na ezt old meg :)

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Van egy új szoba is ezen az oldalon.
Sajnos elég könnyû. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Nálam ment rendesen.
Ha meg a képról beszélsz ami a falon van, ott a link nálam sem mûködött, de nem kellett a végigjátszáshoz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Radowan
Egy vasúti étkezõkocsi asztalán egy pohárban víz van. A vonat egyenletesen gyorsulva elindul, és e közben a víz felszíne 5 fokos szöget zár be az álló helyzetben tapasztalt vízszintes iránnyal. Mekkora a vonat gyorsulása?

A Dzsedibõ a Onedin Kenedin legyen veletek!

Esrohnoil te hogy tudtad elinditani??
Mert én rákattintottam a a képre és az jött be hogy GET falas arra rámentem és ott a a mcromedia oldala jött be szóval nem tom elinditani!
help
Esrohnoil
2. próbálkozásra megcsináltam. :D
Nem volt nehéz. De egy órát szórakoztam vele.

MKpowaa
Ja, már én is csinálom elsõ nekifutásra a szignálos fehér dobozig vittem.

te hol tartasz?

Esrohnoil
Elérhetõ a fehér szoba is, bár még épp csak belenéztem, de nem tûnik nehéznek.

Esrohnoil
Eddig megvan mind, jöhet a fehér szoba. :)

Esrohnoil
Na végre,... nagy nehezen rájöttem h. az utolsó oldal tartalma nem mindig ugyanaz. :D

Esrohnoil
2 vezetéket elvágtam a fekete lap alatt robbanás nélkül... Hogyan tovább?

Esrohnoil
Viridian sem nehéz csak sokat kell próbálkozni.
Hol vagy benne elakadva?
Nekem a bombához kellene segítség miután leszedem a fekete botrítást róla... hova nyúljak és mivel? A szöveget dekódoltam, de nem világos h. mit is kell tenni.

MKpowaa
jólvan jól haladsz :D Már nincs sok hátra

már mindet megcsináltam kivéve a viridiant :P még nem volt hozzá kedvem hogy újra nekiessek egszer már nagyon elvette a kedvem az egésztöl :), várom a dec. 20-át mert akkor jön a fehér szoba arra kiváncsi leszek =)

Esrohnoil
Már majdnem kész, leszedtem a fekete burkolatot, de ma már túl fáradt vagyok hozzá. :D

Esrohnoil
Sikerült végre dekódolnom... De beteg egy ötlet. :D

Esrohnoil
Te már mindegyik szobát megcsináltad? Nekem csak a bombás van vissza, igaz még alig néztem bele, épp hogy eljutottam a bõrönd kinyitásáig. :)
Sztem le kell csavarozni a 4 csavart óvatosan, bár még nem nagyon csináltam semmit, csak belenyúltam vhova és felrobbant. :D

Esrohnoil
Az a konnektor másra kell. A számgép nem abba van dugva. :)

Esrohnoil
Biztos h. az órában van. :)

Esrohnoil
Nincs hozzá kulcs, máshogy kell kinyitni. :)

Esrohnoil
Nem, arra rájöttem, de ott csak azt írja h. dekódoljam. De attól még nem tom mi van a papíron.

MKpowaa
A dekódolást ugyanugy a számítógéppel lehet ha a 2. jelszót is beütöd arra meg hogy mi az igazán könnyü rájönni hogy-hogy kell...

Atti12
ÁÁÁ kezdek megõrülni <#idiota>

Balumann
tényleg most veszem észre, hogy az asztalalatt ha benézek, ott a konektor üres, ami azt jelenti hogy a számítógép nincs is bedugva :D Az más kérdés hogy a hangfalon sincs kábel, meg az egeren és a billentyüzeten se, monitor mögött is látszana sztem ha lenne kábel :DDDDD
kicsit bugos a játék

Balumann
ja a ládához meg kulcs köllene

Balumann
Az a baj hogy az óra nem megy, és általában egy elemmel szokott mûködni, biztos hogy abba van az elem, nem a vezeték nélküli egérbe? :D

Atti12
ja ok de hol a kulcs ehez a sazrhoz? <#rolleyes>

Atti12
arra egyszerüen nem tok ráközeliteni :D

Atti12
az a sazr kis rozsaszín doboz?

Atti12
de ne mbirok a dobozra menni :D

Esrohnoil
A polcon a dobozban. :D

Atti12
és hol van a csavarhúzó? :D

Esrohnoil
A villanykapcsolót már használtam, szal látom mi van rajt, csak nem tom dekódolni.
V. a csomag papír legyen kijelölve és úgy használjam a könyveket? Ezt még nem néztem... Na majd este otthon.

Esrohnoil
A kiterített dobókockát vizsgáld meg közelebbrõl és a lapokat kijelölve kattints a kocka megfelelõ oldalán.

MKpowaa
jaj jól félrenéztem már megvannak a lapok :P szal a negyedik laphoz a tipp egyenlõre annyi hogy mi az amit még nem használtál a szobában?

MKpowaa
hehehe én már kijuttotam onnan :) ciki de még mindig nem lehet rárakni a lapocskákat arra dobokockás lapra, lehetséges hogy csak akkor rakja rá ha mindent átvizsgáltál?

na mentööved az a 4 lapos papir lesz csak jöjj rá hogyan... :D

Esrohnoil
Én viszont ott tartok h. a táskát ki tudom nyitni, de hogyan dekódoljam az utolsó lapon lévõ szöveget?

Esrohnoil
Kell hozzá a csavarhúzó. :)

Garrett27
PC óra?

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Esrohnoil
Ez melyiknél van?

Atti12
légyszi valaki segitsen mert már emgõrülök :D

Atti12
valaki mondja meg pls hogy leeht kivenni az órábol az elemet akárhova aktintok nem csinál semmit :(

Esrohnoil
Ez egyszerû volt, tényleg csak az volt a baj h. nem próbáltam végig a lehetõségeimet. :)

Esrohnoil
De gecc, továbbjutottam. :D

Esrohnoil
Az egyik ábrán (a hajason) a kocka 6 oldala van feltüntetve (pöttyök), ezt képzeletben ráteszed a másikra (gyógyszeres dobozban ami van) és megkapod h. az egyes jeleket hova kell helyezni a kiterített kockán h. összerakhasd. Ha minden jó, magától összehajtja a kockát. Utána már nincs sok vissza.
Most kérek szépen én is segítséget a telefonos problémámra. :D

MKpowaa
ezt már kis-milliószor probáltam de nem csinál semmit, ezért tartok még mindig ugyanott

Esrohnoil
Próbáltam a "help me" betûit, de nemjó. A közepén a halálfejnek mit üssek, v. hogyan? :D

MKpowaa
azt probáld amit látsz ! :D

Shep
Na szóval, van egy ajtókulcsom, de a kilincs nem fordul, van egy piros dobozom abb beletettem egy gyûrût, van egy kazettám, egy üres CD tokom, meg ey papírfecni amin a link van egy kódhoz, na de most hogyan tovább?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Esrohnoil
!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!

Tehát a lapokat kell a dobókockára helyezni a másik két ábra útmutatása alapján.

Esrohnoil
ÖÖÖ... mégse jo. :(

Esrohnoil
Baszki, pedig gondoltam rá, de nem próbáltam. :D

Oldal 1 / 3Következő →