Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
az igen lol...

lehet h kérdezték már te mv vagy?

T.T.

B0B0
😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tuvok
Rádió fradiban:

- Sziasztok, 8xx-as IC-rõl vagyok, mindjárt megyek tovább, csak feljött a vörös
- Üdvözöllek, ne menj sehova, a vörös teljesen üzemszerû, ugyanis meghaladtál egy vörös jelzõt

nagykispeter
Igen érdekel!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Tuvok
egyik szegedi ic-vel
ha konkrétan érdekel, elküldöm priviben

nagykispeter
Melyik vonattal voltál?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nem semmi baleset!
Elég csuful kitörtek a kerekek!
Web mester
thx!
A baknak szerencsére nem lett baja 😄 😄 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Nohab
Ezeknek még olyan festésük van, aminek nem elég egy mosás. Újra kell õket fényezni (kb. 1 milló ft) .
csgery
Whááá, ezen is milyen szép a graffiti...:S
Egyébként, ez egy érdekes kép:

INkább nem mossák le, hanem lekaparják ott, ahova fel kellett írni vmit😄 Ilyen drága egy mosás, vagy ez minek van így?
Tuvok
A tartalék rátolta a bakra a kocsit, nemtom miért nem állt meg
Állítólag túl gyorsan tolt be

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Mesélhetnél azért kicsit bõvebben! pls!
Annyit hallottam csak a rádióban, h kitört valami kerék is, szal lendülettel jött a vezér rendesen...

whiskeyman
képt plz

csgery
😄
anyám mondta, h régebben hallotta a hírekben, h történt mát ilyen nem egyszer ott a nyugatiban.
Tuvok
Végignéztem, bent álltam másik bakon .

B0B0
Láttátok mi volt a Nyugatiban?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

allock
az nembaj
addig se az utakon vannak a kamionok 😊

#hhwnd

whiskeyman

Ezt még csütörtökön fotóztam Kiskunfélegyházán, vitte a sok román, szerb kamiont :|

csgery
Erre én is gondoltam am😊 de kösz, így már konkértan toom😄
B0B0
Ez csak azért van, mert a végállomáson egyszerûbb nem megfordítani, hanem ráakasztani egy vezérlõt

csgery
Sziasztok😄
Engem meglepett, hogy manapság errefele így járnak a vonatok:

Igaz, hogy kb 2 hónapja, csak most értem rá kimenni a sínekhez lekapni egyet😄 Nem sokat vonatozok talán élévente egyszer, de másfele is elkezdtek így közlekedni, h elõl egy ilyen irányító kocsi vagy, mi és hátul a mozdony, vagy éppen elején hátulján mozdony?
Nohab
Nem nagyon. /Különben is, elõszõr ki kéne szemelni egyet..../
Hello mindenkinek!
Egy oan kerdesem lenn, hogy nem tudtok valami olyan oldalt, akar torrent oldal is lehet, ahonnan vonatos jatekot tudnek letolteni?
Koszi elore is
Így lefestve tényleg jól néz ki😄 😄
De érdekes, h az utasfülke felett van az áramszedõ...

B0B0

B0B0
Pofás 😊

Sikerült megtalálnom. (Gondolom mindenkit tövig rágta már a körmét a nagy izgalomban 😊 ). Ez egy ЭР2 (ER2)-es elektromos motorkocsi. Amúgy rá is van írva 😊

Itt egy jobb állapotban lévõ példány:

B0B0
Mindenesetre megérne egy felújítást, pofásan nézhetett ki újkorában

Mdmot szovjet módra 😊

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Talán kohószökevény? 😄

B0B0
Hmmm, ez hasonló az ezüst níilhoz, tuti, hogy Ganz

Nem tudja valaki ennek a típusát?

Tuvok
Ott zártam be, mikor az mondja a Szilire, hogy teljesítmény: 4000 lóerõ ...

pazarló a máv (videó)
érdemes megnézni, jó hosszú videó de szerintem nem elhanyagolható információk vannak benne

leho94
Én nemrég németországba kamionos körúton mentem Taurussal amire felkellett tolatni^^..Nagyon bejön a hangja mikor gyorsít.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

whiskeyman
ejpaszmek, ez nem viccel 😮 amúgy nem is tudtam, hogy így muzsikál gyorsításkor 😮

vizes
Köszi!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Freedom88
egyáltalán nem nehéz ez, ilyen az utasitás, mi is ezt tanuljuk

T.T.

Tuvok
Sajnos az utasítások kínai nyelven íródtak :/

Végül is le lehet ezt írni magyarul is.. 😄

Tuvok
Ez azt jelenti, hogy nem közli veled, hogy a térközjelzõ mellett milyen sebességgel haladhatsz majd el, csupán azt, hogy azon szabad, vagy megállj jelzés várható-e .

vizes
Na, talán most:

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Nem sikerült a linkelés...

Tuvok

vizes

vizes
hopp, a kép kimaradt

vizes
Srácok! Lefordítaná ezt nekem valaki? :-)

Súlyos dolgok ezek. De ugyanez tapasztalható más állami gigászoknál is, például a magyar postánál is. A legjobban menõ részeket eladják a cégbõl... és naná hogy a volt fejesek veszik meg... Undorító.

E.Gy.B.E. Airsoft Team