2614
-
#1931 Ok, köszi a választ :)
és még 1 kérdés:
mit jelent az, hogy érvényesítve van-e az accountom, továbbá ha tegyük fel nincs, akkor hogyan tudom érvényesíteni? :)
üdv,
pmisi -
#1930 dudának - horn.wav
motorhang:
EngineFast.wav
EngineIdle.wav
EngineLow.wav
EngineMid.wav
EngineRev2.wav
EngineRev.wav
ezeket pakold a .zipbe, és egyéni duda/motorhang lesz, mások is hallani fogják (feltéve ha érvényesítve van az accountod)
az a kis monitor pedig igen azt jelzi hogy valakik spectator (néző) módban téged néznek, a szám pedig hogy ennyien néznek -
#1929 néznek téged -
#1928 Valamint, hogyan kell más hangot berakni az autónak? -
Mit jelent, a kis monitor(vagymijaz) meg mellette a kettes? -
Dodo55 #1926 Jaja, már levettük volna azt az oldalt, de az UW pont most tette lehetetlenné a feltöltést FTP és PHP oldalról egyaránt...
Úgyhogy ezzel jól megszívtuk.
A bannert majd átírom, ha megtalálom a forrását, és akkor a jó helyre fog mutatni. -
#1925 bocs de az adatbázis lementése miatt szükség volt hogy le legyen zárva az oldal egy kis rövid időre, aztán behalt az ultraweb és ezt a beléptető oldalt nem tudtuk lecserélni -
blaze #1924 Köszi. -
#1923 http://trackmania.hu/index.php?page=faq -
blaze #1922 FAQ:
"Az oldal költöztetés alatt áll, csak az léphet most be, aki tudja, hogy hova költözünk:"
Ki volt az a qrva okos ember, aki ilyet kitalált? -
#1921 Na megoldottam... Hál' isten csináltam pályákat és elmentettem XD abban megtaláltam a nevem... -
#1920 Huhh nagy gondom van... Rég játszottam és hát elfelejtettem az account adataim :S Nevet is meg jelszót is... Ezt valahogy valahol vissza lehet szerezni? A nevet azt talán kitom találni, esetleg email címet megadni és arra elküldik-e, mert rémlik hogy email is kellett regisztráláshoz. Szal plz valami helpet :S köszi! (Vannak Challangeim esetleg ha azokból kilehet találni valami kis infót.) -
Dodo55 #1919 A TMS Warez hozzászólásokat töröltem, mert warez meg offtopic is. -
#1918 jó logo :D -
#1916 gf ti4200-al is lagmentesen tökéletesen futott -
#1915 Én anno ati 9550ge-vel játszottam neten sokat, és bőven vitte, szal a tiéd... :D -
#1914 én is 6600gt-vel toltam és tökéletesen ment a játék. -
hhv #1913 hi
vidkari driver volt roxx
feltettem z-tweked forcewaret meg 1 kis rivatuner és máris jobb lett
amugy 6600gt-m van ami remélem elég ennek a játéknak (legyen má elég nem?) -
Dodo55 #1912 Milyen videokártyád van?
Alap, vagy custom pályákon.
A grafikai beállításokat vedd le eléggé, ha úgy is, akkor net, bár én inkább videokártya gyengeségre gondolok. -
#1911 nos, hát lehet hogy lassú a szerver, ismerős a hiba, még olyan is szokott lenni hogy meccs közben kiírja hogy Ignored time, mert belaggolt nagyon, vagy az is lehet hogy le van terhelve a neted -
hhv #1910 hi
HELP!PLS!
olyan porblémám van hogy ha neten játszok akkor a gyors kanyarokban igencsak beszaggat a kép (élvezhetetlen,érted uccsó kanyar és elbaszod...) érdekes módon solo modban 8x élsimitás meg minden meg se zizzen!! 6 féle forcewaret probáltam már eggyik se jó, router mögött vagyok az nemhinném h baj lenne.Szerintetek? -
#1909 Ha csinálok mapot akkor serveren hogy tudom elindítani?? Meg valaki nem tudna valami rcon parancsokat vagy ehez nincs? -
#1908 NAGYON KOSZI tartozok egyel -
#1907 .bik formátum is támogatott, pontosan én sem tudom, de Radvideo programmal lehet .bik-be menteni.
tutorial -
#1906 Sziasztok! Valaki oszhatna egy kis eszt nekem es a sok tudatlanak akik nem tudnak rola szal a kerdes: Mozgo Avatart hogyan?? hisz csak dds es jpg lehet szal lecci lecci skacok valaki osszon eszt koszi! -
Dodo55 #1905 3450 és 2350 -
#1904 jáj mi a portja??? pls -
#1903 router ezt megakadályozhatja? mi a portja ennek? :\ -
#1902 thx!
jáccunk? :D -
Dodo55 #1901 Látják neten, ha elég gyors a neted feltöltési sebessége.
Ha nem, akkor a locatorok használata a megoldás.
Van mondjuk egy autód, aminek a fájlneve auto.zip.
Ezt a fájlt fel kell valahová töltened, vagy meg kell tudnod, hogy mi a pontos url cím, ahonnan letöltötted.
Ezután csinálj egy auto.loc fájlt, amit az auto.zip fájl mellé tegyél be, és az auto.loc tartalma legyen az auto.zip letöltési url-je, amit vagy megtudsz, vagy ha nem vagy saját autó/skin, akkor feltöltöd, és azt az urlt írod be, ami a feltöltött fájl url-je.
Ettől nem tőled fogják letölteni mások az autót, hanem a szerverről, ahová feltöltötted/más feltöltötte, és így sokkal gyorsabban látni fogják ők is. -
#1900 hogy a gyikomba lehet ugy autot betenni h neten is lassak? thx ték -
ZiP90 #1899 Frappáns hsz -
#1898 ejj (H) -
ZiP90 #1897 Az már régen... Volt helyette másik szerver, de naon fákk mapok voltak rajta, azon se sokan jáccottak :\ -
#1896 Megszűnt a Hunstars, vagy mi? Pedig az egy jó és népszerű szerver volt... Nadeo/adv mapokkal, meg volt egy Kakaoo pálya. -
#1895 jaja
plusz ha mentem egy jó időt legalább volt örömérzetem:) -
ZiP90 #1894 Nem tom, már nem jáccok, de szvsz amikor még "béna" voltam (kezdő, fogalmazzunk úgy) inkább nagyobbakkal jáccottam... lehet h annyiszor nem nyertem (sőt, szinte soha :D) de sokat lehet tőlük eltanulni ;) -
#1893 Nincs már magyar nadeo/adv szerver? Vagy vmi külföldi is jó ahol elég bénák vannak, mint én:D -
ZiP90 #1892 Pedig azok egész jók... hosszúak és nem olyan agyalágyultak mint az Exp mapok :) -
ZiP90 #1891 Jamlanon, pff :D Akik ott jáccanak nagyon ratyik általában :D
Bár anno én is ott kezdtem ^^
Vannak jobb ADV szerverek, ahol garantálni tudom h. első nem leszel, max szerencsével, vagy ha éppen nincsenek fenn a jók (általában szoktak :D)...
Olyan időket nyomnak átlagban mint amilyenek az én PB-im :D Nem kicsit hagynak le azé' :D