Mozdonyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt a tanácsadót is agyonlövetni x)
korszerûsíteni kéne a vasutat és semmi baja nem lenne
ígyis állandóan tiszta mocskos vonatokban kell utazni
mellesleg a buszokon meg állandó tömeg zsúfolásig, és lassú is lenne a személyszállítás, vasúti személyszállítás biztonságosabb is
korszerûsíteni kéne a vasutat és semmi baja nem lenne
ígyis állandóan tiszta mocskos vonatokban kell utazni
mellesleg a buszokon meg állandó tömeg zsúfolásig, és lassú is lenne a személyszállítás, vasúti személyszállítás biztonságosabb is
#hhwnd
Nemrég olvastam valahol, h valamilyen "külföldi gazdasági tanácsadó cég" azt javasolja az országnak, h szüntessék meg a vasúti személyszállítást, tegyenek be helyette még több buszt.
Inkább tanuljatok KRESZ-t, hamarosan át lesztek képezve buszsofõrnek, ha így haladunk..
Inkább tanuljatok KRESZ-t, hamarosan át lesztek képezve buszsofõrnek, ha így haladunk..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
gondolkodás nélkül nem úgy értem, hogy hülyeséget, hanem úgy, hogy nem azon gondolkoztam mit is kéne irni, jött szerencsére folyamatosan a "remek" gondololat...
De igazad van abból majd meglátom milyen is lesz.
Dizelbõl már megvannak a vizsgák
De igazad van abból majd meglátom milyen is lesz.
Dizelbõl már megvannak a vizsgák
T.T.
nanemá, irtam folyamatosan megállás és gondolkodás nélkül
váltókról lehet irni azért egy kisebb regényt:😊
váltókról lehet irni azért egy kisebb regényt:😊
T.T.
ja jó😊))
Mi nálunk okt.1tõl kezdõdik a felügyelet alatti vezetés.)
Szept 18 irásbeli forgalmi, szept 25 szóbeli forgalmi
szept 2 osztályvizsga villanymozdonyokból aztán 3án E utasitásokból😊
Mi nálunk okt.1tõl kezdõdik a felügyelet alatti vezetés.)
Szept 18 irásbeli forgalmi, szept 25 szóbeli forgalmi
szept 2 osztályvizsga villanymozdonyokból aztán 3án E utasitásokból😊
T.T.
Az elsõvel pályamunkásokat szállitanak, mig a másodikkal melynek neve UDJ, na szóval UDJ jelentése Univerzális Darus Jármü, szállitásra használják .. meg "daruzásra" 😄
Olvastam, hogy magyarországon csak 120km/h-re vizsgáznak, na de akkor a Tauruszok Ausztriában és az 1-es vonalom mért közlekednek 120-230km/h között? Illetve nem tudtok valamit a 152-es Gigantról ? ? : )
Olvastam, hogy magyarországon csak 120km/h-re vizsgáznak, na de akkor a Tauruszok Ausztriában és az 1-es vonalom mért közlekednek 120-230km/h között? Illetve nem tudtok valamit a 152-es Gigantról ? ? : )
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Még kicsit meg is állt az autó..most nagyon büszke lehet magára a sofõr...
Kíváncsi vagyok, lenne-e bátorsága odaállni az mv elé is????
Kíváncsi vagyok, lenne-e bátorsága odaállni az mv elé is????
Ezt inkább ütötte volna el... <#levele>#levele>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
<#zavart2>#zavart2>
http://www.metacafe.com/watch/1434517/crazy_driver_nearly_killed_by_train/
http://www.metacafe.com/watch/1434517/crazy_driver_nearly_killed_by_train/
Kintvoltam ma az Orient Expresst fotózni, de jött még egy Gyeseves teknõ. A kicsi feliratokat próbáltam meg lekapni darabokban, csak nem jutottam a végére.
Elöszöris köszi a segitséget mindenkinek!Nohab kösz a linket.
Elsõsorban oldalról kellenének képek, ugyanarról a mozdonyról mindkét oldal. Hogy mi a különbség. Gondoltam hátha akad olyan fanatikus akinek van 😊 Bár tom a teknõ nem épp népszerü a fanatikusoknál 😄
Az elejérõl készült képet is köszi, annak is nekiállok majd 😊
Node nem offolom szét a témát 😊
Elsõsorban oldalról kellenének képek, ugyanarról a mozdonyról mindkét oldal. Hogy mi a különbség. Gondoltam hátha akad olyan fanatikus akinek van 😊 Bár tom a teknõ nem épp népszerü a fanatikusoknál 😄
Az elejérõl készült képet is köszi, annak is nekiállok majd 😊
Node nem offolom szét a témát 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Fantáziadúsabb, mint a MÁV-os 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ma már megkapta vésztõ - békéscsaba vonalat + még egy motorral: ip-ip-ip-ip
mert békéscsaba - szeged már usgyi jár
mert békéscsaba - szeged már usgyi jár
Konkrétan munkához kéne, vagyis inkább csak köze van a munkámhoz. Egy modellgyártó cégnél dolgozom mint grafikus. Aztán gondoltam hobbiból megcsinálok egy GYSEV-es Taurust, mivel egy magyar termékünk sincs. Kivéve egy limitált Nohab szériát.
Szóval ez cseszi a csõrömet, s mivel Taurus-okat gyártunk más mintával ezért kézenfekvõnek tünt a dolog. Bár igyse hiszem hogy valaha gyártásba kerül... de legalább file formájában létezni fog 😊
Szóval ez cseszi a csõrömet, s mivel Taurus-okat gyártunk más mintával ezért kézenfekvõnek tünt a dolog. Bár igyse hiszem hogy valaha gyártásba kerül... de legalább file formájában létezni fog 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ha valakinek van jó minõségü fotója GYSEV-es Taurusról oldalról ( lehetõleg mindkét oldaláról) az legyen kedves megosztani velem. Köszönöm!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A kepen M47-esek vannak, illetve a jobb oldali utolso egy M44-es.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A MÁVnál minden igaz és a fordítottja is 😄
Ismét érdeklõdnék😊
Ezek a pötty gépek mire valók?😊
Egyébként, azt hallottam h valamilyen MÁV belsõ szabályzat szerint nem lehet a vonatból fényképezni, mert elkobozhatjkák a fényképezõgépet... ez igaz?
Ezek a pötty gépek mire valók?😊
Egyébként, azt hallottam h valamilyen MÁV belsõ szabályzat szerint nem lehet a vonatból fényképezni, mert elkobozhatjkák a fényképezõgépet... ez igaz?