143
red, blue ,pink...
  • Esrohnoil
    Ez egyszerű volt, tényleg csak az volt a baj h. nem próbáltam végig a lehetőségeimet. :)
  • Esrohnoil
    De gecc, továbbjutottam. :D
  • Esrohnoil
    Az egyik ábrán (a hajason) a kocka 6 oldala van feltüntetve (pöttyök), ezt képzeletben ráteszed a másikra (gyógyszeres dobozban ami van) és megkapod h. az egyes jeleket hova kell helyezni a kiterített kockán h. összerakhasd. Ha minden jó, magától összehajtja a kockát. Utána már nincs sok vissza.
    Most kérek szépen én is segítséget a telefonos problémámra. :D
  • MKpowaa
    ezt már kis-milliószor probáltam de nem csinál semmit, ezért tartok még mindig ugyanott
  • Esrohnoil
    Próbáltam a "help me" betűit, de nemjó. A közepén a halálfejnek mit üssek, v. hogyan? :D
  • MKpowaa
    azt probáld amit látsz ! :D

• Shep
    Na szóval, van egy ajtókulcsom, de a kilincs nem fordul, van egy piros dobozom abb beletettem egy gyűrűt, van egy kazettám, egy üres CD tokom, meg ey papírfecni amin a link van egy kódhoz, na de most hogyan tovább?
  • Esrohnoil
    !!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!

Tehát a lapokat kell a dobókockára helyezni a másik két ábra útmutatása alapján.
  • Esrohnoil
    ÖÖÖ... mégse jo. :(
  • Esrohnoil
    Baszki, pedig gondoltam rá, de nem próbáltam. :D
  • MKpowaa
    a dobokocka még mindig nem jön össze :/ DE legalább én is tudok segíteni :)
    nézz rá a telefonra, aztán a saját mobilodra (én így jöttem rá),na?
  • Esrohnoil
    Én viszont szívesen vennék némi segítséget a kék szobához, mert az kifog rajtam. :D
    Fogalmam sincs mit tehetnék még azzal a pár tárggyal ami megvan. Gondolom a telefonszámot csak a végén lehet megtudni.
  • Esrohnoil
    Akkor segítek.
    A gyógyszeres dobozban talált papír, és amin a hajszálak voltak, az az útmutató a dobókockához. :)
  • golematwhu
    Ehhez a játékhoz már lehet hogy hülye vagyok mert nekem se sikerül semmi
    Én is a ragasztgatásra gondoltam de nem jó...
    Viszont rájöttem a hogy miért nem lehet akármikor felemelni a kukát, és a válasz rá szerintem egy teljesen értelmetlen baromság: meg kell nézni előbb azt ami benne volt... szóval ha előről kezded vmi miatt a játékot, akkor logikus, hogy már meg se nézed, mert úgyis tudod hogy miaz... szóval ez baromság, de attól függetlenül még mindig nem jutottam tovább...
  • MKpowaa
    ötlet az van csak nem jön be :)
    na valszeg ez az egész szenvedés a szeánszhoz kell ami a szekrényen van tehát valszeg ott kéne csinálni a jelekkel szintén valamit az odavaló tárgyak lerakása mellett és tudom hogy számít hogy mit ir a csengetésnél talán az is megvan hogy minek kell lennie, de arra hogy miért nem történik semmi arra nem jövök rá.Gondoltam én sok mindenre hogy a füsttel kell valamit csinálni de az nem jött be, akkor ráragasztani az adott sorrendben a kis fecniket a hajszálas
    papirra de ilyet sem akar. Nem tudom tutti ezek közül az ötletek közül lesz valamelyik csak a kérdés az hogy hogyan
  • Esrohnoil
    Nem kombinálmi kell. Gondolkodj picit. A gyógyszeres dobozban lévő papírt meg amin a hajat égetted, aztán megtapiztad... ha megnézed ezt a kettőt, a kiterített dobókockát meg a 6 lapot, nem igaz h. nem ugrik be semmi ötlet. :)
  • MKpowaa
    de mivel übereljem azt a gyogyszeres dobozt amikor mindent le kell raknom a szekrényre és csak az öngyújtom marad meg azzal meg nem lehet...

most rájöttem arra hogy elöjött a másik fecnin a dobokockás számok azt ennyi
    valamit tuti fel kell még vennem de mit?
  • Esrohnoil
    Übereld egy kicsit a kékkupakos dobozban lévő papírt meg azt amin elégetted a hajszálakat, aztán a 6 kis ábrás lapból meg a kiterített kockából össze fogsz tudni hozni vmit. :)
  • Rash87
    Nah akkor pl vmi infót adj,mit hogy kell csinálni :)
  • MKpowaa
    Gratula hozzá :D
    adhatnál valami kis adalékot nekem is (-->#71 :)) hogy hogyan tudnék elörébb lépni .... plsss

• Esrohnoil
    Kijutottam a viridianból is. :D
    Nem is nehéz. 2 délután 1-2 óra amit rászántam kb.
  • Esrohnoil
    Már megvan. :)
  • Esrohnoil
    és a lámpán hol kell klikkelni? Hogy tom róla lebogarászni?
  • Esrohnoil
    Elárulom h. csak 6-ot kell megtalálni. :D
  • Rash87
    Hát nekem 6ot sikerült összegyújteni,ez votl a max,tovább nem jutottam :D Pls oszd már meg,hogy csináltad eddig :)

Amúgy nemtudom megtaláltad-e már,de egyik a lámpán van,a szekrénnyel szemben állsz,felnézel a lámpára,ott lesz. Azért ezt írtam le,emrt ez volt a legnehezebb észre venni :)
  • Esrohnoil
    Crimson és a Quaint szobákból kijutottam. Többiből jutott már ki vki?
    Kék szobát én passzolom, a viridiannál csak az utolsó ábrás cetli hiányzik, onnan asszem be tudnám fejezni... vkinek megvan mind?
  • Aquir
    megvolt=)
  • golematwhu
    ha értenék a flashez én is csinálnék ilyen játékot, mert van pár ötletem...
    a kék szobát csinálja valaki?
    elküldtem egy help üzenetet, de visszajött egy halálfejjel, a kép mögött pedig pénzt találtam amit ki lehetett pingálni... ennyi

ja! dec 20.-án jön a white chamber! Kiváncsian várom de remélem addigra kijutok a viridianból (ahhoz képest, hogy a crimsont infó órán simán megcsináltam ezzel kicsit elhúzódtam... mentségemre legyen mondva: egyszerre 3 szobát csinálok)
  • Frosty01
    na ez jó kérdés, nekem egyszer sikerült, azóta sohasem :S
  • golematwhu
    Miért nem bírok a szemetes alá benézni néha?
  • golematwhu
    Ezek szerint még nem nézted meg a web címet...
  • Rash87
    Hogy kell kijutni a szobából,pls vki segítsen :)

Már sokáig eljutottam,ott vok a páncélszekrénynél,de nem tudom a kódot,mi a kód? :|
  • MKpowaa
    pontosan én is kb itt tartok de tovább nem megy, én még a sört is "megbabráltam"
    és odáig eljutottam hogy a csengésnél már olyat ir hogy "érzi egy halott jelenlétét" de fogalmam sincs hogy még mit lehetne csinálni.már tippem sincs

u.i : régi lucasarts játékok roxx
  • golematwhu
    megvan a 6db fecni, biztos valamilyen sorba kell azokat rakni a pirulás dobozban lévő papír, meg a kukában talált papír <amelyiken a haj volt> alapján, de ez csak tipp és valami füstölőt is meggyújtottam... olyan szellemidézős ez a hangulat
  • Frosty01
    én nem...
  • Aquir
    persze
  • golematwhu
    a számítógép kód pedig egyszerű, nekem nem kellet 10 sec-nél tovább gondolkoznom rajta :) lehet hogy csak véletlen, de lehet, hogy a jó öreg Neverhood "felkészített" az ilyen tipusú problémákra... (12 négyzet... na mire hasonlít?)
    ----------------------------------------------------------
    kijutott már valaki a viridian room-ból?
  • zakika
    mar nekem is csak az a gond, hogy felrobbanok :) nem tudom beinditani a szamitogepet, mert mindig failed.
  • golematwhu
    A viridian room-nál találtam egy öngyújtót a kuka alatt, de amikor előről kezdtem a játékot, már vmi miatt nem bírtam megnézni... why?
    Az öngyjújtóval a szőrős papírt lehet melegíteni, mire 1-6-ig "dobókocka" szerű lenyomatok jelennek meg rajta... már van egy 5db fecnim amire kínai betűk vannak írva, meg meg van a pirulás doboz, amiben megint csak kínai feliratos lap van. A tollat, a sört meg a képet amelyiket keretbe teszek, lelehet rakni az asztalra, de az nem tom mire lesz jó. Meg ott van az a csöngő is, de tovább még nem jutottam... ja ha kimegyek az ajtón, vmi hangot hallok, de nem értem mit mond... Ez nehezebb mint az előző szoba
  • golematwhu
    Néha kiírja, hogy éhes vagy... hát edd meg amit tudsz :)
    A fiókban lévő doboz esetében használd a fogót... két tárgy is lesz benne
    Két elem is van, de a másodikhoz egy csavarhúzó segítségét kell igénybevenni.
    Elvileg ha fent leírtakat követed, már ki tudod nyitni a polcon lévő táskát...
    Próbálom nem elvenni a játék élményét ezért nem mondok többet... próbálkozz, sok sikert :)