9806
Foci EB 2008
  • 5w0rdf15h
    :DDDDDDDDDddddddddddddddd
  • Mor3llo
    Pff, már ne is haragudj, de ez elég viccesen hangzik...
  • primavis
    a románok ellen megadható volt.
  • Gunnersboy
    aztabüdös picsába, utolsó mondatod durván nagy balfaszság
  • Christiansen
    Mondom én a rengeteg helyzetről beszéltem, rengeteg volt.
    Ha Toni helyett Alex kap ennyi labdát..
  • primavis
    miért , nem így volt? nem kellene lábramenve szabálytalankodni, akkor nem üthet vissza!
  • Mor3llo
    Jó, de Toni 10 szabályos góljából 3-at visszafújnak, mert vagy "lesen" állt, vagy "lökött".
  • báttyó02
    :D
    és mennyire igaz
  • ForzaInter
    szereted a szőlőt?
  • primavis
    ja, Toni gólja a románok ellen mi volt? hogy nem adták meg hibásan, az egy más tészta. No itt győzött az igazság, mert látható volt, hogy a románok nem tudnak felállni, ha vezetenek ellenük! Ez régi betegségük! S az olaszok ellen se álltak volna föl.
  • Mor3llo
    Már elnézést, de eddig az olaszok rúgtak 3 gólt.Mindhármat pontrúgásból.Gyönyörű rávezető játék :D
  • Animefox
    Most tök jó a hollandoknak, mivel rajtuk kívűl mindenki magyar színvonalat képvisel. Itt még mi is tovább jutottunk vóna...
  • Gunnersboy
    helyettem is lecci :D
  • Mor3llo
    Az igen, fantasztikus az utolsó mondatod! Igazán emberséges lehetsz...
  • Mor3llo
    Figyelj, ez körülbelül olyan, mintha engem meghívnának egy Real-Bayern meccsre.Szerinted kit forszíroznék ?
    De ha nem értesz egyet, hallgasd meg légyszíves hogy Várhidi hogyan is nyilatkozik a meccsről...
  • primavis
    lehet, de a francia afrikaiak enyhén szólva is vademberekként játszanak időnként...ennek az eredményét szívták meg most! Ribery meg csak magának köszönheti: ő szabálytalankodott, ő fázott rá!
  • SLICK
    A csoport legjobbja egyértelműen a hollandok voltak, többi 3 franciákkal élen fos... Most olaszoknak ment jobban, de így is csak pontrúgásból lőttek gólt, nem akcióból...
  • cargame
    Na megyek es iszok egy pohar vizet erre a roman kiesesre.:D
  • Christiansen
    Nem, hanem az arra vezető játék. Jobbak voltak az olaszok ma is, ahogy a románok ellen is, csak ott nem volt szerencsénk itt meg igen, ennyi.
  • ProGabe #6066
    szerintem nem :|

konkrét szituációkat pártatlanul elemez!az,hogy nyíltan vállalja,ő az olaszoknak drukkol,szerintem nem baj,sőt.inkább így tegye,minthogy sunyítson róla...
  • ForzaInter
    legjobb:D
  • Count Adyn
    Óhohó csak meglett ez:)
    respect fapapucs.
  • Mor3llo
  • ForzaInter
    franciáknál Henryt sajnáltam nagyon:(
  • Breki33
  • fsgh
    Cassano egy szál alsógatyában
  • miilann
    a spanyolok megeszik az olaszokat a következő körben
  • ForzaInter
    ennyi, innét Itália behúzza ebt
  • Mor3llo
    Jah, az már! A sok helyzet mérvadó
  • primavis
    a csoport két jobbik csapata ment tovább...vagy nem?
  • primavis
    feltehetően szárkapocscsontét, mert az van ott.
  • Christiansen
    Mert a másik két meccsen bénáztak ugyan, de ott is megvolt a rengeteg helyzet.
  • SLICK
    milyen igazság?
  • NeoMaN
    ahogy lerántani sem

ment a sírás most meg mellverés
    ezt utálom
  • báttyó02
    teljesen megérdemelten mennek haza a franciák,aki azt mondja hogy ez a csapat megérdemelte volna a továbbjutást,azt seggbe csókolom..olaszoknak se tudok miért gratulálni,szvsz nem sokáig örülhetnek ők se,mert egy ilyen roncs csapatot mint a mostani francia minimum ugy kell verni mint a hollandok

• primavis
    nem kellene talán felrugni a kiugró csatárt, nemde?
  • Mor3llo
    Várhidi papa megmondja.A szakkommentárkodásnak is nem az lenne az egyik lényege, hogy pártatlanul mondja meg az illető a tutit ?
  • RedDevilsza
    Ráadásul a 2. góljuk is milyen cigány volt már...
  • Gunnersboy
    Domenech egy tapsot megérdemel mindenképp :| ...Cisse, Trezeguet, Clichy, Sagna
  • primavis
    miért kéne? A románok szereplése feledhatő volt. Tk. egy gólhelyzetük volt, mig a hollandoknak a két gól mellett még tiszta 3 helyzet is. No meg a lezser, nyugodt játék.