9806
Foci EB 2008
-
#6125 szép nap ez a mai
-
#6124 Végre felmutattak valamit az olaszok. Bár ha a remek formában lévő spanyolokon túl is tudnak lépni valami csoda folytán (ugye közismert az olasz szerencse), a hollandok másodjára is elgyapálják őket. -
#6123 -
#6122 NEm baj, az a szégyen már nem éri őket, hogy megint csoportkörben esnek ki az olaszok.
Engem 2006 már bőven kárpótol az elkövetkező 10évért, bármi is legyen. -
#6121 A franciáknak szurkoltam , megérdemelt volt az olasz győzelem , nembiztos az lett volna ribery-vel de mind1.Nemakarom elkeseriteni az olasz szurkolókat de ez kevés lesz a spanyolok ellen.Hollandiától kikaptak rosszabb játékkal , románia felnőtt hozzájuk és majdnem nyert , franciákat meg most lehet még svájc is megverte volna , annyi elszántság volt bennük mint az amputáltnak a futóversenyen.Ráadásul Gattuso és Pirlo se játszhat ami végleg megpecsélheti az olaszok eb menetelését. -
#6120 orulnek az olaszok, mint majom a farkanak, 2 megjegyzesem lenne csak:
-nincs jo formaban a francia valogatott, es meg csak szerencsejuk se volt, kiallitas, meg serules
-az elso olasz gol egy vedohibabol szuletett, a 2. meg nevetseges volt, igazi golt nem is lottek az olaszok.
Elismerem jobban jatszottak, de ez nagyon keves lesz hogy sokaig eljussanak -
#6119 pazmek, álmosságomban röhögtetsz itt :D -
#6118 tényleg!!:DD:D:D -
#6117 olasz francia meccsen volt rossz a kommentator? Masikat neztem -
#6116 2.kep, mintha megnyertek volna az EB-t:DDD -
#6115 a játékos lesérült,bejön az orvosi csapat.ráfektették a hordágyra,a kisegítő fogja a hordágyat és....és mekkorát emel Klárikám!közben már egy játékos a partvonalnál kezében a labdával,ebből dobás lesz,érzem.és eldobta!!! -
#6114 Henryt sajnáltam... -
#6113 de hülyék vagyok :DDADASD -
#6112 Szöglet! Már a kapus is fel megy az egyenlítésért az ellenfél 16osához, All in:D -
#6111 És nincs photoshop
-
#6110 és berugja, GÓÓL, GÓÓLT rugott a fiatalember, láttad ezt Klárikám? :ASD_AS:Ddsa -
Micsu #6109 nemfog sokáig tartani az öröm -
Monoton #6108
-
#6107 jaj kislány ne add meg..ne add meg!!! ÉS MEGADJA, ALL-IN!!!!!!
gyuripapa tolja neki -
#6106 "MEGADDDTA"
Klárrikám', hogykellazt kiejteni hogy: Thierry? -
#6105 Najó innentől csak Korda Gyuribá közvetítését vagyok hajlandó elfogadni... -
#6104 Pártatlan kommentátor mindenütt a minimum. Ha nem az, akkor meg mutasson fel valami olyasmit hogy mindenki élvezze a közvetítését, nem pedig azt hogy a kedvenc csapatát véresre izgulja és ha kikapásra állnak, akkor elkezd sírni és tönkre teszi az estét mindenkinek. Ez olyan mint amikor anno Schmui falnak ment és 1 óráig Palik sírását kellett hallani.... -
#6103 --------------------------------------------------------------------------------- -
#6102 németek ottvannak, innentől kezdve vita lezárva nálam -
#6101 :DDD
#6099 : lehet mi jobb stúdiót csinálnánk az M1-nél ? :D -
primavis #6100 tévedsz, nem vagyok olasz drukker! Csak éppen a jobban és szebben játszót pártolom! Igaz, ami igaz, nem kedvelem a favágó csapatokat (svájc, osztrák), a spekulálókat (román, cseh, svédek), hanem a nyíltan, lehetőleg sporszerüen játszókat. S az utóbbiba sem a horvátok, sem a franciák nálam nem kerülnek be. tehát maradnak a hollandok, portugálok, spanyolok, németek, törökök, olaszok. -
#6099 "Nem, akkor hívjanak meg egy francia szimpatizánst is!"
itt az igazság!éreztem is,hogy van egy gyenge pontja az érvelésemnek,főleg amikor az első mondatot írtam,hát itt a megoldás [fejére csap] -
#6098 ennyit megérdemel az öreg Nuno :D -
#6097 off: most nézem aláírásod keci :D:D:D -
#6096 Nem, akkor hívjanak meg egy francia szimpatizánst is!
hallgatom a sok 'okos' ember okfejtését a stúdióban...ez még rendben is lenne.De hogy egy olyan 'okos' ember okfejtését, aki pártatlan ?! na ez nem fér bele.Legalábbis nálam.Legközelebb hívjanak be engem német meccsre, majd mondom a sok okosságot -
#6095 külön csapat, ha valamelyiket kizárnák, ők ugrottak volna be helyettük.... -
#6094 sport1-en a real-barca-ra meghívták a 2 fansite vezetőjét.szurkolók.persze,hogy úgy nyilatkoznak,ahogy.Várhidi is az,és ezt vállalja.értem,hogy te most benne A szakértőt látod,és itt Magyarországon az az elfogadott,hogy aki TV-ben a fociról beszél,annak nem szabad pártolnia egyik csapatot sem.ezt el kéne felejteni! -
#6093 Ismét csak humorosnak találok egy ilyen szólást egy olasz drukker szájából. -
primavis #6092 várd ki a végét! -
#6091 A bírói ténykedések ezen az EB-n külön fejezetet képviselnek -
primavis #6090 ja, ha muszáj a másikat tönkretenni, akkor pardon, nem szóltam semmit.... -
#6089 Arról meg nem is beszélve hogy ezen az EB-n valahogy furcsálom a bírók tevékenységét... -
#6088 Bizony, sajnos az taktikai falt volt, kötelező rámenni :C -
primavis #6087 mitől az? ő szabálytalankodott, ő sérült le. Ennyi.Részvétem, mert egyébként kedvelem a játékát. -
#6086 Szerinted én hányszor fogtam a fejem ebben az évben meg nem adott Toni gólok miatt ? :)