Mozdonyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Sziasztok, 8xx-as IC-rõl vagyok, mindjárt megyek tovább, csak feljött a vörös
- Üdvözöllek, ne menj sehova, a vörös teljesen üzemszerû, ugyanis meghaladtál egy vörös jelzõt
Elég csuful kitörtek a kerekek!
A baknak szerencsére nem lett baja 😄 😄 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Egyébként, ez egy érdekes kép:
INkább nem mossák le, hanem lekaparják ott, ahova fel kellett írni vmit😄 Ilyen drága egy mosás, vagy ez minek van így?

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Annyit hallottam csak a rádióban, h kitört valami kerék is, szal lendülettel jött a vezér rendesen...
anyám mondta, h régebben hallotta a hírekben, h történt mát ilyen nem egyszer ott a nyugatiban.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ezt még csütörtökön fotóztam Kiskunfélegyházán, vitte a sok román, szerb kamiont :|

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Engem meglepett, hogy manapság errefele így járnak a vonatok:
Igaz, hogy kb 2 hónapja, csak most értem rá kimenni a sínekhez lekapni egyet😄 Nem sokat vonatozok talán élévente egyszer, de másfele is elkezdtek így közlekedni, h elõl egy ilyen irányító kocsi vagy, mi és hátul a mozdony, vagy éppen elején hátulján mozdony?
Egy oan kerdesem lenn, hogy nem tudtok valami olyan oldalt, akar torrent oldal is lehet, ahonnan vonatos jatekot tudnek letolteni?
Koszi elore is
De érdekes, h az utasfülke felett van az áramszedõ...
Itt egy jobb állapotban lévõ példány:

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

érdemes megnézni, jó hosszú videó de szerintem nem elhanyagolható információk vannak benne
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
E.Gy.B.E. Airsoft Team