2614
-
#2212 Kapcsolj ki minden effektet a fenébe, ebben a játékban úgysincs időd a tájat nézni:) A másik meg, hogy folyamatos játékmenet nélkül elvérzel benne. AA-t mindenképpen kapcsold ki, Bloom, Motion blur, Post proc sem kell. Foreverben a gyári normal sablon pont jó szokott lenni. -
#2211 köszi kipróbálom -
#2210 nekem ezt a régi nations csinálta, kapcsold ki a post processinget a blurt a bloomot meg a shadert vedd vissza 2esre és igaz nem lesz olyan szép de az elmosodás megszünik valszeg -
xido #2209 ha esetleg tft vagy lcd monitort használsz,próbálgasd kicsit a felbontást...sose lehessen tudni alapon...egyébként meg esetleg még az ilyen extra opciókat,élsimítás meg ilyenek,ami van... -
#2208 Nekem olyat csinál egyfolytában, hogy elmossa a textúrákat, meg az időt jelző számok is homályosabbak lesznek. Elég idegesítő már egy idő után... NEm tudjátok mitől lehet? -
#2207 Ez még DX7es VGAval is fut, shader nélkül. -
xido #2206 nem mondjuk...mert olyan jól van optimalizálva,hogy a munkahelyi gyenge 1.4-es celeronon is szépen fut :) -
#2205 -
#2204 okok thx -
#2203 Nálam minden tökéletes :D Esetleg frissebb driver,directx szóval ilyen álltalános dolgok meg rakd újra a játékot.Ja és miközbe fut a játék nézd meg a feladatkezelőben mi fogja meg a gépet. -
#2202 a büdös ****** ennek a ****nak
mi a ****t képzel magáról ez a kis **** **** játék h szaggat a gépemen???? mi???? a cod4 elmegy rajta de ez a **** meg szaggasson itt nekem?????
minimum grafon van már 640x480ba de még most is lagol!!!!
valaki segítsen már nagyon kérem mit csináljak!!!
nem elég h még béna vagyok ehhez a játékhoz de még megtanulni se hagyjon ez a ***:-ccccccccc
sry a stílusér de má elegem van
és nehogy valaki azt merje mondani h szar a gépem mer elmegy rajta a cod4 simán :-cccc
szóval pls segítsetek mer játszhatatlan és játszani szeretnék :S
vmi fps cfg vagy vmi beállítás? help. -
#2201 aha, vágom.
Kicsit még megpróbálok hosszabbítani, meg nehezíteni rajta. -
#2200 köszi:) -
#2199 THX!
-
#2198 Nem vagyok igaz egy nagy pálya építő ,de számomra ez túl egyszerű volt.Nem szeretem az olyan pályákat sem mondjuk amin alig lehet végigmenni stb..,de ez pont az ellenkezője.Második probálkozásra végigmentem rajta az aranyérem alatti idővel :) 0.47 vagy 0.48 asszem :) -
#2197 Törölhető. -
xido #2196 lehet nemcsak a telepítéshez kell az eredeti TMU,hanem esetleg használ alapfile-okat meg textúrákat..? -
#2195 Srácok! Felraktam a TMUF-et ugye más mappába teszi mint a normál TMU-t. A TMU mappája törölhető vagy anélkül nem indul a TMUF? -
#2194 Vagy ez vagy az. De a TMUF-ban benne van minden ami a TMU-ban. -
#2193 Mondanátok véleményt a pályámról?
csakhogy szerintetek jó-e, meghogy mitkéne változtatnom. -
#2192 Üdv Urak!
Ma megvettem a 2 ropis kiadást,feltelepítettem és az automata frissítésnél felajánlott (Forever)-t leszedtem és telepítettem azt is de külön könyvtárba "mivel más a mappa név".
TMUF-ba be loginoltam de TMU-ba nem tudok loginolni mert azt mondja régi a verzió és szedjem le 920Mb-os TMUF-ot!!! mivan?!?
szóval:tudnék mindkettővel játszani? és a frissítést jól csináltam?
előre is THX! -
#2191 Itt van általam összegyűjtött ~2500 track
hevfán:) -
#2190 1. TMX -
#2189 2 kérdésem lenne.
Honan tudok letölteni mapokat?
Miért csak pár darabb mapot fogad el a sima antionsbol? -
#2188 Alaposan vizsgáld meg a fóliát, mielőtt megveszed. MM-ben szokás cd kulcsokat lopkodni. -
#2187 2k? akkor ha netán az MM közelébe leszek veszek eggyet. -
#2186 Én még 7-ért vettem meg, de meg is bántam, nekem a Nations jobban bejön. Viszont kétezerért még a hülyének is megéri, már csak amiatt is hogy akkor látszik a tuning járgányom és árpádsávos lobogóm a játékban :)
Ez a Forever a nap meglepetése, nem is számítottam rá hogy jön új Nations, azt hiszem most pár napig nem alvás jön :)) -
#2185 nekem üzemelt régen a loc -
#2184 2k-ra lement az ára? ó bazmeg hogy miért nem vártam két hetet:D -
#2183 Köszönhető annak is, hogy az is van most Media-ban 1900Ft-ért:) -
#2182 1. ahogy írták lejebb, 2000Ft a játék boltban.
2. Az autó pakkokat nem kell kitömöríteni, csak bemásolni a zip-et és a loc-ot a CarCommons-ba.
Érdekes (United Forever):
Nekem lokálisan van, loc file nélkül és látják a többiek a skint. (én is csodálkoztam, mikor kérdezték milyen autó..) -
#2181 hát a TDU topic pl. pörög. (köszönhető az egyre bővülő óvodás korosztály kialakulásának ott)
napi 100hsz minimum :D
azt, hogy ez ménem... -.- -
#2180 mért nem pörög ez a topic? most jött ki a Forever, nemde? régen olyan pörgés volt itt ilyenkor, hogy ihajj. :) -
#2179 kár, hogy fizetős... mind1 akkor felejtős.
thx for all! -
#2178 a zip fájlt...
de ez a locatorosdi sztem semmit nem ér, legjobb ha van tmu accod és akkor látja mindeki. -
#2177 aha, és az iesmi
skineknek miét kell feltölteni?mármint meik fájlt?
vagy ezcsak a sima stadiumcar-nál működik? -
#2176 feltöltöd a skint netre, a linket belerakot egy txt fileba és átnevezed a filet autonév.loc-ra ha jol emlékszem
-
#2175 Sry, de megint én vagyok, sikerült bepakolnom az autókat!
Namost az jön, hogy hogy láthatják on-line is a többiek?
találtam valami lokátorokról szóló szöveget, de nem esett le, hogyisvanez.
valaki elmagyarázná? -
#2174 konkrétan autót szeretnék betenni (nemcsak skint)
(sry a triplepostért, nemakartam floodolni) -
#2173 ui.: hogy nelegyek lehurrogva: néztem már a faq-t, de egyrészt nemtaláltam a mappát, másrészt megpróbáltam, hogy én magam csináltam meg a mappát(CarCommons), de nemműködik.