Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
És hogy fognak leszállni?? 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
Csak voltam egy "darabig" . 😊

Hallottam azt is, h bevezetik az I.C. rapido-t is, az meg sem áll, csak lassít..😊😊Az állomásokon nagy szivacsokat fognak lerakni a fel és leszálláshoz😊😊😊Ö

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Tuvok!
Te masiniszta vagy???
Van nekem Siemens vezérállásról képem, de hol????

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

B0B0
Büzmot! 😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mi a tesómmal purdékorunkban csak buzimotorosként hívtuk. AZaz én pl. még ma is így hívom 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

B0B0
Naponta 20 ilyen meg ugyanannyir szöcskét látok a melóhelyem ablakából. Ott tologatják a tehervagonokat

PyRex
Ennek a BzMot-nak tök hüle a neve, nem? Mármint, tudom, hogy miért ez a typusa, de akkor is: vicces 😊 Mindig elfog a röhögõgörcs, amikor meglátok egyet 😊)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hmm....BzMot kocsi ott is befigyel a másik vágányon...mikor vonják már ki õket? Én marhán utálom,hála égnek ritkán kell vele utaznom,de ha utazom akkor több órát is pl Balaton fele...pl mult 7 vasárnap hajnalban egy ilyen példány 2xer is majdnem meghalt...egyik pillanatról a másikra megállt...no mind1 sztem megérettek a váltásra...bár a MÁV-ot ismerve 20év mulva is mennek még.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tuvok
Ma õ dolgozott nálunk .

Tuvok
Hehe

Ma a 056 és a 097 szergej "nyávogott" az állomáson nálunk, egyik kihúzott, a másik körbejárt, elnéztem volna õket 1-2 óráig de pár perc múlva jött az én vonatom 😞

B0B0
Mi a f*sz van??? Komolyan mondom azt hittem, ha elindítom ezt a topicot, benne lesz folyaatosan az elsõ tízbe. Hát tévedtem. 😞((((((

Petka
hát én nem tudom<#nemtudom>
ma este fényképeztem a keletiben:

Tuvok
A neve ? 😊
Szal nem az, hogy az ICR a két végállomás közt sehol nem áll meg, az IC pedig igen ?

B0B0
I don't know

Petka
Intercity és IntercityRapid között mi a különbség?

B0B0
Azokat is húz. Tud az menni 😊

sz4bolcs
Én úgy láttam, hogy IC-k 😞)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

B0B0
Jah 😊

sz4bolcs
ezek a kék-sárgák a Szili vonatok? 😄

B0B0
Annak Szili a neve

sz4bolcs
Ilyen... majd legközelebb elkérem haveromtól a számát, ami rá van írva. 😄

sz4bolcs
nincs 😞) De olyan kék-sárga, mint a többi.

B0B0
Képet kérünk róla!

sz4bolcs
Csak mert haverom apja mozdony vezetõ, és haverom mesélt róla 😄

sz4bolcs
Ismeri valamelyötök a Csernobil nevû mozdonyt? ICket szokott húzni. Állítólag azért kapta jó régen a csernobil nevet, mert olyan megbízhatatlan. 😄 Vki hallott már róla?

Tuvok
Igen .

B0B0
Ez mi? Gigant?

Snecie Smicie
Egy jellemzõ kép Rákosrendezõrõl és a Vác felé tartó szerelvényrõl

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Tuvok
Lábmelegítõ kapcsoló 😊

Tuvok

Snecie Smicie
mi is. Potom pénzért, pedig aztán benne volt vagy 80 rongy (már 10 vvel ezelõtt..)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Rafaelo
nekem is volt kisvasutam tt meg hasonlo jovolt aztán eladtuk :Ö)

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

B0B0
OK

Tuvok
Sztem ne offoljunk, majd írok privit

B0B0
Ganz AD25 de így néz ki az AD30 is. Összesen 20 db-ot gyártottak belõle anno. Mára 3 mûködõképes maradt. Mind a három a mi mérõvonatainkat húzza

B0B0
Mi a neve?

Tuvok
Osztrák motorvonat ? 😊

Tuvok
Eredetiben van meg .
Sztem fájlcserélõkön megtalálod, ha használsz olyan sz.rságot 😊

B0B0
Tudod milyen mozdony eza piros? 😊

B0B0
Ow 😞

Postázni tudnád CD-n?

Tuvok
Majdnem, 250 km-re onnan . 😊

B0B0
Asszem elkérem tõled 😊 Pesti vagy?

B0B0
Na mégegyszer:

B0B0
Na itt van mégegy a cég mozdonyaiból:

Tuvok
Ha jól emlékszem 1 Gb-os Celeronnal már full-on ment .

B0B0
Pofás

B0B0
Nem tudod mia minimum gépigénye??? Lécci!

Tuvok
Microsoft Train Simulator
Már több, mint 2 éves pedig 😊

Tuvok
Igen, vagyis felújítva, számítógép kerül bele, stb .
Nemtom pontosan melyik szériát építették át, de utána 2xxx pályaszámot kaptak, meg ilyen szép festést, õket hívják Papagájnak, biztos mert olyan színes 😊