3800
-
#3319 Gondolom modellezni szeretne:) -
#3318 Ez se mostanában készült ... -
#3317 Mire akarod használni? Mert akkor olyat rakok be. -
#3316 Nekem szerintem lesz, csak még találnom kell még egy jó képfeltöltőt. -
mstummer #3315 Ha valakinek van jó minőségü fotója GYSEV-es Taurusról oldalról ( lehetőleg mindkét oldaláról) az legyen kedves megosztani velem. Köszönöm! -
#3314 A kepen M47-esek vannak, illetve a jobb oldali utolso egy M44-es. -
#3313 Kár hogy nem újítják fel. A remot M49-esek nagyon bejönnek nekem, de a régiek nem. -
#3312 van ilyen, de hozzácsaphatnák az összes Szombathelyi sz@rládát -
#3311 Bzmot 407 : Már Inter Pici
-
#3310 ezek beolvasztásra várnak, de lehet hogy már be is olvasztották sőt... -
#3309 mehetne még oda jópár gép, főleg Szombathelyről:) -
#3308 Szegény dízelek a sátoraljaújhelyi temetőbe sorakoznak:
Bocsi a nagy képért
-
#3307 A fényképezőgépek eladásából akar a MÁV egy kis zsebpénzt csinálni? -
#3306 akkor azér :D -
#3305 Az első kép ha jólemlékem Gégényben csináltam, a második pedig Kisvárdán van:) -
#3304 ismerős állomásépület rész :D -
HUmanEmber41st #3303 A MÁVnál minden igaz és a fordítottja is :D -
#3302 Ismét érdeklődnék:)
Ezek a pötty gépek mire valók?:)
Egyébként, azt hallottam h valamilyen MÁV belső szabályzat szerint nem lehet a vonatból fényképezni, mert elkobozhatjkák a fényképezőgépet... ez igaz? -
#3301 Hello!
Ki itt a szolnoki mozdonyvezető? -
#3300 Inter Pici Vésztőn megy -
#3299 De gőzös :D -
#3298 ez de szép mozdony :OO -
#3297 bizony :(
nálunk a 153-as vonalat szüntették meg
[nem kecskeméti ám] -
#3296 Hát igen, már itt tart a világ sajnos... Mindent csak megszűntetnek. -
#3295 tegnap én is megnéztem ezt a videót, nagyon el lett találva a zene -
#3294 Nagyon jó lett tényleg -
#3293 Hangulatos videó, grat a készítőnek
Mindenesetre nagyon kár a mellékvonalak megszűntetése... -
#3292 Megszűntetett mellékvonalak emlékére -
HUmanEmber41st #3291 Egyszer kisiklott egy Szergej egy váltón és akkor húzta oda a Nohab a gőzdarut. Akkor felkéredzkedtem a "fedélzetre", még a motortérbe is benézhettem.. anyám... :D :D -
#3290 -
#3289 most Nyíregyházán állt a címeres Nohab :) tök szép, sosem láttam még Nohabot élőbe
neten nincsenek vmi jó képek róla :/
-
#3288 Hát, a gigantot nem igazán szeretem, igaz nem is volt hozzá sokszor szerencsém :) Ízlések és pofonok -
#3287 Na ezek után kell beülni egy Gigantba! Én anno egy szili vezetőállásában néztem a Galgamácsai vonalat, amin volt vagy 5-6 mérőkocsi (nem mintha avval megizzadt volna :)). Na aztán Vácon átrakták csak a mi mérőkocsinkat egy Gigantra. Hát nem kell mondanom, mit éreztem :)) -
#3286 Elég jól lehet pakolni bele a kakaót, a motorok is (ahogy mondod öregek, de ...) igen nagy nyomatékkal dolgoznak, 1-1 gépmenetnél kipróbáltagattam hogy gyorsul, persze a védelmek és a józan ész határain belül, de a másik kezemmel igencsak kapaszkodni kellett :)
Na meg egy ideig jó hallgatni, ahogy felbőgnek a motorok, de utána már fejrepesztő :D :( -
#3285 Hiába, akármennyie is nem szeretem a Szilit, azt én is elismerem, hogy a gyorsulás terén nagyon ott van, az meg, hogy emellett némelyik 40 éves, pfff... :) -
#3284 Itthon mi sokat versenyeztünk csörgővel, bz-vel, usgyival, bobóval
Szilivel is próbálkoztunk, egyszer nyugatiban egy desiro-t, kkfházán meg a tarti bobót hagytuk ott, esélyük nem volt -
#3283 én csak utas voltam :DDDDDD -
#3282 "Szemed a pályán legyen!"-ne a lányokon :D -
#3281 talán kétszer volt hasonló szitu, egyszer amikor Kecskemétre mentem IC-vel (akkor még az IC normális IC volt) valahol Pilis környékén versenyeztünk az egyik személyvonattal...de leglább 3-szor láttam ugyanazt a jó sunát :)
...a másik pedig Ceglédről kifelé, de az nem volt olyan látványos :D -
#3280 Ez Kiskunhalas :D
Szili ellen esélye nem volt annak a fostalicskának :)