Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
1815-öt tettem az osztrák gyõzelemre, 1000-et meg a döntetlenre.
Érdekes, hogy a bwin-en csak 6,75-öt adnak az osztrákokra.
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
na jó egy képet nyomok CR-rõl 😄dd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
utána ment oda Kollerhez és lökte fel, szerintem ezért piros jár
ugrana a színvonal és a játék is gördülékenyen mehetne.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Úgy kell biráskodni, hogy ne legyen rá ok reklamálni és ha akad, akkor szóval/gesztussal is leleher rendezni! Nem kell kapkodni a sárgát azonnal (vagy a pirost). Sem a horvát-német, sem a cseh-törökön az ellenfél meglökése nem ért pirosat! Az ütés igen, de az ellökés milyen szabály szerint az?
A kezezés az amikor alabda és a kéz érintkezik! Ha a kéz keresi a labdát (elmozdul irányában), akkor szándékos, ha a labda esik/lövik rá a kézre (a labda keresi a kezet) , akkor vétlen! Az elõbbit le kell fújni, az utóbbit nem! Ezt akkor találták ki még a XIX. sz-ban, amikor a rögbi és afoci elvált egymástól, mivel akéz ügyesebb a lábnál, de a játék szellemében van, hogy a karokat nem lehet lekötözni/zsebre dugni, nem lehet úgy esni vagy felugranbi fehelni, hogy a kéz le legyen szoritva. S ha ilyenkor rárugják a labdát ( a kéz nem mozdul felé) akkor szó se lehet szándékosságról! A biró nem bürokrata, hanem a szabály szellemében kell vezetenie!
Mivel a partjelzõ (asszistens) elsõ számú feladata, hogy mindig egyvonalban legyen az utolsó védõvel (+kapus) és figyelnie a labda elrugására, ezt kell megoldja tökéletesen, mivel gól fõleg ebbõl születhet s nem partdobásdból, vagy szögletbõl! Aki nem tudja, ne csinálja! A legtöbb pálya ma már a fû nyirása révén kitünõ segitséget is nyújt az egyenes vonal megitéléséhez.
Hogy milyen a szerepe a birónak tapsztalatból (több mint egy évtized alatt) tudom. S ezért is birálom a hibákat! Az okoskodók meg jobb ha a részletesen tanulmányozzák nem is annyira a szabálykönyvet (sajna a birók is csak ezt teszik, sõt még ezt sem, ld. a minapi esetet a Tony góljánál), hanem a szabályok szellemiségét.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
akkor álljanak ki tízen 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Igaz azon ugyan már nem, de a következõn igen...ha egy bírónak egy meccs során sokadszor reklamál ugyanaz a csapat, a következõ támadás során már
hajlamos részrehajlóan ítélni, "nehogymár mindig ellenük fújjak"
Vétlen kezezés pedig létezik, esés közben, sorfalban állás stb.
Nem szokták befújni, ha nem akadályoz közvetlenül gólhelyzetet.
a bírót tisztelniük kell,teljesen mind1 h mekkora hülyeségeket fúj be,az õ szava dönt soha nem is értem h minek mennek oda veszekedni a bíróval ha már lefujt valamit,visszafordítani ugyse fogja max kap egy sárgát a reklamáló
a lesrõl annyit hogy kiváncsi lennék te 10bõl hány lest fújnál be helyesen,protipp: egyet kb,persze tudom nekik pont ez a dolguk h 10bõl10et helyesen ítéljenek meg de hát emberek,hibáznak
olyan meg nincs h szándékos/vétlen kezezés csak olyan van hogy kezezés
amugy nem olyan egyszerû a bírók dolga mint amilyennek leírod,figyelniük kell 22 játékost,a két partjelzõt,a negyedikjátékvezetõt stb
persze valóban sok a hiba,talán túl sok is,de ha zavar menj el OKJ-s játékvezetõi tanfolyamra azzal segíthetsz az ügyön. 😊
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.