3800
-
HUmanEmber41st #833 Akkor passz.. már annyit néztem , h már vártam mikor ugrik alő a zombi sikoltva... -
#832 Néztem én is, sztem ott van, csak takarásban . -
HUmanEmber41st #831 Mintha a kép jobb oldalán csak 1 ütköző lenne a mozdonyon????? -
#830 A jobb végén ott van a középső fényszóró mögött, bal végén is ott van szerintem, csak nem látszik . -
#829 megvan a másik szergely rejtélye talán! hol van a kürt?????? talán hátrébb???? ez is lehet hogy nincs...elöl szokott lenni -
#828 nem az nem ott van az az ajto csak kivan nyitva...valami más lehet ha van egyáltalán....böngészem én is -
#827 Nincs ajtaja ? :) -
#826 én nem látok semmi különöset igy elsőre de az tény hogy levan lakva a gép...gondolom nem tegnap helyezték üzembe....pénz kérdés az egész, hogy milyen álapotban van... -
HUmanEmber41st #825 Semmi érdekes sincs rajta, szokásos MÁV színvonal.. :( :( -
#824 Hello! köszi!!! A fütés még elképzelhető de én sem tudom miért van ott a vezérlés csatlás....egyszer csak rájövünk..... -
#823 Most leltem eme képet. Mi a érdekesség rajta?
-
#822 Üdv a brancsban! -
#821 Mit lehet tudni ;) -
#820 Lehet, hogy mostantól így csinálják meg őket a felujításkor -
#819 Nálunk feltűnik itt egy néha-néha, ez ahhoz képest csillog villog :) -
#818 remotokon se látni -
#817 Hát most hogy így mondod, tényleg furi
Én akkor is másra tippelnék, pl . így oldották meg a személykocsik fűtését, stb ... -
#816 hello!
te láttál már szergelyhez vezérlőkocsit? mert én még nem de ki tudja...én még soha nem láttam szergelyen ilyet.... -
#815 Sőt, épp a minap hallottam két vasúti munkást panaszkodni arról, hogy lejárt a műszakjuk, de már nem volt személyvonat hazafelé, így teherrel akarták magukat hazavitetni, de nem engedte az mv fel őket, mert valami külön papír kell hozzá, nem elég a máv-os arcképes ...
Nemtom mire jó ez, én tuti elvinném őket, addig is van kivel szidni a rendszert :) -
#814 Mázlista
Idén 2 számomra ismeretlen mv-t kérdeztem meg, hogy elvisz-e vezetőállásban, de még miután felmutattam az arcképesem is azt mondta, hogy nem lehet :( -
#813 Szvsz az nem az
De ha mégis, felújított szergej, tehát miért ne lehetne rajta ? -
#812 Oké, most már látom, hát figyelj egyszerüen, van szám és megkérdeztem -
#811 Melyik képre gondolsz? Amit belinkeltél? -
#810 Melyik képre gondolsz? Amit belinkeltél? -
#809 sziasztok!!!
szerintem a szergelyes képen az sántít, hogy elöl a szergelyen a hütő mellett ott a vezérlés és mint köztudott a szergelyeken nem lehet vezérlőkocsi vezérlés...megnéztem több képet és egyiken sincs! -
#808 Upsz, szal ezt akartam
Szegény szöcsi elég ratyi állapotban van :(
-
#807 Szépek
Hol és hogy sikerült feljutni a Bz-be ? :)
-
HUmanEmber41st #806 thx, jóak!!!! -
#805 Sziasztok! Pár fotóm van fent ezen honlapon lehet csekkolni ha gondoljátok -
#804 túl tiszta -
#803 Mondd csak ki nyugodtan, hogy tól tiszta! :) -
HUmanEmber41st #802 Amúgy a Dácsia nagyon remotnak néz ki, ( más a festése, meg olyan tiszta -
HUmanEmber41st #801 Helyzet az, h Esztergomba nem nagyon engedbek Szergejt, mert szétcseszné a pályát.
Igen, ezt a szerelvényt simán elviszi a Dácsia, saját szememmel láttam többször is. ( aztán lehet, h később hegymenetben rátesznek valami erősebbet)
( Meg azt is, amikor rakodják az autókat, az alsó meg a felső soron a sofőrök versenyezni szoktak) -
#800 Vagy Csörgő :)))) -
#799 Tolja a bz-t is inkabb szergely? :D -
-
#797 Ezen se látni a végét, tuti szivatás a dolog :DD
-
#796 Akkor az elég furcsa, mert azért egy szergej azért el tud húzni ennyit. -
#795 lol, hihetobb lenne az teny :D -
#794 Szerintem a dácsia csak dísz, hátulról egy szergej tolja az egészet :D