9806
Foci EB 2008
  • poppe
    szép nap ez a mai
  • skatulya bácsi
    Végre felmutattak valamit az olaszok. Bár ha a remek formában lévő spanyolokon túl is tudnak lépni valami csoda folytán (ugye közismert az olasz szerencse), a hollandok másodjára is elgyapálják őket.
  • NeoMaN
  • Kit--Kat
    NEm baj, az a szégyen már nem éri őket, hogy megint csoportkörben esnek ki az olaszok.
    Engem 2006 már bőven kárpótol az elkövetkező 10évért, bármi is legyen.
  • 4kos
    A franciáknak szurkoltam , megérdemelt volt az olasz győzelem , nembiztos az lett volna ribery-vel de mind1.Nemakarom elkeseriteni az olasz szurkolókat de ez kevés lesz a spanyolok ellen.Hollandiától kikaptak rosszabb játékkal , románia felnőtt hozzájuk és majdnem nyert , franciákat meg most lehet még svájc is megverte volna , annyi elszántság volt bennük mint az amputáltnak a futóversenyen.Ráadásul Gattuso és Pirlo se játszhat ami végleg megpecsélheti az olaszok eb menetelését.
  • grizzly21
    orulnek az olaszok, mint majom a farkanak, 2 megjegyzesem lenne csak:
    -nincs jo formaban a francia valogatott, es meg csak szerencsejuk se volt, kiallitas, meg serules
    -az elso olasz gol egy vedohibabol szuletett, a 2. meg nevetseges volt, igazi golt nem is lottek az olaszok.
    Elismerem jobban jatszottak, de ez nagyon keves lesz hogy sokaig eljussanak
  • Mor3llo
    pazmek, álmosságomban röhögtetsz itt :D
  • Rage47
    tényleg!!:DD:D:D
  • grizzly21
    olasz francia meccsen volt rossz a kommentator? Masikat neztem
  • grizzly21
    2.kep, mintha megnyertek volna az EB-t:DDD
  • ProGabe #6115
    a játékos lesérült,bejön az orvosi csapat.ráfektették a hordágyra,a kisegítő fogja a hordágyat és....és mekkorát emel Klárikám!közben már egy játékos a partvonalnál kezében a labdával,ebből dobás lesz,érzem.és eldobta!!!
  • desigo
    Henryt sajnáltam...
  • Mor3llo
    de hülyék vagyok :DDADASD
  • Kit--Kat
    Szöglet! Már a kapus is fel megy az egyenlítésért az ellenfél 16osához, All in:D
  • Christiansen
    És nincs photoshop

• Gunnersboy
    és berugja, GÓÓL, GÓÓLT rugott a fiatalember, láttad ezt Klárikám? :ASD_AS:Ddsa
  • Micsu
    nemfog sokáig tartani az öröm
  • Monoton

• Mor3llo
    jaj kislány ne add meg..ne add meg!!! ÉS MEGADJA, ALL-IN!!!!!!
    gyuripapa tolja neki
  • Christiansen
    "MEGADDDTA"

Klárrikám', hogykellazt kiejteni hogy: Thierry?
  • Animefox
    Najó innentől csak Korda Gyuribá közvetítését vagyok hajlandó elfogadni...
  • Animefox
    Pártatlan kommentátor mindenütt a minimum. Ha nem az, akkor meg mutasson fel valami olyasmit hogy mindenki élvezze a közvetítését, nem pedig azt hogy a kedvenc csapatát véresre izgulja és ha kikapásra állnak, akkor elkezd sírni és tönkre teszi az estét mindenkinek. Ez olyan mint amikor anno Schmui falnak ment és 1 óráig Palik sírását kellett hallani....
  • báttyó02
    ---------------------------------------------------------------------------------
  • Mor3llo
    németek ottvannak, innentől kezdve vita lezárva nálam
  • Mor3llo
    :DDD
    #6099 : lehet mi jobb stúdiót csinálnánk az M1-nél ? :D
  • primavis
    tévedsz, nem vagyok olasz drukker! Csak éppen a jobban és szebben játszót pártolom! Igaz, ami igaz, nem kedvelem a favágó csapatokat (svájc, osztrák), a spekulálókat (román, cseh, svédek), hanem a nyíltan, lehetőleg sporszerüen játszókat. S az utóbbiba sem a horvátok, sem a franciák nálam nem kerülnek be. tehát maradnak a hollandok, portugálok, spanyolok, németek, törökök, olaszok.
  • ProGabe #6099
    "Nem, akkor hívjanak meg egy francia szimpatizánst is!"

itt az igazság!éreztem is,hogy van egy gyenge pontja az érvelésemnek,főleg amikor az első mondatot írtam,hát itt a megoldás [fejére csap]
  • Gunnersboy
    ennyit megérdemel az öreg Nuno :D
  • Mor3llo
    off: most nézem aláírásod keci :D:D:D
  • Mor3llo
    Nem, akkor hívjanak meg egy francia szimpatizánst is!
    hallgatom a sok 'okos' ember okfejtését a stúdióban...ez még rendben is lenne.De hogy egy olyan 'okos' ember okfejtését, aki pártatlan ?! na ez nem fér bele.Legalábbis nálam.Legközelebb hívjanak be engem német meccsre, majd mondom a sok okosságot
  • Gunnersboy
    külön csapat, ha valamelyiket kizárnák, ők ugrottak volna be helyettük....
  • ProGabe #6094
    sport1-en a real-barca-ra meghívták a 2 fansite vezetőjét.szurkolók.persze,hogy úgy nyilatkoznak,ahogy.Várhidi is az,és ezt vállalja.értem,hogy te most benne A szakértőt látod,és itt Magyarországon az az elfogadott,hogy aki TV-ben a fociról beszél,annak nem szabad pártolnia egyik csapatot sem.ezt el kéne felejteni!
  • Mor3llo
    Ismét csak humorosnak találok egy ilyen szólást egy olasz drukker szájából.
  • primavis
    várd ki a végét!
  • Mor3llo
    A bírói ténykedések ezen az EB-n külön fejezetet képviselnek
  • primavis
    ja, ha muszáj a másikat tönkretenni, akkor pardon, nem szóltam semmit....
  • Animefox
    Arról meg nem is beszélve hogy ezen az EB-n valahogy furcsálom a bírók tevékenységét...
  • Christiansen
    Bizony, sajnos az taktikai falt volt, kötelező rámenni :C
  • primavis
    mitől az? ő szabálytalankodott, ő sérült le. Ennyi.Részvétem, mert egyébként kedvelem a játékát.
  • Mor3llo
    Szerinted én hányszor fogtam a fejem ebben az évben meg nem adott Toni gólok miatt ? :)