3800
-
#953 Sok köze nincs hozzájuk -
#952 Hova feljeszted tovább a Szilit?:) Vagy köze sincs a mozdonyokhoz?:) -
#951 Fejlesztőmérnök -
#950 Mint? Ha szabad érdeklődnöm!:) -
#949 Ja -
#948 Miért Te arrafelé dolgozol?:) -
#947 Majd meglátjuk mi lesz, de ha igy folytatódik akkor óriási bayok lesznek a vasútnál. Mondjuk már igy is van, de akkor még nagyobb -
#946 Én is osztom a nézeted! Jellegtelen szarok ezek a Taurusok -
#945 Te is arrafele dolgozol?? :) -
#944 Bezárták a Józsefvárosi állomást (csak azért, hogy én is érzékeltessem, hogy a vasútnál gondok vannak) -
#943 Tavalyi Déli és Kelenföldi Pu. képeim, sajnos itt még nagyon ratyi gépem volt, sorry a minőségért! Furcsa fotók is vannak benne:) -
#942 Mindenképp egyetértek felvetésedben.
Megint vettünk egy szart és költöttünk csomó lóvét!! oh yeah! -
#941 Köztudott, hogy szart se érnek, és a konstrukciójában is akadnak hibák, viszont nem azért vette a máv, hogy pár évre rá eladják őket, kutya nem venné meg őket már így sztem
Jobban jártunk volna anno ha román, cseh vagy orosz gépeket veszünk tau-k helyett, igaz azok randák, fogyasztanak is, de legalább megbízhatóak -
#940 Nem olyan valószinütlen ez, mivel rengeteg meghibásodás jellemzi a Tauk Mo-s tartózkodása óta. Sok kasztni hibás, pl: gyenge tükör ezért letört, gyenge áramszedő tartó ez is letörhet könnyedén vagy sérült, ezért igy már nem léphet ki külföldre, mivel a külföldi szabályzat úgy szól: h csak tökéletes állapotban lévő mozdony haladhat be a külföldi országokba! Taukat ezért vették h EC-ket kiszolgálja, de hát sok hiba miatt nehezen végzik feladatukat -
#939 Jó volna, de elég valószínűtlen -
#938 Elvileg a MÁV ZRt. eladja a Taurusokat! De ez csak egy felröppent hír! -
#937 Hmm, de nem csípem a Taukat .. :/ -
#936 Ez a Mozdonyvezetők Szakszervezetének mozdonya ha jól tudom, vagy nagyon hasonló. Menetrendszerinti vonatokat nem továbbit, csak ilyen múzeumos darab.
Más: Érdet teljesen szétszették, mindenhol túrás-fúrás van!
Jah, és a 40es vonal megy tönkre...Érd:10km\h lassújel, Budatétény II.számú átmenő fővágány 10km\h lassújel kb. 400m át. -
#935 érdekes a gép...azt hiszem német vagy osztrák dispolok cég színezése de nekem sem tetszik a közepe olyan üres....de viszont érdekes, hogy ilyen gépek megfordulnak magyarországon fő a változatosság!!!:) egyébként jo a kép:) ugyanitt fényképeztem ugy 4 hete az 1341es szilit...forgalmas vágány:D -
HUmanEmber41st #934 Egy kis plusz munka.. ( warez :) :) ) -
HUmanEmber41st #933 He he ez azért szürke, mert dízel :) :) :) :)
A pantográf csak álca ! :) :)
Hát tényleg, elég csúnyácska... -
#932 Érdekes festésű Taurus ma reggel a fradiban:
-
#931 Vasútnál vagy máshol? Mert ha vasút akkor nem bay, de ha máshol akkor ajajaj a cégnek:) -
HUmanEmber41st #930 Ehh hiába volt szép idő egész nap dolgoznom kellett.. f u c k.. :( :( -
#929 2006.02.18 Ferencváros és Kelenföld...itt készültek a képek csn tamás fórumtárs is csatlakozott hozzám, jó kis fotózás volt! -
#928 Jobban elkellett volna választanom...szóval téma lezárva, jó fotózást mindenkinek! -
HUmanEmber41st #927 Én nem mondtam, h hagyjuk az egészet... -
#926 Most hiába irod, hagyjuk az egészet, fotózz bátran..!!!amit csak lehet..(és ne csak vasutat) -
#925 Az enyém 6500 forint volt .
1994-ben . -
HUmanEmber41st #924 Nah már jobb az idő, elmegyek már én is a Vasútállomásra és álló vonatokat fogok fényképezni Kodak easy share mittudomén milyen számú 3.2 Mpixeles géppel állvány nélkül. Majd nekitámasztom valamelyik oszlopnak és kész!
Aztán lehet kritizálni .
Hogy koszos volt a szerelvény :)
Bár én ezt a kritikát a MÁVnak mondtam (volna) -
#923 Az enyém meg 40000Ftba, és most veszek másikat ami 60000Ft+8000Ft az állvány! -
#922 Akkor most mondok valamit. Az én fényképezőgépen 10000 Ft-ba került -
#921 Jah, és a f. gépen be lehet állitani, hogy milyen részletes legyen, általában én legérzékenyebbre teszem, mert igy lehet jó fotót késziteni -
#920 Pucoljam le a vonatot fotózás előtt?:))
Az igaz, de akkor is mozgó! Jó, elnézést, nem akarok vitát itt csak mondtam a véleményem -
#919 de bakker ezek a vonattal egyszintben készült fotók... egy felüljáróról ez nem annyira könnyű -
HUmanEmber41st #918 Az első számú bizonyíték-vonat iszonyat mocskos... -
#917 Rendben, oké, de azért lehet mozgó vonatról is jó fotót csinálni.Ez az egyik.
Másik bizonyiték rá! -
#916 Nem fotós topic, hanem mozdonyos. Mellesleg mozgó mozdonyt eléggé nehéz lekapni. Én sem kritizálom a te fotóid, pedig lehetne. Na sebaj. Szerintem itt zárjuk is le! -
#915 Már ne haragudj meg, de ez nem vmi jó kép...fél mozdony van csak bent...sztem nem jó, de ezért ne haragudj meg! -