Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
baszki, wiw-en elsõ vagyok a városban :o

Hajrá Horvátország!!<#zavart1>

ömmmmm

fanka93
jó,de mennyi van még addig...lehet hogy lesérül a fél spanyol csapat😄D

Christiansen
Az elõdöntõben már nem

fanka93
khmm a hollandok vagy az oroszokkal,vagy a svédekkel fognak játszani...

Zinaj
Remelem sogorok nyernek ma.
tegnapi Torok szep volt 😊

i7 azt szevasztok :P

gercse
Remélem azért izgalmasabb lesz ez az eb, mint ahogy ti itt írkáltok,
hollandok találkoznak még a svédekkel vagy az oroszokkal az elõdöntõ elõtt, azt a meccset sem kell leírni...legalábbis én nem tenném

l2mann
húhhh de kemény meccs volt a tegnapi török😊 respect a félholdasoknak, nagyon szépen visszahozták magukat a gólhalál torkából. Kár h nem tettem rájuk , hanem arra tettem hogy 3 sárga lesz max. erre még aki a kispadon ült az is kapott sárgát!😄 a mai meccsektõl meg nem is tom mit várjak. Horváthok vajon adnak kegyelem meccset vagy megnynerik?

NeoMaN
Szerintem a hollandok ugyanazt fogják nyomni mint a portugálok.
Amúgy ma még németország is kieshet....

Christiansen
Ok, de olyan szempontból teljesen felesleges a hollandoknak most taktikázni, hogy kiejtem a két nagyot stb. mert úgyis a spanyolokkal kell játszaniuk majd...

a sárga lap eltörlés arra vonatkozik, hogy akinek 1 sárgája volt, annak eltörlik, de aki utolsó csoportmeccsen kap 2. sárgát vagy pirosat, azaz eltiltják, ki kell hagynia a meccset, azt nem úszhatja meg

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez szívás, mert mindkét csapat rég ért el jó eredményt (holland, spanyol), és hiába lennének jó formában, egyikõjük megint elbukik döntõ elõtt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

és infarktust kaptál volna 😄

Fel tehetted volna a teljes vagyonod + életed is. Akár egy milliárdot is tehettél volna. Utólag rohadt könnyû... 😊)

skatulya bácsi
De kár hogy csak 3.000-et tettem a törökökre, tehettem volna 100.000-et is igazán.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Oziris666
Azért addig még a Hollandoknak is van egy orosz vagy svéd!
És Hiddink a hollandok ellen,az nagy lenne😊

Kit--Kat
A józan ész mondatja velem, nem ezt akarom, de van 1 olyan érzésem, hogy 2. már nem tudnák legyõzni az olaszokat, szóval õk jobban járnának ezzel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gameplusz
Jó, hogy ezt olasz logo alatt írod... :/

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kit--Kat
Feltélenül gyengébbek megnyugtatlak. És a hollandok szerintem is jobban járnának, ha úgy taktikáznának, hogy kiejtsék az olaszokat, mert a kiesésesre mindig felszívják magukat az Azzurrik.
De remélem még sem erre játszanak az oranjék.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

miki36
ha a románok jutnának tovább(nem fognak), akkor a spanyolokkal játszanák a negyeddöntõt, a hollandoknak meg közel sem biztos hogy az jó lenne

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

mert a románok nem feltélen gyengébbek mint az olaszok. S a románok lehet csak egy holland B csapat megverésére lennének képesek. S a holland A csapat pedig majd szépen legyõzi a román A csapatot az elõdöntõben. S az tény egy olasz A csapat jobban is felszívhatja magát addigra, ezért szépen haza is mehetnek az olaszok a franciákkal, ha a hollandok úgy döntenek. Tök logikus. S sírni sinc értelme, az olaszoknak gyõzni kellett volna már rég. Tehát nem a németalföldiek vágják el az olaszokat a továbbjutástól, ha kikapnak a románoktól teszem fel, mert az olaszok mindent csak maguknak köszönhetnek.

Solten
errõl van szó..

Saor Alba

Christiansen
Ha a román csapat képes lenne a hollandok megverésére majd a spanyolokéra is, akkor mi értelme van az egésznek, hisz nem gyenge csapat!!

A hollandok az elõdöntõben még összefuthatnak a csoprot másodikkal, tehát ha van eszük inkább kétszer a románokkal meccselnek, mint kétszer az olaszokkal.

Christiansen
Elõdöntõ:
Holland VS (spanyol vs. (román/olasz/francia))

LasCar16
Van Basten ugyebár tagja volt a 90-es évek nagy Milan-jának, Sacchi is kérte h ezzel a kis segítséget tegye meg a csapata ami a románok legyõzését illeti, plus Donadoni is csapattársa volt😄... és elvileg olaszba szeretne menni edzõnek a közeljövõben

#acm

miilann
mert ezt úgy hívják hogy logika.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Christiansen
A C csoport másodika a spanyolokkal kezd egybõl szóval errõl szó sincs,
nem tudom miért jön mindenki ezzel...

miilann
amúgy nem meccs eladásról van szó,de a hollandok a saját dolgukat nehezíthetnék meg azzal ha megverik a románokat.

miilann
ja igen,rosszul emlékeztem,nem a csoportmeccsek után törlik

'A kontinensviadalon a sárgalapokat a negyeddöntõk után törlik el'

a piros meg ígyis-úgyis marad szal rüstü iz kámin

Christiansen
Lehet az vébéken szokott lenni, mert ott a csoportmeccsek után
4 meccs van (már ha eljut addig a csapat) nem három.

Rage47
még a Gundel mondta pedig...
gabber_saviola
így igaz, ahogy Rüstü is jön <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Christiansen
Bizony, nincs semmiféle sárga eltörlés, különben az utolsó körben
mindenki vagdalkozhatna kénye kedve szerint.

a hollandok szempontjából helyes, hiszen a csoport másodikkal még egyszer találkozhatnak ugye, akkor pedig inkább a románok jussanak tovább. Az olaszoknak meg a franciáknak nyerni kellett volna a meccseken, s akkor most nem paráznának...

Gunnersboy
Andonisz Nikopolidisz, a görög labdarúgó-válogatott kapusa bejelentette, hogy szerdán, a spanyolok elleni Eb-mérkõzésen szerepel utoljára a nemzeti együttesben.

:oo

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
#5173ban linkelt szerint:

"s ezzel már biztos csoportgyõztes oranje alapemberei közül Ooijer és De Jong gyûjtött be lapot, s egy újabb figyelmeztetés egymeccses eltiltást vonna maga után mindkettejük esetében"

tehát akkor elvileg azér nem játszanak nehoyg kisárgázódjanak a kieséses szakaszra....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

NeverwinterKING
jó volt ez a török-cseh meccs^^

\"You are fucking crazy people!\"

Nemtudom miért kell rögtön "eladásról" beszélni.

Szánalmas amit egyesek beírkálnak

REAL MADRID

Christiansen
sz4bolcs
Nincs western stílus, nincs foci. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

BaliBoy
Én is így jártam. (meg még sztem sokan) Viszont a Hollandok nem hiszem, hogy elfogják adni. Lehet, hogy vissza vesznek egy kicsit a tempóból, de nem fogják eladni. (remélem)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Rage47
de hogy a portugál B csapat ennyire gyenge lenne a kezdõ csapathoz képest pff...
sz4bolcs
LOL, iwiwen a törökökre és svájcra fogadtam!! 😄😄D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szucsy89
hát jah...holland - román félek ugyanez lesz
Rage47
sztem számítani kell minden csapatnál az ilyen eladásokra, nagyon szeretnek lazulni manapság
szucsy89
de csicska ez a portugália...én meg megraktam õket mondom biztos nem adják el a meccset....nem a faszt nem..
Rockynhooo
sportban bármi megtörténhet...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
mekkora meccs volt ez a cseh- török..
Kit--Kat
Nem a románok jók, az olaszok meg a francik estek vissza 2006 óta.
Az olaszoknak sem önerõbõl rúgtak gólt, ha hozzák az eddigi formájuk ( ha csak gyökkettõjét is) a hollandusok akkor átgázolnak rajtuk.