67
-
Anteris #67 CGI?? nem CG? -
artib #66 -
#64 " mert valahogy a vizuális erőszak egy tök ártalmatlannak induló filmben jóval nagyobbat üt, mint az olyan japán rajzfilmekben, ahol már műfajilag kódolva van a sok kardsuhintás, fejlevágás, a másik kávéscsésze szeméből való ivás. "
Kedves Szekeres Viktor nézz meg pár Miyazaki anime-t és utána beszélj ekkora marhaságot... Köszönöm.... -
#63 mekkora a szánk, ejnye -
rgerg #62 És mit mesljek kicsi nyuszim?Mindenkire kiváncsi vagy aki nem írt még a filmes fórumra -hmm? -
#61 hát bizony, pénz nélkül az meber éhenhal
mi ebben a rossz? ezek nem művészfilmek -
#60 akkor ne hidd el
tetszett a Madagaszkár, Robotok
cápamese spec nem
egyszerű, en nézd ezeket
azért kiváncsi volnék rád, mert a filmes fórumon még nem láttálak -
winnie #59 te azt írtad, hogy mindent. én visszaolvastam a pár legfrissebbet és csak ömlött, hogy ez milyen jó, az milyen jó. brr...
most elolvastam a kedvedért a szigetet. még az a film is agyon lett dícsérve. (amúgy meg felmerül egy kérdés. ha egy film szerinted jó, és a másik szerint nem, akkor jó vagy nem? kinek van igaza? attól, hogy valami szerinted jó még lehet, hogy mindenki más utálja, nem?) -
#58 feldícsértek? Olvasd vissza a cikkeket... pl a Szigetet is lehúzták pedig nagyon jó film.. had ne soroljam tovább.. és sokszor a stílussal van a legnagyobb gond... "elmebeteg, neopedofilia stb" ezek nem valók egy mérsékelt filmkritikába!! -
rgerg #57 Az van,hogy most már a film nem a cél,hanem az eszköz.Nem azért csinálnak filmet,mert meg szeretnék csinálni,hanem mert pénzt akarnak VELE keresni.Persze nem vagyok benfentes,de biztos vagyok benne hogy mondjuk a Toy Storyés a Monster Inc "forgatásán" halálra röhögték magukat a srácok...ezeken az jakon meg stresszeltek.Így nem lehet humoros filmet csinálni. -
rgerg #56 Nem hiszem el hogy valakinek is tetszett a Robotok,a Madagaszkár vagy a Cápamese.Annyira izzadtságszagú mind...nem látjátok,hogy azért adták ki hogy kiadjanak valamit?Azért adták ki,mert ültek a vécén és pont az ugrott be nekik két fingás között,hogy:vízben játszódó film(a Néró miatt persze(az is gyenge volt)..ha ha bálnamosó...ha ha...Meg Robotok...haha..kiesik a fejéből két csavar...ha ha...a Madagaszkárral ugyanez a helyzet.Nó sztori és halálra lopják más filmekből(nekem az ICE AGE is ide tartozik.Ott annyi van hogy 5-tel több poént tudtak felmutatni)Az IMDB-s számok megmutatják a frankót.Nem bánnám ha nem egyedi ötleteket vetnének fel,csak vallják be és nevessenek a saját "koppintásukon".Játszák TÚL a dolgokat és akkor nem érzem hogy bénáznak.Az Incredibles ilyen volt és nagyon jót szórakoztam rajta..most is a hdd-men van.
-
winnie #55 Én is pont ezt akartam írni... ez is csak engem igazol..
márminthogy a madagaszkár és a csodacsibe is milyen gyenge? döntsd el.
én éppen azt akartam írni, hogy végre egy filmalázás, mert az sg-n az utóbbi időben folyton mindent csak feldícsértek... -
#53 En mikor eloszor neztem meg a Madagaszkart, vegigrohogtem az egeszet, a csalad csak nezte, hogy mi lett velem!
A Robotok is hasonlo reakciot valtott ki, nemcsak belolem, de a csoport tarsaimbol is! -
#50 szar ügy... -
#49 Én is pont ezt akartam írni... ez is csak engem igazol.. -
#48 imdb-n Madagascar 6,4, Chicken Little 5,6 ponttal áll.
Előbbi egy-másfél, utóbbi 2 ponttal van a top50 animation-ből lemaradva.
A Chicken Little a 10. legrosszabb, Digimon: the movie-nál 1,9 ponttal kapott eddig jobb osztályzatot.
-
#47 Sztem is jo volt a Madagaszkar. A torteneten es humoron kivul volt egy varazslatos hangulata is. A hihetetlen csalad szebbik neven Incredibles sztem meg a mufaj egyik remeke. En azon rohogtem a legtobbet, amikor Dash a vizen futott pl, es azt a pofat vagta:) na annal a jelenetnel kb ugy rohogtem mint az ice age mokus introjanal. -
#46 Az SG-t fizeti valaki hogy fikázzon minden filmet??? Mert másra már nem tudok gondolni...
Szekeres Viktor meg sürgősen váltson szakmát... legyen pl politikus,,. ott lehet hazudni orba szájba
A nézők döntik el hogy egy film sikeres vagy nem... a Madagaszkár az volt nekem is tetszett... ez számít és nem az öbjelölt kritikusok ugatása.. -
winnie #45 nemtom mi az a madagaszkár, de kettővel lejjebb ezt olvasva "Madagaszkár? Olyan 7 évesen még élveztem is volna. Volt benne vagy 2 jó poén" - kinek higgyen az ember?:) -
raingun #44 "egy szinte tökéletesen humortalan, de pingvinjeivel halhatatlan alakokat teremtő Madagaszkár"
A madagaszkár rengeteg poént dobott a köztudatba...
Nem tudom a cikk írója miről beszél -
#43 Mennyire egy szánalom a cikkíró, már az se érdekel milyen jót írt a Csodacsibéről, de ahogy lehordta a többit. Annyira nagyra van magával, és a gondolataival, és azt jó lehordóan adja elő. Egyre jobban nem tetszenek az itt megírt cikkek. -
#42 részvétem, mert másnak meg lehet, hogy tetszett -
bangita23 #38 sziasztok, végig olvasva megoszlanak a vélemények és ez természetes, én biztos megfogom nézni, bármennyire lehurogják. Biztos jobb lesz mint egy brazil sorozat a tévében. Max. nem nézem meg többször. Manapság már nehéz újat kitalálni,nézük el nekik! -
#37 A Vadgalamb az meg olyan ritka sz@r volt, hogy háromszor futottam neki, de egyszer sem bírtam végignézni...
Madagaszkár? Olyan 7 évesen még élveztem is volna. Volt benne vagy 2 jó poén (pl amikor a Zsiráf kijön a WC-ből és mondja, hogy volt mentolos cukorka a "kútban"), de amúgy annyira agyament, gyerekeknek kitalált valami, hogy no comment.
A robotokat meg nem láttam, így nem tudok róla semmit sem nyilatkozni.
Mindenesetre az év filme (még ha nem is ide tartozik, mert nem animációs film), de a Galaxis Utikalauz Stopposoknak. :) -
Bohun #36 OFF
hehe, Korongvilág rulz
ON -
Bohun #35 Szerintem ezek a képek ijesztőek:P -
jimmy127 #34 ja ezek a felesleges folytatások is csak a pénzért készülnek nem úgy mint régen, régen tudtak alkotni de ez nem csak a mesékre igaz hanem a horrorokra, akcióra stb.. ma meg már csak a pénz meg a kierőszakolt folytatások egyszerűen gagyik disney is akkor volt jó amikor még egyedüli monopolium volt a rajzfilmek piacán egyébként ezeknek a cgi rajzfilmeknek a 90% borzalom jó lenne ha még mindig kézzel rajzolnának és normális történeteket találnának ki nem úgy mint most nagy reklámok ilyen olyan jó ez a film elmész a moziba azt is megbánod hogy valaha szereted disneyt,szerintem walt disney forog a sírjába hogy ma mik mennek a moziba a disney mostanság égeti magát ideje lenne felébredni.de a legförtelmesebb a walt disney home video alkotások mozit nem láttak csak valami mozi film mellék termékei. -
#33 "Hihetetlen Család is jó volt" Khm..."igen". Életemben ezen aludtam be először moziban. A másik a Nagy Sándor volt. -
Inquisitor #32 Na igen, 1x valamikor készültek olyan filmek, mint a Hófehérke, a Szépség és Szörnyeteg vagy az Oroszlánkirály.
De amikor már olyanokkal jönnek, hogy Oroszlánkirály 3, meg Mici Mackó 4 .... na mindegy.
Amúgy nem arról van szó, hogy a Madagaszkár nem jó, csak volt elötte pár sokkal jobb. Én most a Shrek 3-at várom, hátha nem cseszik el. Amúgy a Hihetetlen Család is jó volt ... -
jimmy127 #31 sajnos nem lesznek olyan idők disneynél mint anno oroszlánkirály,aladdin és olyan igényes soroztak sem mint balu kapitány,chip & deal.sajna ez van mindig csak az a kurva pénz.eddig egyetlen cgi rajzfilmet tudtam értékelni egy bogár élete(mondjuk azt még a pixar csinálta) szerintem az a helyén volt.szerintem. -
#30 Ne báncs senki a "magad oszkárt", az igen is kúl volt!!!!
Azóta tudom én is hogy a férfivécékben mentolos cukorkát osztogatnak!
;)))) -
blakshep #29 nemsokára itt a hellsing ova yeah! -
blakshep #28 reloader érdekes én a wallace&gromiton másfél órán át sírtam a röhögéstől.
enkil ezaz mimárcsak tartsunk össze, alucard forever!
hurry....hurry! -
#27 hányigert kapok a hüje sablonos hepiendes amerikai mesétől megyek és nézek inkább Hellsinget -
#26 Én 3d animáció készítésel foglalkozom és nagyon egyetértek ezzel a kritikával -
hypno #25 @winnie
Hova tűntél? -
winnie #24 hmm... hova tűntem. ugye nem csak képzelődtem?:) -
rgranc #23 Vagyis a filmről még nem tudok sokat, de a kritika nem tetszik.
Teljesen egyetértek. -
hypno #22 Na ja.
Nem ritkán fordul elő, hogy egy újságban megjelenik, hogy valaki mondott valamit, azután kiderül, hogy csak az újságíró írta. Az a valaki egészen mást mondott, vagy amit mondott, az a szövegkörnyezetében egészen mást jelent. -
hypno #21 Mint írtam is, a film érdekel. Azt viszont nem tudom, hogy tetszik-e majd.
Az előzetes csak azt mutatja, hogy aki megcsinálta mit tart érdekesnek.
A cikkből csak az derül ki, hogy a kritikus mit tart érdekesnek, meg jó esetben, hogy mi a véleménye. Ami nem feltétlenül egyezik az enyémmel.
Különben meg ha jól olvastam, akkor a kritikus szórakoztatónak találta a filmet, jókat derült rajta, sőt jó iparos munkának is ítélte. Meg fanyalog, nyafog is kicsit, azután ad egy olyan címet a cikknek, ami megadhatja az alaphangot a kollektív útálathoz.
Vagyis a filmről még nem tudok sokat, de a kritika nem tetszik.