na ezt old meg :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
nemtok ?-ül beszélni
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem kéne 😊
baszd meg
bar igazsag szerint az oldd durva hiba.. hiszen a bazmeg csak egy ilyen... szlenges beszolas... csak gondoltam en is beszolok
ha jol emlexem az oldd nal az oldj szobol a j alakul at d-ve
oldd meg
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
http://www.fasco-csc.com/