2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • misirulez
    Ok, köszi a választ :)
    és még 1 kérdés:
    mit jelent az, hogy érvényesítve van-e az accountom, továbbá ha tegyük fel nincs, akkor hogyan tudom érvényesíteni? :)

üdv,
    pmisi
  • ngcsnet
    dudának - horn.wav

motorhang:
    EngineFast.wav
    EngineIdle.wav
    EngineLow.wav
    EngineMid.wav
    EngineRev2.wav
    EngineRev.wav

ezeket pakold a .zipbe, és egyéni duda/motorhang lesz, mások is hallani fogják (feltéve ha érvényesítve van az accountod)

az a kis monitor pedig igen azt jelzi hogy valakik spectator (néző) módban téged néznek, a szám pedig hogy ennyien néznek
  • ColdFire
    néznek téged
  • misirulez
    Valamint, hogyan kell más hangot berakni az autónak?
  • misirulez

Mit jelent, a kis monitor(vagymijaz) meg mellette a kettes?
  • Dodo55
    Jaja, már levettük volna azt az oldalt, de az UW pont most tette lehetetlenné a feltöltést FTP és PHP oldalról egyaránt...
    Úgyhogy ezzel jól megszívtuk.
    A bannert majd átírom, ha megtalálom a forrását, és akkor a jó helyre fog mutatni.
  • ngcsnet
    bocs de az adatbázis lementése miatt szükség volt hogy le legyen zárva az oldal egy kis rövid időre, aztán behalt az ultraweb és ezt a beléptető oldalt nem tudtuk lecserélni
  • blaze
    Köszi.
  • ngcsnet
    http://trackmania.hu/index.php?page=faq
  • blaze
    FAQ:
    "Az oldal költöztetés alatt áll, csak az léphet most be, aki tudja, hogy hova költözünk:"
    Ki volt az a qrva okos ember, aki ilyet kitalált?
  • armageddon666
    Na megoldottam... Hál' isten csináltam pályákat és elmentettem XD abban megtaláltam a nevem...
  • armageddon666
    Huhh nagy gondom van... Rég játszottam és hát elfelejtettem az account adataim :S Nevet is meg jelszót is... Ezt valahogy valahol vissza lehet szerezni? A nevet azt talán kitom találni, esetleg email címet megadni és arra elküldik-e, mert rémlik hogy email is kellett regisztráláshoz. Szal plz valami helpet :S köszi! (Vannak Challangeim esetleg ha azokból kilehet találni valami kis infót.)
  • Dodo55
    A TMS Warez hozzászólásokat töröltem, mert warez meg offtopic is.
  • ColdFire
    jó logo :D
  • ngcsnet
    gf ti4200-al is lagmentesen tökéletesen futott
  • hen-tes
    Én anno ati 9550ge-vel játszottam neten sokat, és bőven vitte, szal a tiéd... :D
  • Tobacco
    én is 6600gt-vel toltam és tökéletesen ment a játék.
  • hhv
    hi
    vidkari driver volt roxx
    feltettem z-tweked forcewaret meg 1 kis rivatuner és máris jobb lett
    amugy 6600gt-m van ami remélem elég ennek a játéknak (legyen má elég nem?)
  • Dodo55
    Milyen videokártyád van?
    Alap, vagy custom pályákon.
    A grafikai beállításokat vedd le eléggé, ha úgy is, akkor net, bár én inkább videokártya gyengeségre gondolok.
  • ngcsnet
    nos, hát lehet hogy lassú a szerver, ismerős a hiba, még olyan is szokott lenni hogy meccs közben kiírja hogy Ignored time, mert belaggolt nagyon, vagy az is lehet hogy le van terhelve a neted
  • hhv
    hi
    HELP!PLS!
    olyan porblémám van hogy ha neten játszok akkor a gyors kanyarokban igencsak beszaggat a kép (élvezhetetlen,érted uccsó kanyar és elbaszod...) érdekes módon solo modban 8x élsimitás meg minden meg se zizzen!! 6 féle forcewaret probáltam már eggyik se jó, router mögött vagyok az nemhinném h baj lenne.Szerintetek?
  • palesz191
    Ha csinálok mapot akkor serveren hogy tudom elindítani?? Meg valaki nem tudna valami rcon parancsokat vagy ehez nincs?
  • Akhi
    NAGYON KOSZI tartozok egyel
  • ngcsnet
    .bik formátum is támogatott, pontosan én sem tudom, de Radvideo programmal lehet .bik-be menteni.

tutorial
  • Akhi
    Sziasztok! Valaki oszhatna egy kis eszt nekem es a sok tudatlanak akik nem tudnak rola szal a kerdes: Mozgo Avatart hogyan?? hisz csak dds es jpg lehet szal lecci lecci skacok valaki osszon eszt koszi!
  • Dodo55
    3450 és 2350
  • ColdFire
    jáj mi a portja??? pls
  • ColdFire
    router ezt megakadályozhatja? mi a portja ennek? :\
  • ColdFire
    thx!
    jáccunk? :D
  • Dodo55
    Látják neten, ha elég gyors a neted feltöltési sebessége.
    Ha nem, akkor a locatorok használata a megoldás.
    Van mondjuk egy autód, aminek a fájlneve auto.zip.
    Ezt a fájlt fel kell valahová töltened, vagy meg kell tudnod, hogy mi a pontos url cím, ahonnan letöltötted.
    Ezután csinálj egy auto.loc fájlt, amit az auto.zip fájl mellé tegyél be, és az auto.loc tartalma legyen az auto.zip letöltési url-je, amit vagy megtudsz, vagy ha nem vagy saját autó/skin, akkor feltöltöd, és azt az urlt írod be, ami a feltöltött fájl url-je.

Ettől nem tőled fogják letölteni mások az autót, hanem a szerverről, ahová feltöltötted/más feltöltötte, és így sokkal gyorsabban látni fogják ők is.
  • ColdFire
    hogy a gyikomba lehet ugy autot betenni h neten is lassak? thx ték
  • ZiP90
    Frappáns hsz
  • ColdFire
    ejj (H)
  • ZiP90
    Az már régen... Volt helyette másik szerver, de naon fákk mapok voltak rajta, azon se sokan jáccottak :\
  • nearo
    Megszűnt a Hunstars, vagy mi? Pedig az egy jó és népszerű szerver volt... Nadeo/adv mapokkal, meg volt egy Kakaoo pálya.
  • desigo
    jaja
    plusz ha mentem egy jó időt legalább volt örömérzetem:)
  • ZiP90
    Nem tom, már nem jáccok, de szvsz amikor még "béna" voltam (kezdő, fogalmazzunk úgy) inkább nagyobbakkal jáccottam... lehet h annyiszor nem nyertem (sőt, szinte soha :D) de sokat lehet tőlük eltanulni ;)
  • [HUN]FaTaL
    Nincs már magyar nadeo/adv szerver? Vagy vmi külföldi is jó ahol elég bénák vannak, mint én:D
  • ZiP90
    Pedig azok egész jók... hosszúak és nem olyan agyalágyultak mint az Exp mapok :)
  • ZiP90
    Jamlanon, pff :D Akik ott jáccanak nagyon ratyik általában :D
    Bár anno én is ott kezdtem ^^

Vannak jobb ADV szerverek, ahol garantálni tudom h. első nem leszel, max szerencsével, vagy ha éppen nincsenek fenn a jók (általában szoktak :D)...

Olyan időket nyomnak átlagban mint amilyenek az én PB-im :D Nem kicsit hagynak le azé' :D