3800
-
#793 Passz -
#792 a kismeretu bors esete? :] -
#791 Ezeket oda Budaörs környékére viszik? Van ott egy nagy autólerakat, ahonnan pótos teherautókkal viszik az autókereskedésekbe. -
#790 Jaja
Bár én még akkor is kétségesnek tartom, hogy elhúzzon egy ilyen méretes szerelvényt :D -
#789 Ez egy remot ugye? -
#788 Igen. Ezt én is akartam mondani :))) -
#787 Ne hülyülj már! Itt mindenki örül, ha egyre többen vagyunk! Isten hozott a bandában -
#786 Szili (roncs) az északiban, '89-ben
-
#785 Dácsia, a mi autónk :DDD
(Esztergom - Suzuki járat)
-
#784 A kép Hatvanban készült, ott helyben szoktak olyasmit csinálni . -
#783 Bocsánat, hogy csak így belepofáztam, de már régóta olvasom ezt a topicot és mint leendő műszaki ember érdekelnek is. -
HUmanEmber41st #782 Meg az is, h a Szergej olyan tiszta, mintha most jött volna a festőműhelyből -
#781 Arra gondoltam, hogy a szili eléggé nem illik oda, lévén ha valaki ki nem húzza-vonja onnan, akkor ő onnan ki nem teszi a lábát, de ahogy az már elhangzott, úgy is megközelíthetjük, hogy nincs felsővezeték :)) -
#780 Nem tom. Mi? -
#779 Öhm ... így is megközelíthetjük, igen :o) -
#778 Nincs felsővezeték? -
#777 Szerintetek mi sántít a képen ? :)
-
#776 2 éve nem
Visszakerülni meg képtelenség, nem véletlen lett a máv azóta ZRt ... -
#775 Alig hittem a szememnek. Gyönyörű volt, csillogott és tiszta -
#774 Hat igen, tenyleg sokkal szebb allapotban van mint azok a "kollegai" amiket tegnap lattam :] -
HUmanEmber41st #773 MOst akkor Te nem vagy MÁV alkalmazott ? ( vasutas :) :) ) -
#772 Szintén tegnap voltam Józsefvárosban és ha már ott voltam, lefényképeztem a cég régi ultrahangos mérőkocsiját, amely idestova már 12 éve pihen:
-
#771 Ott találkoztam a jelenleg legszebb állapotban lévő giganttal, a 45-sel:
-
#770 Tegnap a Fradiban megyek és mit látok? Egy ÖBB-s Taurust cibál egy MÁV-os be a rendezőbe? Csak nem kipurcant az osztrák csoda?? :)
-
#769 hol ? -
HUmanEmber41st #768 Amúgy milyen beosztásban dolgozol ott ? -
#767 Én is ezt mondom :( -
HUmanEmber41st #766 -
#765 Ha azt mondom semmit, akkor még sokat is mondtam -
HUmanEmber41st #764 És mit tudtál meg a masiniszta képzésről ? :) -
#763 Jah
Ma már 2x utazgattam rajta, persze feleslegesen ... -
HUmanEmber41st #762 Ez meg a CÉG személyszállító kisvonata :) :)
Usgyi ! -
#761 -
#760 -
#759 Na lássatok csodát! A cég ultrahangos mérővonata közelről (bennfentes kép!!):
-
#758 A kissé viharvert 104-es testközelből:
-
#757 AZ gáz. Miket tudsz te! :) -
HUmanEmber41st #756 Erről Kádár János protokollfőnöke mesélt, már elég régen, ezért pontos részletekre sajna nem emlékszem.
De vittek ki 100 db Ikaruszt is Los Angelesbe ( vagy hasonló nagyvárosba sajna már erre sem emlékszem pontosan), mert egy régi pályázat keretében vagy 10 gyártótól rendeltek buszokat, hogy a gyakorlat megmutatja melyek is a legjobbak. Igen ám, csak az akkori magyar szakembereknek nem volt nagy gyakorlatuk a tengeri csomagolásban ( hajón szállították) és a buszok a kirakodás után nem akartak indulni. Kicsit kínos volt, amikor már kiutazott a főmérnök, meg az összes főnök, vezető és [ b]2 hét után sikerült beindítani a buszokat...[/b] persze a megrendelés elmaradt... a buszok meg ottmaradtak grátiszban... -
#755 A nagy Ő :)
szintén nálunk, a teher pu-n
-
#754 Patent