2614
-
#1971 Ja nem jön be az az oldal ahol a skinek vannak. -
#1970 ööö, a carpark mármost a Unitedre van kiélezve, a legrégebbi autókat próbáld letölteni onnan.
vagy szedhetsz le tőlünk is TMN skineket, van feltöltve jó pár modell is -
#1969 Sziasztok
Lehet hogy én vok a szerencsétlen de nekem eddig csak 1 kocsi ment pls írjatok ollyan linket amin találok olyat is ami megy mert eddig csak a shelby cobra volt a jó. Atöbbi nem
PLS PLS PLS
köszi:SrAta -
Reyes #1968 Köszi szépen, meg is van:) -
Dodo55 #1967 Na, az van, hogy a sima letöltési linkkel nem tudsz locatort csinálni, mert az egy php fájlon keresztül megy.
Erre azért volt szükség, mert a gbx-eket szövegként megnyitotta a böngésző, így viszont a php fájl beleír a application/force-download mime type-ot a headerbe, szóval mindenképp letöltésként megy a link.
A TMUP az egy ál hálózati protokoll, valójában a TMUP linkeket egy külső progi nyitja meg.
Ha feltelepíted mondjuk az EasyTM nevű progit, és beállítod benne a TrackMania játékaid elérési útvonalait, akkor ha a TMUP linkre kattintasz, akkor elindul az EasyTM, és letölti, majd automatikusan berakja a skint a helyére, és még locator fájlt is gyárt hozzá. -
Reyes #1966 Pontosabban aTIE Fighter-t töltöttem le, amihez a locator fájl kéne:S -
Reyes #1965 Sziasztok!
Az a problémám, hogy letöltöttem egy skint a trackmania.hu-ról, de ahhoz, hogy mások is lássák, kell az URL-je is, ami gondolom a TMUP link mögött van... Viszont a linket nem tudom megnyitni se IE, se Firefox alatt:S
Valaki HELP? -
Dodo55 #1964 Chat: Space
Nézetváltás: NUM 1,2,3,7 -
Bence9292 #1963 Ne haragudj a láma kérdésért, de mivel lehet nézetet váltani multiba? Ja és chatbe mivel lehet írni? -
Bence9292 #1962 Köszi, nem figyeltem :) -
#1961 update gomb. -
Bence9292 #1960 Hi!
Amikor fel akarok menni Onlinera akkor azt írja, hogy az én verziószámom elavult. Asszem (0.1.7.5) vagy valami ilyesmi. Patch kell? Valaki tudna adni? Sehol nem találtam :( -
#1959 Ittvan egy leírás,hogy hogyan kell eltünteni a kocsikat.Ha mindent pontosan úgy csinálsz ahogy le van írva,akkor biztos jó lesz. -
Dodo55 #1958 Becsukod a szemed XD -
#1957 Hogy kell megcsinálni, h ne lássam a többi autót online játékban? -
#1956 Úgyis észreveszik! -
Dodo55 #1955 Kiraktam föntre a linket :D
Vagy nem elég feltünő, így szürk.. izé full pirosan? :D :D :D -
#1954 ...további információ -
Dodo55 #1953 Egy kis közérdekű reklám:
A TrackMania Hungary (trackmania.hu) kihírdette a PSZV-t(Pálya Szerkesztő Verseny), amin az első 5 helyezett eredeti dobozos TrackMania Játékokat nyerhet:
1. Helyezett: TrackMania United
2. Helyezett: TrackMania United
3. Helyezett: TrackMania Sunrise, és TrackMania PowerUp(Sima TrackMania, Original Kiegészítő felrakható rá)
4. Helyezett: TrackMania Sunrise
5. Helyezett: TrackMania PowerUp -
#1952 azta én ezt nem is értem, nem lehet irni trackmania adminnak hogy töröljék az accountjaikat?
rohadt csaló banda, az ország szégyenei -
#1951 hát igen,boostal nem enhéz...persze előttünk is boostolnak.
amúgy alssacskán megvan az 1000000 pont.és nálunk a mostani első nem boostol.ő már télleg tud jáccani,mindig egy top50 szerveren van.
<<200 SX>> -
#1950 igen
#1948: jobb lenne mindenkinek ha nem lennénk ott...^^ -
Neoncsoves #1949 kijött egy patch? -
Neoncsoves #1948 csak maradjunk bent az első 3-ban :P -
#1947 Kicsit kihalt ez a fórum...nem nagyon TMN-ezetk,mi? -
#1946 Ez egy ilyen időről időre előbukkanó probléma, TM szerverek terheltsége miatt, mert ugye több ezer freeloader lóg TMN-en, nemcsoda hogy néha nem bírja a szerver:) -
#1945 Megoldódott magától.! :) -
#1944 hello!
Ha be akarok jelentkezni internetes játékra, akkor azt írja "bad proxy configuration". Nincs ötletetek? (Router mögött vagyok, semmi nem változott, és tegnap este még ment)
Előre is köszi,
Üdv,
Misi -
#1943 Én is nagyon örülnék,de sztem nicns esélyem...ha indulnak a nagy map szerkesztők.. -
Dodo55 #1942 Olyan híreket hallani, hogy lesz egy pályaszerkesztő verseny, amin lehet nyerni TrackMania Unitedet.
Ha igaz a dolog, annak nagyon örülnék :D
Csak annyit tudok, hogy valami Gabriel Cs. Germanh lesz az egyik szervező :) -
#1941 Én is fogok majd...csak legyen jó a dds plugin. -
#1940 Igen -
Primary #1939 Valaki szerkesztett már autót photoshop-pal?
-
szagosmókus #1938 helhel -
#1937 pontosan én sem tudom, mert szerencsére nem folyamodok ilyesmihez, ezért annyira nem is érdekelt, csalás
zombie boost: körpálya, estére leragasztod az előre gombot, és mindenki csak megy, a pontok meg eloszlanak szépen -
#1936 hi!
valaki pls help! miaza boost?:)
sry a láma kérdésért :)
előre is kösz , bye!
-
#1935 egy rövid cikk a ups-ről... -
#1934 Megveszed TMO-t (2000ft) vagy TMS-t (4000ft azt hiszem) -
#1933 kösz, a gyors választ :)
És olyan kulcsot honnan tudok szerezni?
(topik keresőben nemtaláltam infot) -
#1932 hivatalos honlap > Authentificate your account.
ezt TMO/TMS kulccsal tudod megtenni