A Mars egy kicsit másként
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Szóval arra akarok kijukadni hogy nem az elfogyás az ami veszélyes,hanem a csapvíz drágulása,illetve a környezeti katasztrófák esetén(szárazság...) a hirtelen nagy ivóvízmennyiség elõállítása,emberek százezreinek(pl egy városban).Az utóbbi inkább a fejletlen országokban jellemzõ.Itt a környéken úgy gondolom nincs mitõl tartani,van elég palackozott víz.Az öntözés megoldása sem lehet probléma helyi szennyezés esetén.
Nem elte fel, de a leheto legjobb iranyba halad, amikor mar a retegvizekbol nem tudunk elegendo vizet kinyerni. A nyari hosegekbe nem egyszer fordul elo, hogy az artezi kutak altal termelt vizmennyiseg eppen csak eleg. Nem ritka, az sem, hogy idoszakos ontozesi tilalmakat rendelnek el helyenkent. A talajkozeli felszin alatti retegekben 5-50 m melysegben levo vizek pedig mar majdhogy nem mergezoek, mert a mutragyat okadjuk a foldeinkre amit a csapadek lehord magaval a talajvizbe.
Es ez nem csak Mo-on van igy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Tudtam én ott van az idegenek egyik ûrhajója eltemetve.<#alien2>#alien2>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Hogy a Mars felszínén ittott van egy kis vízjég, az nem biztosíthat egy "gyarmatosítást", legfeljebb egy kutatóközpont elhelyezését. Szerintem
\"Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4