2614
-
#2012 Köszi, már megoldottam, rendesen update-elte magát ahogy kell, mostmár működik. -
#2011 skinek, pályák, replayok, stb. ha kell
de a legfontosabb szerintem a profilod, Profiles könyvtár + a Scores könyvtár -
#2010 mi az, amit érdemes kimenteni uninstall előtt? -
#2009 ááá... windowst magamtól még soha nem telepítettem újra, peccset meg főleg nem tettemfel... de azért újratelepítem a progit -
#2008 de azért csak telepísd fel újra, gondolom azóta volt 1-2 windows újratelepítésed is, aztán lehet, hogy ezért nem találja a regeditben, esetleg felpakolhattál valami nemhivatalos peccset is rá -
#2007 akkor nem tudom:S -
#2006 most is azzal játszok, csak solo-ban -
#2005 fel van téve a tmn? -
#2004 segítséget kérnék:
letöltöttem a "TmNationsESWC_Update2c_Setup.exe" fájlt, elindítom, leokézom, hogy english, erre kiírja, hogy "TmNations was not found on this computer."
mi lehet a gond? -
#2003 Oks 1000 bocsánat;(
Köszi a felvilágosítást,még új vok:) -
Dodo55 #2002 Akkor írd a TMS topicba, de ne ide plz. -
#2001 Pont az egy 1%-ba tartozok,mert a gyorsabb net sebesség érdekében keresek XD -
Dodo55 #2000 Mert:
-Ez nem TrackMania Sunrise topic
-Akinek eredeti van az nem szarakszik hamachival, tehát te 99%, hogy nem eredetivel rendelkezőeknek céloztad a hsz-ed, ami meg tilos, mert a warez tiltott. -
#1999 nem szabad sn -t és e-mailt közösbe rakni?:) -
#1998 akkor miért is? -
Dodo55 #1997 Nem azért töröltem, hogy újra beírd... -
#1996 Vagy adjon linket pls a szerverekhez :) -
#1994 hahó -
ktomi22 #1993 feloldod gamet tűzfalak alúl.. aztan elinditod.. aztan kiírja höv indításkor hogy van update és le e szeded.. (18MB)
-
wbtist #1992 Kösz a segítséget, de honnan? -
#1991 Van hozzá egy 2007es update azt is szedd le. -
wbtist #1990 Mi lehet a gond? Letöltöm a gamét, feltelepítem, és mikor ki akarok menni a netre azt írja, hogy a verzióm már nem megfelelő. :(
A hivatalos oldalról töltöttem le a legfrissebbet. -
#1989 Hello!
Van valami leirás valakinek, hogy hogyan tegyem fel linuxra a trackmania nations-t?
(angol fórumot találtam, de nem az erősségem)
Jah és a fórumokeresőt valami miatt nemtudom használni, szal bocs, ha pont egy oldallal előrébb kérdezték már.
üdv,
misi -
#1988 nem találja...igen, a laucherből kell -
#1987 öhm, nem egészen értem
nem tudod elérni az update gombot? miért is? launcherből kellene -
DrJunior7 #1986 De nekem úgy van meg a game h egy LAN alkalmakor húztam és nekem is kírja h kéne updatolni és nekem ott csak arra lehet kattintani h OK léccy helppppppppppppppp gyorsanXD -
wavrekordz #1985 Ért valaki a szerverekhez?...főleg az aseco-hoz kéne némi segítség. -
#1984 úúú de rohadék ez a Nadeo -
ktomi22 #1983 legjobb lett volna ha ki se adják az 1iket.. és akkor nem kell döntenem.. -
ktomi22 #1982 nemtom.. én csak 1 hete trackmaniazok... és nemtom eldönteni, hogy az Trackmania Nations-al, vagy Tm United-el játszak olineon :S.. -
#1981 jól néznek ki a pályáid -
wavrekordz #1980 http://tmnwavrekordz.blogol.hu/ -
wavrekordz #1979 Sikerült csinálnom szervert!!!:D...csak nincs kivel tesztelni:(, nem valami gyors sajna a netem, de pár embert tuti elbír... -
ktomi22 #1978 Szerintem lépj be 1 szerverre és beszélj illetékessel.. -
wavrekordz #1977 Igen...de ez csak adatbázis. Nem játékszerver... nekem olyan kontakt kéne, akik szervert üzemeltetnek. -
Reyes #1976 Szerintem ide fel tudod őket tölteni. Többet sajnos nem tudok:S
Egyébként ez a link bent van a bennerban is, ott nézz körül. -
wavrekordz #1975 Jha és főleg körpályákról (laps) van szó... -
wavrekordz #1974 Én valamilyen okokból hónapokig nem is próbálkoztam nettel, de úgy is élveztem a játékot...főleg a pályaszerkesztő miatt:D. Most meg már rákaptam a multira teljesen, viszont vagy tucat szerverre való pályám van ééés sztem simán ott vannak azokhoz képest amiket eddig láttam. Persze ez izlés kérdése is, de a lényeg, hogy tökre felajánlanám őket valahová!
Sok időt szántam rájuk, folyamatosan fejlesztettem, ezért nagyon ergonómikusak, viszont sok bennük a lehetőség, amitől meg nem olyan unalmasak hosszú távon sem...szerintem:D..segítsetek légyszi! -
#1973 Megoldva. Jah és szebben fut vistán mint xp-n! :P -
#1972 Próbált már valaki Vistán játszani?
Nekem nem hajlandó elindulni a TMN, mert valami illesztőprogramról rinyál (starforce)
Megoldás?