3800
-
#993 bakker, csörgőben jöttem haza, a gerincem maradandó sérüléseket szenvedett :o) -
#992 valami gigantikus talán ? :) -
HUmanEmber41st #991 És mi lesz ebből ( idesapám) ha kész lesz ?????
Fogpiszkáló vagy mi ? :) :) :) -
#990 Ma beugrottam az Északiba:
-
HUmanEmber41st #989 Legközelebb vigyél log filet arról, h mennyit tolod a Train szimulátort ! :) :) :) -
#988 Előre is nagyon sok sikert!!! -
#987 Az nem olyan egyszerű :)
De nincs gond, a nagyfőnökkel sikerült beszéltem, azt mondta még idén lesz újabb felvétel, a mostani fél éve húzódott, ezért sürgős volt .
Ha leadtam az adataim (már 2x :D), akkor majd keresnek . De hogy mikor, azt nem tudta megmondani, lehet 1 hónap múlva, lehet csak ősszel . -
HUmanEmber41st #986 Legyél Te is belsős ! -
#985 A mocskok! -
#984 Csak belsősöket vettek fel megint :( -
#983 semmit -
HUmanEmber41st #982 BOBO, mit tudsz erről?? csak :DDD ? -
#981 :DDDDD -
#980 Dinnyes es Fehervar kozott is van egy hasonlo (bar ennel azert lightosabban dolo) szakasz, onnan tudom hogy mindjart le kell szallni, hogy dolok el :D -
HUmanEmber41st #979 De Füzitő az nem Esztergom...
Volt ( lehet, h azóta már kijavították) egy rész Süttő környékén, ahol rendesen megdőlt a sín kb 20-25 fokra a vízszintestől, meg kellett kapaszkodni az ülés karfájában.. mellette meg a Duna, egész vadregényes rész volt.. -
#978 Jah, asszem Almasfuzito ott van egy kopesre (lehet hogy kicsit nagyobb kopesre :)) -
#977 Mitakarsz, van dezírótok meg usgyitok :P
Egyébként az 1-es vonal ott megy nem messze, nem ? -
#976 Ha majd a vasúti sin fölött lesz egy vezeték amiben 25000V lesz! -
HUmanEmber41st #975 Láttam a sok Szilit..vajon mikor járnak majd ilyenek Esztergomban is?? -
#974 Sajnos nem, pedig megnéztem volna! -
#973 Láttátok ma reggel a Duna tévén a Magyar népmesék-et? Az volt a címe, hogy Méhek a vonaton és tudjátok mi húzta a szerelvényt??
Olyan szépen odarajzolták az egyik csíkos Nohabot! :))) Biztos a hatvanas-hetvenes években készült -
#972 Vadonatúj képek, lehet csekkolni! -
#971 Tegnap nézegettem a képeket, és találtam 3képet ami nagyon nagyon tetszik, IME! -
#970 De most láttál:)) -
#969 Sose láttam még ilyen üresnek a fradit:
-
#968 :))) -
#967 Az a bay, hogy akkor nem szoktam "élvezni" a közepes minőségü sineket, mikor egy váltókörzeten áthaladva kiesek a Grammerből:)) -
#966 Én nem szoktam kimenni mérni. Bent a kiértékelésnél látjuk az állapotokat. Mondon, vannak nagyon szar vonalak, de képzeld el, hogy pl. Szlovákiában 10 éves használt német sínekből építették ki a hálózatot úgy 3 éve. Gondolhatod milyen lett. Amellett viszont ott vannak a nyugati országok ahol nem egy 160-as vonal van, hanem rengeteg. Ezér mondtam, hogy a magyar sínek általánosan közepes minőségűek -
#965 Kazincbarcika-Rudabánya felé mentél már??:)) Na, az nem közepes, hanem ***** :) De mondjuk az odavezető 92es vonal még türhető, sőt elég jó. Szépen haladnak rajta a Csörgők! -
#964 Nem a legjobb, de szlovákiához képest sokkal jobb. Azt lehet mondani, hogy közepes -
#963 Talent -
#962 Akkor Te tudod milyen a magyar sinek állapota:) -
#961 Mérővonat -
#960 szerintem repülő csészealjakat!!!vagy ki tudja???:D -
HUmanEmber41st #959 Mégis, mit fejlesztesz ??????
[roppant kíváncsi lett] -
#958 Másra -
#957 Másra -
HUmanEmber41st #956 Akkor mire vágysz ? :) :) -
#955 Nem vágyom rá, hogy mozdonyokat szereljek. :) Sorry -
#954 Pedig nem lenne rossz:)