pedig elhiheted higy próbálkoztam!