TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami starforce driver patch kéne, de nincs Vistam, nem tudom pontosan.
SF oldalán keresgélj.
Szerk: Talán ez lesz az: http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip
SF oldalán keresgélj.
Szerk: Talán ez lesz az: http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip
Hello mindenki
A Nations Vista alatt nem megy!?
Próbáltam a lent leírt módon de nem megy:
ATI videokártyám van.
Nincs valami használhatóbb ötlete valakinek???
A Nations Vista alatt nem megy!?
Próbáltam a lent leírt módon de nem megy:
ATI videokártyám van.
Nincs valami használhatóbb ötlete valakinek???
Uram atyám, most olvastam vissza mit írtam...bocsánat a kesze-kúsza mondatokért...szánom magam, na mind1, még egyszer thx.
Ezer hála és köszönet.
Hali!
Érdeklõdni szeretnék, hogy hagyan érhetem a tm.csoda.com oldalt hogy lehet érni, másképp mivel az-az oldal bekrepált, és én szeretném felvenni velük a kapcsolatot valamiképpen.
Tud bárki valamilyen email címet amin ez lehetséges?
A választ elõre is köszi!
Érdeklõdni szeretnék, hogy hagyan érhetem a tm.csoda.com oldalt hogy lehet érni, másképp mivel az-az oldal bekrepált, és én szeretném felvenni velük a kapcsolatot valamiképpen.
Tud bárki valamilyen email címet amin ez lehetséges?
A választ elõre is köszi!
Kormányom van éppn, de az gameport-os, és nem tudom rácsatlakozatni a gépre. 😊
Chaos Anno Domini
Ilyenem nekem is volt, de nekem nem elemes a klavim... viszont én úgy oldottam meg, hogy kihúztam a kormányt a gépbõl... nemtom, hogy neked van-e 😊
Nem vagyok bolond!!! Megmondták a hangok is...
Lol 😄
Szerintem a billentyû volt a ludas. Ugyan azzal az elemmel jegyzettömbbe se tudtam rendesen írni. Másik elemmel már tudtam, és a játék is normálisan ment.
Chaos Anno Domini
Igen, az volt a gond. 😊 Kicseréltem, mostmár jól megy, bár azért nagyritkán még elõbukkant de csak azért, mert egy nem teljesen feltöltött elemet raktam bele.
Chaos Anno Domini
De lehet, hogy csak paranoiás vagyok, itt írás közben is néha megáll, és nem ír semmit. Lehet, hogy csak az elem kezd kimerülni a klaviatúrából.
Chaos Anno Domini
Nem én akarok csítelni, az a gyanúm, hogy engem céloztak az imént. Megyek a kocsival, errefel hirtelen elkanyarodik jobbra, vagy balra, vagy nyomom a gázt, de nem megy, leáll.
Chaos Anno Domini
Létezik olyan cheat program, amivel mások kocsi irányításába lehet belepofátlankodni?
Chaos Anno Domini
valaki mondja meg hogy kell multizni ezzel a játékkal meg hogy hol lehet accountot csinálni elöre is kosz!
A Nations ingyenes játék, ergo nincs cd key-e... TMO, TMU, TMS cd-key rõl van szó, aki esetleg nem értené. Ergo megkell venni egyik eredeti játékot boltból (4000 HUFnál egyik sem drágább) és annak a cd-keyét kell autentifikálni www.trackmanianations.com oldalon, ahove természeesen az accountod nevével, és jelszavával bekell lépni. Ha mindez megvan, akkor már az avatarod és a skined is látható lesz.
Nem vagyok bolond!!! Megmondták a hangok is...
nations-höz eredeti cd-key?!?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ehhez annyira nem értek, de asszem úgy kell, hogy föltöltöd az autót a weboldaladra, csibálsz egy skin neve.zip.loc fájlt, és beleírod az autó elérési útvonalát (ahova föltöltötted), és berakod a skin mappájába...ettõl nem biztos hogy látszani fog, egy eredeti cd key jó lenne...
Heló!.<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Valaki leírja részletesen, szórol-szóra, hogy hogyan lehet autót felmásolni a weboldalamra és azt a többiek is látják multiplayer-ben??? Nagyából tudom meg meg is csináltam, de nem müxik...<#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
Valaki leírja részletesen, szórol-szóra, hogy hogyan lehet autót felmásolni a weboldalamra és azt a többiek is látják multiplayer-ben??? Nagyából tudom meg meg is csináltam, de nem müxik...<#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
5N193R
CSá azt irja ki a game hogy vmit kéne szerezni vmi patch vagy nemtom mit a netes játéknál... vmi 0.1.7.5-öst..
pls help!
Lenn olvastam hogy a laucherbe kell benyomni azt de...
nem indul a launcher......😞
pls help!
Lenn olvastam hogy a laucherbe kell benyomni azt de...
nem indul a launcher......😞
Én néha szoktam, nagyritkán, még most is nagyon élvezetes játék szvsz😊
Nemtom ki az a NGcs, de most neki írok:
Szóval... Letöltöttem, de biztosan mûködik? Csak kicsomagolom és futtatom? És megoldja a StarForce Protection-t és a nem futást? Kösz mindent. Mesme.
Szóval... Letöltöttem, de biztosan mûködik? Csak kicsomagolom és futtatom? És megoldja a StarForce Protection-t és a nem futást? Kösz mindent. Mesme.
google?
How to update StarForce Drivers:
Updating StarForce drivers can improve protected applications performance and drivers compatibility. The following procedure will update the StarForce drivers on your system.
Download the SFUPDATE tool tool as a ZIP archive.
Extract and store sfdrvup.exe anywhere on your hard disk.
Run sfdrvup.exe.
How to update StarForce Drivers:
Updating StarForce drivers can improve protected applications performance and drivers compatibility. The following procedure will update the StarForce drivers on your system.
Download the SFUPDATE tool tool as a ZIP archive.
Extract and store sfdrvup.exe anywhere on your hard disk.
Run sfdrvup.exe.
Jah még valami... kicsit érthetõbben fogalmazzatok mint általában...
Lejjebb találtam olyat, hogy frissíteni kell a Starforce Driver-ét. Ha tényleg csak ez a gond, akkor egyszerûbb lenne ha adnátok egy MÛKÖDÕ linket. Mindent és mindenkinek kösz <#circling>#circling>
Lejjebb találtam olyat, hogy frissíteni kell a Starforce Driver-ét. Ha tényleg csak ez a gond, akkor egyszerûbb lenne ha adnátok egy MÛKÖDÕ linket. Mindent és mindenkinek kösz <#circling>#circling>
<#pardon1>#pardon1>Hello mindenkinek! Lenne egy kis bajom <#vigyor0>#vigyor0>... Két gépünk van. Az XP-s gép viszi a Nations-t és az Original-t is, a Vista pedig egyiket sem. Mindig valami Starforce protection jön elõ. Próbálkoztam és azt írta, hogy valami jogosultságot kell beállítani. Tudom, tudom... a vista nagyon új, de akkor is, légyszi aki tud az segítsen. Láttam, hogy másnak is ez volt a baja és senki sem válaszolt neki, de ha nekem válaszoltok akkor elméletileg neki is <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>. KÖSZ MINDENT ÉS BYE!!!
oks, kösz mindent😄
és azt jelezni kell valahol hogy mi a klán röviditése? és kössz a segítséget😄
nemszóltam, megtaláltam😄
A hivatalos oldalon hol van olyan h Team rész?:S Bocs lehet hogy ki kéne szurnia a szememet, de nemtalálom...:S
elõször is ki kell találni a klán nevét, gondolom ez már megvan.a hivatalos oldalon, a Team résznél, be kell regisztrálni a csapatot, és névvel és egy jelszóval.az új tagoknak pedig ugyanott, be kell lépni a klánba az általad megadott névvel és jelszóval.jó ha a klánnak van egy weboldala, esetleg szervere...remélem érthetõ<#smile>#smile>
Sziasztok!
Pár barátommal szeretnék alapítani 1 saját klánt, de nem tudjuk hogy hogyan lehet és hogy mi kellene hozzá... PLZ aki tud róla valamit az segítsen!
Elõre is kössz: John
Pár barátommal szeretnék alapítani 1 saját klánt, de nem tudjuk hogy hogyan lehet és hogy mi kellene hozzá... PLZ aki tud róla valamit az segítsen!
Elõre is kössz: John
hali!
remélem vki tudna segíteni....... amikor a játék elindulna bejön az ablak .. aztán eltûnik és kész ennyit csinál... vki tudja mi lehet a gond?
remélem vki tudna segíteni....... amikor a játék elindulna bejön az ablak .. aztán eltûnik és kész ennyit csinál... vki tudja mi lehet a gond?
Neon készítése
Rolly-nak meg már kész.<#wink>#wink>
Rolly-nak meg már kész.<#wink>#wink>
Hello!! Kocsikat h lehet betenni a game-be??? Vagyis meik mappába kell betenni?? elõre is thx