TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ingyenes Nations-höz miért kellene Starforce?

[merlinw.org]

zvaragabor
Összedobtam egy trackot, kinek van kedve kipróbálni? 😄

Chaos Anno Domini

Valami starforce driver patch kéne, de nincs Vistam, nem tudom pontosan.
SF oldalán keresgélj.

Szerk: Talán ez lesz az: http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip
Hello mindenki
A Nations Vista alatt nem megy!?
Próbáltam a lent leírt módon de nem megy:
ATI videokártyám van.
Nincs valami használhatóbb ötlete valakinek???
Uram atyám, most olvastam vissza mit írtam...bocsánat a kesze-kúsza mondatokért...szánom magam, na mind1, még egyszer thx.
Ezer hála és köszönet.
Hali!
Érdeklõdni szeretnék, hogy hagyan érhetem a tm.csoda.com oldalt hogy lehet érni, másképp mivel az-az oldal bekrepált, és én szeretném felvenni velük a kapcsolatot valamiképpen.
Tud bárki valamilyen email címet amin ez lehetséges?

A választ elõre is köszi!
zvaragabor
Kormányom van éppn, de az gameport-os, és nem tudom rácsatlakozatni a gépre. 😊

Chaos Anno Domini

Ilyenem nekem is volt, de nekem nem elemes a klavim... viszont én úgy oldottam meg, hogy kihúztam a kormányt a gépbõl... nemtom, hogy neked van-e 😊

Nem vagyok bolond!!! Megmondták a hangok is...

Lol 😄
zvaragabor
Szerintem a billentyû volt a ludas. Ugyan azzal az elemmel jegyzettömbbe se tudtam rendesen írni. Másik elemmel már tudtam, és a játék is normálisan ment.

Chaos Anno Domini

Balintrial
nembiztos hogy az volt a gond, mindekinél elõfordul ez a probléma, mondták már...
zvaragabor
Igen, az volt a gond. 😊 Kicseréltem, mostmár jól megy, bár azért nagyritkán még elõbukkant de csak azért, mert egy nem teljesen feltöltött elemet raktam bele.

Chaos Anno Domini

lololol
lehet.

bazs1
valószínû az lesz a baj😄

zvaragabor
De lehet, hogy csak paranoiás vagyok, itt írás közben is néha megáll, és nem ír semmit. Lehet, hogy csak az elem kezd kimerülni a klaviatúrából.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nem én akarok csítelni, az a gyanúm, hogy engem céloztak az imént. Megyek a kocsival, errefel hirtelen elkanyarodik jobbra, vagy balra, vagy nyomom a gázt, de nem megy, leáll.

Chaos Anno Domini

bazs1
minek az neked? amúgy szerintem nincs
ne csítelj<#ejnye1>

zvaragabor
Létezik olyan cheat program, amivel mások kocsi irányításába lehet belepofátlankodni?

Chaos Anno Domini

valaki mondja meg hogy kell multizni ezzel a játékkal meg hogy hol lehet accountot csinálni elöre is kosz!
Burna
Köszi mindent értek

5N193R

Balintrial
pontosan...
A Nations ingyenes játék, ergo nincs cd key-e... TMO, TMU, TMS cd-key rõl van szó, aki esetleg nem értené. Ergo megkell venni egyik eredeti játékot boltból (4000 HUFnál egyik sem drágább) és annak a cd-keyét kell autentifikálni www.trackmanianations.com oldalon, ahove természeesen az accountod nevével, és jelszavával bekell lépni. Ha mindez megvan, akkor már az avatarod és a skined is látható lesz.

Nem vagyok bolond!!! Megmondták a hangok is...

nearo
nations-höz eredeti cd-key?!?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Balintrial
ehhez annyira nem értek, de asszem úgy kell, hogy föltöltöd az autót a weboldaladra, csibálsz egy skin neve.zip.loc fájlt, és beleírod az autó elérési útvonalát (ahova föltöltötted), és berakod a skin mappájába...ettõl nem biztos hogy látszani fog, egy eredeti cd key jó lenne...
Burna
Heló!.<#wave><#integet2>

Valaki leírja részletesen, szórol-szóra, hogy hogyan lehet autót felmásolni a weboldalamra és azt a többiek is látják multiplayer-ben??? Nagyából tudom meg meg is csináltam, de nem müxik...<#nemtudom><#szomoru1><#help><#conf><#fejvakaras>

5N193R

536134
Hova kell lementeni a töltéseket??

536134
Ja asszem má megy azé kösz!

536134
CSá azt irja ki a game hogy vmit kéne szerezni vmi patch vagy nemtom mit a netes játéknál... vmi 0.1.7.5-öst..
pls help!
Lenn olvastam hogy a laucherbe kell benyomni azt de...
nem indul a launcher......😞

Én néha szoktam, nagyritkán, még most is nagyon élvezetes játék szvsz😊

Nemtom ki az a NGcs, de most neki írok:

Szóval... Letöltöttem, de biztosan mûködik? Csak kicsomagolom és futtatom? És megoldja a StarForce Protection-t és a nem futást? Kösz mindent. Mesme.
Balintrial
innen játszik még valaki ezzel?
engem megtaláltok FCTriaL néven...
ngcsnet
google?

How to update StarForce Drivers:

Updating StarForce drivers can improve protected applications performance and drivers compatibility. The following procedure will update the StarForce drivers on your system.
Download the SFUPDATE tool tool as a ZIP archive.
Extract and store sfdrvup.exe anywhere on your hard disk.
Run sfdrvup.exe.

Jah még valami... kicsit érthetõbben fogalmazzatok mint általában...

Lejjebb találtam olyat, hogy frissíteni kell a Starforce Driver-ét. Ha tényleg csak ez a gond, akkor egyszerûbb lenne ha adnátok egy MÛKÖDÕ linket. Mindent és mindenkinek kösz <#circling>
<#pardon1>Hello mindenkinek! Lenne egy kis bajom <#vigyor0>... Két gépünk van. Az XP-s gép viszi a Nations-t és az Original-t is, a Vista pedig egyiket sem. Mindig valami Starforce protection jön elõ. Próbálkoztam és azt írta, hogy valami jogosultságot kell beállítani. Tudom, tudom... a vista nagyon új, de akkor is, légyszi aki tud az segítsen. Láttam, hogy másnak is ez volt a baja és senki sem válaszolt neki, de ha nekem válaszoltok akkor elméletileg neki is <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>. KÖSZ MINDENT ÉS BYE!!!
oks, kösz mindent😄
Balintrial
a név elé/mögé, ki kell írni valamilyen formában.de nem kötelezõ...
és azt jelezni kell valahol hogy mi a klán röviditése? és kössz a segítséget😄
nemszóltam, megtaláltam😄
A hivatalos oldalon hol van olyan h Team rész?:S Bocs lehet hogy ki kéne szurnia a szememet, de nemtalálom...:S
Balintrial
elõször is ki kell találni a klán nevét, gondolom ez már megvan.a hivatalos oldalon, a Team résznél, be kell regisztrálni a csapatot, és névvel és egy jelszóval.az új tagoknak pedig ugyanott, be kell lépni a klánba az általad megadott névvel és jelszóval.jó ha a klánnak van egy weboldala, esetleg szervere...remélem érthetõ<#smile>
Sziasztok!
Pár barátommal szeretnék alapítani 1 saját klánt, de nem tudjuk hogy hogyan lehet és hogy mi kellene hozzá... PLZ aki tud róla valamit az segítsen!

Elõre is kössz: John
draxler12345
100 helyrõl leszedtem mindig ezt csinálja..............

Gugyu
Nálam is ez a probléma én már kb 5 helyrõl töltöttem le és semmi. Routeren kell vmit állítani?

Balintrial
én nem...töltsd le máshonnan, és telepítsd újra, talán megoldja.
draxler12345
hali!
remélem vki tudna segíteni....... amikor a játék elindulna bejön az ablak .. aztán eltûnik és kész ennyit csinál... vki tudja mi lehet a gond?

Balintrial
Neon készítése
Rolly-nak meg már kész.<#wink>
Balintrial
.../Trackmania Nations ESWC/GameData/Skins/Vehicles/Stadium Car
.zip formátumba
Hello!! Kocsikat h lehet betenni a game-be??? Vagyis meik mappába kell betenni?? elõre is thx