TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
itt egy projshadom, ezen még sok módosítani valód van, mert nem igazán passzol a stadiumcarhoz, + át kellene még színezned kedved szerinti neon színre.
http://trackmania.hu/ngcs/projshad.dds
,NGcs.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
5N193R
Burna, kell hogy legyen egy másik eredeti TM-ed(TMO, TMS, TMU).TM main oldalán van egy olyan hogy "Authentificate your account".Oda kell beírni az eredeti játékhoz kapott serialt, és akkor fogja látni mindeki.És ezek után csillagot is tudsz küldeni másoknak.<#smile>#smile>
5N193R
és mappába nem jó?
5N193R
Felraktam egy BMW skin-t és én látom de akik fenn vannak a szerveren azok csak egy sima alapautót látnak. Nem tudjátok véletlen hogyan lehetne azt elérni hogy õk is lássák a BMW-t?<#help>#help>
5N193R
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://www.youtube.com/view_play_list?p=66622C488272ADFA
Az alábbi playlist-ben van pár in-game videóm, a lista napról napra bõvül 😊
http://www.youtube.com/my_playlists?p=66622C488272ADFA
Üdv
Aki csinál szervert az dobja ki õket ha nem tartják be a szabályokat. Ha õk mûködtetik a szervert akkor pedig ne kapcsolódjon rá senki.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amint észrevehettétek, a TMN ranglétra összeomlott, mindez köszönhetõ azoknak a boostereknek, akik felfedeztek egy rést a ranglétrán, és kihasználva azt, hogy még több pontot szerezzenek.
Egy verseny alatt több százezer pontot is össze lehet szerezni, illetve ha láttok valakit 12243+e00 pontszámmal, annak is fejezzétek ki gratulációtokat, illetve köszönjétek meg neki, és a .pl Rounds szerver gazdájának.
Feltehetõleg resetelve lesz a ladder, illetve még a végleges deaktiválás is szóba került.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
én a hivatalos oldalon kerestem
és azt nem vettem észre hogy ott van...
küll köszi már jó
Akartam játszani neten de nem engedi a játék mert ezt írja:
Your game version (0.1.7.5) is not longer supported, please update your game.
valamit frissíteni kéne?
De nem találtam semmit...
Légyszi segítsetek!
Thx!
Én egy szerver mögül szeretnék játszani, de az a ( had ne mondjam ki milyen szerver ) külön proxy-t használ és millió+1 dolgot nem enged ki, többek közt a TMN-t se. Nem tudjátok, hogy hol lehetne a játéknak megadni, hogy melyik proxy-t használja?
Köszi elölre is.
Imi
nemtudom vistán vistán futtatni. Valamilyen starforce prgoram nem kompatibilis a vistával és ezért letiltja, tudok ellene tenni valamit?
De elõtte tedd fel az 1.7.8-at is.
Az internetes játékhoz szükséges 18 megás 2007-es patch.
vagy a:TMN patch (1.7.9)
TMN 1.7.8-ról > 1.7.9-es verzióra frissíti.
Letöltés
Még X éve nyomtam a TMN -t, letöröltem, és most újra felnyomtam a gépre. Elinditom, belépnék az accomba, de csak azt kinálja fel, hogy csináljak egy újat. Csinálok egy újat, és késöbb belépek a régi accommal. De akkor a nevem, amit a profil menuben beállitottam, az csak az uj accnál jo. Elég gázos a rendszer... Mit lehet csinálni?
AMD Sempron 2300+ @1679MHz, Asrock K7VT4A+ VIA, 512+256 166MHz DDR RAM, MSI GeForce 4 MX4 64MB VGA, Maxtor 40GB, Western Digital 80GB, No-Name 300W táp, Toshiba 16x DVD
Ui:ahogy nézem eléggé kihalt a fórum...