TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tesóm jáccot nem én, szal max õ a gyenge 😄
1ébként meg azt mondta h azér nem ment túl gyorsan mer már tudta h az elejét elqrta és a végén csak úgy poénból ugratott oldalra 😄 😄 szal mázli az egész 😛
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
lll l ll lllll l lll ll
lll l ll lllll l lll ll
Nézd meg TMXen az E-4es pályát ahol eddig te tartottad a WR-t... tesóm tök véletlenbõl és 1 bug miatt megdöntötte csaknem 1 másodpercel (!).... sztem nézdmeg a replayt is.... naon LOL 😄😄😄
1ébként NGCS miben jó ez a Mania Drive?
tudtok meg olyan kategoriaju szerverrol, mint a dl volt ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De ezek a gyakorló pályák,ahol az ember 1 kicsit megtanul,idõre célban érni.
Pályaszerkesztéssel nincs gond? ha van 1 kis idõ.
A játék meg ugy izgalmas,ha többen mérköznek meg egymással,amugy nincs
értelme az egésznek,ha csak linkre megy az ember.
Amugy köszi az információt.
"Csak automatikus váltó van?" -Igen
"Nagyon lassan gyorsul fel,mitlehet tenni,hogy gyorsabban menyen?" -Semmit
"Interneten könyebb pálya létezik? mert amik vannak igen bonyolultak." -Van pályaszerksztõ, csinálj magadnak könnyûeket. Amúgy meg az A, B és C betûvel kezdõdõ nevû pályák nagyon egyszerûek.
Csak automatikus váltó van?
Nagyon lassan gyorsul fel,mitlehet tenni,hogy gyorsabban menyen?
Interneten könyebb pálya létezik? mert amik vannak igen bonyolultak.
1ébként ha nagy ritkán játszom, akkor a legnagyobb norvég szerveren szoktam
lehet h ezt nehéz megcsinálni, meg az is lehet h nem tok érthetõen beszélni azér nem értitek 😄 de ha vki felfogta ebbõl a primitív írásból h én pontosan mit szeretnék és ha tudja rá a megoldást akkor az írjon PLZ! 😄
Viszont mostanában a magyar laddert nem hozza be.
Nem az h nem indul meg hasonlók hanem a ladderrõl szeretnék kérdezni.
Nem-e tuja-e vki h hogyan lehet 1 felhasználóról megnézni hányadik a ladderen játékon kívûl... szal vmi PHP szkript kéne asszem mer aki felmegy a http://www.goneabitnoodles.co.uk/-ra az ott meg tudja nézni és néhány külföldi oldalon meg láttam h képbe beteszik ezeket az eredményeket amiket mindig fissen tartanak... de hogyan?
itt van két kép szemléltetés céljából:
ha vkinek van 5lete ossza már meg velem is plz!
Elõre is THX all!
segíthettek, linkeljetek klán oldalakat😉
Egyébként mi a kép lényege?