143
red, blue ,pink...
-
#143 Van egy új szoba is ezen az oldalon.
Sajnos elég könnyű. :) -
#142 Nálam ment rendesen.
Ha meg a képról beszélsz ami a falon van, ott a link nálam sem működött, de nem kellett a végigjátszáshoz. -
#141 Egy vasúti étkezőkocsi asztalán egy pohárban víz van. A vonat egyenletesen gyorsulva elindul, és e közben a víz felszíne 5 fokos szöget zár be az álló helyzetben tapasztalt vízszintes iránnyal. Mekkora a vonat gyorsulása? -
zols #140 Esrohnoil te hogy tudtad elinditani??
Mert én rákattintottam a a képre és az jött be hogy GET falas arra rámentem és ott a a mcromedia oldala jött be szóval nem tom elinditani!
help -
#139 2. próbálkozásra megcsináltam. :D
Nem volt nehéz. De egy órát szórakoztam vele. -
#138 Ja, már én is csinálom első nekifutásra a szignálos fehér dobozig vittem.
te hol tartasz? -
#137 Elérhető a fehér szoba is, bár még épp csak belenéztem, de nem tűnik nehéznek. -
#136 Eddig megvan mind, jöhet a fehér szoba. :) -
#135 Na végre,... nagy nehezen rájöttem h. az utolsó oldal tartalma nem mindig ugyanaz. :D -
#134 2 vezetéket elvágtam a fekete lap alatt robbanás nélkül... Hogyan tovább? -
#133 Viridian sem nehéz csak sokat kell próbálkozni.
Hol vagy benne elakadva?
Nekem a bombához kellene segítség miután leszedem a fekete botrítást róla... hova nyúljak és mivel? A szöveget dekódoltam, de nem világos h. mit is kell tenni. -
#132 jólvan jól haladsz :D Már nincs sok hátra
már mindet megcsináltam kivéve a viridiant :P még nem volt hozzá kedvem hogy újra nekiessek egszer már nagyon elvette a kedvem az egésztöl :), várom a dec. 20-át mert akkor jön a fehér szoba arra kiváncsi leszek =)
-
#131 Már majdnem kész, leszedtem a fekete burkolatot, de ma már túl fáradt vagyok hozzá. :D -
#130 Sikerült végre dekódolnom... De beteg egy ötlet. :D -
#129 Te már mindegyik szobát megcsináltad? Nekem csak a bombás van vissza, igaz még alig néztem bele, épp hogy eljutottam a bőrönd kinyitásáig. :)
Sztem le kell csavarozni a 4 csavart óvatosan, bár még nem nagyon csináltam semmit, csak belenyúltam vhova és felrobbant. :D -
#128 Az a konnektor másra kell. A számgép nem abba van dugva. :) -
#127 Biztos h. az órában van. :) -
#126 Nincs hozzá kulcs, máshogy kell kinyitni. :) -
#125 Nem, arra rájöttem, de ott csak azt írja h. dekódoljam. De attól még nem tom mi van a papíron. -
#124 A dekódolást ugyanugy a számítógéppel lehet ha a 2. jelszót is beütöd arra meg hogy mi az igazán könnyü rájönni hogy-hogy kell... -
#123 ÁÁÁ kezdek megőrülni -
#122 tényleg most veszem észre, hogy az asztalalatt ha benézek, ott a konektor üres, ami azt jelenti hogy a számítógép nincs is bedugva :D Az más kérdés hogy a hangfalon sincs kábel, meg az egeren és a billentyüzeten se, monitor mögött is látszana sztem ha lenne kábel :DDDDD
kicsit bugos a játék -
#121 ja a ládához meg kulcs köllene -
#120 Az a baj hogy az óra nem megy, és általában egy elemmel szokott működni, biztos hogy abba van az elem, nem a vezeték nélküli egérbe? :D -
#119 ja ok de hol a kulcs ehez a sazrhoz? -
#118 arra egyszerüen nem tok ráközeliteni :D -
#117 az a sazr kis rozsaszín doboz? -
#116 de ne mbirok a dobozra menni :D -
#115 A polcon a dobozban. :D -
#114 és hol van a csavarhúzó? :D
-
#113 A villanykapcsolót már használtam, szal látom mi van rajt, csak nem tom dekódolni.
V. a csomag papír legyen kijelölve és úgy használjam a könyveket? Ezt még nem néztem... Na majd este otthon. -
#112 A kiterített dobókockát vizsgáld meg közelebbről és a lapokat kijelölve kattints a kocka megfelelő oldalán. -
#111 jaj jól félrenéztem már megvannak a lapok :P szal a negyedik laphoz a tipp egyenlőre annyi hogy mi az amit még nem használtál a szobában? -
#110 hehehe én már kijuttotam onnan :) ciki de még mindig nem lehet rárakni a lapocskákat arra dobokockás lapra, lehetséges hogy csak akkor rakja rá ha mindent átvizsgáltál?
na mentööved az a 4 lapos papir lesz csak jöjj rá hogyan... :D -
#109 Én viszont ott tartok h. a táskát ki tudom nyitni, de hogyan dekódoljam az utolsó lapon lévő szöveget? -
#108 Kell hozzá a csavarhúzó. :) -
#107 PC óra? -
#106 Ez melyiknél van? -
#105 légyszi valaki segitsen mert már emgőrülök :D -
#104 valaki mondja meg pls hogy leeht kivenni az órábol az elemet akárhova aktintok nem csinál semmit :(