2614
-
#2132 Ez most akkor mi?? Ehhez kella United ue? De a Nations forever meg ez most miben különbözik?? -
#2131 United Forever -
#2130 ma jelenik meg a Track Mania Nations Forever - vagyis a weblapon ezt írják. még szerencse h ezt a játékot nem az Atari készíti .... ;) -
#2129 Beszt játék volt:DD Most vettem meg a unitedet 2000ft-ért bőven megérte:) Javaslom mindenkinek. Ahhoz is jön a forever kiegészítő és elérhető lesz vele az összes TMU és TMNF szerver is:) -
#2128 Na ez egy jó hír megint elöveszem akkor a játékot és tolom majd online az ismerősőkkel talán még a régiekkel is találkozom :) -
#2127 Úton a Trackmania Nations bővített változata -
nagyokor #2126 Sziasztok
Szeretnék segitséget kérni!
A problémám:
Nem tudom elindítani a TrackMania Nations-t!
Feltelepítettem a TMN-t a LT-ra. De a mikor megpróbálom elindítani : "config"-> "bench"-> azt írja ki, hogy a videokártyám jelenlegi beállitása nem támogat vmi 0fps-t! - ezt nem igazán értem
A videokarim: ati mobility radeon 2400 xt, 256 Mb-os. Próbáltam frissiteni a starforce drivert is, de nem változott semmi!
A konfigom:
Intel 1.5 dual core proci
2 GB memória
160 Gb HDD
Ati mobility radeon 2400 XT
Oprendszer: Vista 32 bit-es
előre is köszi minden segitséget
-
#2125 -
#2124 Sziasztok!
Feltettem a játékot,minden faszán ment,aztán rámentem a play-re,és előhozott valami protection system ablakot,ahová cd-kódot kéne beríni.. a telepítéshez használt kódot nem fogadta el,sőt egy csomó másikat sem:S
mi a teendő? -
XRV #2123 átmeneti szerver hibbancs volt -
hukker56 #2122 re -
XRV #2121 tegnap még mentem vele neten, ma meg azt írja ki could not connect: invalid key.
hogy a csudába? -
#2120 igen -
#2119 a trackmania nations ami ingyé letölthető az megy vistan?? -
#2118 http://nations.tm-exchange.com/
Upload Tracks -
felic555 #2117 Hello, vki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudom eljuttatni az általam készített pályát a tm.csoda szerverhez? Vagy esetleg kapcsolatba lépni velük hogyan tudok? -
Dodo55 #2116 Hát azért nem ma, hanem kicsit régebben, de az is 25.-e volt, és az is kedd :D -
#2115 képes voltál ma megszületni?:D szegény:D -
#2114 Újrakezdem, rászántam magam haverral! -
#2113 a játék többi része viszont nem ingyenes, és mivel ez ugyanazt a motort használja, a többi epizód védelme szempontjából ezen is van starforce. -
#2112 Ingyenes Nations-höz miért kellene Starforce? -
#2111 Összedobtam egy trackot, kinek van kedve kipróbálni? :D -
Dodo55 #2110 Valami starforce driver patch kéne, de nincs Vistam, nem tudom pontosan.
SF oldalán keresgélj.
Szerk: Talán ez lesz az: http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip -
viPerfi #2109 Hello mindenki
A Nations Vista alatt nem megy!?
Próbáltam a lent leírt módon de nem megy:
ATI videokártyám van.
Nincs valami használhatóbb ötlete valakinek??? -
balsay #2108 Uram atyám, most olvastam vissza mit írtam...bocsánat a kesze-kúsza mondatokért...szánom magam, na mind1, még egyszer thx. -
balsay #2107 Ezer hála és köszönet. -
#2106 korverseny.trackmania.hu
[email protected] -
balsay #2105 Hali!
Érdeklődni szeretnék, hogy hagyan érhetem a tm.csoda.com oldalt hogy lehet érni, másképp mivel az-az oldal bekrepált, és én szeretném felvenni velük a kapcsolatot valamiképpen.
Tud bárki valamilyen email címet amin ez lehetséges?
A választ előre is köszi! -
#2104 Kormányom van éppn, de az gameport-os, és nem tudom rácsatlakozatni a gépre. :) -
Kopinger #2103 Ilyenem nekem is volt, de nekem nem elemes a klavim... viszont én úgy oldottam meg, hogy kihúztam a kormányt a gépből... nemtom, hogy neked van-e :) -
Dodo55 #2102 Lol :D -
#2101 Szerintem a billentyű volt a ludas. Ugyan azzal az elemmel jegyzettömbbe se tudtam rendesen írni. Másik elemmel már tudtam, és a játék is normálisan ment. -
#2100 nembiztos hogy az volt a gond, mindekinél előfordul ez a probléma, mondták már... -
#2099 Igen, az volt a gond. :) Kicseréltem, mostmár jól megy, bár azért nagyritkán még előbukkant de csak azért, mert egy nem teljesen feltöltött elemet raktam bele. -
#2098 lehet. -
#2097 valószínű az lesz a baj:D -
#2096 De lehet, hogy csak paranoiás vagyok, itt írás közben is néha megáll, és nem ír semmit. Lehet, hogy csak az elem kezd kimerülni a klaviatúrából. -
#2095 Nem én akarok csítelni, az a gyanúm, hogy engem céloztak az imént. Megyek a kocsival, errefel hirtelen elkanyarodik jobbra, vagy balra, vagy nyomom a gázt, de nem megy, leáll. -
#2094 minek az neked? amúgy szerintem nincs
ne csítelj -
#2093 Létezik olyan cheat program, amivel mások kocsi irányításába lehet belepofátlankodni?