na ezt old meg :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézz rá a telefonra, aztán a saját mobilodra (én így jöttem rá),na?
Fogalmam sincs mit tehetnék még azzal a pár tárggyal ami megvan. Gondolom a telefonszámot csak a végén lehet megtudni.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A gyógyszeres dobozban talált papír, és amin a hajszálak voltak, az az útmutató a dobókockához. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Én is a ragasztgatásra gondoltam de nem jó...
Viszont rájöttem a hogy miért nem lehet akármikor felemelni a kukát, és a válasz rá szerintem egy teljesen értelmetlen baromság: meg kell nézni elõbb azt ami benne volt... szóval ha elõrõl kezded vmi miatt a játékot, akkor logikus, hogy már meg se nézed, mert úgyis tudod hogy miaz... szóval ez baromság, de attól függetlenül még mindig nem jutottam tovább...
na valszeg ez az egész szenvedés a szeánszhoz kell ami a szekrényen van tehát valszeg ott kéne csinálni a jelekkel szintén valamit az odavaló tárgyak lerakása mellett és tudom hogy számít hogy mit ir a csengetésnél talán az is megvan hogy minek kell lennie, de arra hogy miért nem történik semmi arra nem jövök rá.Gondoltam én sok mindenre hogy a füsttel kell valamit csinálni de az nem jött be, akkor ráragasztani az adott sorrendben a kis fecniket a hajszálas
papirra de ilyet sem akar. Nem tudom tutti ezek közül az ötletek közül lesz valamelyik csak a kérdés az hogy hogyan
most rájöttem arra hogy elöjött a másik fecnin a dobokockás számok azt ennyi
valamit tuti fel kell még vennem de mit?
adhatnál valami kis adalékot nekem is (-->#71 😊) hogy hogyan tudnék elörébb lépni .... plsss
Nem is nehéz. 2 délután 1-2 óra amit rászántam kb.
Amúgy nemtudom megtaláltad-e már,de egyik a lámpán van,a szekrénnyel szemben állsz,felnézel a lámpára,ott lesz. Azért ezt írtam le,emrt ez volt a legnehezebb észre venni 😊
Glory, Glory Man. United!
Kék szobát én passzolom, a viridiannál csak az utolsó ábrás cetli hiányzik, onnan asszem be tudnám fejezni... vkinek megvan mind?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a kék szobát csinálja valaki?
elküldtem egy help üzenetet, de visszajött egy halálfejjel, a kép mögött pedig pénzt találtam amit ki lehetett pingálni... ennyi
ja! dec 20.-án jön a white chamber! Kiváncsian várom de remélem addigra kijutok a viridianból (ahhoz képest, hogy a crimsont infó órán simán megcsináltam ezzel kicsit elhúzódtam... mentségemre legyen mondva: egyszerre 3 szobát csinálok)
practitioner of the forbidden arts of death
Már sokáig eljutottam,ott vok a páncélszekrénynél,de nem tudom a kódot,mi a kód? :|
és odáig eljutottam hogy a csengésnél már olyat ir hogy "érzi egy halott jelenlétét" de fogalmam sincs hogy még mit lehetne csinálni.már tippem sincs
u.i : régi lucasarts játékok roxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
----------------------------------------------------------
kijutott már valaki a viridian room-ból?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Az öngyjújtóval a szõrõs papírt lehet melegíteni, mire 1-6-ig "dobókocka" szerû lenyomatok jelennek meg rajta... már van egy 5db fecnim amire kínai betûk vannak írva, meg meg van a pirulás doboz, amiben megint csak kínai feliratos lap van. A tollat, a sört meg a képet amelyiket keretbe teszek, lelehet rakni az asztalra, de az nem tom mire lesz jó. Meg ott van az a csöngõ is, de tovább még nem jutottam... ja ha kimegyek az ajtón, vmi hangot hallok, de nem értem mit mond... Ez nehezebb mint az elõzõ szoba
A fiókban lévõ doboz esetében használd a fogót... két tárgy is lesz benne
Két elem is van, de a másodikhoz egy csavarhúzó segítségét kell igénybevenni.
Elvileg ha fent leírtakat követed, már ki tudod nyitni a polcon lévõ táskát...
Próbálom nem elvenni a játék élményét ezért nem mondok többet... próbálkozz, sok sikert 😊
pl ezek vannak nálam:
dosszié féle,alma,fogó,elem,börönd,számológép féle,pohár(vízzel) vmi vas féle 😊)
A szg. 1ik fiókját már kinyitttam,de tovább? Hogy kell haladni? mert fogalmam sincs.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
tipp : 12 reszrol na mire asszocialsz? na azt checkold le
tipp2 : ket fele szint tudsz beutni arra figyelj és rajossz 😊
bumm 😊)))
ki mit vágott el? 😄
amikor kicsírázik a szar, utána levettem 18 fokra, de nem nõ tovább..
A mofuya-n se rossz az elsõ, de mindig felrobbanok
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Min ájultok?