TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
de a legfontosabb szerintem a profilod, Profiles könyvtár + a Scores könyvtár
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
letöltöttem a "TmNationsESWC_Update2c_Setup.exe" fájlt, elindítom, leokézom, hogy english, erre kiírja, hogy "TmNations was not found on this computer."
mi lehet a gond?
-Ez nem TrackMania Sunrise topic
-Akinek eredeti van az nem szarakszik hamachival, tehát te 99%, hogy nem eredetivel rendelkezõeknek céloztad a hsz-ed, ami meg tilos, mert a warez tiltott.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A hivatalos oldalról töltöttem le a legfrissebbet.
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Van valami leirás valakinek, hogy hogyan tegyem fel linuxra a trackmania nations-t?
(angol fórumot találtam, de nem az erõsségem)
Jah és a fórumokeresõt valami miatt nemtudom használni, szal bocs, ha pont egy oldallal elõrébb kérdezték már.
üdv,
misi
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Egyébként ez a link bent van a bennerban is, ott nézz körül.
Sok idõt szántam rájuk, folyamatosan fejlesztettem, ezért nagyon ergonómikusak, viszont sok bennük a lehetõség, amitõl meg nem olyan unalmasak hosszú távon sem...szerintem😄..segítsetek légyszi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nekem nem hajlandó elindulni a TMN, mert valami illesztõprogramról rinyál (starforce)
Megoldás?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
vagy szedhetsz le tõlünk is TMN skineket, van feltöltve jó pár modell is
Lehet hogy én vok a szerencsétlen de nekem eddig csak 1 kocsi ment pls írjatok ollyan linket amin találok olyat is ami megy mert eddig csak a shelby cobra volt a jó. Atöbbi nem
PLS PLS PLS
köszi:SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Erre azért volt szükség, mert a gbx-eket szövegként megnyitotta a böngészõ, így viszont a php fájl beleír a application/force-download mime type-ot a headerbe, szóval mindenképp letöltésként megy a link.
A TMUP az egy ál hálózati protokoll, valójában a TMUP linkeket egy külsõ progi nyitja meg.
Ha feltelepíted mondjuk az EasyTM nevû progit, és beállítod benne a TrackMania játékaid elérési útvonalait, akkor ha a TMUP linkre kattintasz, akkor elindul az EasyTM, és letölti, majd automatikusan berakja a skint a helyére, és még locator fájlt is gyárt hozzá.
Az a problémám, hogy letöltöttem egy skint a trackmania.hu-ról, de ahhoz, hogy mások is lássák, kell az URL-je is, ami gondolom a TMUP link mögött van... Viszont a linket nem tudom megnyitni se IE, se Firefox alatt:S
Valaki HELP?
Nézetváltás: NUM 1,2,3,7