TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoberToO90
Nearo:

tesóm jáccot nem én, szal max õ a gyenge 😄
1ébként meg azt mondta h azér nem ment túl gyorsan mer már tudta h az elejét elqrta és a végén csak úgy poénból ugratott oldalra 😄 😄 szal mázli az egész 😛

nearo
Régebben realwors hardcore-ra ki volt írva, hogy lehet pályát küldeni, de mostanában ilyet nem látok. TMX-re feltöltöttem két pályámat, eddig a kettõt összesen ötvenen szedték le, szeggyétek le ti is, és kritizáljátok nekem!!! :-)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Tudom, láttam már, ezek szerint tök véletlen volt... de ezzel a módszerrel be lehet vinni 21 alá is, mer' elég gyenge volt a kezdés:-)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ngcsnet
hmm, vedd fel a kapcsolotat a hosttal, & kérd meg hogy rakja be a te pályáidat is

Tobacco
adsl-el kb6-8 játékost ki lehet szolgálni, de ha egy kis pénzt is szánál a dologra akkor ITT bérelhetsz szervert

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

KRi2
Mezei adsl-el menne?

lll l ll lllll l lll ll

LSL
Indísd el a saját szerveredet...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

KRi2
Azmég talán oké is hogy felkerül egy oldalra ,de hogy fog onnan egy /magyar/ szerveren landolni ,ahol különféle emberkék szaladgálnának rajta?

lll l ll lllll l lll ll

ngcsnet
banner: pálya letöltés gomb alatt olyan oldalt találsz ahova felrakhatod,aztán ottvan még a tm hungary oldal...

KRi2
Tudtok olyan szervert/oldalt ahová felpakolhatnám a sajátkezû pályáimat?

lll l ll lllll l lll ll

ngcsnet
"1ébként NGCS miben jó ez a Mania Drive?"

Azt én sem tudom 😄D

RoberToO90
Nearo van 1 rossz hírem számodra 😄
Nézd meg TMXen az E-4es pályát ahol eddig te tartottad a WR-t... tesóm tök véletlenbõl és 1 bug miatt megdöntötte csaknem 1 másodpercel (!).... sztem nézdmeg a replayt is.... naon LOL 😄😄😄

1ébként NGCS miben jó ez a Mania Drive?

ngcsnet
Mania Drive - maszek TM remake játék

Multiplayer, pályaszerkesztõ...

jatiking
hi all

nem csináltok dedicated szervert Dodo55?

Üdv {RMT}jatiking

jatter

desigo
Csak a német szerveren

Ott sorban jönnek a G-H-I pályák

j0nNyKa
imadtam azokat a vadallat palyakat.. kar h vege

tudtok meg olyan kategoriaju szerverrol, mint a dl volt ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Pedig jó szerver volt 😞
desigo
sajnos meg😞
A dl.trackmaniacs server megszûnt? Mostanában sose látom.
laci 700
igen

nearo
De rég írtunk ide is...

Saddalim
érdekes... vedd fel [email protected]

ngcsnet
Szia Sadd, én sokszor fenn vagyok msn-en, te nem vagy fenn soha. Múltkor is írtál itt az sg cahten, akkoris online voltam msn-en is, te viszont nem voltál elérhetõ.

Köszi
De ezek a gyakorló pályák,ahol az ember 1 kicsit megtanul,idõre célban érni.
Pályaszerkesztéssel nincs gond? ha van 1 kis idõ.
A játék meg ugy izgalmas,ha többen mérköznek meg egymással,amugy nincs
értelme az egésznek,ha csak linkre megy az ember.

Amugy köszi az információt.
"Sebességet holtudok váltani?" -Sehol
"Csak automatikus váltó van?" -Igen
"Nagyon lassan gyorsul fel,mitlehet tenni,hogy gyorsabban menyen?" -Semmit
"Interneten könyebb pálya létezik? mert amik vannak igen bonyolultak." -Van pályaszerksztõ, csinálj magadnak könnyûeket. Amúgy meg az A, B és C betûvel kezdõdõ nevû pályák nagyon egyszerûek.
Saddalim
á szia ngcs, ménem vagy fenn mostanában msn-en?

Sebességet holtudok váltani?
Csak automatikus váltó van?
Nagyon lassan gyorsul fel,mitlehet tenni,hogy gyorsabban menyen?
Interneten könyebb pálya létezik? mert amik vannak igen bonyolultak.

ngcsnet
az 1 rosszul sikerült map a régi idõkbõl😊

RoberToO90
aham oks... láttam 1 pályádat.. TV Box vagy mifene 😛 nem rossz csak a vége felé mindig elfelejtek ugratni abba az irányba amerre kéne 😄😄 nah mind1

ngcsnet
õszintén megszólva már nem játszom TMN-el, többi TM valahogy jobban bejön, a nevem TMN-ben pedig, NGcs<#hehe>

1ébként ha nagy ritkán játszom, akkor a legnagyobb norvég szerveren szoktam

RoberToO90
és mi a neved játékban?

RoberToO90
jah és még1: NGCS te jáccol mostanában TMNt? hányadik vagy? hol szoktál jáccani?

RoberToO90
Nah ezt így nem értettem... ki/mi az a Hal|Sascha ?? és ha õ csinálta akkor mér nem vele kell felvenn a kapcsolatot?

ngcsnet
Ezt a rendszert Hal|Sascha csinálta, a Nadeo segítségével...felvette velük a kapcsolatot, úgyhogy ebben csak a Nadeo tudna nektek segíteni<#hehe>

Hát igen ez engem is érdekelne, mert szeretnék az oldalunkra tenni egy részt, ahol élõben lehetne látni a laddert, de nem sikerült eddig rájönnöm, hogy honnan lehetne élõ ladder adatokat lekérni php-vel.
RoberToO90
Kösz a válaszokat, de nem teljesen erre gondoltam... bár azér vmi köze van az egészhez... szóval végülis én úgy gondoltam mien szkriptel lehet kicsalogatni 1 loginból ezeket az infókat amit ez az oldal megmutat... vagy hogy hol tárolja ezt a trackmania?

lehet h ezt nehéz megcsinálni, meg az is lehet h nem tok érthetõen beszélni azér nem értitek 😄 de ha vki felfogta ebbõl a primitív írásból h én pontosan mit szeretnék és ha tudja rá a megoldást akkor az írjon PLZ! 😄

Ja, már írtam nekik abba bug bejelentõ rendszerükbe hetekkel ezelõtt, de ezek szerint még mindig nem csinálták meg.
ngcsnet
a ranktmo.tmbase.de oldalon viszont csak a top10 playert listázza 😞

ranktmn.tmbase.de

Viszont mostanában a magyar laddert nem hozza be.
RoberToO90
Nekem 1 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
Nem az h nem indul meg hasonlók hanem a ladderrõl szeretnék kérdezni.

Nem-e tuja-e vki h hogyan lehet 1 felhasználóról megnézni hányadik a ladderen játékon kívûl... szal vmi PHP szkript kéne asszem mer aki felmegy a http://www.goneabitnoodles.co.uk/-ra az ott meg tudja nézni és néhány külföldi oldalon meg láttam h képbe beteszik ezeket az eredményeket amiket mindig fissen tartanak... de hogyan?

itt van két kép szemléltetés céljából:

ha vkinek van 5lete ossza már meg velem is plz!

Elõre is THX all!

ngcsnet
igen, készül, de lassacskán, hisz sok klán van, aztán vannak klánok akik nem is igazán olvassák a saját fórumjaikat, szal nem kapok tõlük választ

segíthettek, linkeljetek klán oldalakat😉

Aragox
Azt írtad, hogy lesz az oldaladon összesítõ a amgyar klánokról

ngcsnet
Mire gondolsz?

Aragox
Mikor láthatunk klán összesítéseket?

grizzly21
tudom én, pontosan emlékszem😊

desigo
talán ezért:

grizzly21
emlékszem rád srác.
mindig kértük hogy mutogasd a logod😊

desigo
Az,hogy a hollnadok szívtak😄
nearo
Hehh... most nézem csak, szép a kocsid...
Egyébként mi a kép lényege?

nearo
És végül hányadik lettél?