Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Át van építve?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
Az volt, remot elõtt .

Tuvok
Nem igazán van kedvencem, szinte mindhez köt valami emlék, nem tudnék választani .
Talán szakma miatt a villamosok tetszenek jobban, szeretek leülni mellé és hallgatni a leválasztó búgását .
A gõzösökért nem rajongok, biztos meg van a maguk szépsége, de nem fogott meg bennük semmi, csoda, hogy mentek .

geri15
kirah beindult a topik <#taps>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

B0B0
Ez melyik játék?? Nagyon odaver a grafikája

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ez a 4-es Nohab amelyik megborul Észak-Kelet magyarországon és most a Közlekedési Múzeum bejáratánál van

B0B0
Ez egy Szili!

B0B0
Bocs elb..tam. Plasser EM-120!!!!

B0B0
Neked melyik a kedvenc (magyar síneken futó) mozdonyod és miért? Nekem azért a Szergej, mert olyan igazi robusztus orosz VAS!!! 😊

B0B0
Plander EM-120

Tuvok
És akinek élõben nem adatik meg, csinálhatja így is . 😊

MSTS Papagáj és MSTS Gigant .

Tuvok
Tuvok
Nah, de mi a típusa ??? 😊

B0B0
Az osztrák Plander cég gyártmánya.

Tuvok
Hogy õszinte legyek a 2143-on kívül egy osztrák dízelt se ismerek 😊

Tuvok
Hm ok . De akkor mondd a típusát mostmár .

B0B0
Hidd el! A benne lévõ mérõcucc lengyel. Maga a mozdony osztrák. Hidd el hiszen rajta dolgozom néha.

Tuvok
Biztos ? Én úgytom az EM-120-akat lengyelek csinálták .

Petka
ez nekem fájt<#szomoru1>

B0B0
A MÁV-os típusszáma egyébként FMK004! 😊

B0B0
Gyártót kérek! Nem lengyel hanem osztrák! Ezzel sokat segítettem. Ahol dolgozom, azé a cégé! Ezért tudok róla sokat!

B0B0
Gyártót kérek! <#eplus2>

Tuvok
Nah, végre, Papagáj vezérállás, ha jól látom még sátorjelzõs EÉVB-vel 😞

Tuvok
Tuvok
Hopsz, Nohab volt / lesz ? 😊))

Tuvok
Nah, õt sem láttam még itt, remot V43 2xxx tagja : Papagáj

Tuvok
EM-120, lengyel cucc asszem .

Snecie Smicie
em120m 😊

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

B0B0
Jaaaj ezt ismerem

Tuvok
klikk

Úgy 2000 LE körül lehet, pontosan nemtom, fenti leírásból kiderül biztos .

B0B0
Na erre varrjatok gombot! Nálunk csak egy van belõle! Találgassatok:

Snecie Smicie

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

B0B0
Teljesítményérõl mit tudsz? Képed van! Szeretem az ilyen titokzatos ritkaságokat 😊

Snecie Smicie

Tuvok
Eredeti ÖBB 1116 Taurus .

És a belõle magyarosított "felfordított teknõ" 1047 Taurus, hallottam már Milkának és Tehénnek is becézve . Az átépített, EVM-160-nal szerelt V63 1xx pályaszámú Gigantokat hivatott felváltani .

B0B0
Hát sajna azok is elhasználódnak

Snecie Smicie
kár hogy egy csomó öreg masinát, amihez egy "korszak" füzõdik, rendre vonnak ki

Tuvok
M40 Púpos GySEv mezben .

Snecie Smicie

a jó öreg Kandó-féle villamosmozdony

Tuvok
Retro V41 Leó, össz 30 darab épült belõle, a ma még mûködõk többnyire fûtõmozdonyok .
És tesója, VF/V42, "sajna" GySEv színekben .

Tuvok
"Kicsit" rozzant Bz vezetõállás . 😊

Snecie Smicie
ilyennyeim voltak, és szerettem õõõket

Snecie Smicie
Szerettem volna mozdonyvezetõ lenni régen O-:

Tuvok
Húha, elnézést az ömlesztésért, de ha vonatokról van szó megfeledkezem magamról <#miaz>

Kicsit kakukktojás talán, sok nemzetközi vonat gyanánt átruccannak hozzánk is, ZSSK 350 Gorilla .

Tuvok
Õ se volt még, MÁV 63-42 Desiro külvárosi motorvonat .

Tuvok
Tuvok
Takarékos motorvonat, BDVmot Hernyó .

Tuvok
Aprópó Usgyi, habár nem mozdony, hanem motorvonat, de ma vezetõállásban jöttem haza, mert ismerõs volt az mv . 😊

Mégpedig MÁV 63-41 Bpmot alias Usgyi !

Digitalizáslt vezetõállás új EÉVB-vel, dinamikus fékkel, és az mv-k kedvenc "véletlen rákönyököltem, bocs" kürtjével .

Orosz is, sokat is eszik, zörög csattog és hangos is, de azért szeressük . 😊