3800
-
#873 Jajj, el ne felejtsem, habár ez nem volt valóságos, de azért jó volt vezetni . :) -
#872 Nagy súllyal és h én vagyok az erősebb jó h agresszor leszek:)) -
#871 És még én vagyok agresszor ... :) -
#870 Inkább járjak el szabályosan és megmarad az állás, mint forditva. De ha túléli a csávó tuti beb*szok neki mégegyet amiért ilyet tett....útálom az ilyen embereket. Átlagosan nézzük egy 120km\h val közlekedő vonat 30mp alatt átmegy a lezárástól a felnyitásig, szóval akinek nincs 30mpje az jöjjön nyugodtan elém, elütöm szivesen -
#869 Hát, ha rajtam múlna biztos átmennék rajta 5-6x egy szergejjel is, ne előttem őrültködjön .
A gyorsfékkel már nem mész semmire, max megnézed hogy szikrázik egy roncs autó a síneken, aztán jegyzőkönyv, felfüggesztés, és mehetsz vissza a pszichológushoz gázolás miatt . De legalább szabályszerűen jártál el :DD -
#868 Ebből kiderül h agresszor vagy:))
Én mennék tovább aztán ha elémjön akkor gyorsfék, ha nem akkor meg nem...aki hülye haljon meg cimszóval. Ha egyszer odakerülök:) -
#867 Szóval ez egy olyan helyzet, amit illene tudnom ha neadj'isten odajutok :D
Személy szerint én (némi szubjektivitással) azt hiszem rákürtölnék és felmutatnám a középsőujjamat neki, már csak azért is, hogy ha meg is áll az autós, ne őrültködjön vörös fénysorompónál, ne játszon sem egy mv idegeivel (bár alapvetően nyugodt vagyok, de a felelősség igen komoly), sem a rám bízott utasok biztonságával . -
#866 Persze, az oké, h nem állhatsz rá a kürtre aztán nyomod mint az atom.
De néha sokat segit a kürt és akkor már megáll az autó, szóval ez egy olyan helyzet, h az mv-re kell bizni -
#865 Indokolatlan esetben szabályellenes, azaz nem nyomkodhatod a kürtöt ész nélkül . Veszélyforrás esetén természetesen használható .
Viszont a veszélyforrás a kérdésben csak feltételezett, azaz az autós még megállhat, nem ragadt két sorompó közt, stb . -
#864 Érdekes elmélet, és valóban igaz. De mondjuk ha én rákürtölök azzal baleset előzök meg úgy h bármi kárt teszek. Az pedig nem igaz, h 2 kürt az szabályellenes. Mivel vasútbiztonsági szempontból ha veszélyforrást érzel, bármeddig kürtölhetsz. Pl: ködben teljesen az útátjáróig. Nincs megszabva h meddig kürtölsz csak annyi h min. 3mp kell tartania. -
#863 K*urvaistenit hát bezárta magát a böngészőm, pedig beírtam egy tök hosszú szöveget
Szóval azt akartam írni, hogy mielőtt még bárki megjelölné a b)-t, ami a lehető legrosszabb válasz inkább elmondom, hogy ez egy olyan kérdés, amire egyik válasz sem jó, de mind jó válasz .
Számos ilyen kérdésre kell válaszolni, viszont hibapont nincs, az adott válaszokból a pszichológus leszűri az agresszivitásod / passzivitásod mértékét, és ebből vonja le a következtetést .
Kérdésre visszatérve a b) ugye totál rossz, mert sebességhatárt átlépni tilos, mivel a vonatod, és ezzel az utasaid épségét kockáztatod . De alapvetően egyik sem rossz, mert egyrészt a szabályzatot tartod be, másrészt az utasaid épségét tartod szem előtt .
Az általános eljárás a d), lévén nincs alapod feltételezni, hogy az autós nem áll meg, viszont ha veszélyforrásnak ítéled meg, adhatsz le újabb kürtjelzést, így a c) sem minősülhet rossz válasznak . Fékezést feltételezésre alapozva nem kezdhetsz meg, kivéve ha az autós egyértelműen veszélyezteti a vonatot, azaz az átjárón van a tilos jelzés ellenére; illetve ha már a baleset bekövetkezett .
Ha valamit nem jól tudok, lesszives kijavítani . Egyébként érdekes kérdés, egy órát gondolkodtam rajta, a tesztnél erre egy perc sincs, a vonaton pedig 2 másodperced van dönteni ... -
#862 biiiip
rossz válasz, nincs okod feltételezni, hogy nem áll meg az autós, ok nélkül fékezni szabályellenes -
#861 szerintem akkor már a fékezés a legésszerűbb de nem tudom megmondani..én is a kürtölésre szavaztam volna... -
#860 biiiip
rossz válasz, gondolom mondanom sem kell miért :) -
HUmanEmber41st #859 akkor az "e" válasz lesz a jó :)
lefékez és kiugrik, h túléje a várható ütközést :) -
#858 biiiip
rossz válasz, nem szabályszerű kétszer kürtölni, elvégre a veszély fennállása feltételezésen alapul -
#857 c, mivel még nem ért be az útátjáróba...sztem -
#856 MÁV pszichológiai felvételi tesztkérdés mozdonyvezetőknek:
Ön megengedett 80km/h sebességgel halad személyvonattal, 200m-re Ön előtt fénysorompóval ellátott útátkelő van, amihez korábban már leadta a szokásos figyelmeztető kürtjelzést. Megpillant egy nagy sebességű gépkocsit az átkelő felé haladva, és tartva az ütközés veszélyétől Ön ekkor:
a) lefékez/vészfékez
b) felgyorsít a megengedett haladási sebesség fölé, hogy elkerülje az esetleges ütközést
c) lead egy újabb kürtjelzést, de sebességén nem változtat
d) nem tesz semmit. -
#855 köszi
van 1-2 visszatartó erő, szóval alszok még rá néhányat, de maga a cél miatt talán megérné belevágni ... -
#854 Saját tárhely -
#853 megtudjátok mondani hogyan lehet feltenni képeket?mert ugyebár nekem mindig azt irja ki hogy tul nagy a méret akármi is legyen....mi a titka? előre is kösz -
HUmanEmber41st #852 Akkor hajrá Tuvok !!! -
#851 Én is így vezethettem nemrég szergejt :)
De most pályázom szegeden egy üres gyakornoki helyre, talán ... -
#850 Ismerős volt a Vezér, szóval igen:) -
#849 Felengedtek ? :) -
#848 Bővült a képtáram, pár M62 képpel -
#847 A 2316-os csörgő szombathelyre van beosztva (ahogy az összes remot ahogy tudom), azt nemtom milyen ic-k járnak arra -
#846 Melyik IC-t viszi, és hol készült a fotó? -
#845 remot csörgő
vagy mi a kérdés ? :) -
#844 Újra itt a rejtvény
Jól néz ki ez a villamos! -
#843 Most láttam megint. Már rajta van az új szám -
#842 ÁÁÁ -
#841 -
#840 -
#839 Na srácok. Kb. 15 perce csináltam ezeket a képeket:
-
#838 Ennyire azért nem bonyolult. Én arra gondoltam, hogy nincs rajta az új számozás, pedig a kép tegnapelőtti!!! -
#837 jelszót kér
töltsd fel a galériádba, és onnan linkeld -
#836 Akkor itt a rejtvény képem! -
Melyik IC is ez? -
#834 :DDD