56
  • GodBadka
    És mire jó 180 csatorna? Adják azt a 10-et amit időnként nézek, a többit meg leszarom. Amúgy nagyon jól állították ám össze ezeket a csomagokat. Úgy, hogy a előfizetők 90%-nak majd többet kell fizetnie nem is kicsivel, na de mindegy.
  • hPi
    Érdekes, nyugaton tudják adni ingyen az extra dekódert. Németország, Anglia, USA.
    Annyi sajnos igaság, hogy ne várjuk el a felzárkózást. Majd 50 év múlva.
    Családom az USAban él. 180 csatorna, 3TV a házban, digitális, 35 dollár per hó.
  • Derapo
    Nem egészen értem miért ne lehetne ennek örülni.
    Az UPC-nél az alap csomag az 5240Ft havonta.Amiben sok olyan adó van amit még soha,vagy csak egyszer-kétszer néztem.
    "A 30 csatornát tartalmazó Alap csomag 2590 forintba kerül, az 5 tévéprogramból álló Film csomag 990, a többek között három szexcsatornát tartalmazó Aktív csomag 1490 forintot kóstál."
    Nekem UPC direct előfizetésem van,és nem igazán arról híres,hogy olcsó.Szerintem az antenna hungária megfelelő,alternatívát kínál.Gondolkodom a váltáson,mert olcsóbban ugyanolyan minőségben nézhetem ugyanazt.
  • SoDI---
    UPC elavult
  • dez
    Csakhogy, ha több tévé van egy családban (vagy akár csak néha mást akarsz felvenni, mint nézni), így ez már sokkal költségesebb, mint az analóg adás... Mert ugye ahány tévé, annyi előfizetés. Ez így nagyon nem jó. A plusz dekódereket némi töredék pluszköltségért kellene adniuk.
  • SoDI---
    (Mi lesz a hétfő esti Olvasójeggyel? - sic)

Értelmét veszti.
    UPC-vel ne akarj eredeti nyelvet.
  • hypno
    Teljesen normális. Mégsem adhatnak annyi dekódert ahány tv-d van.
  • k0zi
    Én úgy tudom a digitális műsoroknál is úgy van 1 set top box 1 tévé. Ugyanis azt a digitális jelet dekódolja amelyiket nézni akarod.
    De javítsatok ki ha tévedek
  • mousee
    hehe, ilyen cucc van barátnőméknek lent Szigatszentmiklóson :))
  • Mike at home
    juj

szabályozva

erre vár egyébként mindenki, már rég digitális kábeltv lenne amúgy
  • Mike at home
    a digitális műsorszórás mai napig nincs törvényileg szabájozva

a másik meg az, hogy nagyon jól emlékszem a AH egykori húzására, amikor dekóderenként kérte a dijat, és 1 dekóder 1 csatorna ugye, tehát minden tv-nek külön dekóder
  • Cat #3
    nem hinném, szerintem sokszázezer ember várja hogy ne a szolgáltatók önkényes szempontjai szerint rakosgassák a csatornákat az egyes csomagokba, arra kényszerítve ezzel a kicsit is érdeklődöbb nézőt, hogy a legdrágábbat vegye meg. (A kábelcégek jellemzően szeretik a népszerübb ismeretterjesztő adókat a legmagasabb csomagba rakni.)

Persze ők is tudják hogy a csatornák nagyrésze senkit nem érdekel, de a bevételmaximalizálás a cél, és így mondhatják hogy a középsőben 25, a maxban meg 50 van - igaz, ebből tucatnyit tesz ki kinai, vagy a sokadik olasz nyelvű adó.
  • EvilDevil
    azt is jó lenne tudni milyen adók vannak benne... és ki a jó francnak kell héber román stb adó... pfff

az UPC családi csomagja nagyon is megfelelő van majdnem 50 csatorna,,, minden lényeges adó benne van.. és egyre kevesebb a "töltelékadó".

ja és az UPC Direct még ennél is sokkal jobb!!

tehát a cikk megint egy nagy baklövés...
  • vjanika
    Na ja csak ne adnák olyan drágán, mert ügye a magyar pénzérzékeny egy nép. A UPC-nek az árai sokkal jobbak, mivel ott az a csomag, ahol minden csatornát fogsz, majdnem fele annyiba kerül, mint Antenna Digiszarnál.