TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELP!PLS!
olyan porblémám van hogy ha neten játszok akkor a gyors kanyarokban igencsak beszaggat a kép (élvezhetetlen,érted uccsó kanyar és elbaszod...) érdekes módon solo modban 8x élsimitás meg minden meg se zizzen!! 6 féle forcewaret probáltam már eggyik se jó, router mögött vagyok az nemhinném h baj lenne.Szerintetek?
bdgtl
www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!
tutorial
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
jáccunk? 😄
Ha nem, akkor a locatorok használata a megoldás.
Van mondjuk egy autód, aminek a fájlneve auto.zip.
Ezt a fájlt fel kell valahová töltened, vagy meg kell tudnod, hogy mi a pontos url cím, ahonnan letöltötted.
Ezután csinálj egy auto.loc fájlt, amit az auto.zip fájl mellé tegyél be, és az auto.loc tartalma legyen az auto.zip letöltési url-je, amit vagy megtudsz, vagy ha nem vagy saját autó/skin, akkor feltöltöd, és azt az urlt írod be, ami a feltöltött fájl url-je.
Ettõl nem tõled fogják letölteni mások az autót, hanem a szerverrõl, ahová feltöltötted/más feltöltötte, és így sokkal gyorsabban látni fogják õk is.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://goo.gl/gd6Zi5
Bár anno én is ott kezdtem ^^
Vannak jobb ADV szerverek, ahol garantálni tudom h. elsõ nem leszel, max szerencsével, vagy ha éppen nincsenek fenn a jók (általában szoktak 😄)...
Olyan idõket nyomnak átlagban mint amilyenek az én PB-im 😄 Nem kicsit hagynak le azé' 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szal onnantól már csak azér jáccottam, h. 1re jobb legyek, de aztán azt is meguntam...
Má nem volt kit legyõzni xD LoL, nah jó ez nem igaz, külföldi szervereken (csak nadeo mapon) sokan vertek, de magyarok között (nadeon!) talán Rém volt aki szinte mindig vert, vagy legalábbis 50%nál többször nyert ellenem 😉
Mondjuk engem nem nagyon veszélyeztet, eddig legjobb valami 5000. voltam.
A lényege, h sok láma beáll 1 szerverre, ahova a jelszót csak õk tudják, és olyan pálya megy h. elég az elõrét nyomni, persze vmi hosszabb, hogy több pontot kapjanak (ieneket lehet tmx-en találni, asszem 'press forward' mapok), és akkor estére, vagy több napra ott hagyják a gépet és beállítják h. elõre menjen (vagy ráraknak vmit a kurzorra, de asszem a * gombbal is lehet, azt elég 1x megnyomni) és akkor szerzik a pontot úgy h. nincsenek is a gépnél... és így felvitték magukat az elsõ 10 majd sorba új acc-ot csináltak és már majdnem az elsõ 25 hely az övék (ha nem több)... van aki 1x-re több tmn-t futtat a gépén, és akkor még több a pont...
Szóval ennyi lenne a lényege, remélem érted, és rájössz te is mekkora f*szság ez...
A hozzászólásról készítettem képet(ha valakit érdekelne), itt van: KÉP
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Azért mondtam én is azt hogy 10000-12000ft
De még nyárelején vettem eurot okosba 200 ft-ért és az zavart be.
De ezen az oldalon 34 € ba kerül ami 9180 ft
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
És remélem aki megszerete ezt a játékstilust a TMN-el az is ugy gondolkodik, hogy 8000 ft nem sok a TMU-ért és minimum egy év játékért, és megveszik.
helyezd le
nyomj rá jobb oldalt a festékesbödön gombra
válaszd ki a reklámtáblát
válaszd ki a felbukkanó ablakból a megfelelõ festést a táblára
(használhatsz egyéni készített reklámokat is, csak tegyél jpg vagy dds képet a gamedata\skins\any\advertisement könyvtárba)
mint pl a Warning!!!, vagy a nyilak >>> ...
Mindenhol kerestem õket, dehát...
Lenne egy nagy kérdésem... Hogyan lehet külön festeni az autó részeit?! Én is olvastam, h lehet, meg minden, de nekem sem jön elõ az a kis ikon... Mi a franc baja lehet?! Jó hülyén oldották meg a játékot... Vkinek megy, vkinek nem... SZEMÉTSÉG!!! Így nem tok igazán jó kocsikat csinálni... photoshophoz meg nincs kedvem...
PLZ HELP!!!! Választ akarok nem sajnálkozást!! <#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2><#vigyor0>#vigyor0>
Melyik gomb (ha van) !!!
THX