2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • Dodo55
    FAQ...
  • RAZOR27
    Üdv!
    TmNf-el játszok és az lenne a problémám, hogy nemtudom hogy bepakolni az autókat amiket letöltöttem.(ahonnan szedtem azvolt, hogy működik, de nemtudom hogy)
    Valaki leírná nekem, hogy pontosan hogyis kell (meghogy minden fájlt 1 mappába-e?, ha igen hova?)
  • Balintrial
    ha eddig volt tmu-d, akkor azzal be tudsz lépni...
  • bulba
    Nekem nem működött a sima trackkmanias acc-om a foreverben. Mindenki tiszta lappal kezd.
  • DJ BP
    sztetek be tudnék lépni azzal az accounttal TMNF-be, amit már kb. 1 éve nem használtam? Mert lehet letöltöm

Bár tökmindegy, ranglista alján van az már :)
  • MerlinW
    Áháá, egy rejtéllyel kevesebb:)
  • Dodo55
    Gondolom mert játék közben a Stadium rankodat mutatja, főmenüben meg a global rankodat, ami azért nem ugyanaz, mert közös a ladder, és Unitedben meg ott van még 6 környezet.
  • MerlinW
    Igen, ez. Én nem értem a rangsorokat (mondjuk nem is arra játszom). Játék közben, versenyek végén ~19000. vagyok, főmenüben meg világ szinten 58000. Hogy mikor milyen rangot ír sosem tudom. De tojok is rá:)

Mondjuk arra kíváncsi lennék milyen matekot végez a versenyek végén LP osztáskor. Illetve arra hogy mi az a karma százalék amit versenyek elején ír chat sorba és mindig 0%:)
  • Botond #2164
    Már ha SG címlapról ez tölthető. :)
  • Botond #2163
    Na letöltöttem. Beszedtem 60 érmet, és máris 98000. vagyok a világon. :D Magyarok között meg vmi 1300. :D
  • whiskeyman
    jóva, ott van a játék mappájában, csak igen vak vagyok :|
  • Lunatic83
    Próbáld megkeresni a YouTube-n, s onnan töltsed le
  • whiskeyman
    HiZ! A TMNF főmenüjének a zenéjét valahonnan meg tudom szerezni. A játék mappájában nem találtam :|
  • MerlinW
    Tárgytalan
  • MerlinW
    Újabb kérdés: cache könyvtár (letöltött cumók) merre van forever-ben? Nem látom sehol.
  • MerlinW
    Köszöntem:)
  • bazs1
    itt vannak színkódok, ezeket írd a nevedbe
  • MerlinW
    Skacok, hogy kell színezni a nevet?
  • Evin
    Nem nézlek hülyének, csak az hátha újonc is olvassa.
  • Zomil
    jah értem :S
  • Balintrial
    azért mert rounds módba volt a szerver
  • Zomil
    hehe hülyének azért ne nézzetek:D
    arra nyomtam rá, de ilyekor meg olyan mintha kirakna spectatorba és nem tudok semmit se csinálni :S

jah bocs...most jövök rá, h nem irtam oda, ez a forever-ben probléma :S
  • Evin
    Backspace (ami az Enter fölött van)
  • Dodo55
    DEL
  • Zomil
    hali!
    azt nem tudjátok, h lehet megcsinálni, h a start-ra rakjon vissza, ha elrontok vmit ne pedig az elözö checkpoint-ra?
  • n003
    jah köszi megvan a megoldás :| nem a tűzfal a hibás hanem a nod karanténba rakta az exe-ket ..mostmár müxik :)
  • Tobacco
    tudtok valami trüköt, hogy ki lehesen kapcsolni a chekpointokra vissza helyező enter funkciot szerveren?
  • Evin
    Nekem ment. Talán nem tud kijutni a tűzfalon.
  • MerlinW
    Jee megeszi a Forever a régi pályákat és kocsikat. Mondjuk a régi pályákat eddig nem nagyon láttam szervereken... Mindenesetre csinos lett az új verzió.
  • n003
    sziasztok :)
    tegnap letöltöttem gondoltam kipróbálom .. tegnap óta azt írja vissza nekem ho unavailable try later .. azért ingyenes mert nem lehet vele játszani vagy a hiba az én készülékemben van?? :O
  • aadamka
    Persze, én is értettem, köszi! :) A Unitedben van egy csomó environment, meg autótípus, ezekkel is lehet neten játszani? Single player módja jó?
  • Evin
    Aki ide jár, csak tudja mi-mi. Aki meg nem, szerintem van annyi esze, hogy rájöjjön. Én sem irkáltam volna ki enyiszer a teljes neveket. :)
  • HF
    Ez így van. Unitedre ingyen forever patch, azzal meg nations szervereket is látsz. United és Nations közti különbség csak annyi, hogy a TMNF ingyenes, a TMU nem. Viszont TMUF-el akár TMNF-es szervereken is játszhatsz. Bocsi a sok rövidítésért... :D
  • aadamka
    Sziasztok.
    Sokat játszottam a Nations-el és épp most gondolkozom rajta, hogy megveszem a United-et is. Erre bezavarnak ezekkel a Forever verziókkal. :) Ha megveszem a United-et (ami meglepő módon 2000 forint itthon, a hivatalos honlapon meg 30 euro), akkor ingyen upgradelhetem United foreverre? Internetes játéklehetőség terén sokkal jobb, mint a Nations?
  • gabi89
    Na már jön lefelé a TMNF
    Régen is sokat toltam a TMN-el meg a TMU-val is igaz az nem volt meg eredetiben de hát mire való a hamachi :)
  • Balintrial
    :D
  • Lunatic83
    Nations Forever video

azt hiszem egy darabig Cod4 kuka, TDU kidob... :P
  • Lunatic83
    most töltöm a Nations Forevert - kib***ott lassan jön le :(

pedig csak ~ 500MB
  • Balintrial
    igen, 2 van, a Nations Forever a Nationshoz, ez ingyenes...
    van az United Forever, ez csak akozknak ingyenes, akiknek eddig megvolt a TMU, de mostmár a tmu-t a tmuf kiegészítővel lehet vásárolni...

Innen tölthető mindkettő
  • Evin
    Legjobb tudomásom szerint 2lesz. Egy az United-hez és egy a Nation-höz. És mind2 ingyenes.