Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Pompás, már csak a magasságát kéne valahogy a felére redukálni . 😊
A vörös csillag amúgy tiltott 😄

B0B0
Na itt a bannerterv. Tetszik?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
A mozdonyvezetõi babérokra törõ hölgyemények számára az a rossz hírem van, hogy lévén nehéz fizikai munkának minõsül, nem engedélyezett, hogy ebben a munkakörben tevékenykedjenek . Az EU csatlakozással számos helyen módosítani kellett a Munka Törvénykönyvét, amiben sokkal nagyobb egyenlõség keletkezett a nõk és férfiak munkaköreit tekintve mind munkavállalási esélyek, bérezés, mind szabadságolás terén . Az elmúlt évben a MÁV-nál elindult egy ún . Esélyegyenlõségi terv, amiben a nõk esetleges mozdonyvezetõi, és egyéb nehéz fizikai munkavállalásának lehetõségeit vizsgálták, emellett az egészségügyi (alacsonyabb fizikai követelmények), szabadságolási és támogatási rendszert (gyes, gyermektámogatás, stb) igyekeztek kidolgozni, de a szakszervezetek tiltakozásai miatt (amivel tökéletesen egyetértek !) ez - sajnos nem tudom - vagy felfüggesztésre került, vagy el sem fogadták a tervet .

Tuvok
Majdnem ? 😉

B0B0
Jóvannaaaaaaa Csak vicceltem! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

geri15
tudom <#whatever> 😄DD
majd ha megvannak írok 😛

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Koszike:-) Ari vagy:-)
Szolj ha megvan. es megadom az email cimem priviben

Thx.

geri15
nem randira hívtam a leányt 😊
de majd küldök képeket :o)

18 felett van
sorry
:-) De tok mindegy
foglalt vagyok:-)

Randirol szo sem volt:-))))
csak mozodonyozasrol:-)
Meg hogy kuld kepeket. En mar foglalt vagyok. Meg 15 evessel meg sem kezdenek:-)))

B0B0
Nem rég regisztrált és máris randira hívod? 😊)))))

Koszike:-)))
majd kuldesz kepeket?:-)

geri15
bármikor eljöhetsz vonatozni 😊) kár hogy neten nem lehet együtt nyomni 😛 de hétvégén megyek ki a Délibe vonatokat fotózni <#vigyor>

B0B0
Igyekszem 😊

Eh!!
Eengem el sem hivtal?😞((
:-)))))
Irigyellek
En is szivesen vezetnek ujbol mozdonyt akarmelyiket.

geri15
Tuvok!
Olyan jót vonatoztam az elõbb hogy ihaj! 😄 Egy V63-as Gigant által húzott InterCity rapidot vezettem végig 40 km-en, majdnem hibátlanul 😛PP
Nagyon jó így a TrainSim <#eljen>

Az nem baj:-))))
De szivesen vezetnem azt is:-))))
Meg sok jo mozdonyokat:-)
Csak kar hogy nincs Noi mozdonyvezeto:-))))

geri15
zsíííír <#eljen>

állat lesz akkor 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

B0B0
Pont a gõz adott ötletet. Az lesz az átmenet. (ha nem baj persze)

jah, jóóó nagy 😊
csak a gõztõl nem nagyon látszik a vasparipa 😊

Jah:-) Jo kep:-)

B0B0
Szerintem ez egy jó kép a 424-rõl:

geri15
😊))

B0B0
Bocs. De, hogy lásd, hogy elõlegezem a bizalmat: Geri19! 😊)

geri15
<#eljen><#vigyor>

oFF: 18 éves lettem én <#whatever>

B0B0
Na! Akkor körvonalazódik a dolog. Én "hozok" egy szergejt. Te egy szilit. Nem akarok beleszólni, de szerintem jól nézne ki az1145-ös a régi festése miatt. De rád bízom. Geri nohabot "hozott". És akkor HumanEmber akar egy 424-est. Ha belinkel képet akkor a lesz, ha nem, akkor majd valamelyikünk benyom egyet, és holnap el is kezdhetem csinálni

B0B0
Na persze 😊

B0B0
Szergejt vezetél??? <#wow2> Az az én kedvencem!!! Teee

Sziasztok
Szeretem a mozdonyokat. Sot! Vezettem is mar. Igaz mondjuk regit. De jo. Ja nem kislany vagyok:-) Azert mert igy orulok. Felnott no vagyok es ugyanugy imadoma mozdonyokat. Nohab jo mozdony. Szergejt vezettem.

geri15
Az se rossz 😉)

Tuvok
Hehe, majd a las vegas-i Trek Monorail 😊

geri15
Jöhetne egy ENT 427-003 is 😄DD
Enterprise 😛P

Tuvok
Hát bizonyos tekintetben utasszállító mozdonynak is tekinthetõ 😛
De nekem mindegy, akkor maradok a Szilinél, az áll hozzám a legközelebb minden értelemben .

B0B0
Még nem késõ! 😊

B0B0
Szerintem ez nem mozdony, hanem motorvonat.... Valami mozdonyt

De tényleg a 424-est ki ne hagyjátok a bannerbõl !!!
Izé utólag könnyû okosnak lenni, de talán úgy lehetne megcsinálni, h lenne egy kis sorrendiség : gõzös-diesel-villany...ha lehet..

Tuvok
Részemrõl:

Azért 2, hogy az kerüljön a képbe, amelyik könnyebben kezelhetõ .

B0B0
Okés! Legyen ez. Akkor én hozok Szergejes képet. geri15 már "adott" Nohabot. Rajtatok a sok. Jól átgondolva elég is lesz az a 4 mozdony.

geri15
tudom, láttam, csak hát a biztonság kedvéért <#whatever>

B0B0
Ott a listában a nohab!! (m61)

geri15
Nohabot ki ne hagyjátok! Az egyeskét kérjük bele! 😄 ez vagy ez tökéletes is lenne <#eljen>

Tuvok
Akkor a legegyszerûbb, hogy mindenki mond egy gépet és ad róla képet, és azok kerülnek bele . 😊

Petka
én taurust is szeretnék látni 😊

Tuvok
Én személy szerint egy usgyit (is) látnék szívesen, egyébként meg a felsorolás "leggyakoribb" meghatározását nem értem, mert ha MÁV-on belül érted, akkor az M41 és a Bzmot kimaradt . 😊

B0B0
Hát nézzétek! Nyomjatok be képeket, amiket úgy gondoltok, hogy jók és legyenek benne. Én meg majd összefabrikálom õket! Megpróbálnám a 6 leggyakoribbat beletenni:
m63
m62
m61
v63
v46
v43

Azért legyen benne sok mozdony jó??? 😊 😊 😊

Tuvok
Hát ötletem sok lenne, de sajna nem vagyok megáldva virtuális grafikusi ferdehajlamokkal, így maradnék a képes vonatlistánál, azaz még (már 😄) dolgozom rajta .

B0B0
Bannerre jelentkezik valaki, vagy rám bízzátok?

B0B0
Húú de profi itt valaki! 😊))))