2614
-
#2052 de a játékba iss bekell írni az URL-t nem? oda az "Online leírás"-ba nem?
és mappába nem jó? -
#2051 .rar -
#2050 a skint .rar formátumba felrakhatom vagy kitömörítve rakjam fel? -
#2049 jah köszi -
#2048 Tárhelyre? -
Dodo55 #2047 Bizonyára lassú a feltöltési sebességed, ezért töltsd fel egy tárhelyre a skint, majd csinálj a skin mellé egy szöveges fájlt, aminek a neve az legyen, hogy skin neve.zip.loc, és írd bele a feltöltött fájl címét. Így hamarabb fogja látni más is, mert nem a te (valószínűleg) lassú feltöltési sebességeddel fogják letölteni, hanem amennyivel csak tudják a webszerverről. -
#2046 HELLÓ!!!
Felraktam egy BMW skin-t és én látom de akik fenn vannak a szerveren azok csak egy sima alapautót látnak. Nem tudjátok véletlen hogyan lehetne azt elérni hogy ők is lássák a BMW-t? -
#2045 szerintem meg egyáltalán nem kéne ladder...hiába lenne reset, mindig ugyanúgy elb*sszák.nekem ladder nélkül is megfelelne a játék, nem tudom hogy ki hogy van ezzel.amúgy én csak a bajnokság miatt kezdtem újra játszani -
#2044 hát nemtom... szerintem az lenne a legjobb ha mondjuk évente lenne ladder reset... -
#2043 szerintem meg nem lehetnél a legjobbak között.a boosterek ugyanúgy folytatnák amit elkezdtek.én is abbahagytam, de aztán elkezdtem újra.a rangot meg apontokat leszarom.játék maradt ugyanaz -
csapdani #2042 Sry a helyes link:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=66622C488272ADFA -
csapdani #2041 Hello!
Az alábbi playlist-ben van pár in-game videóm, a lista napról napra bővül :)
http://www.youtube.com/my_playlists?p=66622C488272ADFA
Üdv -
#2040 Az egész játék élvezetesen játszható, ha nem a rangodat figyeled, sem a pontokat. -
#2039 kicsit ovodás módszer, de az is az amit a cikkben említett kláén művel az sem kifiomutabb. -
#2038 Most tettem fel a játékot hétfőn. kipróbáltam és csodálkoztam hogy minden más játékkal ellentétben normális emberek játszanak. másnap gondoltam kicsit utánna olvasok és felmentem a trckmania.hu-ra és látt6am ezt a ranglista csalást és kicsit elgondolkoztam kell-e ez nekem, és arra jutottam hogy amíg csak 1 klán gondolja úgy hogy elb@ssza a mások eredményeit (függetlenül attól hogy én inkább kikapcsolódásként játszom meló után és nem a pontok és listák miatt)addig nics semmi semm veszve csak bojkottálni kell a működésüket.
Aki csinál szervert az dobja ki őket ha nem tartják be a szabályokat. Ha ők működtetik a szervert akkor pedig ne kapcsolódjon rá senki.
-
Reyes #2037 Azért a TMN-esek is csinálhattak volna szerintem valamit, igaz hogy ingyenes a játék, de az az ő érdeküket is szolgálja valamilyen szinten, hogy ne omoljon össze a ranglétra... -
#2036 ha ez igaz, akkor resetnek jobban örülnék, mert akkor elkezdenék megint játszani, és akár a legjobbak között is ott lehetnék... :) persze lehet, hogy ahhoz nem vagyok elég ügyes :) -
#2035 Idézet a trackmania.hu-ról:
Amint észrevehettétek, a TMN ranglétra összeomlott, mindez köszönhető azoknak a boostereknek, akik felfedeztek egy rést a ranglétrán, és kihasználva azt, hogy még több pontot szerezzenek.
Egy verseny alatt több százezer pontot is össze lehet szerezni, illetve ha láttok valakit 12243+e00 pontszámmal, annak is fejezzétek ki gratulációtokat, illetve köszönjétek meg neki, és a .pl Rounds szerver gazdájának.
Feltehetőleg resetelve lesz a ladder, illetve még a végleges deaktiválás is szóba került. -
#2034 Én még játszok vele, többet is mint TMU-val. -
Dodo55 #2033 Én már a TrackMania United-el játszok, ahogy sokan mások is, de sokan maradtak a TMN-nél, mivel ugye az ingyenes, a TMU meg nem. -
#2032 nyomatjátok még? anno amikor megjelent sokat játszottam de aztán abbahagytam, most viszont megint kedvet kaptam hozzá -
#2031 bocsi:p
én a hivatalos oldalon kerestem
és azt nem vettem észre hogy ott van...
küll köszi már jó -
lee56 #2030 , tudja mit kéne csinálni, de nem látja a fától az erdőt :) -
#2029 igen, update gomb a launcherban :o -
#2028 Hello!
Akartam játszani neten de nem engedi a játék mert ezt írja:
Your game version (0.1.7.5) is not longer supported, please update your game.
valamit frissíteni kéne?
De nem találtam semmit...
Légyszi segítsetek!
Thx! -
liberty2 #2027 Haligali!
Én egy szerver mögül szeretnék játszani, de az a ( had ne mondjam ki milyen szerver ) külön proxy-t használ és millió+1 dolgot nem enged ki, többek közt a TMN-t se. Nem tudjátok, hogy hol lehetne a játéknak megadni, hogy melyik proxy-t használja?
Köszi elölre is.
Imi -
#2026 köszi! -
#2025 www.starforce.com, driverét frissíted -
#2024 Hello!
nemtudom vistán vistán futtatni. Valamilyen starforce prgoram nem kompatibilis a vistával és ezért letiltja, tudok ellene tenni valamit? -
#2023 Valami hasonló, mint a #2004-es hsz-ben? -
#2022 sztem csak rosszul jött le... -
fernandez93 #2021 CSáztok honnan lehet leszednia jó verzót?mert én leszedtem a hivatalos honlapról és nem jó a telepítője erorr.Nálatok is vagy csak rosszul jött le? -
Dodo55 #2020 Az újabbat.
De előtte tedd fel az 1.7.8-at is. -
fernandez93 #2019 De most melyiket szedjem le?TMN Update 2 (1.7.8)
Az internetes játékhoz szükséges 18 megás 2007-es patch.
vagy a:TMN patch (1.7.9)
TMN 1.7.8-ról > 1.7.9-es verzióra frissíti.
Letöltés
-
fernandez93 #2018 ok köszi -
Dodo55 #2017 Mindenképpen, ugyanis csak a legújabb patchel tudsz neten játszani. -
fernandez93 #2016 csáztok megéri leszedni a azt a patchet ami 1.7.8-ról 1.7.9-re csinálja?
-
#2015 Hi
Még X éve nyomtam a TMN -t, letöröltem, és most újra felnyomtam a gépre. Elinditom, belépnék az accomba, de csak azt kinálja fel, hogy csináljak egy újat. Csinálok egy újat, és késöbb belépek a régi accommal. De akkor a nevem, amit a profil menuben beállitottam, az csak az uj accnál jo. Elég gázos a rendszer... Mit lehet csinálni? -
#2014 Internet gomb, első belépésnél beírod a login nevet és jelszót, ekkor létrejön az accountod, később ezzel be tudsz lépni. -
dragonfighter #2013 Elöször vagyok itt és az lenne a kérdésem hogy hol lehet regelni? nézegettem a hivatalos oldalt de nem találtam :S
Ui:ahogy nézem eléggé kihalt a fórum...