2614
-
Dodo55 #2172 FAQ... -
#2171 Üdv!
TmNf-el játszok és az lenne a problémám, hogy nemtudom hogy bepakolni az autókat amiket letöltöttem.(ahonnan szedtem azvolt, hogy működik, de nemtudom hogy)
Valaki leírná nekem, hogy pontosan hogyis kell (meghogy minden fájlt 1 mappába-e?, ha igen hova?) -
#2170 ha eddig volt tmu-d, akkor azzal be tudsz lépni... -
#2169 Nekem nem működött a sima trackkmanias acc-om a foreverben. Mindenki tiszta lappal kezd. -
DJ BP #2168 sztetek be tudnék lépni azzal az accounttal TMNF-be, amit már kb. 1 éve nem használtam? Mert lehet letöltöm
Bár tökmindegy, ranglista alján van az már :) -
#2167 Áháá, egy rejtéllyel kevesebb:) -
Dodo55 #2166 Gondolom mert játék közben a Stadium rankodat mutatja, főmenüben meg a global rankodat, ami azért nem ugyanaz, mert közös a ladder, és Unitedben meg ott van még 6 környezet. -
#2165 Igen, ez. Én nem értem a rangsorokat (mondjuk nem is arra játszom). Játék közben, versenyek végén ~19000. vagyok, főmenüben meg világ szinten 58000. Hogy mikor milyen rangot ír sosem tudom. De tojok is rá:)
Mondjuk arra kíváncsi lennék milyen matekot végez a versenyek végén LP osztáskor. Illetve arra hogy mi az a karma százalék amit versenyek elején ír chat sorba és mindig 0%:) -
#2164 Már ha SG címlapról ez tölthető. :) -
#2163 Na letöltöttem. Beszedtem 60 érmet, és máris 98000. vagyok a világon. :D Magyarok között meg vmi 1300. :D -
#2162 jóva, ott van a játék mappájában, csak igen vak vagyok :| -
#2161 Próbáld megkeresni a YouTube-n, s onnan töltsed le -
#2160 HiZ! A TMNF főmenüjének a zenéjét valahonnan meg tudom szerezni. A játék mappájában nem találtam :| -
#2159 Tárgytalan -
#2158 Újabb kérdés: cache könyvtár (letöltött cumók) merre van forever-ben? Nem látom sehol. -
#2157 Köszöntem:) -
#2156 itt vannak színkódok, ezeket írd a nevedbe -
#2155 Skacok, hogy kell színezni a nevet? -
#2154 Nem nézlek hülyének, csak az hátha újonc is olvassa. -
#2153 jah értem :S -
#2152 azért mert rounds módba volt a szerver -
#2151 hehe hülyének azért ne nézzetek:D
arra nyomtam rá, de ilyekor meg olyan mintha kirakna spectatorba és nem tudok semmit se csinálni :S
jah bocs...most jövök rá, h nem irtam oda, ez a forever-ben probléma :S -
#2150 Backspace (ami az Enter fölött van) -
Dodo55 #2149 DEL -
#2148 hali!
azt nem tudjátok, h lehet megcsinálni, h a start-ra rakjon vissza, ha elrontok vmit ne pedig az elözö checkpoint-ra? -
n003 #2147 jah köszi megvan a megoldás :| nem a tűzfal a hibás hanem a nod karanténba rakta az exe-ket ..mostmár müxik :) -
#2146 tudtok valami trüköt, hogy ki lehesen kapcsolni a chekpointokra vissza helyező enter funkciot szerveren? -
#2145 Nekem ment. Talán nem tud kijutni a tűzfalon. -
#2144 Jee megeszi a Forever a régi pályákat és kocsikat. Mondjuk a régi pályákat eddig nem nagyon láttam szervereken... Mindenesetre csinos lett az új verzió. -
n003 #2143 sziasztok :)
tegnap letöltöttem gondoltam kipróbálom .. tegnap óta azt írja vissza nekem ho unavailable try later .. azért ingyenes mert nem lehet vele játszani vagy a hiba az én készülékemben van?? :O -
aadamka #2142 Persze, én is értettem, köszi! :) A Unitedben van egy csomó environment, meg autótípus, ezekkel is lehet neten játszani? Single player módja jó? -
#2141 Aki ide jár, csak tudja mi-mi. Aki meg nem, szerintem van annyi esze, hogy rájöjjön. Én sem irkáltam volna ki enyiszer a teljes neveket. :) -
#2140 Ez így van. Unitedre ingyen forever patch, azzal meg nations szervereket is látsz. United és Nations közti különbség csak annyi, hogy a TMNF ingyenes, a TMU nem. Viszont TMUF-el akár TMNF-es szervereken is játszhatsz. Bocsi a sok rövidítésért... :D -
aadamka #2139 Sziasztok.
Sokat játszottam a Nations-el és épp most gondolkozom rajta, hogy megveszem a United-et is. Erre bezavarnak ezekkel a Forever verziókkal. :) Ha megveszem a United-et (ami meglepő módon 2000 forint itthon, a hivatalos honlapon meg 30 euro), akkor ingyen upgradelhetem United foreverre? Internetes játéklehetőség terén sokkal jobb, mint a Nations? -
#2138 Na már jön lefelé a TMNF
Régen is sokat toltam a TMN-el meg a TMU-val is igaz az nem volt meg eredetiben de hát mire való a hamachi :) -
#2137 :D -
#2136 Nations Forever video
azt hiszem egy darabig Cod4 kuka, TDU kidob... :P -
#2135 most töltöm a Nations Forevert - kib***ott lassan jön le :(
pedig csak ~ 500MB -
#2134 igen, 2 van, a Nations Forever a Nationshoz, ez ingyenes...
van az United Forever, ez csak akozknak ingyenes, akiknek eddig megvolt a TMU, de mostmár a tmu-t a tmuf kiegészítővel lehet vásárolni...
Innen tölthető mindkettő -
#2133 Legjobb tudomásom szerint 2lesz. Egy az United-hez és egy a Nation-höz. És mind2 ingyenes.