Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
Mindenképp egyetértek felvetésedben.
Megint vettünk egy szart és költöttünk csomó lóvét!! oh yeah!

T.T.

Tuvok
Köztudott, hogy szart se érnek, és a konstrukciójában is akadnak hibák, viszont nem azért vette a máv, hogy pár évre rá eladják õket, kutya nem venné meg õket már így sztem
Jobban jártunk volna anno ha román, cseh vagy orosz gépeket veszünk tau-k helyett, igaz azok randák, fogyasztanak is, de legalább megbízhatóak

Freedom88
Nem olyan valószinütlen ez, mivel rengeteg meghibásodás jellemzi a Tauk Mo-s tartózkodása óta. Sok kasztni hibás, pl: gyenge tükör ezért letört, gyenge áramszedõ tartó ez is letörhet könnyedén vagy sérült, ezért igy már nem léphet ki külföldre, mivel a külföldi szabályzat úgy szól: h csak tökéletes állapotban lévõ mozdony haladhat be a külföldi országokba! Taukat ezért vették h EC-ket kiszolgálja, de hát sok hiba miatt nehezen végzik feladatukat

T.T.

Tuvok
Jó volna, de elég valószínûtlen

Freedom88
Elvileg a MÁV ZRt. eladja a Taurusokat! De ez csak egy felröppent hír!

T.T.

Tuvok
Hmm, de nem csípem a Taukat .. :/

Freedom88
Ez a Mozdonyvezetõk Szakszervezetének mozdonya ha jól tudom, vagy nagyon hasonló. Menetrendszerinti vonatokat nem továbbit, csak ilyen múzeumos darab.

Más: Érdet teljesen szétszették, mindenhol túrás-fúrás van!
Jah, és a 40es vonal megy tönkre...Érd:10km\h lassújel, Budatétény II.számú átmenõ fõvágány 10km\h lassújel kb. 400m át.

T.T.

csn tamás
érdekes a gép...azt hiszem német vagy osztrák dispolok cég színezése de nekem sem tetszik a közepe olyan üres....de viszont érdekes, hogy ilyen gépek megfordulnak magyarországon fõ a változatosság!!!😊 egyébként jo a kép😊 ugyanitt fényképeztem ugy 4 hete az 1341es szilit...forgalmas vágány😄

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Egy kis plusz munka.. ( warez 😊 😊 )

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

He he ez azért szürke, mert dízel 😊 😊 😊 😊
A pantográf csak álca ! 😊 😊
Hát tényleg, elég csúnyácska...

B0B0
Érdekes festésû Taurus ma reggel a fradiban:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Freedom88
Vasútnál vagy máshol? Mert ha vasút akkor nem bay, de ha máshol akkor ajajaj a cégnek😊

T.T.

Ehh hiába volt szép idõ egész nap dolgoznom kellett.. f u c k.. 😞 😞

Freedom88
Jobban elkellett volna választanom...szóval téma lezárva, jó fotózást mindenkinek!

T.T.

Én nem mondtam, h hagyjuk az egészet...

Freedom88
Most hiába irod, hagyjuk az egészet, fotózz bátran..!!!amit csak lehet..(és ne csak vasutat)

T.T.

Tuvok
Az enyém 6500 forint volt .
1994-ben .

Nah már jobb az idõ, elmegyek már én is a Vasútállomásra és álló vonatokat fogok fényképezni Kodak easy share mittudomén milyen számú 3.2 Mpixeles géppel állvány nélkül. Majd nekitámasztom valamelyik oszlopnak és kész!
Aztán lehet kritizálni .
Hogy koszos volt a szerelvény 😊
Bár én ezt a kritikát a MÁVnak mondtam (volna)

Freedom88
Az enyém meg 40000Ftba, és most veszek másikat ami 60000Ft+8000Ft az állvány!

T.T.

B0B0
Akkor most mondok valamit. Az én fényképezõgépen 10000 Ft-ba került

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Freedom88
Jah, és a f. gépen be lehet állitani, hogy milyen részletes legyen, általában én legérzékenyebbre teszem, mert igy lehet jó fotót késziteni

T.T.

Freedom88
Pucoljam le a vonatot fotózás elõtt?😊)

Az igaz, de akkor is mozgó! Jó, elnézést, nem akarok vitát itt csak mondtam a véleményem

T.T.

geri15
de bakker ezek a vonattal egyszintben készült fotók... egy felüljáróról ez nem annyira könnyû

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Az elsõ számú bizonyíték-vonat iszonyat mocskos...

Freedom88
Rendben, oké, de azért lehet mozgó vonatról is jó fotót csinálni.Ez az egyik.
Másik bizonyiték rá!

T.T.

B0B0
Nem fotós topic, hanem mozdonyos. Mellesleg mozgó mozdonyt eléggé nehéz lekapni. Én sem kritizálom a te fotóid, pedig lehetne. Na sebaj. Szerintem itt zárjuk is le!

Freedom88
Már ne haragudj meg, de ez nem vmi jó kép...fél mozdony van csak bent...sztem nem jó, de ezért ne haragudj meg!

T.T.

B0B0

B0B0
10 perces kép. Bobo cibálja be az új Siemenst a BKV-hoz:

thx csrkkoltam 😊

Na ez a Dunakeszin Bombardier (vagy hogy irják) által felújitott bhv-k személykocsik, amennyire én tudom. Ha pedig a vezérlõrõl van szó akkor azt is ott csinálták. Ebben csupán annyi a magyar hogy magyar dolgos, munkás kezek rakták össze, de a cég ettõl még messze nem magyar, canadai-német. Ugyhogy elmehetnek anyukba. Amugy a szerelvény szerintem messze nem modern. Inkább tiszta és igényes. Mondjuka a tuskofékes (vagy hoogy hivják) megoldás szerintem durva igy 2006-ban.

Na ennyit az okoskodásból...
B0B0
Mert ez szerepel 😄DDD

HiPPoNaX
Miert erzem ugy, hogy ez a kep szerepel a 2006os menetrend boritojan? :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

B0B0
Asszem õ még nem volt:

HiPPoNaX
Csak igy tovabb :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

B0B0
hajrá

Tuvok
Behívtak szûrõ elbeszélgetésre a vasúthoz <#smile>

B0B0
Szerintem is vissza kéne "hozni" a motorvonatgyártás Magyarországra, biztos, hogy olcsóbban kijönne a MÁV. Itt van ugye ez amit már láttunk. Milyen frankó lenne ez egy mai kasznival..

Emellett viszon ott van az, amit HUmanEmber mond, ezek az emberek nem érdemlik meg az új cuccokon való utazást, amíg nem vigyáznak rá. És most nem csak a grafitikre gondolok, hanem az alapvetõ hozzáálláshoz

Hát jah. Azért külföldön is van ilyesmi, de ott talán több pénz van az õrzésre, és ha valamit összetörnek/megrongálnak akkor van pénz az azonnali javításra is.
Ha csak ilyen lepukkant mocskos személykocsikat közlekedtet állandóan a MÁV, sose lesz utazási kultúra.
Meg felszálláskor ki kell szûrni az ilyen személyeket, esetleg egy kis jutalompénzt ígérni a kallernak...sõt lehetne mondjuk hivatalosan is gázspray nála, és mint biztonsági õr is tevékenykedhetne..esetleg míg új a szerelvény ( a vonalon) addig lehetne + biztonsági embert is fizetni.
Gondolom olcsóbb, mint egy szélvédõ üveg..

csn tamás
bocs hogy rondán írtam😄

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

csn tamás
mindennap a nyugatiban megyek és látom a desirot...volt szerencsém gurulni vele a mühelyben is 😊 de nem egyszer láttam már hogy bevolt dobva valamelyik ablak kövel és ugyebár nem 2ft egy olyan ablak vagy szélvédõ...a stadler vonat jobban felszerelt volt amin én voltam ajtonál kijelzõ amin a gyártás kisfilje ment a worõl ne is beszéljek meg ilyenek..szal én sajnálnám üzembe helyezni. nem becsülnek az emberek semmit de fõképp a fiatalok akik azt hiszik kemény gyerekek ha összegraffitizik a kocsikat sõt! már a mozdonyokat is és persze az már alap hogy összekarcolják az üvegeket a kocsikban meg lerugdosnak ezt azt...nem tudom igazábol jo lenne meg nem is. vannak elõnyei hátrányai...

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Tuvok
5-en befértünk anno Szili vezetõállásba 😊
Plusz a hátsóba is, aki véletlen csak a géptér valamelyik sarkában kapott helyet, garantáltan arcüreggyulladást kapott .

Hm.. Sziliben, Gigantban elég kevés ember tud utazni 😊
Ezért ha megreformálnák a vasutat, vissza kellene telepíteni a motorvonatgyártást legalább, nem kellene ilyen drága cuccokat elvinni az osztrákok elõl 😊

Nos sok probléma volt Dezsõkével is, mert Pilisvalahol olyan szar volt az állomáson a vonal, h kinyitották az ajtókat, és nem tudták becsukni. Sokszor ott állt 1 órát is, mire sikerült becsukni az összes ajtót ( ugye Dezsõke csak csukott ajtókkal hajlandó elindulni) szal tornáztak rajta a Simensesek, mire korrigálni tudták eme hibát. Utaztam egypárszor Dezsõkével. Nagyon szép tiszta, semmi sincs lerugdosva, szal jöhet szerintem ez a b o m b r a i d e r 😊 😊

Tuvok
Bombardier Talent

csn tamás
a freedommal együtt voltam a motorvonaton. szép meg minden, nagyon jol gyorsul, de nem becsülnék meg magyarországon lerugdosnának mindnet rola az elsõ nap meg ugyebár ez a saját véleményem tul korszerû már legalábbis nekem....többre értékelek egy szilit vagy gigantot...nem szeretem ha mindent alárendelünk a számítogépeknek..