na ezt old meg :)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MKpowaa
a dobokocka még mindig nem jön össze :/ DE legalább én is tudok segíteni 😊
nézz rá a telefonra, aztán a saját mobilodra (én így jöttem rá),na?

Esrohnoil
Én viszont szívesen vennék némi segítséget a kék szobához, mert az kifog rajtam. 😄
Fogalmam sincs mit tehetnék még azzal a pár tárggyal ami megvan. Gondolom a telefonszámot csak a végén lehet megtudni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Akkor segítek.
A gyógyszeres dobozban talált papír, és amin a hajszálak voltak, az az útmutató a dobókockához. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ehhez a játékhoz már lehet hogy hülye vagyok mert nekem se sikerül semmi
Én is a ragasztgatásra gondoltam de nem jó...
Viszont rájöttem a hogy miért nem lehet akármikor felemelni a kukát, és a válasz rá szerintem egy teljesen értelmetlen baromság: meg kell nézni elõbb azt ami benne volt... szóval ha elõrõl kezded vmi miatt a játékot, akkor logikus, hogy már meg se nézed, mert úgyis tudod hogy miaz... szóval ez baromság, de attól függetlenül még mindig nem jutottam tovább...

MKpowaa
ötlet az van csak nem jön be 😊
na valszeg ez az egész szenvedés a szeánszhoz kell ami a szekrényen van tehát valszeg ott kéne csinálni a jelekkel szintén valamit az odavaló tárgyak lerakása mellett és tudom hogy számít hogy mit ir a csengetésnél talán az is megvan hogy minek kell lennie, de arra hogy miért nem történik semmi arra nem jövök rá.Gondoltam én sok mindenre hogy a füsttel kell valamit csinálni de az nem jött be, akkor ráragasztani az adott sorrendben a kis fecniket a hajszálas
papirra de ilyet sem akar. Nem tudom tutti ezek közül az ötletek közül lesz valamelyik csak a kérdés az hogy hogyan

Esrohnoil
Nem kombinálmi kell. Gondolkodj picit. A gyógyszeres dobozban lévõ papírt meg amin a hajat égetted, aztán megtapiztad... ha megnézed ezt a kettõt, a kiterített dobókockát meg a 6 lapot, nem igaz h. nem ugrik be semmi ötlet. 😊

MKpowaa
de mivel übereljem azt a gyogyszeres dobozt amikor mindent le kell raknom a szekrényre és csak az öngyújtom marad meg azzal meg nem lehet...

most rájöttem arra hogy elöjött a másik fecnin a dobokockás számok azt ennyi
valamit tuti fel kell még vennem de mit?

Esrohnoil
Übereld egy kicsit a kékkupakos dobozban lévõ papírt meg azt amin elégetted a hajszálakat, aztán a 6 kis ábrás lapból meg a kiterített kockából össze fogsz tudni hozni vmit. 😊

Rash87
Nah akkor pl vmi infót adj,mit hogy kell csinálni 😊

Glory, Glory Man. United!

MKpowaa
Gratula hozzá 😄
adhatnál valami kis adalékot nekem is (-->#71 😊) hogy hogyan tudnék elörébb lépni .... plsss

Esrohnoil
Kijutottam a viridianból is. 😄
Nem is nehéz. 2 délután 1-2 óra amit rászántam kb.

Esrohnoil
Már megvan. 😊

Esrohnoil
és a lámpán hol kell klikkelni? Hogy tom róla lebogarászni?

Esrohnoil
Elárulom h. csak 6-ot kell megtalálni. 😄

Rash87
Hát nekem 6ot sikerült összegyújteni,ez votl a max,tovább nem jutottam 😄 Pls oszd már meg,hogy csináltad eddig 😊

Amúgy nemtudom megtaláltad-e már,de egyik a lámpán van,a szekrénnyel szemben állsz,felnézel a lámpára,ott lesz. Azért ezt írtam le,emrt ez volt a legnehezebb észre venni 😊

Esrohnoil
Crimson és a Quaint szobákból kijutottam. Többibõl jutott már ki vki?
Kék szobát én passzolom, a viridiannál csak az utolsó ábrás cetli hiányzik, onnan asszem be tudnám fejezni... vkinek megvan mind?

Aquir
megvolt=)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ha értenék a flashez én is csinálnék ilyen játékot, mert van pár ötletem...
a kék szobát csinálja valaki?
elküldtem egy help üzenetet, de visszajött egy halálfejjel, a kép mögött pedig pénzt találtam amit ki lehetett pingálni... ennyi

ja! dec 20.-án jön a white chamber! Kiváncsian várom de remélem addigra kijutok a viridianból (ahhoz képest, hogy a crimsont infó órán simán megcsináltam ezzel kicsit elhúzódtam... mentségemre legyen mondva: egyszerre 3 szobát csinálok)

Frosty01
na ez jó kérdés, nekem egyszer sikerült, azóta sohasem :S

practitioner of the forbidden arts of death

Miért nem bírok a szemetes alá benézni néha?

Ezek szerint még nem nézted meg a web címet...

Rash87
Hogy kell kijutni a szobából,pls vki segítsen 😊

Már sokáig eljutottam,ott vok a páncélszekrénynél,de nem tudom a kódot,mi a kód? :|

MKpowaa
pontosan én is kb itt tartok de tovább nem megy, én még a sört is "megbabráltam"
és odáig eljutottam hogy a csengésnél már olyat ir hogy "érzi egy halott jelenlétét" de fogalmam sincs hogy még mit lehetne csinálni.már tippem sincs

u.i : régi lucasarts játékok roxx

megvan a 6db fecni, biztos valamilyen sorba kell azokat rakni a pirulás dobozban lévõ papír, meg a kukában talált papír <amelyiken a haj volt> alapján, de ez csak tipp és valami füstölõt is meggyújtottam... olyan szellemidézõs ez a hangulat

Frosty01
én nem...

practitioner of the forbidden arts of death

Aquir
persze

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

a számítógép kód pedig egyszerû, nekem nem kellet 10 sec-nél tovább gondolkoznom rajta 😊 lehet hogy csak véletlen, de lehet, hogy a jó öreg Neverhood "felkészített" az ilyen tipusú problémákra... (12 négyzet... na mire hasonlít?)
----------------------------------------------------------
kijutott már valaki a viridian room-ból?

zakika
mar nekem is csak az a gond, hogy felrobbanok 😊 nem tudom beinditani a szamitogepet, mert mindig failed.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

A viridian room-nál találtam egy öngyújtót a kuka alatt, de amikor elõrõl kezdtem a játékot, már vmi miatt nem bírtam megnézni... why?
Az öngyjújtóval a szõrõs papírt lehet melegíteni, mire 1-6-ig "dobókocka" szerû lenyomatok jelennek meg rajta... már van egy 5db fecnim amire kínai betûk vannak írva, meg meg van a pirulás doboz, amiben megint csak kínai feliratos lap van. A tollat, a sört meg a képet amelyiket keretbe teszek, lelehet rakni az asztalra, de az nem tom mire lesz jó. Meg ott van az a csöngõ is, de tovább még nem jutottam... ja ha kimegyek az ajtón, vmi hangot hallok, de nem értem mit mond... Ez nehezebb mint az elõzõ szoba

Néha kiírja, hogy éhes vagy... hát edd meg amit tudsz 😊
A fiókban lévõ doboz esetében használd a fogót... két tárgy is lesz benne
Két elem is van, de a másodikhoz egy csavarhúzó segítségét kell igénybevenni.
Elvileg ha fent leírtakat követed, már ki tudod nyitni a polcon lévõ táskát...
Próbálom nem elvenni a játék élményét ezért nem mondok többet... próbálkozz, sok sikert 😊

Rash87
Én ezt nemtom megoldani,pls help 😄D

pl ezek vannak nálam:
dosszié féle,alma,fogó,elem,börönd,számológép féle,pohár(vízzel) vmi vas féle 😊)

A szg. 1ik fiókját már kinyitttam,de tovább? Hogy kell haladni? mert fogalmam sincs.

MKpowaa
csak rakd vissza amit az orabol kivettel....

PyRex
az elsõn túl vagyok. ott tudom meg, hogy amaggal mit kell csinálni, de a 2.-ahoz a kódot honnan tom meg? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

MKpowaa
tudod a szamitogep. 😊 Be kell jelentkezned (2x is)
tipp : 12 reszrol na mire asszocialsz? na azt checkold le
tipp2 : ket fele szint tudsz beutni arra figyelj és rajossz 😊

PyRex
ó bazmeg, hogy dekódoljam? 😊

MKpowaa
nem szabad elvagni semmit egyenlore, dekodolni kell azt a negy-oldalas lapot aztan...

PyRex
mit vágtál el? 😊

Bomba robbant,
PyRex
óra mögött 😊

Hogya kell megöntözni a növényt? Mert vizet találok, meg mag is van már, meg hol a 2. elem?
PyRex
SPOILER:

bumm 😊)))

ki mit vágott el? 😄

PyRex
SPOILER:

amikor kicsírázik a szar, utána levettem 18 fokra, de nem nõ tovább..

PyRex
hogy kell felrobbanni? 😄DDDDDDDDD nem találom a 2. elemet.

basszus ennél mindig felrobbanok! Már soxor elõrõl kezdtem

Most kezdem a viridian room t!
A mofuya-n se rossz az elsõ, de mindig felrobbanok

Maco13
innen tovább tucc lépni??
alert
Miért nem nézed meg? <#idiota> 1 klikk...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Srácok mondja mán el nekem vki hogy mi ez?
Min ájultok?
megvan a z a b l a k a l a t t v o l t
hol?