989
Aláírásgyűjtés a petárdázás topic bezárásáért
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
Ha támogatod, ennyit írj be: TÁMOGATOM
Ha nem támogatod, akkor: NEM TÁMOGATOM
A téma bezárásához 100 szavazatnak kell összegyűlnie. Az ellenszavazatok mínusznak számítanak.
-
Vlala #709 Várjatok már egy percet, mielőtt megnyomjátok a piros gombot!
A szólásszabadság addig tart, amíg másokat nem sértesz vele. Természetesen senkinek nincs megengedve, hogy más édesanyjáról állítsa, hogy nővérnek tanul, mert sem én, sem Ti nem örülnétek annak, ha a vitapartner is alkalmazná ezt. Szerény véleményem szerint az SG-n elég sok témában, elég sok felhasználóval lehet véleményt cserélni, amennyiben embernek nézed a másikat, nem SoaB-nek. Természetesen Ti is találkozhattok azzal a problémával, mint én és még sokan újreg korukban, hogy van egy véleményem, ami szent, és minden más Istentelen, tisztátalan, elítélendő dolog (eredeti szoftver és a zenei ízlés, ugye?), de ha egy kicsit gondolkodsz, rájössz, hogy azért van több ember a fődön, hogy ne bízza el magát az egyén (na ezt jól megmondtam.) -
G_ArchAngel #708 tudod ez a baj, hogy ennyire nem veszitek komolyan az állat/természetvédelmet, semmilyen szinten...
közömbössek vagytok minden iránt, ami nem szilicíum alapú, vagy nem lehet benne frag-gelni, lenézitek azokat az embereket, akik hazaviszik a kóbor kutyákat, elfoglalják a Zengőt, vagy az "atomvonatok" elé állnak...
Magyarországon lehetelen jót tenni, míg ilyen közömbös, betokosodott net-boyokkal van tele az ország, számotokra fontossabb a szólásszabadság, mint csökkenteni MINIMÁLISAN a kutyák szenvedését... -
#707 18 és? ne hidd hogy a korod a baj, vannak a te korodban is normális gyerekek, csak te nem vagy az -
#706 én értékelem -
#705 Ne izgulj a netet én finanszírozom. -
#704 Magadat jellemzed, Mucsácsóval és Sparky-val egyetemben.
Próbáljátok már legalább a másik felet is megérteni, ha már ennyire ragaszkodtok a saját hülyeségetekhez.
Megértem, hogy ez szólásszabadság-ügyben sért titeket,
de ha egyéb okotok van a felháborodásra azt már nem.
Felőlem petárdázzatok, de az #581-et azért olvassátok el... -
Syry #703 yaya -
#702 1etértek -
#701 Hány éve rontog már a világot?Tehát gyengébbek kedvéért hány éves vagy? -
#700 Anyuciapuci megveszi a netet, annak az arabol inkabb el kene asni az ilyen embereket. -
Padavane #699 Épp kezdtem volna megnyugodni... -
#698 Én csak a te végtagjaidat. -
#697 Tudod mit, dögölj meg ! -
#696 gratulálok: annyira tipikus: te 14 éves vagy, ő meg 30 feletti felnőtt..
az ilyeneknek eltörném kezétlábát -
Padavane #695 Sajnos én is abba a hibába estem, hogy általánosítottam. Nagyon eldurvult a dolog ( énis ). Kicsit szedjük össze a gondolatainkat és próbáljunk meg értelmesen komunikálni. -
#694 Teged kene bezarni valahova de kb eleted vegeig ilyen felfogassal. Vagy legalabb a szadba rakni egy pokot vagy valamit amitol felsz, akkor megtudnad milyen az, szarhazi. -
#693 Ja szegényt de sajnálom.Nem bír ki egy napot sem.Szegény. -
#692 Én is hülye voltam hogy őket támogattam sms-ekkel...
Enyhén szólva idegesítő hogy felnőlt embereket kezelnek gyerekként.
Én pl 3 bűntetőpontot zsebeltem be 1 hozzászólásommal , amiben nem volt senki számára se sértő megjegyzést. CSak a párbeszéd fontosságára hívtam fel a figyelmet..
-
rolika #691 támogatom
sajnos, minden dec.31-et és jan.1-et rács mögött, a kenneljében tölti a kutyám :( pedig nagyon utál ott lenni -
#690 hát én az elejéétől végignyaltam,s az első 1-2-3 oldalon baromi sok támogatás volt,szal lehet,hogy akkor elérték a 100-at,persze most a topig második fele,már a nem támogatásról szól,szal fene tuggya,ezek meg ugye kioltják egymást.. -
#689 NEM TÁMOGATOM !!!!!!!!!! -
#688 Moderátoros topicban meg már a tisztogatást tervezik én ne mgondoltma volna soha, hogy 2005 ben ebben az országban ennyire megmondják felnőtt embereknek hogy miket csináljanak és csinálhatnak. Rendkívül nagyot csalódtam az sg ben. Nem is tom mit hittem. -
#687 szerintem fölösleges arról vitázni hogy ki miért hogyan. támogatom / nem támogatom ennyit kell beirni.
Ugyse lehet meggyőzni a 11 éves rossz családi körülmények miatt pszichologusi ellátásra szoruló hülyegyerekeket hogy a petárda nem menő dolog.. -
Vlala #686 az apróbetűs nemtámogatás is egy szavazat, és a brutálnagy nemtámogatás is csak egy szavazat. -
Vlala #685 Ezt hol lehet aláírni? -
Hyper Snake #684 NEM TÁMOGATOM !!!!!!!!!!!!!! -
Syry #683 Nem fogunk tudni olyan érvet felhozni, amivel helyt lehetne állni. Ezt tudjátok és ezért direkt megkell lovagolni.
Ekib******ul felháborított eza nyilt leveles hüjeség! Azviszont érdekelne, hogy a kedves állatbarátok mit szólnak hozzá. Ők elmennének-e ideáig? -
#682 Azt hiszem zárulhat lassan a topik, mert ahogy látom csak ellen szavazatok vannak. -
#681 Még mindig nem látod mi ellen volt problémánk alapelgondolásoddal egyetért mindenki (már ha az az hogy ne dobáljanak kutyákra petárdát meg ilesymi) csak azzal nem hogy bezárják ezt a topicot. Mondjuk télleg nem kellene ötleteket adni... bár lásd #672.
-
#680 NEM TÁMOGATOM -
#679 spemmerek -
#678 Akkor egy példa, miért gúnyolódom.
Mindenki tudja, hogy nekem határozott politikai nézeteim vannak.
De SOHA, ismétlem SOHA nem mondanám, hogy valaki a másik oldalról fogja be a száját.
Mert minden úgy szép, ha mindenki elmondja a véleményét.
Aki mást el akar hallgattatni, azt viszont jogos gúnyolni. :P -
#677 magadat jellemzed -
LegoTGR #676 A petárdázás hagyomány, mára már az önnep része, amelyet lehet kultúráltan is végezni.
Nehogy már a sok tizenéves pöcs miatt ne petárdázhassak spanokkal, ez abszurd.
NEM TÁMOGATOM -
#675 Most valami vagy te irtal el, vagy csak en nem ertem ;] -
Vlala #674 mert annyira megvadult, hogy az újévet új bútorokkal kellett volna kezdeni. Jobb lett volna, ha még 30.-án elviszem nagyiékhoz a telekre, de sajnos én is csak utólag vagyok okos...
Ez a téma kezd személyeskedésbe átmenni, már egy páran "internetes kisköcsög"-nek nevezik beszélgetőpartnereiket.
Légyszi, ne. -
#673 A krimi nem legális, de a gyilkosság az.
Mégis vannak krimi-topikok a filmes témák közt.
Azokat is zárjuk be, mielőtt elkezdik egymást halomra ölni a fórumozók? :-))) -
#672 Ötlettel nem lehet robbantani.
Robbantani csak cselekedettel lehet.
Aki az őrült ötletet komolyan veszi, az hülye.
A többiek meg had röhögjenek.
Én nagyon jól szórakozom amikor a "söröüvegbe benzin, bele a petárda, és bumm a kirakatba" féle mondatokon, mert ez így leírva vicces, de el nem tudom képzelni, hogy van olyan őrült, aki élesben is megcsinálja. -
#671 Mar ne is haragudj de annyira szanalmasan buta osszehasonlitasokat tudtok talalni. A krimi nem illegalis, a petardazas az. Innentol fogva a ketto nem hasonlithato egymashoz. Hasonlitsd ahhoz, hogy ki hogyan belezte ki az elso aldozatat, ez is illegalis, es ugyanugy bezarando. -
Padavane #670 Nem mosakszom! Bármikor kiállok azért, amit írtam, csak Tobacco rávilágított, hogy az utolsó, agresszív hozzázólásom nem helyén való. És még mindíg TÁMOGATOM, főleg leslieboy hozzászólása után.