3800
  • Tuvok #1113
    Ez modellvasút ... :D
  • B0B0
    Ez a nem normális :)

Nem Train Sim, hanem valami hasonló
  • Tuvok #1111
    Borzasztó késések vannak, 25-30 perc minimum :(
  • B0B0
    Bezony bezony :))
  • HUmanEmber41st
    Kint a pályán, napsütésben még szebben mutat :) :)
  • csn tamás
    szép képek és a mozdony is nagyon szép:D
  • Tuvok #1107
    :)))
  • B0B0
    Ma Józsefvárosban álldigálok és ki jön velem szembe???

• HUmanEmber41st
    Azt hittem, bengedték..de nem.. :( :(
  • B0B0
    Mire gondolsz??
  • Tuvok #1103
    TrainSim :(
  • HUmanEmber41st
    Csaknem ???? :) :)
  • Tuvok #1101
    juhé
  • HUmanEmber41st
    Most,h jobban megnézem, még mindig a régi pályaszám került vissza :) :)
  • HUmanEmber41st
    Csak azért, mert lejjebb elég keményen megmondtad :) :)
  • qper
    ennyire csillogó-villogó Szilit sem láttam még sosem
  • B0B0
    Hát egyrészt a vezetők nem fórumoznak ilyen helyen, másrészt nem sértek itt semmilyen cégtitkot, nem véletlen, hogy a mérőkocsik belsejét nem közlöm

De köszi az aggódást! :)
  • HUmanEmber41st
    Jó lett a banner, csak a számok egy kicsit elmosódottak, de legalább már valaki lépett ez ügyben!
    THX!

Te BOBO ! nem félsz, h valaki elolvassa a hsz.-eidet a vezetőségtől??? :) :)
    Azért te egész könnyen beazonosítható vagy annak, aki ismerős ott a mérőkocsi személyzeténél...
  • B0B0
    Aha. Lesz ez majd egyébként szebb is! ;)
  • BiG G
    (Y) mint yes, az MSN-es szlengből van átvéve. (ha beírod ezt msn-be akkor kiad egy ilyen szmájlit: )
  • Tuvok #1093
    Azt látom, csak nem értem .
    Egy fázisra ilyen hülye frekit rakni ...
  • B0B0
    Ez mit jelent: (Y) ??
  • B0B0
    Kicsit nézd meg jobban! A 16,66666 az az 50 harmada (Hülye osztrákok mi :))

Nos az illető 5 évig szerelt sziliket és azt mondta, hogy kb. mindent ki kéne kapni belőle. Magyarán a váz maradhat :)
  • BiG G
    jó lett a banner (Y)
  • Tuvok #1089
    Nem 25 ? Mi a f.szom szabvány az ?
    Azt is kérdezd már meg légyszi majd, hogy váltható frekis üzemmódhoz tulképp mit kell változtatni egy szilin ?
  • B0B0
    A Szili-átépítéses témára visszatérve. Most kérdeztem meg valakit erről és rögtön hangzot a válasz, hogy már Ausztriában nem 50 HZ a freki hanem 16,6666. Na erről ennyit
  • B0B0
    Mintha igazad lenne :DD
  • Tuvok #1086
    Szili mintha tükrözve lenne :D
  • B0B0
    Kreáltam egy egyszerű bannert. Kicsit kezdetleges, de a fenébe is, elegem van már a bannertelenségből
  • Tuvok #1084
    Persze, teszik amit tenniük kell
    De amikor ott dolgoztam azt láttam, hogy legtöbbjük igencsak szarik az egészre, majd megcsinálja helyettük más, csak a pozíció a lényeg
    Persze ez nem általánosítás
  • B0B0
    Nana! Szerinted a mérnökök mit csinálnak??? Állandóan érvelnek, hogy mit miért és tök mindegy mit mondanak, aza válasz, hogy hülyék vagyunk és nincs rá pénz és tulajdonképpen miért nem alkotunk a semmiből várat???
  • Tuvok #1082
    Az egyértelmű, hogy vezetői szinten mi megy, seggnyalás, könyöklés, és pénzkaparás a zsebbe .
    De szvsz a mérnökök felelőssége lenne a gyakorlati részét legalább érvekkel alátámasztani és felterjeszteni úgy, hogy abból legyen valami, ez meg csak ímmel-ámmal megy .
    Csak a példánál maradva nemtom melyik ökör találta ki, hogy jobban megéri renoválni a szilit átalakítás helyett . A gazdasági szótárban a "megéri" szó soha nem 1-2 évre vonatkozik ... de persze szeretnek átesni a ló túloldalára, renoválás szart se ér, átalakítás drága, akkor veszünk újat, mert az a legjobb megoldás, és igen jól mutat az évvégi kimutatásokban: "költségvetési hiányunk ellenére növelni tudtuk gépparkunkat", mindig ez van benne, így ahelyett, hogy 1 árából lenne 1 jó gép, lesz 2 árából 1 szar meg egy félig jó, amikre pár éven belül legalább ugyanannyit ráfizetnek, mert a régit mindenképp fel kell újítani, az újat meg karban kell tartani
    Egyszer majd benyújtják a "villanyszámlát" a mávnak, és el lehet gondolkodni, hogy hol is b.sztuk el
  • B0B0
    Hopsz! Ezt nem a mérnökökre hanem a vezetőkre értettem
  • Tuvok #1080
    a "munkahelyükből élnek"
  • B0B0
    Az nem kifejezés, hogy magas labda. Sok sok seggfej, akik nem hajlandók levenni a kezüket a faszukról egy pillanatra és nem hajlandók foglalkozni érdemi dolgokkal, csak a saját zsebük megtömésével...
  • Tuvok #1078
    Jó, tudom, költői kérdést volt
    De hosszútávon jobban megérné, a moderizálás így meg csak részleges
    De gondolom ez magas labda a MÁV kompetens mérnőkeinek
  • B0B0
    Az több pénzbe kerül
  • Tuvok #1076
    De vajon miért nem papagájt csináltak belőle ?
  • B0B0
    Itt épp a mérőkocsi gurul rá a tolópadra, hogy kimehessük a csarnokból. Bye Északi!
  • B0B0
    Ezt az apróságot megbújva találtam egy mozdony mögött. A CKD Praha gyárból érkező csöppség 16 éves és ugyanott gyártották, ahol a Tatra villamosokat: