9806
Foci EB 2008
-
#6085 :DDDDDDDDDddddddddddddddd -
#6084 Pff, már ne is haragudj, de ez elég viccesen hangzik... -
primavis #6083 a románok ellen megadható volt. -
#6082 aztabüdös picsába, utolsó mondatod durván nagy balfaszság -
#6081 Mondom én a rengeteg helyzetről beszéltem, rengeteg volt.
Ha Toni helyett Alex kap ennyi labdát.. -
primavis #6080 miért , nem így volt? nem kellene lábramenve szabálytalankodni, akkor nem üthet vissza! -
#6079 Jó, de Toni 10 szabályos góljából 3-at visszafújnak, mert vagy "lesen" állt, vagy "lökött". -
#6078 :D
és mennyire igaz -
#6077 szereted a szőlőt? -
primavis #6076 ja, Toni gólja a románok ellen mi volt? hogy nem adták meg hibásan, az egy más tészta. No itt győzött az igazság, mert látható volt, hogy a románok nem tudnak felállni, ha vezetenek ellenük! Ez régi betegségük! S az olaszok ellen se álltak volna föl. -
#6075 Már elnézést, de eddig az olaszok rúgtak 3 gólt.Mindhármat pontrúgásból.Gyönyörű rávezető játék :D -
#6074 Most tök jó a hollandoknak, mivel rajtuk kívűl mindenki magyar színvonalat képvisel. Itt még mi is tovább jutottunk vóna... -
#6073 helyettem is lecci :D -
#6072 Az igen, fantasztikus az utolsó mondatod! Igazán emberséges lehetsz... -
#6071 Figyelj, ez körülbelül olyan, mintha engem meghívnának egy Real-Bayern meccsre.Szerinted kit forszíroznék ?
De ha nem értesz egyet, hallgasd meg légyszíves hogy Várhidi hogyan is nyilatkozik a meccsről... -
primavis #6070 lehet, de a francia afrikaiak enyhén szólva is vademberekként játszanak időnként...ennek az eredményét szívták meg most! Ribery meg csak magának köszönheti: ő szabálytalankodott, ő fázott rá! -
#6069 A csoport legjobbja egyértelműen a hollandok voltak, többi 3 franciákkal élen fos... Most olaszoknak ment jobban, de így is csak pontrúgásból lőttek gólt, nem akcióból... -
cargame #6068 Na megyek es iszok egy pohar vizet erre a roman kiesesre.:D -
#6067 Nem, hanem az arra vezető játék. Jobbak voltak az olaszok ma is, ahogy a románok ellen is, csak ott nem volt szerencsénk itt meg igen, ennyi. -
#6066 szerintem nem :|
konkrét szituációkat pártatlanul elemez!az,hogy nyíltan vállalja,ő az olaszoknak drukkol,szerintem nem baj,sőt.inkább így tegye,minthogy sunyítson róla... -
#6065 legjobb:D -
#6064 Óhohó csak meglett ez:)
respect fapapucs. -
#6063 -
#6062 franciáknál Henryt sajnáltam nagyon:( -
#6061 -
#6060 Cassano egy szál alsógatyában -
#6059 a spanyolok megeszik az olaszokat a következő körben -
#6058 ennyi, innét Itália behúzza ebt -
#6057 Jah, az már! A sok helyzet mérvadó -
primavis #6056 a csoport két jobbik csapata ment tovább...vagy nem? -
primavis #6055 feltehetően szárkapocscsontét, mert az van ott. -
#6054 Mert a másik két meccsen bénáztak ugyan, de ott is megvolt a rengeteg helyzet.
-
#6053 milyen igazság? -
#6052 ahogy lerántani sem
ment a sírás most meg mellverés
ezt utálom -
#6051 teljesen megérdemelten mennek haza a franciák,aki azt mondja hogy ez a csapat megérdemelte volna a továbbjutást,azt seggbe csókolom..olaszoknak se tudok miért gratulálni,szvsz nem sokáig örülhetnek ők se,mert egy ilyen roncs csapatot mint a mostani francia minimum ugy kell verni mint a hollandok
-
primavis #6050 nem kellene talán felrugni a kiugró csatárt, nemde? -
#6049 Várhidi papa megmondja.A szakkommentárkodásnak is nem az lenne az egyik lényege, hogy pártatlanul mondja meg az illető a tutit ? -
#6048 Ráadásul a 2. góljuk is milyen cigány volt már... -
#6047 Domenech egy tapsot megérdemel mindenképp :| ...Cisse, Trezeguet, Clichy, Sagna -
primavis #6046 miért kéne? A románok szereplése feledhatő volt. Tk. egy gólhelyzetük volt, mig a hollandoknak a két gól mellett még tiszta 3 helyzet is. No meg a lezser, nyugodt játék.