Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A #277-esen is az van asszem a Nohab-tól balra...Lehet hogy aztán nem is MÁV-os cucc.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tuvok
Remot Csörgõ .
Ha valakinek mond ez valamit, német "MTU hajtómû" került bele .

B0B0
Fene tudja <#fejvakaras>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

A második képen a Nohab mögött milyen mozdony van?Arról is jöhetne kép ha van.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tuvok
Nálunk már kiselejtezték az összes Mdmotot, egyetlen Csörgõs járat van, az is új, most a menetrend változással állították hadrendbe, többi mind 63-41-es .

B0B0
Itt melóznak állandóan! Nem tudom hogyhogy nem látsz egyet sem. Kurva sok van még mindig. Különben mi lenne helyettük?? Nincs más ekkora teljesítményü mozdony:
Nohabból csak ez van, az meg a mi mérõkocsinkat húzza mindig
M63-asok már kiselejtezve, meg van egy dísznek
M41 már gyengébb mint a szergej

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
Hm, mind megy is ? Évek óta 1-et se láttam :(

B0B0
Sok van még. Itt nálunk van vagy 20!

Tuvok
Vajon hány 61-es futhat még ... nem sok ...

B0B0
Az én kedvencem:

B0B0
Pár darab Google találat:

B0B0
Csak a száma egyes

B0B0
Kiszedjem belõle? :)

geri15
köszönöm, bár a hölgy rontja az összképet (semmi bajom vele, csak nem illik a sok nagy közé :P) de a Nohab gyönyörû :)))

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

gregorius maxi
ez az elsõ nohab ?

van ami rock n\' roll, van ami nem

gregorius maxi
unokatesóm mozdonyvezetõ, vagy 10 évvel ezelõtt megígértettem vele, hogy elvisz egy körre, ha lehet
azóta se mentünk, na majd egyszer...

Tuvok

geri15
ott kerestem elõször :) találtam is egy párat, de nem sokat, és nem túl jókat :(

ha van akkor plz linkeljetek :)

Tuvok
Természetesen én örülnék annak a a 26-nak, néha tényleg csinálok fékpróbát, meg a kompresszor hangját is ráraktam egy gombra, pedig tudom, hogy semmi hatása sincs :)

B0B0
Jah. Bocs

Tuvok
Képletesen mondtam . :)

B0B0
Nem biztos, hogy mindenki élvezné azt a 26 lépést :)

Tuvok
Sajnos egy nagy problémája a játéknak, hogy a villamosmozdonyok 26 lépésbõl álló nyomás nélküli indítását letudja 2 lépésben :((

B0B0
Google-ben rákeresel, ott van jó pár. De ha nem találsz akkor szólj! Majd felteszünk ide! :)

B0B0
Elb*szták az áramszedõt :/

geri15
jó kis topik :) régebben én is sokat toltam a Train Simulatorral, csak mostanság nemsok idõm van rá :(

más: nagyfelbontású, és jó minõségû Nohab-os háttereket hol találhatnék?

Tuvok
Létezik persze, bár nem szeressük, mert kormolódik a cable

Ehh még össze is van graffitizve a kék személykocsi..de létezik az, h diesel megy a villamos vezeték alatt??? mármint az orosz motorvonat

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Tuvok

Tuvok

B0B0
Patent az a játék! :)

gregorius maxi
azt a gecit!
nekem kell az a progi!
vazze, rendesen azt hittem, egy fotó a kép !!

Petka
Tuvok! Privi ment! ;)

B0B0
Na így már bizti jó lesz:

http://www.trains.hu/hun/3420-bh/impg/image3.html

Tuvok
Az elsõ nem jó így .

B0B0
#254: http://www.trains.hu/hun/3420-bh/ims/V46%20019%20-%20P%FCsp%F6klad%E1ny.JPG

#252: http://www.egyebtema-fotomania.fw.hu/tom-v46-1.JPG

Tuvok
Tele van szóközökkel a link, ha kiveszed a kép nevébõl jó lesz .

B0B0
Fura. Nekem megy

Tuvok
Én csak piros X-eket látok ...

B0B0
Gyerekek. Én csak most nézem. A #252-ben lévõ szöcskének az orra sarkai egyenesek, de ennek itt le vannak csapva:

Akkor most kétféle van???????<#fejvakaras>

B0B0
Elb*sztam V46

B0B0
V43 (Szöcske)

Ezeket a mozdonyokat a géppark fiatalítása érdekében, tolatószolgálatra vették, de néha (vonatfûtõje nincsen, ezért csak nyáron), személyvonatok továbbítására is használják. A fõbb villamos egységei megegyeznek a v43 mozdonnyal, ezért a karbantartásuk egyszerû. A meghajtásról egyenáramú motorok gondoskodnak, a tengelyenként egy- egy motor a forgóvázon belül sorba, a forgóvázak párhuzamosan kapcsoltak, a párhuzamos ágakban egy- egy fojtótekercs van. Érdekesség, hogy a mozdony saját tömege csak 64t, a 80t szolgálati tömeghez szükséges többletet levehetõ pótsúlyok adják.

Állomány ................................... 60db

Gyártó ............... Ganz- MÁVAG (Magyarország)

Gyártás ideje ........................ 1983- 1992

Teljesítmény .................... 820kw (1115 le)

Végsebesség ............................. 80 km/h

Szolgálati tömeg ............................ 80t

Hosszúság ..................................14,4m

Szélesség ................................. 3,12m

Magasság .................................. 4,55m

B0B0
Itt gyorsabban megy a vasútfejlesztés, mint a valóságban :))

Tuvok
Ok .

Petka
Most így fejbõl nem tudom mik hiányoznak. Csak néhány fájl, mert ami a pdf-ben van link, az már nem él. Holnapra megmondom, aztán megy a privi.

Tuvok
Nem élek ilyenekkel, pontosabban msn-em van, de család számára .
Miért, mi kell ? (jöhet pl . priviben)

Petka
hm..hm.. :) te vagy az én emberem. Van msn-ed vagy skype-od?

Tuvok
Mármint az act-packjaihoz ? Igen meg, többnyire azokat használom (kicsit kibõvítve ezzel-azzal), de saját activity-kkel játszok, és Z-line-on .

Petka
jászkisér-nagybereg modhoz megvan neked minden?

Tuvok
Többnyire fantáziavonalak, azaz kitalált, természetesen teljesen magyaros kinézettel és városnevekkel .
De van 1-2 igazi is (Balaton, meg Bakony asszem) .