3800
-
#3279 egy kis verseny :D -
#3278 jaj ez a Bz:) most volt vizsga belőle...blöeee van tőle:) sok hülye separ szürő:) -
#3277 -
#3276 Van Bzmot fan weboldal: ITT
-
#3275 http://darth.tx.hu -
#3274 Nagyon szép kép! -
#3273 Bz-mot
Túl nagy kép, így linkelem... -
#3272 Volt, de úgy hívták "állam", és amit befektettél, azt kezelési költség címszó alatt mind el is vesztetted :D -
#3271 Tényleg! Vajon volt az ruszkiknál takarékpénztár? XDD -
HUmanEmber41st #3270 :D :D :D -
#3269 Túldízelfelvétel-védelemről meg valószínüleg nem hallottak a ruszik (max. kevésdízelfelvétel-védelemről, nehogy már túl keveset fogyasszon!) :))) -
#3268 A nemlétező túláram védelem nyilván dolgozik rendesen :D -
#3267 Biztos lejtőn indult el! :DD -
HUmanEmber41st #3266 De... nincs nagyon megterhelve szegény Szergej? :D :D -
#3265 Jajj de cééép :) -
#3264 aha, most már ok -
#3263 Hát csak tipp, de régebben nyíregynek volt egy teheres csörgős fordája, amihez Db adta a gépet, talán az van még meg -
Néhány napja Ő járt errefele:) (aki nem Nyíregyháza után lakik annak lehet ez normális, de errefele nagyon ritka a dízelmozdony, főleg egy Szergej:))
Jah és Záhonyfele többször szokott menni gépmenetbe egy Csörgő, nemtudja valami, miért?:D -
#3261 milyen gázolás volt ma Cegléd környékén? -
#3260 A munkavezeték szabványos magassága 6000 mm, egyvágányú tápvezetékkel ellátott pályán, nyílt vonalon 5700 mm a sínkorona felett . -
#3259 nem mindenhol egységes...alagút, aluljáró..ott alacsonyabb, meg néhol tényleg az:) átlag asszem annyi, vagy az a max már igy hirtelen nem tudom pontosan -
#3258 Én 5.8 at tudok:) (Várda állomáson annyi van kiírva minden póznára. (a sínkoronától mérve) -
#3257 felsővezeték ha jól tudom 6,2m-re van a sinkoronától mérve -
#3256 Több mint 500tonnás maga a mozdony?Uramisten...A Gigant mennyit nyom?120-at?Négyszer többet nyomna nála?Nem semmi..utakon a kurva nagy kamionoktól tartok,sínek közelében a kurva nagy vonatoktól:DD [sehol nincs biztonság:/] Egypk vlhol olvastam,hogy a Szili 80Tonnás vagy mennyi..és ügye a magassága 4,5méter.Na most abban az áramszedő is benne van,vagy csak tetőig értik?:DD
Nekem egyszer egy román kamionsoffőr mesélte,hogy vlmi érintőlegesen elkapta a vonat,az elötte álló turista buszt,és ügye kicsit vissza lökte a vonat,rá a kamionjára.Na most azt mondta,hogy a busz elejét,vlmennyire így megbontotta a vonat,de ő meg erre az egész busz hátulját kinyitotta.Mondta hogy még nem látott annyi embert egyszerre egy pillanat alatt előre dőlni,aztán hirtelen hátra:D De nem esett senkinek baja. -
#3255 hát oda szólt a fuvar, ami nem sok van és amikor nincs akkor irány K.barcika -
#3254 Akkor kirándultak egy jót. Az 1-en jöttek Komárom felől. -
#3253 2 van neki igen..általában kazincbarcikán álldogállnak az 1. vágányon -
#3252 Az Eurocomnak most két új gépe van? Szombaton sikerült a 481 001-0-ról egy képet csinálni, csak elcsesztem és ronda lett. A gép mögött egy másik 481-es és ugyan az a cég logó van rajta, de egész más a festése. -
#3251 A 328-as Szili felújítását tegnap kezdték el:
-
#3250 Én csak kiegészítettem. -
#3249 Ahogy Tuvok írta az teljesen igaz:) -
#3248 Román gép lol:D nem kell mindenfélét beírni:D -
#3247 Svéd gép, és Komáromba van a honállomása. -
#3246 ÚÚÚ, télleg román, pont nem szláv :DD -
#3245 Ez az ún. román gigant, vagy idiótább magyar nevén a Csaurusz (Csaucseszku Taurusa) .
Bődületes erő van benne, valami 7000 ló, de olyan légvesztes, hogy egy állomáson nem lehet vele átgurulni kikapcsolt légsűrítővel, ráadásul D2-es fékezőszelep van rajta, pedig hosszú tehervonatra tervezték . A vonatrajárás is felér vele egy kiadós lóbaszással .
Eredeti neve "Class 40" (Vmax=120 km/h), ennek van továbbfejlesztett változata, a "Class 41" (160 km/h) és "Class 4"2 (200 km/h), utóbbiból ha jól tudom csak 1 db készült .
A képen az MMV (Magyar Magánvasút ZRt.) mozdonya van, ha jól tudom Class 40-es, de erre most nem vennék mérget . -
#3244 Ez teccik :) -
#3243 Fúú, ez valami szláv mozdony, keleten nagy kultusza van csak azt nem tom hirtelen, hogy szolvák, vagy szerb (esetleg bolgár) -
#3242 tegnap lőttem Kiskunfélegyházán...miféle mozdony ez?
-
#3241 Fúú, azt hiszem tudtam volna párat fényképezni én is! :) -
#3240 Az rendben van, de vannak olyan szolgálatok, ahol 12 órából 10-11-et pörög a tengely és nincs közbeváltó .