Mozdonyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem hamarosan felszedik a síneket Egom és Bp között, ha így megy tovább..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Már aláirták a szerzõdést! Jönnek a Traxxok!
Kap belõle sztem Keleti és Fradi. EC,EN,ICk elején lesznek majd, aztán majd mennek teherezni😊
T.T.
Aztán szokás szerint megkapja mindet fradi, és 2 éven belül le lesznek lamolva mint valami roncs
Mellesleg, minthogym a MÁV németországtûól megvenné a nem használatos kocsikat, inkább feújítjuk a régikeke, ami kb duplapénz... érdekes...<#wow3>#wow3>
Csak kérdezem...
T.T.
Mondjuk itt több a Papagáj, mint a Szili😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Azért megnéztem a többi videót is, a Gigantgyíkon kicsit el is szomorodtam... volt egy Ganz-Mávag,ahol akkoriban világszínvonalú mozdonyokat gyártottak... most már a fû sem nõ ott...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
vezeték szakdás volt, több, mint 2 órát dekkolt az IC Pilis állomás elõtt, légkondi nem mûködött, dög meleg volt...megállt mellettünk egy másik vonat, átszálltam rá és így jutottam fel...ha nem mászok át, akkor kicsit tovább tartott volna 😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De am megállt az állomáson, nálunk is van ilyen mindkétt állomáson, hogy már majdnem a peron végéig húz ki a mozdony😊
ÉS én nem rinyálok mert tudok menni 50 métert...😊
SOk ember aki azt se tudja hogy kell leindítani egy mozdonyt, bepofázik h "de balfasz".... én valamennyire tudom hogy mûködik egy mozdony, de azt is tudom, h nem direkt ment el majdnem egy szerelvénynyit... ahogy mondtad számtalan okból elõfordulhat.
Ott volt a Máv cargo, ha jóltudom azt adták el, ami legalább pénzt is hozott?
De itt van ám ész... minthogy költenének vmennyit a vasútra, inkább megszûntetnék. Nem csoda, hiszen ez Magyarország.