132
-
fako #11 latom lenduletben maradtal az elozo, opendoc-os topic utan. Mar csak a kispajtasod hianyzik.
-
DKm #10 " A Windows FLP-t nem használhatják magánszemélyek." Hát akkor kinek készül kéremszépen??? A vállalatoknak majd pont ez kell? (Nemhiszem). Amúgy ha megjelenik torrenten v. vhol akkor lehet leszedem, mert van egy p1-es laptopom (166mhz, 32mb ram, 2gb wincsi) és amikor rá akartam tenni az xp-t akkor kiírta, hogy meg se próbálkozzak semmi ilyesmivel. :D -
ubuntu #9 A Novell linuxos piacra való belépése óta úgylátszik fenyegetettséget érez a Ms a vállalati szektorban. Nem hagyhatták, hogy ne legyen saját alternatívájuk régebbi vállalati Pc-kre. Az azokon használt win2k túl sok biztonsági hibája döntő érv, a linuxra való migrálásában. Valamint Ms-nak pedig egyszerűbb karbantartani egy XP különböző változatait, mint a win2k hibáit foltozgatni külön.
A magánszemélyek érthetően nem számítanak a Microsoftnak, aki otthonában ma is P2 Pc-t használ úgysem tekinthető fizetőképes vásárlónak szerintük.
Oda van a régi wintel szövetség. :) -
FTeR #8 ahogy elnézem ez vmi terminál kliens jellegű dolog, szal otthonra nemsok értelme van. -
FTeR #7 hopp elnéztem sry, tényleg írja, h mást sem lehet rakni rá. -
FTeR #6 szövegértés rulz.
ofisz2003at nem lehet felrakni, az az jelenti, h az ofisz2003at nem lehet felrakni.
ebből következik, h pl ofiszXP-t fellehet (tehát kerül ár wörd meg ekszel is), és nem következik belőle, h más progit sem lehet.
#1 persze semmi se jó ami ms ;)
ez a cucc azoknak szól, akik nem tudnak új gépet venni. szal a hw gyártóknak nem oszt nem szoroz.
#2 megveszed CALosan, éjjen. a lényeg, h kisker forgalomban nem lesz kapható. -
#5 A kazánon biztos fenn lesz!;) -
fako #4 "Vannak azonban megszorítások is, így például az Office 2003 vagy más programok futtatására nincs lehetőség."
Tehat akkor a beepitett programokon kivul semmi nem fut?
"A Windows FLP célközönségének a Microsoft szerint azok a cégek számítanak, akiknek nincs pénzük számítógépük lecserélésére."
Akinek nincs penze egy 1ghz-s gepre sem, annak majd pont windows-ra lesz.
"Mivel azonban az új, a Windows XP Professionalra épülő verziót csak korlátozott számban és kizárólag a nagyvállalatok részére dobják majd piacra."
Nagyvallalatok nem arrol hiresek hogy nincs penzuk szamitogepre.
-
#3 Hát ez azért tényleg hülyeség. Mármint hogy csak cégek részére lehet ez az opredszer... Talán felraktam volna én is ha megtehetem. -
TommyGun #2 ez mekkora köcsögség hogy én nem vehetem meg mondjuk a PII-266-os laptopomhoz....csessze meg az MS....meg miaz hogy egy tetves word excel duót se lehet rá felrakni... -
fflx #1 csak jo lenne, ha gepet nem is, azert windowst megiscsak vasaroljanak a kedves win98 felhasznalok :)
kivancsi vagyok, mit szolnak majd mindehez a hardvergyartok, mert ugye eddig azert igaz volt, hogy a microsoft hajtotta bele az embereket a fejlesztesekbe, minden egyes ujabb verziojaval egyre erosebb gepet kivant. erdekes lesz mindenesetre.