2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • nearo
    Köszi, már megoldottam, rendesen update-elte magát ahogy kell, mostmár működik.
  • ngcsnet
    skinek, pályák, replayok, stb. ha kell
    de a legfontosabb szerintem a profilod, Profiles könyvtár + a Scores könyvtár
  • nearo
    mi az, amit érdemes kimenteni uninstall előtt?
  • nearo
    ááá... windowst magamtól még soha nem telepítettem újra, peccset meg főleg nem tettemfel... de azért újratelepítem a progit
  • ngcsnet
    de azért csak telepísd fel újra, gondolom azóta volt 1-2 windows újratelepítésed is, aztán lehet, hogy ezért nem találja a regeditben, esetleg felpakolhattál valami nemhivatalos peccset is rá
  • bazs1
    akkor nem tudom:S
  • nearo
    most is azzal játszok, csak solo-ban
  • bazs1
    fel van téve a tmn?
  • nearo
    segítséget kérnék:
    letöltöttem a "TmNationsESWC_Update2c_Setup.exe" fájlt, elindítom, leokézom, hogy english, erre kiírja, hogy "TmNations was not found on this computer."
    mi lehet a gond?
  • NOrbi576
    Oks 1000 bocsánat;(
    Köszi a felvilágosítást,még új vok:)
  • Dodo55
    Akkor írd a TMS topicba, de ne ide plz.
  • NOrbi576
    Pont az egy 1%-ba tartozok,mert a gyorsabb net sebesség érdekében keresek XD
  • Dodo55
    Mert:
    -Ez nem TrackMania Sunrise topic
    -Akinek eredeti van az nem szarakszik hamachival, tehát te 99%, hogy nem eredetivel rendelkezőeknek céloztad a hsz-ed, ami meg tilos, mert a warez tiltott.
  • NOrbi576
    nem szabad sn -t és e-mailt közösbe rakni?:)
  • NOrbi576
    akkor miért is?
  • Dodo55
    Nem azért töröltem, hogy újra beírd...
  • NOrbi576
    Vagy adjon linket pls a szerverekhez :)
  • NOrbi576
    hahó
  • ktomi22
    feloldod gamet tűzfalak alúl.. aztan elinditod.. aztan kiírja höv indításkor hogy van update és le e szeded.. (18MB)
  • wbtist
    Kösz a segítséget, de honnan?
  • gabi89
    Van hozzá egy 2007es update azt is szedd le.
  • wbtist
    Mi lehet a gond? Letöltöm a gamét, feltelepítem, és mikor ki akarok menni a netre azt írja, hogy a verzióm már nem megfelelő. :(
    A hivatalos oldalról töltöttem le a legfrissebbet.
  • misirulez
    Hello!

Van valami leirás valakinek, hogy hogyan tegyem fel linuxra a trackmania nations-t?
    (angol fórumot találtam, de nem az erősségem)

Jah és a fórumokeresőt valami miatt nemtudom használni, szal bocs, ha pont egy oldallal előrébb kérdezték már.

üdv,
    misi
  • Balintrial
    nem találja...igen, a laucherből kell
  • ngcsnet
    öhm, nem egészen értem
    nem tudod elérni az update gombot? miért is? launcherből kellene
  • DrJunior7
    De nekem úgy van meg a game h egy LAN alkalmakor húztam és nekem is kírja h kéne updatolni és nekem ott csak arra lehet kattintani h OK léccy helppppppppppppppp gyorsanXD
  • wavrekordz
    Ért valaki a szerverekhez?...főleg az aseco-hoz kéne némi segítség.
  • bazs1
    úúú de rohadék ez a Nadeo
  • ktomi22
    legjobb lett volna ha ki se adják az 1iket.. és akkor nem kell döntenem..
  • ktomi22
    nemtom.. én csak 1 hete trackmaniazok... és nemtom eldönteni, hogy az Trackmania Nations-al, vagy Tm United-el játszak olineon :S..
  • bazs1
    jól néznek ki a pályáid
  • wavrekordz
    http://tmnwavrekordz.blogol.hu/
  • wavrekordz
    Sikerült csinálnom szervert!!!:D...csak nincs kivel tesztelni:(, nem valami gyors sajna a netem, de pár embert tuti elbír...
  • ktomi22
    Szerintem lépj be 1 szerverre és beszélj illetékessel..
  • wavrekordz
    Igen...de ez csak adatbázis. Nem játékszerver... nekem olyan kontakt kéne, akik szervert üzemeltetnek.
  • Reyes
    Szerintem ide fel tudod őket tölteni. Többet sajnos nem tudok:S

Egyébként ez a link bent van a bennerban is, ott nézz körül.
  • wavrekordz
    Jha és főleg körpályákról (laps) van szó...
  • wavrekordz
    Én valamilyen okokból hónapokig nem is próbálkoztam nettel, de úgy is élveztem a játékot...főleg a pályaszerkesztő miatt:D. Most meg már rákaptam a multira teljesen, viszont vagy tucat szerverre való pályám van ééés sztem simán ott vannak azokhoz képest amiket eddig láttam. Persze ez izlés kérdése is, de a lényeg, hogy tökre felajánlanám őket valahová!
    Sok időt szántam rájuk, folyamatosan fejlesztettem, ezért nagyon ergonómikusak, viszont sok bennük a lehetőség, amitől meg nem olyan unalmasak hosszú távon sem...szerintem:D..segítsetek légyszi!
  • Sland
    Megoldva. Jah és szebben fut vistán mint xp-n! :P
  • Sland
    Próbált már valaki Vistán játszani?

Nekem nem hajlandó elindulni a TMN, mert valami illesztőprogramról rinyál (starforce)

Megoldás?