Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
hát az már nem érdekelt különösebben, de nektek nincs hibrid m41😛

T.T.

Nohab
A mozdony jól sikerült, de többi sajna nem az igazi.
Freedom88
nem a felsõvezeték a lényeg!😊)

Amúgy nem oltogatom, csak jó tanács😛

T.T.

B0B0
Valakinek nagyon sok ideje volt! 😊

Nohabot itt oltod a fotózással és utána van bátorságod ilyen léha felsõvezeték-imitációt jreálnod??? 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Freedom88
hihetõ vagy nem hihetõ kép?

T.T.

Freedom88
Felsõvezeték szándékosan lett áthúzva hogy látni lehesessen, mert elég trutyi idõ volt

T.T.

Freedom88
Nem bele kell menni, hanem átfotózni rajta, és nagyon nagyon hangulatos képet lehet csinálni, fõleg most, hogy ilyen szép fehér zúzmarás vagy havas az ág...

T.T.

Nohab
Mindegy, köszi a tanácsokat. A bokrokról majd mutatok képet és biztos, hogy még te sem mennél közéjük 😊
Freedom88
nem kell ultramodern fotógép egy kép elkészitéséhez.
Amiket leirtam jótanács.
Amúgy meg a bokrok néha hangulatos képeket tudnak elõhozni.

T.T.

Nohab
Köszönöm a dicséretet és a kritikát!

Tulajdonképpen ezek az elsõ alkalommal készültek. Szóval ezek még olyan teszt félék. Magasabb helyre is mehettem volna, de akkor a bokrok közül kellett volna fotóznom. Meg sajna a fényképezõgép sem valami ultrakomoly hipermodern valami.
Jó képek 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Freedom88
nappal szembe ne fotózz, mert sötét lesz.
Süssön a mozdonyra a nap, mert akkor szép lesz a kép.
ha ivben fotózol ne legyen sötét a belsõ oldala, menj magasabb pontra.
Jah és ne legyen homályos😊

Sok sikert!!!

T.T.

V43 1105
Jó is lenne,ha már Sissyk lennének..Inkább Sissy mint,egy olyan Szili amelyik még akár agyonis****hat...:S

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nohab
Ja és bocsi a bunkóságom miatt (elfelejtettem)
É
BB U U ÉÉÉÉ K K !!
B B U U É K K !!
BB U U ÉÉÉ KK !!
B B U U É K K
BB U ÉÉÉÉ K K !!
Nohab
Hát igen mostanság egy mozdony vagy, szép vagy <#wow3>
Tuvok
Egyedül a Sissy-kkel egyeznék ki, mint Szili helyére érkezõ géppel ...

Nohab
Igen a Sziszi(?) egy nagyon szép mozdony. Szerencsére gyakran látható az egyes vonalon (Budapest-Bécs) egy Eurégiókat vontatva. Meg egyszer volt egy három mozdonyos szerelvény (osztrák Teknõ-Sziszi-Sziszi). Mostanság kezdek gyakrabban fotózni, úgyhogy teszek majd be képeket 😊
B0B0
BUÉK!

Szép ez a mozdony! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Nohab
Hát ez nem jött be... Na akkor csapó kettõ

Nohab
Üdv!
Kezdésnek berakok néhány általam csinált képet.

Ui.: Remélem sikerül.
<#nevetes1>

V43 1105
LOL😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tuvok
Jaj, errõl az a klasszikus vicc jut eszembe, mikor Szibériában a szovjet vonat már egy órája áll, mire egy utas kiszól:
- Miért állunk már egy órája ??
- Mozdonyt cserélünk !
- Miért ?
- Vodkáért !

Freedom88
honnan tudjuk? már ne haragudj, nem vagyunk menetrend irok.
Mondjuk mert több helyen áll meg a vonat, vagy mondjuk 120as helyett csak 100as lett a vonat. Fogalmam sincs!

T.T.

Tertovan
na joooo
azthittem hogy kozelebb vagytok a tuzhoz es tudtok valami hasznos infot mondani hogy pl ezentul jarjak busszal mert ugyse fog mar gyorsulni stb....
azert meg varok hatha...

Azt sajnálom, h Tertovan nem respektálja itt a válaszainkat 😞, pedig mennyire igyekszünk 😊

Freedom88
vagy hogy jó ásón támaszkodnak e

T.T.

B0B0
Szerintem meg a vonatot vitték azért volt annyira lassú. Azt is meg kéne kérdezni, jó helyre érkezett-e! 😊)

És nem láttál a vonat mellett sínszálakat cipelõ barna bõrû embereket? 😊 😊

Tuvok
Biztos nem a menetrendváltozás miatt, hm 😊

Freedom88
de akkor a távolságnak is kisebbnek kéne lennie😊

T.T.

az ok nagyon egyszerû.a hidegben összemennek a tárgyak, ergo a kerekek is...ebbõl következik hogy lassabban megy a vonat. 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Defektet cseréltek útközben 😊 😊 😊

V43 1105
Tél miatt,mûszakiokokból kitudja..:S

Tertovan
Hello

Esetleg nemtudjatok hogy mert lett 180-perc helyet 220-230 perc a menetido kanizsa es bp-kozt?
csak a tel miatt vagy valami mas okbol?

Freedom88
Utolag is😊

T.T.

Freedom88
Boldog Karácsonyt!!!!

T.T.

Boldog Karit és sok ajándékot mindenkinek!

B0B0
Vasutasok! Boldog karácsonyt neketek! 😊

Tuvok
Boldog Karácsonyt a vasútbarátoknak 😊

Hát azért lehet keverni. Mert ha túl nagy a vasúton a hómagasság, akkor maga alá gyûrheti és már repül is, hiába a kötött pálya, ugyanott landol, mint a repülõ, a pálya mellett. És ugyanúgy, mint a repülésnél, meg minden közlekedésnél, a télre föl lehet készülni, de megelõzni nem. Ezt felejtik el sokan és szidják azt a közlekedési ágat amelyikkel épp utaznának, de a mûködéséhez nem sokat értenek. Egyszer jártam úgy egy gyorssal, hogy egy kb. egy méteres hófalnak mentem, ami kb. ötven méter hosszú volt. 120 km/h-ról 2 mp alatt lelassúlt a vonat 90 km/h-ra. Gondolhatod az utasok mit élhettek át a kocsikban, mikor én is felpaszírolódtam a szélvédõre.
Freedom88
azért a MALÉV és a MÁVot szerintem fogjuk két különbözõ dolgokra. Nem mindegy hogy 160-180km/h val landoló gép csúszik meg a jegen, vagy egy kiépitett nyomvonalú pályán halad a vonat. Szóval ne keverjük a kosútot a vasúttal

T.T.

Két centi hótól még nem állt meg a vasút, sõt még 20cm-tõl sem, amikor a közutakon már minden állt. A süsükrõl meg annyit, hogy tényleg csak arra valók, hogy szétrozsdásodjanak. Tavaly télen a MALÉV már nem fogadott repülõket, de a vasút még mindíg ment, ha lassabban is, amikor leesett 20cm hó. a Nyugati balestre visszatérve tényleg a mozdonyvezetõ hibázott és felelõsségre is kell vonni. De azt meg tudomásul kell venni, hogy csak az hibázhat, aki dolgozik.
<#rinya><#wilting>
sorry sorry sorry

B0B0
Ha a tied tört volna el akkor te is zúzásról beszélnél, hidd el! 😄

Freedom88
csak két láb törött el

T.T.

Tuvok
Na mindjárt kiutalok neked pár büntit 😛

hogy enyém legyen a 2000-es TÉK!!!

Ez a hsz csak azért íródik,

V43 1105
Semmi,mégcsak anyagikársem keletkezett...