3800
-
#2438 most hogy megszüntek a szárnyvonalak egyre sürübben mennek lefele szolnoknak a piroskák és a bz-k. Vecsés állomáson ritkán látott vendégek. Mai napon is járt nálunk egy piroska:
-
#2437 Hát igen.. Ferencvárosban nagyon szeretik a 255-öst, ezért is kapott remotot, selejt helyett:) -
#2436 Dehogy van... max jövőre, vagy évvégére.. -
#2435 M62 255 már kész is? Jó tudni... én csak azt tudtam, hogy remot lesz belőle. -
#2434 Kész csoda, hogy nem selejtezték -
#2433 M62 255 Remoton van, Január óta... :) -
intersziti #2432 ja hat tenleg ............... de na ez a MAV meg ha pofatlanok is -
#2431 Arcpirító pofátlanság, és akkor még finom voltam és nőies. -
#2430 Gratulálok a MÁV-nak -.- -
#2429 MÁV-nál sajna ez van :( -
HUmanEmber41st #2428 Egy igen (számomra) felháborító hírt szeretnék elmondani Nektek:
Ma találkoztam egy régi mv ismerőssel és mesélte, h 63 ezer Ft pályahasználati díjat kértek azon szerelvény után, amit a szőnyi balesetben meghalt mv temetésére indítottak. Pedig a MÁV saját halottaként temette el... De az a főnök, akinek ezt ki kellett számláznia, megmondta, h nem felejti el az ügyet, majd kell nekik is mv valamire és akkor csak szabadnapost fognak kapni dupla díjért.. -
#2427 :(
Kár érte. Mindig ott mászkált nálunk, emlékszem, cibálta a kilkométeres szerelvényeket. -
#2426 ehh... -
intersziti #2425 Pedig mijen jo lenne ha nem lenne ott mert akkor nem egett volna ki a tehervonat mozonya -
#2424 Pedig ottvan :)) -
HUmanEmber41st #2423 Viszont érdekes a kép, mert a tűzoltótömlőt nem nagyon látni, így olyan, mintha saját forrásból locsolnának a hamutaposók.. -
#2422 Hát ez nem igaz...
M62 180 -
#2421 Hát ez tényleg durva. -
HUmanEmber41st #2420 Bár nem tudom, a kohósalak mióta tűzveszélyes...:D :D
De a Szergejért nagy kár..alkatrészraktár lesz ebből is :( :( majd megjavítják belőle azt a Szergejt, amelyik leesett a fordítóról.. -
#2419 Azért ez is durva.... -
HUmanEmber41st #2418 Ezdedurva :D :D -
#2417 Miket nem talál az ember!
-
HUmanEmber41st #2416 Pl tamponreklám helyett ilyesmikről lehetne szó: mutatnak egy kocsirongálót, aki éppen a festéket mossa a vagon oldaláról...
Mondaná:
-Ne fessétek má' be köcsögök, há nekem kell lemosni b+ ! Há' ne szivassatok má meg!
Ez lenne a nevelési oldal.
A vasúti őröket meg paintball puskákkal, meg sólövedékekkel kéne felszerelni. ( Persze a paintballba vegytintát kellene tölteni, nehogy már kimossa!!!) Lenne itt rend... :D :D
#2399 végén 2 :D smile is van.. nehogy már komolyan vegyétek :D :D -
#2415 sajnos ritka a más tapasztalat, vagy üditő kivétel. -
#2414 Egy utolsó kis siheder aki buliból firkálja a kocsikat mert a suliban az a menő, vagy 30 éves és a haverok között ez a buli az nem hinném hogy lefizet bárkit is. Nem kell ezt ennyire sablonosan nézni. -
#2413 az h felesleges is bárkit bármiért is megbüntetni. Úgyis lefizet vkit, ő boldogan elmegy a biróságról, a MÁV meg takarithatja a kocsit ergo nem javul a kocsik állapota.
Jó éjt -
#2412 "törvények őrök...hmm, itt Mo.n ez se müködik. Mivel akinek van pénze az mindent csinálhat, akinek nincs az meg sziiivás..."
Ebben mi is az összefüggés? -
#2411 "törvények őrök...hmm, itt Mo.n ez se müködik. Mivel akinek van pénze az mindent csinálhat, akinek nincs az meg sziiivás..."
Ebben mi is az összefüggés? -
#2410 törvények őrök...hmm, itt Mo.n ez se müködik. Mivel akinek van pénze az mindent csinálhat, akinek nincs az meg sziiivás... -
#2409 Szerintem 20 30 éves emberek neveltetését lehet irányítani? Ugyanmár, ne röhögtess! Németországban van a legmarkánsabb nacionalista és vandál csoportosulás. Berlin is tele van grafitikkel, de a közlekedési ezközöket meg tudják óvni megfelelő szabályozással (törvények, őrök) -
#2408 kell egy csősz h rend legyen? Sztem ez teljesen a társadalom "neveltetésének" kéne lennie.
Rendben, majd ha megyek melózni, bevizelek a vez.állásba, hmm, úgysincs csősz ott. -
#2407 Ez a gondolkodásmód nem jó szerintem, hogy törődjünk bele abba, hogy úgysem sikerül. Ha lenne megnyert utazóközönség, akkor a bevételből kiférne minden kocsiba egy csősz. Csak gondolkodni kell és akarni. Ennyi. -
#2406 mi müködik itt Magyarországon? Mi értelme van felújitani is vmit amikor 1 hétre rá összekarcolják/firkálják az egészet? Semmi. Nem adok 1 hónapot a Talent/Flirt kettősnek és vhol meg lesz karcolva, és nem a kisnyuszi karcolja, sőőt nem is a felsővezeték tartó, hanem igen, igen az okos magyar ember.
Igy sose lesz fejlődő vasút, mikor egy vasúti kocsit tök hülyeség kitakaritani, mert úgyis az első út alatt tönkreteszik.
Sokat várunk az országtól/kormánytól, fölöslegesen. Amig az emberek mentalitása nem fejlett Nyugat-Európához, addig ne hasonlitgassunk semmit. -
#2405 Nem itt kell keresni a hibát, hanem ott, hogy pl Németországban miért mindenki a vonatot válassza a büdös buszok helyett! Inkább vonzóbbá és eladhatóbbá kéne tenni a vasúti utazást, minthogy megcsonkítják. Persze ez az egyszerűbb és olcsóbb megoldás...rövidtávon. Mert ha hosszútávon gondolkodnának akkor tudnák, hogy mekkora kárt jelent ez a turizmusnak!!! -
#2404 Jó ebben akkor igazad van. Nem soakt tudok a kihasználtságokról nagyon sokat, mivel viszonylag távol esnek tőlem és keveset járok rajtuk. Szerintem azért összetettebb dolog miatt utaznak kevesen vonaton, de sajnos ez van :( -
#2403 lehet olyan napot fogtál ki.
De példaként mondom, h rengeteget jártam Kazincbarcika-Rudabánya között vezetőbeosztásban:) és nem egyszer volt olyan h összes 3an mentünk fel Barcikáról-Rudára. Na ki az 3? Nem nehéz úgyérzem kitalálni...ezért kell vasutat akkor üzemeltetni? -
#2402 Hát voltam már kettő bezárásra itélt vonalon is. Egyiken sem voltak olyan kevesen. Bár a kevés utasszámot a település és az állomás közötti nagy távolságok is nagyban előidézik. -
#2401 Gazdaságtalan vonalat nem kell üzemeltetni. És ezek amiket bezártak biztos h nem hasraütésre csinálták. Meg volt az ok. -
#2400 Rendben, csak milyen forradalomról beszélsz?
Ez a kép akart lenni a második hsz.nál az első kép
-
HUmanEmber41st #2399 Ha győz a forradalom, akkor villamosítjuk Egom-Bp vonalat, és minden települést visszakapcsolunk a vasúti közlekedésbe :D :D