9806
Foci EB 2008
-
#6165 HA -
Csesza #6164 Ibra játszik csak nem tudhatjuk, hogy mennyit :)
Arshavinnak asszem most járt le az eltíltása
én a svédeket raknám meg -
#6163 háát...
Görögöket bedarálták, ahogy akarták, spanyolokkal x-elni akartak, majdnem bejött, szerintem oroszokat úgy verik el, mint a görögöket...
-
#6162 svéd-oroszra mit tegyek? játszhat már Arshavin? és Ibra? -
#6161 Nektek is alig jött össze a továbbjutás, ha nincs az a piros most te sírnál! De mindegy így alakult majd a spanyolok meg siratnak titeket! -
Csesza #6160 ezt sztem buktad :) -
#6159 Na megtettem az oroszokat 3400-al, remélem elverik az ezen az EB-n igen csak alul motivált svédeket, ezáltal kiejtve őket a további küzdelemből. -
#6158 szeva mindenkinek! Svéd győzelmet tippelek ma estére 0-9 szögletig :D -
#6157 A VB előtt volt egy zseniális húzása, hogy alapozást tartott.
A csoportból alig mentek tovább, de utána egyre jobban játékba lendültek és egész a döntőig mentek. Úgy látszik, az EB feszesebb tempója mellett ez nem jött össze hálisten P
-
#6156 Nah azért ezt durva! A spanyolokat, brazilokat,portugálokat mák volt meg verni? Akkor az olaszok mit csináltak ha nem makkoltak? Amugy meg Cabellnek igaza van, de ku**ára! Egyedül Riberyt lehet sajnálni, nah meg Henry-t -
#6155 szivesen -
#6154 Szerintem annyi volt, hogy Zidane újra fénykorát élte...most tele van a csapat nagyképű Anelkákkal, meg túlsztárolt Gomisokkal meg Nasrikkal...az egyetlen, akit tudok sajnálni ebből a keretből, az Ribery...a többiek lófszt sem csináltak az egész EB alatt, csak várták, hogy majd most ők nyernek, "Coz we are France". Gratulálok nekik... -
#6153 a szívtipró -
#6152 köszönjük értelemtől duzzadó mondatod P -
#6151 Ez az a hölgy amúgy aki
túl forró hangvételű SMS-eket küldözgetett Ludovic Giuly-nak
-
#6150 Örüljenek az olaszok majd a spanyolok elpicsázzák! -
primavis #6149 mellesleg, bár a szabály így szól, szerintem is túlzott a szigor, akkor amikor amúgy is 11-est itélnek miatta. Akkor OK, ha a 16-son kivül van és gólt akadályoz meg, mert egy szabadrugásból nem valószinű, hogy biztos gól születik, de a 16-son belül a büntetés amúgy is megvan, tessék berugni! Ekkor már túlzás, pláne ha a kapus követi el. -
#6148 -
#6147 -
#6146 biztos Redbull-t inna és felszállna
látszik a 14 év minden tapasztalata -
primavis #6145 ez cabell-nek ment, de mehetne Dommenechnek is, mivel ő is túl könnyen megitéltnek tekinti a 11-est és a kiállitást! -
primavis #6144 arra azért kiváncsi lennék, hogyha a te lábodat húznák ki alólad hátulról, te hogy maradnál állva!? -
#6143 gyorsan még utolsó fizuból -.- -
#6142 tegnap rúgott 4 majdnemgólt :) kettőt igazán megadhattak volna :D -
#6141 azon kívül eddig az eb-n semmit nem csinált:D -
#6140 több kapott mint rúgott góllal (3-4) továbbjutni ősi olasz szokás :D
hollandok meg 9-1-es gólarány, ajaj... :) -
#6139 Az a vicc, hogy Toni úgy dobta fel magát, ahogy kell..:D -
#6138 De igazad van... mintha tényleg azt mondaná... -
kössz öcsi, még ma utalunk :)
-
#6136 de egy pöcs ez az ember...még hogy csak egy állomás az EB...ezt magyarázza a több százezer svájcba utazó francia drukkernek... -
DJ BP #6135 lassan úgy érzem, hogy a VB döntő a franciáknak olyan mák volt, mint a görögök EB győzelme...
Domenech sztem egy 0 -
Monoton #6134 Raymond Domenech az olaszok elleni vereség után megkérte barátnője kezét.
Az 53 éves szakember nem sokáig foglalkozott az olaszok elleni vereséggel és a kieséssel, a mérkőzés után megkereste barátnőjét, és megkérte, legyen a felesége. Erről maga a szakember számolt be az egyik francia televíziónak adott nyilatkozatában.
Jelenleg csak egy tervem van a jövőre nézve, el akarom venni feleségül Estelle-t, akinek éppen ma este kértem meg a kezét. A csapat előtt szép jövő áll, megfelelő számú fiatal játékos van a keretben, ezért szép időszakra számíthatnak a szurkolók. A saját jövőmről nem tudok semmit mondani, én csak szakmai ügyekben tudok véleményt formálni - jelentette ki Domenech, aki hozzátette: az Eb csak egy állomás volt a világbajnoki felkészülésben, csapata akkor érhet igazán össze, és szerepelhet hasonlóan a '98-as világbajnok együtteshez.
-
#6133 thx -
#6132 -
#6131 -
#6130 -
#6129 -
#6128 Állítólagos védőhiba ami savanyúszöllősök szerint nem volt jogos P
-
#6127 nemis láttad a meccset, de azért megmondod hogy játszottak? -
#6126 grat az olaszoknak,de én úgy gondolom hogy a spanyolok jobbak náluk,és jobb formában is vannak,szal szvsz ez lesz az uccsó meccs az olaszoknak