TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolly
én ehhez kurvára de nem értek ezért akarok csináltatni 😛

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

ngcsnet
projshad.dds-t beteszed a zipbe, és kedved szerinti színre fested, széle természetesen fekete alpha csatornájú legyen, különben elég hülyén fog festeni

itt egy projshadom, ezen még sok módosítani valód van, mert nem igazán passzol a stadiumcarhoz, + át kellene még színezned kedved szerinti neon színre.
http://trackmania.hu/ngcs/projshad.dds

,NGcs.

Rolly
hi all azt szeretném tudni hogy van e itt egy olyan pro aki tudna nekem "neont" varázsolni? (az old playerek értik és akik nem tudják mi az kérdezzék meg mástól nincs kedvem leírni) pls aki tudna nekem csinálni az írjon priviben és majd letárgyaljuk thx

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Burna
felmek játszani egyet a netre egy Ferrari skinnel, én látom meg jól müxik, feltölti - ezt onnan látom, hogy amikor megnyomjuk a TAB-ot akkor végigmegy egy csík - és amikor feltöltötte akkor egy sima alapautót látok a Ferrari helyett. Ez mért van?

5N193R

Burna
van TM S-em, de az sem eredeti...

5N193R

Balintrial
igen tototto, a tmn ingyenes, nem lehet eredeti.
Burna, kell hogy legyen egy másik eredeti TM-ed(TMO, TMS, TMU).TM main oldalán van egy olyan hogy "Authentificate your account".Oda kell beírni az eredeti játékhoz kapott serialt, és akkor fogja látni mindeki.És ezek után csillagot is tudsz küldeni másoknak.<#smile>
tototto
ez egy ingyenes játék, hogy nem lehet eredeti? 😊
vagy most nem a nationsrõl van szó?

Burna
Felraktam egy BMW skin-t és én látom de akik fenn vannak a szerveren azok csak egy sima alapautót látnak. Nem tudjátok véletlen hogyan lehetne azt elérni hogy õk is lássák a BMW-t?<<<<<<<<<<<<<<<minden megcsináltam, de mégsem mükszik, az baj lehet ha nem eredeti a játékom????

5N193R

thomasthomas
rájöttem, de hogy lehet accountot létrehozni????

thomasthomas
Hi!

Hogyan kell online-n játszani?????

Burna
de a játékba iss bekell írni az URL-t nem? oda az "Online leírás"-ba nem?
és mappába nem jó?

5N193R

Balintrial
.rar
Burna
a skint .rar formátumba felrakhatom vagy kitömörítve rakjam fel?

5N193R

Burna
jah köszi

5N193R

Burna
Tárhelyre?

5N193R

Bizonyára lassú a feltöltési sebességed, ezért töltsd fel egy tárhelyre a skint, majd csinálj a skin mellé egy szöveges fájlt, aminek a neve az legyen, hogy skin neve.zip.loc, és írd bele a feltöltött fájl címét. Így hamarabb fogja látni más is, mert nem a te (valószínûleg) lassú feltöltési sebességeddel fogják letölteni, hanem amennyivel csak tudják a webszerverrõl.
Burna
HELLÓ!!!

Felraktam egy BMW skin-t és én látom de akik fenn vannak a szerveren azok csak egy sima alapautót látnak. Nem tudjátok véletlen hogyan lehetne azt elérni hogy õk is lássák a BMW-t?<#help>

5N193R

Balintrial
szerintem meg egyáltalán nem kéne ladder...hiába lenne reset, mindig ugyanúgy elb*sszák.nekem ladder nélkül is megfelelne a játék, nem tudom hogy ki hogy van ezzel.amúgy én csak a bajnokság miatt kezdtem újra játszani<#smile>
nearo
hát nemtom... szerintem az lenne a legjobb ha mondjuk évente lenne ladder reset...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Balintrial
szerintem meg nem lehetnél a legjobbak között.a boosterek ugyanúgy folytatnák amit elkezdtek.én is abbahagytam, de aztán elkezdtem újra.a rangot meg apontokat leszarom.játék maradt ugyanaz<#smile>
Hello!

Az alábbi playlist-ben van pár in-game videóm, a lista napról napra bõvül 😊

http://www.youtube.com/my_playlists?p=66622C488272ADFA

Üdv
ngcsnet
Az egész játék élvezetesen játszható, ha nem a rangodat figyeled, sem a pontokat.

BarGab85
kicsit ovodás módszer, de az is az amit a cikkben említett kláén mûvel az sem kifiomutabb.

BarGab85
Most tettem fel a játékot hétfõn. kipróbáltam és csodálkoztam hogy minden más játékkal ellentétben normális emberek játszanak. másnap gondoltam kicsit utánna olvasok és felmentem a trckmania.hu-ra és látt6am ezt a ranglista csalást és kicsit elgondolkoztam kell-e ez nekem, és arra jutottam hogy amíg csak 1 klán gondolja úgy hogy elb@ssza a mások eredményeit (függetlenül attól hogy én inkább kikapcsolódásként játszom meló után és nem a pontok és listák miatt)addig nics semmi semm veszve csak bojkottálni kell a mûködésüket.
Aki csinál szervert az dobja ki õket ha nem tartják be a szabályokat. Ha õk mûködtetik a szervert akkor pedig ne kapcsolódjon rá senki.

Azért a TMN-esek is csinálhattak volna szerintem valamit, igaz hogy ingyenes a játék, de az az õ érdeküket is szolgálja valamilyen szinten, hogy ne omoljon össze a ranglétra...

nearo
ha ez igaz, akkor resetnek jobban örülnék, mert akkor elkezdenék megint játszani, és akár a legjobbak között is ott lehetnék... 😊 persze lehet, hogy ahhoz nem vagyok elég ügyes 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Balintrial
Idézet a trackmania.hu-ról:

Amint észrevehettétek, a TMN ranglétra összeomlott, mindez köszönhetõ azoknak a boostereknek, akik felfedeztek egy rést a ranglétrán, és kihasználva azt, hogy még több pontot szerezzenek.

Egy verseny alatt több százezer pontot is össze lehet szerezni, illetve ha láttok valakit 12243+e00 pontszámmal, annak is fejezzétek ki gratulációtokat, illetve köszönjétek meg neki, és a .pl Rounds szerver gazdájának.

Feltehetõleg resetelve lesz a ladder, illetve még a végleges deaktiválás is szóba került.

Balintrial
Én még játszok vele, többet is mint TMU-val.<#smile>
Én már a TrackMania United-el játszok, ahogy sokan mások is, de sokan maradtak a TMN-nél, mivel ugye az ingyenes, a TMU meg nem.
scorpeeon
nyomatjátok még? anno amikor megjelent sokat játszottam de aztán abbahagytam, most viszont megint kedvet kaptam hozzá

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

laci 700
bocsi:p
én a hivatalos oldalon kerestem
és azt nem vettem észre hogy ott van...
küll köszi már jó

<#lama>, tudja mit kéne csinálni, de nem látja a fától az erdõt 😊

ngcsnet
igen, update gomb a launcherban :o

laci 700
Hello!
Akartam játszani neten de nem engedi a játék mert ezt írja:
Your game version (0.1.7.5) is not longer supported, please update your game.
valamit frissíteni kéne?
De nem találtam semmit...
Légyszi segítsetek!
Thx!

Haligali!

Én egy szerver mögül szeretnék játszani, de az a ( had ne mondjam ki milyen szerver ) külön proxy-t használ és millió+1 dolgot nem enged ki, többek közt a TMN-t se. Nem tudjátok, hogy hol lehetne a játéknak megadni, hogy melyik proxy-t használja?
Köszi elölre is.

Imi

trogerzsiger
köszi!

ngcsnet
www.starforce.com, driverét frissíted

trogerzsiger
Hello!

nemtudom vistán vistán futtatni. Valamilyen starforce prgoram nem kompatibilis a vistával és ezért letiltja, tudok ellene tenni valamit?

nearo
Valami hasonló, mint a #2004-es hsz-ben?

Balintrial
sztem csak rosszul jött le...
CSáztok honnan lehet leszednia jó verzót?mert én leszedtem a hivatalos honlapról és nem jó a telepítõje erorr.Nálatok is vagy csak rosszul jött le?
Az újabbat.
De elõtte tedd fel az 1.7.8-at is.
De most melyiket szedjem le?TMN Update 2 (1.7.8)
Az internetes játékhoz szükséges 18 megás 2007-es patch.

vagy a:TMN patch (1.7.9)
TMN 1.7.8-ról > 1.7.9-es verzióra frissíti.
Letöltés
ok köszi
Mindenképpen, ugyanis csak a legújabb patchel tudsz neten játszani.
csáztok megéri leszedni a azt a patchet ami 1.7.8-ról 1.7.9-re csinálja?
GDDR
Hi
Még X éve nyomtam a TMN -t, letöröltem, és most újra felnyomtam a gépre. Elinditom, belépnék az accomba, de csak azt kinálja fel, hogy csináljak egy újat. Csinálok egy újat, és késöbb belépek a régi accommal. De akkor a nevem, amit a profil menuben beállitottam, az csak az uj accnál jo. Elég gázos a rendszer... Mit lehet csinálni?

AMD Sempron 2300+ @1679MHz, Asrock K7VT4A+ VIA, 512+256 166MHz DDR RAM, MSI GeForce 4 MX4 64MB VGA, Maxtor 40GB, Western Digital 80GB, No-Name 300W táp, Toshiba 16x DVD

ngcsnet
Internet gomb, elsõ belépésnél beírod a login nevet és jelszót, ekkor létrejön az accountod, késõbb ezzel be tudsz lépni.

Elöször vagyok itt és az lenne a kérdésem hogy hol lehet regelni? nézegettem a hivatalos oldalt de nem találtam :S

Ui:ahogy nézem eléggé kihalt a fórum...