2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • Burna
    de a játékba iss bekell írni az URL-t nem? oda az "Online leírás"-ba nem?
    és mappába nem jó?
  • Balintrial
    .rar
  • Burna
    a skint .rar formátumba felrakhatom vagy kitömörítve rakjam fel?
  • Burna
    jah köszi
  • Burna
    Tárhelyre?
  • Dodo55
    Bizonyára lassú a feltöltési sebességed, ezért töltsd fel egy tárhelyre a skint, majd csinálj a skin mellé egy szöveges fájlt, aminek a neve az legyen, hogy skin neve.zip.loc, és írd bele a feltöltött fájl címét. Így hamarabb fogja látni más is, mert nem a te (valószínűleg) lassú feltöltési sebességeddel fogják letölteni, hanem amennyivel csak tudják a webszerverről.
  • Burna
    HELLÓ!!!

Felraktam egy BMW skin-t és én látom de akik fenn vannak a szerveren azok csak egy sima alapautót látnak. Nem tudjátok véletlen hogyan lehetne azt elérni hogy ők is lássák a BMW-t?
  • Balintrial
    szerintem meg egyáltalán nem kéne ladder...hiába lenne reset, mindig ugyanúgy elb*sszák.nekem ladder nélkül is megfelelne a játék, nem tudom hogy ki hogy van ezzel.amúgy én csak a bajnokság miatt kezdtem újra játszani
  • nearo
    hát nemtom... szerintem az lenne a legjobb ha mondjuk évente lenne ladder reset...
  • Balintrial
    szerintem meg nem lehetnél a legjobbak között.a boosterek ugyanúgy folytatnák amit elkezdtek.én is abbahagytam, de aztán elkezdtem újra.a rangot meg apontokat leszarom.játék maradt ugyanaz
  • csapdani
    Sry a helyes link:
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=66622C488272ADFA
  • csapdani
    Hello!

Az alábbi playlist-ben van pár in-game videóm, a lista napról napra bővül :)

http://www.youtube.com/my_playlists?p=66622C488272ADFA

Üdv
  • ngcsnet
    Az egész játék élvezetesen játszható, ha nem a rangodat figyeled, sem a pontokat.
  • BarGab85
    kicsit ovodás módszer, de az is az amit a cikkben említett kláén művel az sem kifiomutabb.
  • BarGab85
    Most tettem fel a játékot hétfőn. kipróbáltam és csodálkoztam hogy minden más játékkal ellentétben normális emberek játszanak. másnap gondoltam kicsit utánna olvasok és felmentem a trckmania.hu-ra és látt6am ezt a ranglista csalást és kicsit elgondolkoztam kell-e ez nekem, és arra jutottam hogy amíg csak 1 klán gondolja úgy hogy elb@ssza a mások eredményeit (függetlenül attól hogy én inkább kikapcsolódásként játszom meló után és nem a pontok és listák miatt)addig nics semmi semm veszve csak bojkottálni kell a működésüket.
    Aki csinál szervert az dobja ki őket ha nem tartják be a szabályokat. Ha ők működtetik a szervert akkor pedig ne kapcsolódjon rá senki.
  • Reyes
    Azért a TMN-esek is csinálhattak volna szerintem valamit, igaz hogy ingyenes a játék, de az az ő érdeküket is szolgálja valamilyen szinten, hogy ne omoljon össze a ranglétra...
  • nearo
    ha ez igaz, akkor resetnek jobban örülnék, mert akkor elkezdenék megint játszani, és akár a legjobbak között is ott lehetnék... :) persze lehet, hogy ahhoz nem vagyok elég ügyes :)
  • Balintrial
    Idézet a trackmania.hu-ról:

Amint észrevehettétek, a TMN ranglétra összeomlott, mindez köszönhető azoknak a boostereknek, akik felfedeztek egy rést a ranglétrán, és kihasználva azt, hogy még több pontot szerezzenek.

Egy verseny alatt több százezer pontot is össze lehet szerezni, illetve ha láttok valakit 12243+e00 pontszámmal, annak is fejezzétek ki gratulációtokat, illetve köszönjétek meg neki, és a .pl Rounds szerver gazdájának.

Feltehetőleg resetelve lesz a ladder, illetve még a végleges deaktiválás is szóba került.
  • Balintrial
    Én még játszok vele, többet is mint TMU-val.
  • Dodo55
    Én már a TrackMania United-el játszok, ahogy sokan mások is, de sokan maradtak a TMN-nél, mivel ugye az ingyenes, a TMU meg nem.
  • scorpeeon
    nyomatjátok még? anno amikor megjelent sokat játszottam de aztán abbahagytam, most viszont megint kedvet kaptam hozzá
  • laci 700
    bocsi:p
    én a hivatalos oldalon kerestem
    és azt nem vettem észre hogy ott van...
    küll köszi már jó
  • lee56
    , tudja mit kéne csinálni, de nem látja a fától az erdőt :)
  • ngcsnet
    igen, update gomb a launcherban :o
  • laci 700
    Hello!
    Akartam játszani neten de nem engedi a játék mert ezt írja:
    Your game version (0.1.7.5) is not longer supported, please update your game.
    valamit frissíteni kéne?
    De nem találtam semmit...
    Légyszi segítsetek!
    Thx!
  • liberty2
    Haligali!

Én egy szerver mögül szeretnék játszani, de az a ( had ne mondjam ki milyen szerver ) külön proxy-t használ és millió+1 dolgot nem enged ki, többek közt a TMN-t se. Nem tudjátok, hogy hol lehetne a játéknak megadni, hogy melyik proxy-t használja?
    Köszi elölre is.

Imi
  • trogerzsiger
    köszi!
  • ngcsnet
    www.starforce.com, driverét frissíted
  • trogerzsiger
    Hello!

nemtudom vistán vistán futtatni. Valamilyen starforce prgoram nem kompatibilis a vistával és ezért letiltja, tudok ellene tenni valamit?
  • nearo
    Valami hasonló, mint a #2004-es hsz-ben?
  • Balintrial
    sztem csak rosszul jött le...
  • fernandez93
    CSáztok honnan lehet leszednia jó verzót?mert én leszedtem a hivatalos honlapról és nem jó a telepítője erorr.Nálatok is vagy csak rosszul jött le?
  • Dodo55
    Az újabbat.
    De előtte tedd fel az 1.7.8-at is.
  • fernandez93
    De most melyiket szedjem le?TMN Update 2 (1.7.8)
    Az internetes játékhoz szükséges 18 megás 2007-es patch.

vagy a:TMN patch (1.7.9)
    TMN 1.7.8-ról > 1.7.9-es verzióra frissíti.
    Letöltés
  • fernandez93
    ok köszi
  • Dodo55
    Mindenképpen, ugyanis csak a legújabb patchel tudsz neten játszani.
  • fernandez93
    csáztok megéri leszedni a azt a patchet ami 1.7.8-ról 1.7.9-re csinálja?
  • GDDR
    Hi
    Még X éve nyomtam a TMN -t, letöröltem, és most újra felnyomtam a gépre. Elinditom, belépnék az accomba, de csak azt kinálja fel, hogy csináljak egy újat. Csinálok egy újat, és késöbb belépek a régi accommal. De akkor a nevem, amit a profil menuben beállitottam, az csak az uj accnál jo. Elég gázos a rendszer... Mit lehet csinálni?
  • ngcsnet
    Internet gomb, első belépésnél beírod a login nevet és jelszót, ekkor létrejön az accountod, később ezzel be tudsz lépni.
  • dragonfighter
    Elöször vagyok itt és az lenne a kérdésem hogy hol lehet regelni? nézegettem a hivatalos oldalt de nem találtam :S

Ui:ahogy nézem eléggé kihalt a fórum...