TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
update gomb.

Hi!

Amikor fel akarok menni Onlinera akkor azt írja, hogy az én verziószámom elavult. Asszem (0.1.7.5) vagy valami ilyesmi. Patch kell? Valaki tudna adni? Sehol nem találtam 😞

Balintrial
Ittvan egy leírás,hogy hogyan kell eltünteni a kocsikat.Ha mindent pontosan úgy csinálsz ahogy le van írva,akkor biztos jó lesz.<#smile>
Becsukod a szemed XD
misirulez
Hogy kell megcsinálni, h ne lássam a többi autót online játékban?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Balintrial
Úgyis észreveszik!<#smile>
Kiraktam föntre a linket 😄
Vagy nem elég feltünõ, így szürk.. izé full pirosan? 😄 😄 😄
ngcsnet
Egy kis közérdekû reklám:
A TrackMania Hungary (trackmania.hu) kihírdette a PSZV-t(Pálya Szerkesztõ Verseny), amin az elsõ 5 helyezett eredeti dobozos TrackMania Játékokat nyerhet:
1. Helyezett: TrackMania United
2. Helyezett: TrackMania United
3. Helyezett: TrackMania Sunrise, és TrackMania PowerUp(Sima TrackMania, Original Kiegészítõ felrakható rá)
4. Helyezett: TrackMania Sunrise
5. Helyezett: TrackMania PowerUp
tototto
azta én ezt nem is értem, nem lehet irni trackmania adminnak hogy töröljék az accountjaikat?
rohadt csaló banda, az ország szégyenei

Balintrial
hát igen,boostal nem enhéz...persze elõttünk is boostolnak.
amúgy alssacskán megvan az 1000000 pont.és nálunk a mostani elsõ nem boostol.<#smile>õ már télleg tud jáccani,mindig egy top50 szerveren van.
<<200 SX>>
ngcsnet
igen

#1948: jobb lenne mindenkinek ha nem lennénk ott...^^

kijött egy patch?

csak maradjunk bent az elsõ 3-ban 😛

Balintrial
Kicsit kihalt ez a fórum...nem nagyon TMN-ezetk,mi?<#smile>
ngcsnet
Ez egy ilyen idõrõl idõre elõbukkanó probléma, TM szerverek terheltsége miatt, mert ugye több ezer freeloader lóg TMN-en, nemcsoda hogy néha nem bírja a szerver😊

misirulez
Megoldódott magától.! 😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
hello!
Ha be akarok jelentkezni internetes játékra, akkor azt írja "bad proxy configuration". Nincs ötletetek? (Router mögött vagyok, semmi nem változott, és tegnap este még ment)
Elõre is köszi,
Üdv,
Misi

Balintrial
Én is nagyon örülnék,de sztem nicns esélyem...ha indulnak a nagy map szerkesztõk..<#nevetes1>
Olyan híreket hallani, hogy lesz egy pályaszerkesztõ verseny, amin lehet nyerni TrackMania Unitedet.

Ha igaz a dolog, annak nagyon örülnék 😄

Csak annyit tudok, hogy valami Gabriel Cs. Germanh lesz az egyik szervezõ 😊
Balintrial
Én is fogok majd...csak legyen jó a dds plugin.<#pardon1>
ngcsnet
Igen

Valaki szerkesztett már autót photoshop-pal?
<#hamm><#hamm>helhel
ngcsnet
pontosan én sem tudom, mert szerencsére nem folyamodok ilyesmihez, ezért annyira nem is érdekelt, csalás

zombie boost: körpálya, estére leragasztod az elõre gombot, és mindenki csak megy, a pontok meg eloszlanak szépen

ZolEE F1
hi!

valaki pls help! miaza boost?😊

sry a láma kérdésért 😊

elõre is kösz , bye!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

ngcsnet
ngcsnet
Megveszed TMO-t (2000ft) vagy TMS-t (4000ft azt hiszem)<#eplus2>

misirulez
kösz, a gyors választ 😊
És olyan kulcsot honnan tudok szerezni?
(topik keresõben nemtaláltam infot)

ngcsnet
hivatalos honlap > Authentificate your account.

ezt TMO/TMS kulccsal tudod megtenni

misirulez
Ok, köszi a választ 😊
és még 1 kérdés:
mit jelent az, hogy érvényesítve van-e az accountom, továbbá ha tegyük fel nincs, akkor hogyan tudom érvényesíteni? 😊

üdv,
pmisi

ngcsnet
dudának - horn.wav

motorhang:
EngineFast.wav
EngineIdle.wav
EngineLow.wav
EngineMid.wav
EngineRev2.wav
EngineRev.wav

ezeket pakold a .zipbe, és egyéni duda/motorhang lesz, mások is hallani fogják (feltéve ha érvényesítve van az accountod)

az a kis monitor pedig igen azt jelzi hogy valakik spectator (nézõ) módban téged néznek, a szám pedig hogy ennyien néznek

ColdFire
néznek téged

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

misirulez
Valamint, hogyan kell más hangot berakni az autónak?

misirulez

Mit jelent, a kis monitor(vagymijaz) meg mellette a kettes?

Jaja, már levettük volna azt az oldalt, de az UW pont most tette lehetetlenné a feltöltést FTP és PHP oldalról egyaránt...
Úgyhogy ezzel jól megszívtuk.
A bannert majd átírom, ha megtalálom a forrását, és akkor a jó helyre fog mutatni.
ngcsnet
bocs de az adatbázis lementése miatt szükség volt hogy le legyen zárva az oldal egy kis rövid idõre, aztán behalt az ultraweb és ezt a beléptetõ oldalt nem tudtuk lecserélni

Köszi.

FAQ:
"Az oldal költöztetés alatt áll, csak az léphet most be, aki tudja, hogy hova költözünk:"
Ki volt az a qrva okos ember, aki ilyet kitalált?<#mf1><#banplz>

armageddon666
Na megoldottam... Hál' isten csináltam pályákat és elmentettem XD abban megtaláltam a nevem...

@

armageddon666
Huhh nagy gondom van... Rég játszottam és hát elfelejtettem az account adataim :S Nevet is meg jelszót is... Ezt valahogy valahol vissza lehet szerezni? A nevet azt talán kitom találni, esetleg email címet megadni és arra elküldik-e, mert rémlik hogy email is kellett regisztráláshoz. Szal plz valami helpet :S köszi! (Vannak Challangeim esetleg ha azokból kilehet találni valami kis infót.)

@

A TMS Warez hozzászólásokat töröltem, mert warez meg offtopic is.
ColdFire
jó logo 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ngcsnet
gf ti4200-al is lagmentesen tökéletesen futott <#smile>

hen-tes
Én anno ati 9550ge-vel játszottam neten sokat, és bõven vitte, szal a tiéd... 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tobacco
én is 6600gt-vel toltam és tökéletesen ment a játék.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

hi
vidkari driver volt roxx
feltettem z-tweked forcewaret meg 1 kis rivatuner és máris jobb lett
amugy 6600gt-m van ami remélem elég ennek a játéknak (legyen má elég nem?)

bdgtl

Milyen videokártyád van?
Alap, vagy custom pályákon.
A grafikai beállításokat vedd le eléggé, ha úgy is, akkor net, bár én inkább videokártya gyengeségre gondolok.
ngcsnet
nos, hát lehet hogy lassú a szerver, ismerõs a hiba, még olyan is szokott lenni hogy meccs közben kiírja hogy Ignored time, mert belaggolt nagyon, vagy az is lehet hogy le van terhelve a neted