9806
Foci EB 2008
  • gercse
    HA
  • Csesza
    Ibra játszik csak nem tudhatjuk, hogy mennyit :)

Arshavinnak asszem most járt le az eltíltása

én a svédeket raknám meg
  • gercse
    háát...
    Görögöket bedarálták, ahogy akarták, spanyolokkal x-elni akartak, majdnem bejött, szerintem oroszokat úgy verik el, mint a görögöket...
  • fanka93
    svéd-oroszra mit tegyek? játszhat már Arshavin? és Ibra?
  • Rolka
    Nektek is alig jött össze a továbbjutás, ha nincs az a piros most te sírnál! De mindegy így alakult majd a spanyolok meg siratnak titeket!
  • Csesza
    ezt sztem buktad :)
  • skatulya bácsi
    Na megtettem az oroszokat 3400-al, remélem elverik az ezen az EB-n igen csak alul motivált svédeket, ezáltal kiejtve őket a további küzdelemből.
  • l2mann
    szeva mindenkinek! Svéd győzelmet tippelek ma estére 0-9 szögletig :D
  • Breki33
    A VB előtt volt egy zseniális húzása, hogy alapozást tartott.
    A csoportból alig mentek tovább, de utána egyre jobban játékba lendültek és egész a döntőig mentek. Úgy látszik, az EB feszesebb tempója mellett ez nem jött össze hálisten P
  • Rolka
    Nah azért ezt durva! A spanyolokat, brazilokat,portugálokat mák volt meg verni? Akkor az olaszok mit csináltak ha nem makkoltak? Amugy meg Cabellnek igaza van, de ku**ára! Egyedül Riberyt lehet sajnálni, nah meg Henry-t
  • Rolka
    szivesen
  • Cabell
    Szerintem annyi volt, hogy Zidane újra fénykorát élte...most tele van a csapat nagyképű Anelkákkal, meg túlsztárolt Gomisokkal meg Nasrikkal...az egyetlen, akit tudok sajnálni ebből a keretből, az Ribery...a többiek lófszt sem csináltak az egész EB alatt, csak várták, hogy majd most ők nyernek, "Coz we are France". Gratulálok nekik...
  • fanka93
    a szívtipró
  • Breki33
    köszönjük értelemtől duzzadó mondatod P
  • Breki33
    Ez az a hölgy amúgy aki
    túl forró hangvételű SMS-eket küldözgetett Ludovic Giuly-nak

• Rolka
    Örüljenek az olaszok majd a spanyolok elpicsázzák!
  • primavis
    mellesleg, bár a szabály így szól, szerintem is túlzott a szigor, akkor amikor amúgy is 11-est itélnek miatta. Akkor OK, ha a 16-son kivül van és gólt akadályoz meg, mert egy szabadrugásból nem valószinű, hogy biztos gól születik, de a 16-son belül a büntetés amúgy is megvan, tessék berugni! Ekkor már túlzás, pláne ha a kapus követi el.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    biztos Redbull-t inna és felszállna

látszik a 14 év minden tapasztalata
  • primavis
    ez cabell-nek ment, de mehetne Dommenechnek is, mivel ő is túl könnyen megitéltnek tekinti a 11-est és a kiállitást!
  • primavis
    arra azért kiváncsi lennék, hogyha a te lábodat húznák ki alólad hátulról, te hogy maradnál állva!?
  • miilann
    gyorsan még utolsó fizuból -.-
  • poppe
    tegnap rúgott 4 majdnemgólt :) kettőt igazán megadhattak volna :D
  • fanka93
    azon kívül eddig az eb-n semmit nem csinált:D
  • poppe
    több kapott mint rúgott góllal (3-4) továbbjutni ősi olasz szokás :D
    hollandok meg 9-1-es gólarány, ajaj... :)
  • Cabell
    Az a vicc, hogy Toni úgy dobta fel magát, ahogy kell..:D
  • Animefox
    De igazad van... mintha tényleg azt mondaná...
  • poppe

kössz öcsi, még ma utalunk :)

• fanka93
    de egy pöcs ez az ember...még hogy csak egy állomás az EB...ezt magyarázza a több százezer svájcba utazó francia drukkernek...
  • DJ BP
    lassan úgy érzem, hogy a VB döntő a franciáknak olyan mák volt, mint a görögök EB győzelme...

Domenech sztem egy 0
  • Monoton
    Raymond Domenech az olaszok elleni vereség után megkérte barátnője kezét.

Az 53 éves szakember nem sokáig foglalkozott az olaszok elleni vereséggel és a kieséssel, a mérkőzés után megkereste barátnőjét, és megkérte, legyen a felesége. Erről maga a szakember számolt be az egyik francia televíziónak adott nyilatkozatában.

Jelenleg csak egy tervem van a jövőre nézve, el akarom venni feleségül Estelle-t, akinek éppen ma este kértem meg a kezét. A csapat előtt szép jövő áll, megfelelő számú fiatal játékos van a keretben, ezért szép időszakra számíthatnak a szurkolók. A saját jövőmről nem tudok semmit mondani, én csak szakmai ügyekben tudok véleményt formálni - jelentette ki Domenech, aki hozzátette: az Eb csak egy állomás volt a világbajnoki felkészülésben, csapata akkor érhet igazán össze, és szerepelhet hasonlóan a '98-as világbajnok együtteshez.

• poppe
    thx
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Állítólagos védőhiba ami savanyúszöllősök szerint nem volt jogos P

• Breki33
    nemis láttad a meccset, de azért megmondod hogy játszottak?
  • fanka93
    grat az olaszoknak,de én úgy gondolom hogy a spanyolok jobbak náluk,és jobb formában is vannak,szal szvsz ez lesz az uccsó meccs az olaszoknak