2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • marci6666
    valaki mondja meg hogy kell multizni ezzel a játékkal meg hogy hol lehet accountot csinálni elöre is kosz!
  • Burna
    Köszi mindent értek
  • Balintrial
    pontosan...
  • Kopinger
    A Nations ingyenes játék, ergo nincs cd key-e... TMO, TMU, TMS cd-key ről van szó, aki esetleg nem értené. Ergo megkell venni egyik eredeti játékot boltból (4000 HUFnál egyik sem drágább) és annak a cd-keyét kell autentifikálni www.trackmanianations.com oldalon, ahove természeesen az accountod nevével, és jelszavával bekell lépni. Ha mindez megvan, akkor már az avatarod és a skined is látható lesz.
  • nearo
    nations-höz eredeti cd-key?!?
  • Balintrial
    ehhez annyira nem értek, de asszem úgy kell, hogy föltöltöd az autót a weboldaladra, csibálsz egy skin neve.zip.loc fájlt, és beleírod az autó elérési útvonalát (ahova föltöltötted), és berakod a skin mappájába...ettől nem biztos hogy látszani fog, egy eredeti cd key jó lenne...
  • Burna
    Heló!.

Valaki leírja részletesen, szórol-szóra, hogy hogyan lehet autót felmásolni a weboldalamra és azt a többiek is látják multiplayer-ben??? Nagyából tudom meg meg is csináltam, de nem müxik...
  • 536134
    Hova kell lementeni a töltéseket??
  • 536134
    Ja asszem má megy azé kösz!
  • 536134
    CSá azt irja ki a game hogy vmit kéne szerezni vmi patch vagy nemtom mit a netes játéknál... vmi 0.1.7.5-öst..
    pls help!
    Lenn olvastam hogy a laucherbe kell benyomni azt de...
    nem indul a launcher......:(
  • Reyes
    Én néha szoktam, nagyritkán, még most is nagyon élvezetes játék szvsz:)
  • mesme
    Nemtom ki az a NGcs, de most neki írok:

Szóval... Letöltöttem, de biztosan működik? Csak kicsomagolom és futtatom? És megoldja a StarForce Protection-t és a nem futást? Kösz mindent. Mesme.
  • Balintrial
    innen játszik még valaki ezzel?
    engem megtaláltok FCTriaL néven...
  • ngcsnet
    google?

How to update StarForce Drivers:

Updating StarForce drivers can improve protected applications performance and drivers compatibility. The following procedure will update the StarForce drivers on your system.
    Download the SFUPDATE tool tool as a ZIP archive.
    Extract and store sfdrvup.exe anywhere on your hard disk.
    Run sfdrvup.exe.
  • mesme
    Jah még valami... kicsit érthetőbben fogalmazzatok mint általában...

Lejjebb találtam olyat, hogy frissíteni kell a Starforce Driver-ét. Ha tényleg csak ez a gond, akkor egyszerűbb lenne ha adnátok egy MŰKÖDŐ linket. Mindent és mindenkinek kösz
  • mesme
    Hello mindenkinek! Lenne egy kis bajom ... Két gépünk van. Az XP-s gép viszi a Nations-t és az Original-t is, a Vista pedig egyiket sem. Mindig valami Starforce protection jön elő. Próbálkoztam és azt írta, hogy valami jogosultságot kell beállítani. Tudom, tudom... a vista nagyon új, de akkor is, légyszi aki tud az segítsen. Láttam, hogy másnak is ez volt a baja és senki sem válaszolt neki, de ha nekem válaszoltok akkor elméletileg neki is . KÖSZ MINDENT ÉS BYE!!!
  • Solskep
    oks, kösz mindent:D
  • Balintrial
    a név elé/mögé, ki kell írni valamilyen formában.de nem kötelező...
  • Solskep
    és azt jelezni kell valahol hogy mi a klán röviditése? és kössz a segítséget:D
  • Solskep
    nemszóltam, megtaláltam:D
  • Solskep
    A hivatalos oldalon hol van olyan h Team rész?:S Bocs lehet hogy ki kéne szurnia a szememet, de nemtalálom...:S
  • Balintrial
    először is ki kell találni a klán nevét, gondolom ez már megvan.a hivatalos oldalon, a Team résznél, be kell regisztrálni a csapatot, és névvel és egy jelszóval.az új tagoknak pedig ugyanott, be kell lépni a klánba az általad megadott névvel és jelszóval.jó ha a klánnak van egy weboldala, esetleg szervere...remélem érthető
  • Solskep
    Sziasztok!
    Pár barátommal szeretnék alapítani 1 saját klánt, de nem tudjuk hogy hogyan lehet és hogy mi kellene hozzá... PLZ aki tud róla valamit az segítsen!

Előre is kössz: John
  • draxler12345
    100 helyről leszedtem mindig ezt csinálja..............
  • Gugyu
    Nálam is ez a probléma én már kb 5 helyről töltöttem le és semmi. Routeren kell vmit állítani?
  • Balintrial
    én nem...töltsd le máshonnan, és telepítsd újra, talán megoldja.
  • draxler12345
    hali!
    remélem vki tudna segíteni....... amikor a játék elindulna bejön az ablak .. aztán eltűnik és kész ennyit csinál... vki tudja mi lehet a gond?
  • Balintrial
    Neon készítése
    Rolly-nak meg már kész.
  • Balintrial
    .../Trackmania Nations ESWC/GameData/Skins/Vehicles/Stadium Car
    .zip formátumba
  • csincse
    Hello!! Kocsikat h lehet betenni a game-be??? Vagyis meik mappába kell betenni?? előre is thx
  • Rolly
    én ehhez kurvára de nem értek ezért akarok csináltatni :P
  • ngcsnet
    projshad.dds-t beteszed a zipbe, és kedved szerinti színre fested, széle természetesen fekete alpha csatornájú legyen, különben elég hülyén fog festeni

itt egy projshadom, ezen még sok módosítani valód van, mert nem igazán passzol a stadiumcarhoz, + át kellene még színezned kedved szerinti neon színre.
    http://trackmania.hu/ngcs/projshad.dds

,NGcs.
  • Rolly
    hi all azt szeretném tudni hogy van e itt egy olyan pro aki tudna nekem "neont" varázsolni? (az old playerek értik és akik nem tudják mi az kérdezzék meg mástól nincs kedvem leírni) pls aki tudna nekem csinálni az írjon priviben és majd letárgyaljuk thx
  • Burna
    felmek játszani egyet a netre egy Ferrari skinnel, én látom meg jól müxik, feltölti - ezt onnan látom, hogy amikor megnyomjuk a TAB-ot akkor végigmegy egy csík - és amikor feltöltötte akkor egy sima alapautót látok a Ferrari helyett. Ez mért van?
  • Burna
    van TM S-em, de az sem eredeti...
  • Balintrial
    igen tototto, a tmn ingyenes, nem lehet eredeti.
    Burna, kell hogy legyen egy másik eredeti TM-ed(TMO, TMS, TMU).TM main oldalán van egy olyan hogy "Authentificate your account".Oda kell beírni az eredeti játékhoz kapott serialt, és akkor fogja látni mindeki.És ezek után csillagot is tudsz küldeni másoknak.
  • tototto
    ez egy ingyenes játék, hogy nem lehet eredeti? :)
    vagy most nem a nationsről van szó?
  • Burna
    Felraktam egy BMW skin-t és én látom de akik fenn vannak a szerveren azok csak egy sima alapautót látnak. Nem tudjátok véletlen hogyan lehetne azt elérni hogy ők is lássák a BMW-t?<<<<<<<<<<<<<<<minden megcsináltam, de mégsem mükszik, az baj lehet ha nem eredeti a játékom????
  • thomasthomas
    rájöttem, de hogy lehet accountot létrehozni????
  • thomasthomas
    Hi!

Hogyan kell online-n játszani?????