Mozdonyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
szembõl
oldala
tárcsafék :D
nem tudom mi ez, de titeket hátha érdekel ;)
Még a nyáron láttam ugyanitt egy búvárt (olyan csúnya hogy azt még én is felismerem :) ) csak akkor nem volt nálam fotó apparát :\
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
2 mai...
...és egy régebbi kép:

Ha már Negró akkor egy együttállás is (Csaurusz, Gigant, Negró):
Végül még egy tegnapi kép. Akár egy gõzös is megirigyelhetné a 265-ös Szergejt :D (a kép minõségéért bocsi, sajna ez nappal szembe volt):

#3684: köszi!
ma egy fekete traxx-szerû gépet láttam szinkronban egy cargo-s taurus-szal .
felénk még a tökugyanolyan gépek se szeretnek együtt menni ..
Két kép máról:
036-os és a 030-as Gigant:
009-es Gigant:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Köszi!<#vigyor2>#vigyor2>
#hhwnd
Bátyám mondta hogy õ is látott már Desirot Nyíregyen. Nekem még nemvolt szerencsém, mer õ ugye heti kétszer utazik salgóba.
meglepõdve láttam a minap egy desirot Deb-Nyír között :)
lekerült valami leselejtezett ide? vagy csak véletlen volt
#hhwnd

mozdonyra van pénz meg a többire de a kocsikat kitakarítani luxus, ó mirõl beszélek, annak is örülnék ha a fûtés menne minden vagonban
#hhwnd
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
csak itt van ilyen csóróság a vasúton, nemtudom hova megy el az a sok pénz amit a jegyekért elkérnek
#hhwnd
Nem tudtam, hogy miket szállítanak, csak láttam õket (kettõ összekapcsolva, pont akkor szálltam le Záhonyban).
Itt a házunk mögött kb 400 méterre van a Záhony felé tartó vasút, nyáron szoktam is menni a rétre fényképezgetni, videozni egykét arrajáró mozdonyt:)
április fele gabonát szállítottak
#hhwnd
A MÁV Cargo egyik Tarusát viszont minden nap látom szinte. Szenes kocsikat húzogat:D
#hhwnd
Én is csatlakozom néhány nem a legjobb minõségû képemmel:]
Kisvárdán lakom (Záhony, Nyíregyháza között, és itt készítettem ezeket a képeket+ Debrecen: (bocs az esetleges nagy képekért)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Az elsõdleges feltételezés szerint a motorolaj folyt ki eddig ismeretlen okból és ez gyulladhatott be. A dízelmozdonyt lekapcsolták és vakvágányra tolták. A mátészalkai és nyírbátori tûzoltók rövid idõ alatt eloltották a tüzet. A vizsgálatba bekapcsolódtak a nyíregyházi tûzoltók is. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár milliós nagyságrendû.

#hhwnd