3800
-
#3359 DE az alatta lévő kommentek a legjobbak...
SOk ember aki azt se tudja hogy kell leindítani egy mozdonyt, bepofázik h "de balfasz".... én valamennyire tudom hogy működik egy mozdony, de azt is tudom, h nem direkt ment el majdnem egy szerelvénynyit... ahogy mondtad számtalan okból előfordulhat.
-
#3358 Ilyesmi számtalan okból előfordulhat . -
#3357 be volt paszva a masiniszta? :DDD -
#3356 Sztem hanyagoljuk is ezt a témát, mert nem idevaló:) Pöttyet már politika meg mindenvanbenne. -
#3355 Hánynom kell az ilyesmiktől. -
#3354 Az uncsitesóm mesélt nekem sokat, hogy mittudoménmár hány milliárdért adták el...(talán 130) az előre kikiáltott 180 helyett (ezek nempontos adatok). Szal csak így simán eltűnt több milliárd forint... hátszép. -
#3353 Ha jól tudom mégsem sikerült eladni nekik, de lehet, hogy csak félrehallottam. -
#3352 Meg hát állítólag nem jövedelmező vállalkozás...
Ott volt a Máv cargo, ha jóltudom azt adták el, ami legalább pénzt is hozott?
De itt van ám ész... minthogy költenének vmennyit a vasútra, inkább megszűntetnék. Nem csoda, hiszen ez Magyarország. -
HUmanEmber41st #3351 Gondolom, azért kell a személyszállítást is megszűntetni, h olcsóért lehessen aztán eladni valakinek... -
#3350 Nem kell külföldre menni, eszdéeszország vasútpolitikája ... -
#3349 Meg olcsóbb -
#3348 azt a tanácsadót is agyonlövetni x)
korszerűsíteni kéne a vasutat és semmi baja nem lenne
ígyis állandóan tiszta mocskos vonatokban kell utazni
mellesleg a buszokon meg állandó tömeg zsúfolásig, és lassú is lenne a személyszállítás, vasúti személyszállítás biztonságosabb is -
HUmanEmber41st #3347 Nemrég olvastam valahol, h valamilyen "külföldi gazdasági tanácsadó cég" azt javasolja az országnak, h szüntessék meg a vasúti személyszállítást, tegyenek be helyette még több buszt.
Inkább tanuljatok KRESZ-t, hamarosan át lesztek képezve buszsofőrnek, ha így haladunk.. -
#3346 gondolkodás nélkül nem úgy értem, hogy hülyeséget, hanem úgy, hogy nem azon gondolkoztam mit is kéne irni, jött szerencsére folyamatosan a "remek" gondololat...
De igazad van abból majd meglátom milyen is lesz.
Dizelből már megvannak a vizsgák -
#3345 Ott nem váltókról kell majd, pláne nem gondolkodás nélkül
De majd meglátod -
#3344 nanemá, irtam folyamatosan megállás és gondolkodás nélkül
váltókról lehet irni azért egy kisebb regényt::) -
#3343 hát .. -
#3342 forgalmat tanulom mint állat és azért múltkor F.1ből 7 oldalt irtam 1,5 óra alatt:) Az jó?:) -
#3341 Forgalmat tanuljad mint az állat, gyorsírást írásbelire gyakorold, a többit szard le -
#3340 ja jó:)))
Mi nálunk okt.1től kezdődik a felügyelet alatti vezetés.)
Szept 18 irásbeli forgalmi, szept 25 szóbeli forgalmi
szept 2 osztályvizsga villanymozdonyokból aztán 3án E utasitásokból:) -
#3339 Csak mondtam -
#3338 gratulálni kell?:) -
#3337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyertem egy hatóságit -
#3336 Az elsővel pályamunkásokat szállitanak, mig a másodikkal melynek neve UDJ, na szóval UDJ jelentése Univerzális Darus Jármü, szállitásra használják .. meg "daruzásra" :D
Olvastam, hogy magyarországon csak 120km/h-re vizsgáznak, na de akkor a Tauruszok Ausztriában és az 1-es vonalom mért közlekednek 120-230km/h között? Illetve nem tudtok valamit a 152-es Gigantról ? ? : ) -
HUmanEmber41st #3335 Még kicsit meg is állt az autó..most nagyon büszke lehet magára a sofőr...
Kíváncsi vagyok, lenne-e bátorsága odaállni az mv elé is???? -
#3334 -
#3333 Kedves -
#3332 Hehe, a féreg csak megúszta :) -
#3331 Ezt inkább ütötte volna el... -
-
#3329 Kintvoltam ma az Orient Expresst fotózni, de jött még egy Gyeseves teknő. A kicsi feliratokat próbáltam meg lekapni darabokban, csak nem jutottam a végére. -
mstummer #3328 Elöszöris köszi a segitséget mindenkinek!Nohab kösz a linket.
Elsősorban oldalról kellenének képek, ugyanarról a mozdonyról mindkét oldal. Hogy mi a különbség. Gondoltam hátha akad olyan fanatikus akinek van :) Bár tom a teknő nem épp népszerü a fanatikusoknál :D
Az elejéről készült képet is köszi, annak is nekiállok majd :)
Node nem offolom szét a témát :) -
#3327 Bc - Sg között az új F2-es utasítás miatt nem jár IP -
#3326 Jajam:)
Am úgy emléxem a RoeEE felirat igazából lentebb van mint a GySEV felirat:D -
#3325 Fantáziadúsabb, mint a MÁV-os :) -
#3324 ma már megkapta vésztő - békéscsaba vonalat + még egy motorral: ip-ip-ip-ip
mert békéscsaba - szeged már usgyi jár -
#3323 Modelloldalról, nem teljesen profilkép, de végülis...:)
-
#3322 Nekem van egy, nem tudom, hogy hasznát tudod-e venni...
-
#3321 Nekem csak egy kettő képem van, amik nem hiszem hogy segítenének.
-
mstummer #3320 Konkrétan munkához kéne, vagyis inkább csak köze van a munkámhoz. Egy modellgyártó cégnél dolgozom mint grafikus. Aztán gondoltam hobbiból megcsinálok egy GYSEV-es Taurust, mivel egy magyar termékünk sincs. Kivéve egy limitált Nohab szériát.
Szóval ez cseszi a csőrömet, s mivel Taurus-okat gyártunk más mintával ezért kézenfekvőnek tünt a dolog. Bár igyse hiszem hogy valaha gyártásba kerül... de legalább file formájában létezni fog :)