Nesze neked UPC: Itt az Antenna Hungária digitális csomagkínálata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nemtudom>#nemtudom>
most UPC kábel elõfizetésem van, nagyon jó minõség, probléma mentesen 1 éve, családi csomag, ami januártól kb. 5000 Ft.lesz.
összeraktam magamnak 2 csomagot, az egyik kb UPC-s ár a másik + 1 kilo.Minek váltsak? <#confused>#confused>
Jó ez a digitálisság (feltéve, ha nem rontják el kicsi bitrátákkal), de egyelõre én nem várom olyan türelmetlenül kábelen, mert itt az analógnak is elég jó a minõsége (ami van kisebb zaj, azt leszedni a TV zajcsökkentõje
Ez nagyon nincs jól, hogy eddig kábelen egy adott összegért egyszerre több csatorna is "fogható" volt, és ezután már egyszerre csak egy lesz az, ugyanannyi pénzért.
a digitális adás nem HDTV, annak más a felbontása, az egy újabb átállás lesz <#crazya>#crazya>
Ez mért olyan meglepõ? Én UPC Directen most is tudom a Jetix-et (mindjárt 20 éves vagyok gihi) magyarul, angolul, és csehül nézni 😊
www.sabian.com
De nekünk UPC Direct van...
Ez a digitális sugárzás gyakorlatilag a HDTV? Vagy ez még nem az?
www.sabian.com
Nem a lényeg, hanem a fontos!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hát, végülis ebben a nagy digitalizálásban az a lényeg, hogy úgy lehet rontani a minõségen (a sok csatorna érdekében), hogy az kevésbé megfogható.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amcsiban is HDTV mûsorok indulásakor, még a nagy dirrel-durral történénõ bevezetés idején 1920x1080i-ban meg akár 18Mbps-es bitrátán nyomták a cuccot. Aztán ahogy kezdtek sokasodni a HD mûsorok és fogyott a mûhód kapacitás úgy kezdtek el ott is spórolni. Azóta már az összes nagy szolgálató visszább vett a minõségbõl és 1280x1080i-ben nyomják és bitráták is visszaestek alaposan. Ott ahol csak 14Mbps-re vették vissza ott még elmegy, de sok helyen már 10-12Mbps-nél mélységében járnak.
kár, hogy privatizáció elõtt áll a cég. bár nem értem, hogy ha ennyire terjeszkedni fog, akkor egyáltalán miért kell ezt is eladni. arról nem beszélve, hogy háború esetén nélkülönözhetetlen a polgárok tájékoztatása.
bár ezektõl eltekintve a cikk lényege, hogy DIGITÁLIS MÛSORSZÓRÁS ÉS NEM, HOGY MILYEN CSOMAGOT VÁLASZTASZ. AZ UPC NEM DIGITÁLISAN AD!
szóval ennyit a júpíszírõl...hú, de felidegesítettetek ezzel a upc segnyalással.....
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
és ehhez bizony a médiatörvényen kell változtatni, ami 2/3-os
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
3 tv-n nézhetek 56 csatornát, és különbözõt
egyébként meg ha annyira akarnék spórolni, akkor vennék egy digi mûholdvevõt, aztán hajrá, 700 csatorna elõfizu nélkül
hû de olcsó lesz
Mellesleg kábeltv fronton is biztos lesz hamarosan digitális tartalom. Tavaly még idén nyárra rebesgették most már jõvõ nyárról szól a fáma. De elõbb utóbb eljön az ideje. Most pedig hogy már a rivális Tíkábel is elkezdi saját hálózatán a digitális tartalom bevezetését ez még idõszerûbbé teszi.
Egyébként elég nagy cég a UPC, odahaza hollandiában már jó egy éve megy a kábeltv-s digitális tartalomszórása. Az elfogadottsága ott is nyögvenyelõs volt(mint minden újtól ettõl is tartottak az emberek), ezért lassan indult be a terjedése. Ez idehaza sem lesz másként, itt is évekig fog tartani az átállás. De a skandinávok vagy az angolok sem két nap alatt digitalizálódtak.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Így pl. lehet most megkapsz 20 csatornát csomagban, de egyenkénti értékesítés lenne akkor az egyedüli csatornák díja jóval magasabb lenne, ugyanaz a 20 csatorna össz díja nagy valószínûséggel 2-3x drágább lenne együtt mint most csomagban.
Ráadásul kifelejtetted az összesenbõl a set-top box tételt hisz azt ki kell fizetni és ugyanannyit hisz lényegtelen hogy azért rajta oda a szolgálató mert 2 csatornát nézel vagy 200-at.
Ezen kívül egyedi csatorna vétel esetén bejönne egy alapdíj amit mindenképp ki kell fizetni. Hisz a szolgálató mûködtetésének költségei egy fix költség tétel. A bérek, a szerelési, karbantartási, fejlesztési költségek egy userre arányosított díja ugyanúgy megmarad függetlenül attól hány csatornát nézel.
Szóval nem biztos hogy jobban járnál. Most kifizetsz mondjuk 2500-at analógon 20 csatornáért, digitálisan meg a két összeválogatottért minden egyébb járulékos díjjale együtt ez lehet fájna vagy 2 rongyba.
Valami kiegyensúlyozott kompromisszum kellene. De egyelõre szerintem inkább csak a szolgáltatók érdekei érvényesülnek igazán. (Hogy minnél gyorsabban visszajöjjön a befektetés, és utána jöhet az "extraprofit" is.)
A rendelt csatorna: 2 db.
Számla:
-Spektrum: x Ft
-National Geobizbasz: y Ft
összesen: x+y Ft
Ésnekemneadjonahûlyekábeltévémindenféle ócskacsatornátamitbesemállítókmertminek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, majd ekkor lesz kábeltv-m. Addíg meg megtehetnek egy szívességet a felesleges csomagjaikkal.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Verizon TV Channels
Verizon TV Prices
STB-ért ugyanúgy fizetni kell a havi bérleti díjat nyugaton van amcsiban is. Szolgáltatástól függ épp mennyit. Pl. Verizonnál a standard felbontást támogató 4 dollár, a HD-s 10 dollár(természtesen ezzel együtt járnak a HD-s csatornák is), a PVR-os 13 dollár(szintén HD-val).
Basic csomag 15-35 csat. 13 dollár, Basic+ ~180 csat. 40 dollár.
Az egyéb dolgokért ott is külön kell fizetni, pl.Sport csomag 6 dollár, film csomag $12, együtt 15. De a premium tartalmakért is kell pl. HBO,Cinemax $15-15, együtt 25. Playboy TV $15.
On Demand és Pay per View tartalmak ára pedig jellemzõen $4, régebbi tartalom esetén archívumból 3. De az adult már 12.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Parasztnak jó az UPC is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Annyi sajnos igaság, hogy ne várjuk el a felzárkózást. Majd 50 év múlva.
Családom az USAban él. 180 csatorna, 3TV a házban, digitális, 35 dollár per hó.
Az UPC-nél az alap csomag az 5240Ft havonta.Amiben sok olyan adó van amit még soha,vagy csak egyszer-kétszer néztem.
"A 30 csatornát tartalmazó Alap csomag 2590 forintba kerül, az 5 tévéprogramból álló Film csomag 990, a többek között három szexcsatornát tartalmazó Aktív csomag 1490 forintot kóstál."
Nekem UPC direct elõfizetésem van,és nem igazán arról híres,hogy olcsó.Szerintem az antenna hungária megfelelõ,alternatívát kínál.Gondolkodom a váltáson,mert olcsóbban ugyanolyan minõségben nézhetem ugyanazt.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Értelmét veszti.
UPC-vel ne akarj eredeti nyelvet.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
De javítsatok ki ha tévedek
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.