542
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
picueka0822 #502 Hogyan tudnám a képeket megjeleníteni? Tegnap újratelepítettem a windows 7-et és a D-meghajtón levő képeimet most nem tudom megnyitni.
Mindig azt írja ki,hogy érvénytelen kép,és hogy nem tudja megjeleníteni. Elvileg az előző fiókom elrejtette, ezért most nem tudom leszedni a rejtettséget róla,és minden féle parancsot megtagad tőlem. Nem tudom,hogy hogyan tudnám leszedni róla. A rejtettség a jobb klikk Tulajdonságok/Speciális/Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében,ezt nem engedi leszedni róla,mert az új fiókomnak nincs hozzá jogosultsága. Mit tegyek? (tudom,h epic a dolog,de kérlek segitsetek) -
#501 #39638
nem hiszem hogy van joga eladni, ezért wareznak minősül.
+ nem is lehet itt eladni semmit. -
#500 Látom postázási címet tévesztettél:) -
krauszlaszlo #499 Malware vírust jelzett az AVIRA a "djDECKS o.99 DX beta" programnál!
Remélem csak én futottam bele a LETÖLTÉS-nél.
Üdv. -
#498 köszönöm. -
#497 kész. -
#496 Tisztelt Moderátorok!
Legyetek szívesek ENNEK a topicnak kitenni EZTa képet és alá kiírni, hogy "Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!"
Köszönöm szépen!
U.i.: A szöveg linkkel együtt értendő. -
#495 Sitetalk topik REKLÁM! -
#494 #2772
Warezzel kapcs kérdés vki törölje, kösz. -
#493 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=964622373&no=24077
ez lehet törölni -
#492 ezt lehet törölni eltévesztettem. -
#491 #35512 -
DIESEL DOG #490 Tisztelt Moderátorok!
Az alábbi bannert szeretném berakatni EBBE a topikba ha lehetséges.
A kép:
Köszönöm szépen! :) -
drevil666 #489 reklám #55814 -
#488 -
#487 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210093670]#256[/URL] -
#486 #2702 -
Monoton #485 Törölve és büntetve. -
#484 Tisztelt moderátorok!
Windows 7 topic link
qqqqq257 új reg hozzászolásai, nem támába vágó hozzászolás, sértő hangnem, hozzászolás törlése már nem segít.
Kérem a segítésegeteket a felhasználó elátvolításában.
Köszönettel: bon a topic házigazdája.
-
#483 Topik
off, személyeskedés, káromkodás -
#482 Nyissa már ki ezt a topikot valamelyik moderátor vagy leitatom az egész moderátor társaságot a legközelebbi sarki kocsmában. -
Black7Seven #481 Siasztok Moderátorok!
Ránézne valaki alkalomadtán erre az Antivirusok topikra?
Azért kérem, mert már egy hosszabb ideje köze nincs a hsz.-ek többségének a topik témájához, inkább átmenet valamiféle általános baráti csevegésbe, meg spoileres topikba.
Valahogy rendezni kellene most ott a sorokat, ha egy mód van rá.
Köszönönöm szépen előre is. -
#480 Vagy egy e-mailt írhatnának legalább:) Hogy "bocs, de sz*r vayg ide" -
#479 Elhiszem, és meg is értem, csak ugyebár elég idegesítő mikor az ember 2-3 napja várja már az eredményt, minden kritériumnak megfelel, és semmi reakció:)
Mert van egy másik téma ahol szintén házigazda vagyok(City Bus Sim.) és ott a levél elküldése után 1-1,5 óra alatt meg is kaptam:) -
#478 Ő is elolvasta és én is meg a moderátorok,de nem mi bíráljuk el. -
#477 Megkérnél valakit hogy tegyen be? Kicsit rendbe kellene hozni a topikot:)
Köszönöm!:) -
#476 Elolvasták, csak éppen nem ők bírálják el. -
#475 Valamelyik tiszteletre méltó moderátor elolvasná a HG joggal kapcsolatos e-mailemet? KÖszönöm! -
#474 ÁÁ Elnézést :D
Köszi Kolléga. -
#473 Kicsit széles volt, de megoldottam. -
#472 Legyetek szivesek...--->akart az lenni. -
#471 Üdv Tisztelt Adminok.
Legyetek ezt a bannert ide kitenni nekem.
Köszi,Üdv
-
msstz #470 böngésző-flém -
#469 Itt Line nevű user szándékos flémkeltés. -
mynameisash #468 Tisztelt Moderátorok!
Azt hiszem, a "The KM Player" fórumba írt 309 számú hozzászólásom inkább a "Segítséget kérek" fórumba illene. Kérlek, töröljétek a hibát, és holnap berakom a jó helyre...
Köszönöm: mynameisash -
#467 Zárható. -
#466 Tisztelt moderátorok !
Szeretném kérni, hogy az FXHome topik bannerképének linkjében az "extra"-t írják át "freeweb"-re. Előre is köszönöm !
Shiwo -
#465 Hali 1640 és 1641-es hsz-t tö9röljétek léccy. mellément. köszi. -
#464 Cserélve. -
#463 Sziasztok !
Legyetek szívesek az Opera topik 1668 -as hozzászólásában lévő képet kicserélni erre : http://i48.tinypic.com/8x1w0i.jpg
Vagy ha nem megy akkor a hozzászólásomat törölni azon okból , hogy a képen látszik az msn címem .
Köszönöm !