Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
bakker, csörgõben jöttem haza, a gerincem maradandó sérüléseket szenvedett :o)

Tuvok
valami gigantikus talán ? 😊

És mi lesz ebbõl ( idesapám) ha kész lesz ?????
Fogpiszkáló vagy mi ? 😊 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

B0B0
Ma beugrottam az Északiba:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Legközelebb vigyél log filet arról, h mennyit tolod a Train szimulátort ! 😊 😊 😊

Freedom88
Elõre is nagyon sok sikert!!!

T.T.

Tuvok
Az nem olyan egyszerû 😊
De nincs gond, a nagyfõnökkel sikerült beszéltem, azt mondta még idén lesz újabb felvétel, a mostani fél éve húzódott, ezért sürgõs volt .
Ha leadtam az adataim (már 2x 😄), akkor majd keresnek . De hogy mikor, azt nem tudta megmondani, lehet 1 hónap múlva, lehet csak õsszel .

Legyél Te is belsõs !

B0B0
A mocskok! <#violent>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
Csak belsõsöket vettek fel megint 😞

B0B0
semmit

BOBO, mit tudsz errõl?? csak 😄DD ?

B0B0
😄DDDD

HiPPoNaX
Dinnyes es Fehervar kozott is van egy hasonlo (bar ennel azert lightosabban dolo) szakasz, onnan tudom hogy mindjart le kell szallni, hogy dolok el 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

De Füzitõ az nem Esztergom...
Volt ( lehet, h azóta már kijavították) egy rész Süttõ környékén, ahol rendesen megdõlt a sín kb 20-25 fokra a vízszintestõl, meg kellett kapaszkodni az ülés karfájában.. mellette meg a Duna, egész vadregényes rész volt..

HiPPoNaX
Jah, asszem Almasfuzito ott van egy kopesre (lehet hogy kicsit nagyobb kopesre 😊)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Tuvok
Mitakarsz, van dezírótok meg usgyitok 😛
Egyébként az 1-es vonal ott megy nem messze, nem ?

Freedom88
Ha majd a vasúti sin fölött lesz egy vezeték amiben 25000V lesz!

T.T.

Láttam a sok Szilit..vajon mikor járnak majd ilyenek Esztergomban is??

Freedom88
Sajnos nem, pedig megnéztem volna!

T.T.

B0B0
Láttátok ma reggel a Duna tévén a Magyar népmesék-et? Az volt a címe, hogy Méhek a vonaton és tudjátok mi húzta a szerelvényt??

Olyan szépen odarajzolták az egyik csíkos Nohabot! 😊)) Biztos a hatvanas-hetvenes években készült

Freedom88
Freedom88
De most láttál😊)

T.T.

B0B0
Sose láttam még ilyen üresnek a fradit:

B0B0
😊))

Freedom88
Az a bay, hogy akkor nem szoktam "élvezni" a közepes minõségü sineket, mikor egy váltókörzeten áthaladva kiesek a Grammerbõl😊)

T.T.

B0B0
Én nem szoktam kimenni mérni. Bent a kiértékelésnél látjuk az állapotokat. Mondon, vannak nagyon szar vonalak, de képzeld el, hogy pl. Szlovákiában 10 éves használt német sínekbõl építették ki a hálózatot úgy 3 éve. Gondolhatod milyen lett. Amellett viszont ott vannak a nyugati országok ahol nem egy 160-as vonal van, hanem rengeteg. Ezér mondtam, hogy a magyar sínek általánosan közepes minõségûek

Freedom88
Kazincbarcika-Rudabánya felé mentél már??😊) Na, az nem közepes, hanem ***** 😊 De mondjuk az odavezetõ 92es vonal még türhetõ, sõt elég jó. Szépen haladnak rajta a Csörgõk!

T.T.

B0B0
Nem a legjobb, de szlovákiához képest sokkal jobb. Azt lehet mondani, hogy közepes

Tuvok
Freedom88
Akkor Te tudod milyen a magyar sinek állapota😊

T.T.

B0B0
Mérõvonat

csn tamás
szerintem repülõ csészealjakat!!!vagy ki tudja???😄

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Mégis, mit fejlesztesz ??????

B0B0
Másra

B0B0
Másra

Akkor mire vágysz ? 😊 😊

B0B0
Nem vágyom rá, hogy mozdonyokat szereljek. 😊 Sorry

Freedom88
Pedig nem lenne rossz😊

T.T.

B0B0
Sok köze nincs hozzájuk

Freedom88
Hova feljeszted tovább a Szilit?😊 Vagy köze sincs a mozdonyokhoz?😊

T.T.

B0B0
Fejlesztõmérnök

Freedom88
Mint? Ha szabad érdeklõdnöm!😊

T.T.

B0B0
Ja

Freedom88
Miért Te arrafelé dolgozol?😊

T.T.

Freedom88
Majd meglátjuk mi lesz, de ha igy folytatódik akkor óriási bayok lesznek a vasútnál. Mondjuk már igy is van, de akkor még nagyobb

T.T.

B0B0
Én is osztom a nézeted! Jellegtelen szarok ezek a Taurusok

B0B0
Te is arrafele dolgozol?? 😊

B0B0
Bezárták a Józsefvárosi állomást (csak azért, hogy én is érzékeltessem, hogy a vasútnál gondok vannak)