3800
-
#1113 Ez modellvasút ... :D -
#1112 Ez a nem normális :)
Nem Train Sim, hanem valami hasonló -
#1111 Borzasztó késések vannak, 25-30 perc minimum :( -
#1110 Bezony bezony :)) -
HUmanEmber41st #1109 Kint a pályán, napsütésben még szebben mutat :) :) -
#1108 szép képek és a mozdony is nagyon szép:D -
#1107 :))) -
#1106 Ma Józsefvárosban álldigálok és ki jön velem szembe???
-
HUmanEmber41st #1105 Azt hittem, bengedték..de nem.. :( :( -
#1104 Mire gondolsz?? -
#1103 TrainSim :( -
HUmanEmber41st #1102 Csaknem ???? :) :) -
#1101 juhé -
HUmanEmber41st #1100 Most,h jobban megnézem, még mindig a régi pályaszám került vissza :) :) -
HUmanEmber41st #1099 Csak azért, mert lejjebb elég keményen megmondtad :) :) -
qper #1098 ennyire csillogó-villogó Szilit sem láttam még sosem
-
#1097 Hát egyrészt a vezetők nem fórumoznak ilyen helyen, másrészt nem sértek itt semmilyen cégtitkot, nem véletlen, hogy a mérőkocsik belsejét nem közlöm
De köszi az aggódást! :) -
HUmanEmber41st #1096 Jó lett a banner, csak a számok egy kicsit elmosódottak, de legalább már valaki lépett ez ügyben!
THX!
Te BOBO ! nem félsz, h valaki elolvassa a hsz.-eidet a vezetőségtől??? :) :)
Azért te egész könnyen beazonosítható vagy annak, aki ismerős ott a mérőkocsi személyzeténél... -
#1095 Aha. Lesz ez majd egyébként szebb is! ;) -
#1094 (Y) mint yes, az MSN-es szlengből van átvéve. (ha beírod ezt msn-be akkor kiad egy ilyen szmájlit: ) -
#1093 Azt látom, csak nem értem .
Egy fázisra ilyen hülye frekit rakni ... -
#1092 Ez mit jelent: (Y) ?? -
#1091 Kicsit nézd meg jobban! A 16,66666 az az 50 harmada (Hülye osztrákok mi :))
Nos az illető 5 évig szerelt sziliket és azt mondta, hogy kb. mindent ki kéne kapni belőle. Magyarán a váz maradhat :) -
#1090 jó lett a banner (Y) -
#1089 Nem 25 ? Mi a f.szom szabvány az ?
Azt is kérdezd már meg légyszi majd, hogy váltható frekis üzemmódhoz tulképp mit kell változtatni egy szilin ? -
#1088 A Szili-átépítéses témára visszatérve. Most kérdeztem meg valakit erről és rögtön hangzot a válasz, hogy már Ausztriában nem 50 HZ a freki hanem 16,6666. Na erről ennyit -
#1087 Mintha igazad lenne :DD -
#1086 Szili mintha tükrözve lenne :D -
#1085 Kreáltam egy egyszerű bannert. Kicsit kezdetleges, de a fenébe is, elegem van már a bannertelenségből -
#1084 Persze, teszik amit tenniük kell
De amikor ott dolgoztam azt láttam, hogy legtöbbjük igencsak szarik az egészre, majd megcsinálja helyettük más, csak a pozíció a lényeg
Persze ez nem általánosítás -
#1083 Nana! Szerinted a mérnökök mit csinálnak??? Állandóan érvelnek, hogy mit miért és tök mindegy mit mondanak, aza válasz, hogy hülyék vagyunk és nincs rá pénz és tulajdonképpen miért nem alkotunk a semmiből várat??? -
#1082 Az egyértelmű, hogy vezetői szinten mi megy, seggnyalás, könyöklés, és pénzkaparás a zsebbe .
De szvsz a mérnökök felelőssége lenne a gyakorlati részét legalább érvekkel alátámasztani és felterjeszteni úgy, hogy abból legyen valami, ez meg csak ímmel-ámmal megy .
Csak a példánál maradva nemtom melyik ökör találta ki, hogy jobban megéri renoválni a szilit átalakítás helyett . A gazdasági szótárban a "megéri" szó soha nem 1-2 évre vonatkozik ... de persze szeretnek átesni a ló túloldalára, renoválás szart se ér, átalakítás drága, akkor veszünk újat, mert az a legjobb megoldás, és igen jól mutat az évvégi kimutatásokban: "költségvetési hiányunk ellenére növelni tudtuk gépparkunkat", mindig ez van benne, így ahelyett, hogy 1 árából lenne 1 jó gép, lesz 2 árából 1 szar meg egy félig jó, amikre pár éven belül legalább ugyanannyit ráfizetnek, mert a régit mindenképp fel kell újítani, az újat meg karban kell tartani
Egyszer majd benyújtják a "villanyszámlát" a mávnak, és el lehet gondolkodni, hogy hol is b.sztuk el -
#1081 Hopsz! Ezt nem a mérnökökre hanem a vezetőkre értettem -
#1080 a "munkahelyükből élnek" -
#1079 Az nem kifejezés, hogy magas labda. Sok sok seggfej, akik nem hajlandók levenni a kezüket a faszukról egy pillanatra és nem hajlandók foglalkozni érdemi dolgokkal, csak a saját zsebük megtömésével... -
#1078 Jó, tudom, költői kérdést volt
De hosszútávon jobban megérné, a moderizálás így meg csak részleges
De gondolom ez magas labda a MÁV kompetens mérnőkeinek -
#1077 Az több pénzbe kerül -
#1076 De vajon miért nem papagájt csináltak belőle ? -
#1075 Itt épp a mérőkocsi gurul rá a tolópadra, hogy kimehessük a csarnokból. Bye Északi!
-
#1074 Ezt az apróságot megbújva találtam egy mozdony mögött. A CKD Praha gyárból érkező csöppség 16 éves és ugyanott gyártották, ahol a Tatra villamosokat: