67
  • Anteris
    CGI?? nem CG?
  • artib
  • Bucser
    " mert valahogy a vizuális erőszak egy tök ártalmatlannak induló filmben jóval nagyobbat üt, mint az olyan japán rajzfilmekben, ahol már műfajilag kódolva van a sok kardsuhintás, fejlevágás, a másik kávéscsésze szeméből való ivás. "

Kedves Szekeres Viktor nézz meg pár Miyazaki anime-t és utána beszélj ekkora marhaságot... Köszönöm....
  • Mike at home
    mekkora a szánk, ejnye
  • rgerg
    És mit mesljek kicsi nyuszim?Mindenkire kiváncsi vagy aki nem írt még a filmes fórumra -hmm?
  • Mike at home
    hát bizony, pénz nélkül az meber éhenhal
    mi ebben a rossz? ezek nem művészfilmek
  • Mike at home
    akkor ne hidd el

tetszett a Madagaszkár, Robotok

cápamese spec nem

egyszerű, en nézd ezeket

azért kiváncsi volnék rád, mert a filmes fórumon még nem láttálak
  • winnie
    te azt írtad, hogy mindent. én visszaolvastam a pár legfrissebbet és csak ömlött, hogy ez milyen jó, az milyen jó. brr...

most elolvastam a kedvedért a szigetet. még az a film is agyon lett dícsérve. (amúgy meg felmerül egy kérdés. ha egy film szerinted jó, és a másik szerint nem, akkor jó vagy nem? kinek van igaza? attól, hogy valami szerinted jó még lehet, hogy mindenki más utálja, nem?)
  • EvilDevil
    feldícsértek? Olvasd vissza a cikkeket... pl a Szigetet is lehúzták pedig nagyon jó film.. had ne soroljam tovább.. és sokszor a stílussal van a legnagyobb gond... "elmebeteg, neopedofilia stb" ezek nem valók egy mérsékelt filmkritikába!!
  • rgerg
    Az van,hogy most már a film nem a cél,hanem az eszköz.Nem azért csinálnak filmet,mert meg szeretnék csinálni,hanem mert pénzt akarnak VELE keresni.Persze nem vagyok benfentes,de biztos vagyok benne hogy mondjuk a Toy Storyés a Monster Inc "forgatásán" halálra röhögték magukat a srácok...ezeken az jakon meg stresszeltek.Így nem lehet humoros filmet csinálni.
  • rgerg
    Nem hiszem el hogy valakinek is tetszett a Robotok,a Madagaszkár vagy a Cápamese.Annyira izzadtságszagú mind...nem látjátok,hogy azért adták ki hogy kiadjanak valamit?Azért adták ki,mert ültek a vécén és pont az ugrott be nekik két fingás között,hogy:vízben játszódó film(a Néró miatt persze(az is gyenge volt)..ha ha bálnamosó...ha ha...Meg Robotok...haha..kiesik a fejéből két csavar...ha ha...a Madagaszkárral ugyanez a helyzet.Nó sztori és halálra lopják más filmekből(nekem az ICE AGE is ide tartozik.Ott annyi van hogy 5-tel több poént tudtak felmutatni)Az IMDB-s számok megmutatják a frankót.Nem bánnám ha nem egyedi ötleteket vetnének fel,csak vallják be és nevessenek a saját "koppintásukon".Játszák TÚL a dolgokat és akkor nem érzem hogy bénáznak.Az Incredibles ilyen volt és nagyon jót szórakoztam rajta..most is a hdd-men van.
  • winnie
    Én is pont ezt akartam írni... ez is csak engem igazol..

márminthogy a madagaszkár és a csodacsibe is milyen gyenge? döntsd el.

én éppen azt akartam írni, hogy végre egy filmalázás, mert az sg-n az utóbbi időben folyton mindent csak feldícsértek...
  • Ysis
    En mikor eloszor neztem meg a Madagaszkart, vegigrohogtem az egeszet, a csalad csak nezte, hogy mi lett velem!
    A Robotok is hasonlo reakciot valtott ki, nemcsak belolem, de a csoport tarsaimbol is!
  • HuAn82
    szar ügy...
  • EvilDevil
    Én is pont ezt akartam írni... ez is csak engem igazol..
  • sajoati
    imdb-n Madagascar 6,4, Chicken Little 5,6 ponttal áll.

Előbbi egy-másfél, utóbbi 2 ponttal van a top50 animation-ből lemaradva.
    A Chicken Little a 10. legrosszabb, Digimon: the movie-nál 1,9 ponttal kapott eddig jobb osztályzatot.
  • Macc
    Sztem is jo volt a Madagaszkar. A torteneten es humoron kivul volt egy varazslatos hangulata is. A hihetetlen csalad szebbik neven Incredibles sztem meg a mufaj egyik remeke. En azon rohogtem a legtobbet, amikor Dash a vizen futott pl, es azt a pofat vagta:) na annal a jelenetnel kb ugy rohogtem mint az ice age mokus introjanal.
  • EvilDevil
    Az SG-t fizeti valaki hogy fikázzon minden filmet??? Mert másra már nem tudok gondolni...

Szekeres Viktor meg sürgősen váltson szakmát... legyen pl politikus,,. ott lehet hazudni orba szájba

A nézők döntik el hogy egy film sikeres vagy nem... a Madagaszkár az volt nekem is tetszett... ez számít és nem az öbjelölt kritikusok ugatása..
  • winnie
    nemtom mi az a madagaszkár, de kettővel lejjebb ezt olvasva "Madagaszkár? Olyan 7 évesen még élveztem is volna. Volt benne vagy 2 jó poén" - kinek higgyen az ember?:)
  • raingun
    "egy szinte tökéletesen humortalan, de pingvinjeivel halhatatlan alakokat teremtő Madagaszkár"

A madagaszkár rengeteg poént dobott a köztudatba...
    Nem tudom a cikk írója miről beszél
  • maestro85
    Mennyire egy szánalom a cikkíró, már az se érdekel milyen jót írt a Csodacsibéről, de ahogy lehordta a többit. Annyira nagyra van magával, és a gondolataival, és azt jó lehordóan adja elő. Egyre jobban nem tetszenek az itt megírt cikkek.
  • Mike at home
    részvétem, mert másnak meg lehet, hogy tetszett
  • bangita23
    sziasztok, végig olvasva megoszlanak a vélemények és ez természetes, én biztos megfogom nézni, bármennyire lehurogják. Biztos jobb lesz mint egy brazil sorozat a tévében. Max. nem nézem meg többször. Manapság már nehéz újat kitalálni,nézük el nekik!
  • smv
    A Vadgalamb az meg olyan ritka sz@r volt, hogy háromszor futottam neki, de egyszer sem bírtam végignézni...

Madagaszkár? Olyan 7 évesen még élveztem is volna. Volt benne vagy 2 jó poén (pl amikor a Zsiráf kijön a WC-ből és mondja, hogy volt mentolos cukorka a "kútban"), de amúgy annyira agyament, gyerekeknek kitalált valami, hogy no comment.

A robotokat meg nem láttam, így nem tudok róla semmit sem nyilatkozni.

Mindenesetre az év filme (még ha nem is ide tartozik, mert nem animációs film), de a Galaxis Utikalauz Stopposoknak. :)
  • Bohun
    OFF
    hehe, Korongvilág rulz
    ON
  • Bohun
    Szerintem ezek a képek ijesztőek:P
  • jimmy127
    ja ezek a felesleges folytatások is csak a pénzért készülnek nem úgy mint régen, régen tudtak alkotni de ez nem csak a mesékre igaz hanem a horrorokra, akcióra stb.. ma meg már csak a pénz meg a kierőszakolt folytatások egyszerűen gagyik disney is akkor volt jó amikor még egyedüli monopolium volt a rajzfilmek piacán egyébként ezeknek a cgi rajzfilmeknek a 90% borzalom jó lenne ha még mindig kézzel rajzolnának és normális történeteket találnának ki nem úgy mint most nagy reklámok ilyen olyan jó ez a film elmész a moziba azt is megbánod hogy valaha szereted disneyt,szerintem walt disney forog a sírjába hogy ma mik mennek a moziba a disney mostanság égeti magát ideje lenne felébredni.de a legförtelmesebb a walt disney home video alkotások mozit nem láttak csak valami mozi film mellék termékei.
  • HuAn82
    "Hihetetlen Család is jó volt" Khm..."igen". Életemben ezen aludtam be először moziban. A másik a Nagy Sándor volt.
  • Inquisitor
    Na igen, 1x valamikor készültek olyan filmek, mint a Hófehérke, a Szépség és Szörnyeteg vagy az Oroszlánkirály.
    De amikor már olyanokkal jönnek, hogy Oroszlánkirály 3, meg Mici Mackó 4 .... na mindegy.

Amúgy nem arról van szó, hogy a Madagaszkár nem jó, csak volt elötte pár sokkal jobb. Én most a Shrek 3-at várom, hátha nem cseszik el. Amúgy a Hihetetlen Család is jó volt ...
  • jimmy127
    sajnos nem lesznek olyan idők disneynél mint anno oroszlánkirály,aladdin és olyan igényes soroztak sem mint balu kapitány,chip & deal.sajna ez van mindig csak az a kurva pénz.eddig egyetlen cgi rajzfilmet tudtam értékelni egy bogár élete(mondjuk azt még a pixar csinálta) szerintem az a helyén volt.szerintem.
  • NEXUS6
    Ne báncs senki a "magad oszkárt", az igen is kúl volt!!!!
    Azóta tudom én is hogy a férfivécékben mentolos cukorkát osztogatnak!
    ;))))
  • blakshep
    nemsokára itt a hellsing ova yeah!
  • blakshep
    reloader érdekes én a wallace&gromiton másfél órán át sírtam a röhögéstől.
    enkil ezaz mimárcsak tartsunk össze, alucard forever!
    hurry....hurry!
  • Enkil
    hányigert kapok a hüje sablonos hepiendes amerikai mesétől megyek és nézek inkább Hellsinget
  • Enkil
    Én 3d animáció készítésel foglalkozom és nagyon egyetértek ezzel a kritikával
  • hypno
    @winnie

Hova tűntél?
  • winnie
    hmm... hova tűntem. ugye nem csak képzelődtem?:)
  • rgranc
    Vagyis a filmről még nem tudok sokat, de a kritika nem tetszik.

Teljesen egyetértek.
  • hypno
    Na ja.
    Nem ritkán fordul elő, hogy egy újságban megjelenik, hogy valaki mondott valamit, azután kiderül, hogy csak az újságíró írta. Az a valaki egészen mást mondott, vagy amit mondott, az a szövegkörnyezetében egészen mást jelent.
  • hypno
    Mint írtam is, a film érdekel. Azt viszont nem tudom, hogy tetszik-e majd.

Az előzetes csak azt mutatja, hogy aki megcsinálta mit tart érdekesnek.
    A cikkből csak az derül ki, hogy a kritikus mit tart érdekesnek, meg jó esetben, hogy mi a véleménye. Ami nem feltétlenül egyezik az enyémmel.

Különben meg ha jól olvastam, akkor a kritikus szórakoztatónak találta a filmet, jókat derült rajta, sőt jó iparos munkának is ítélte. Meg fanyalog, nyafog is kicsit, azután ad egy olyan címet a cikknek, ami megadhatja az alaphangot a kollektív útálathoz.

Vagyis a filmről még nem tudok sokat, de a kritika nem tetszik.