9806
Foci EB 2008
-
#6205 Én csak haveroktól vagyok egész évben ezt hallgatni :P -
#6204 gyros-bika 0:3
vodka-gripen 0:2 -
#6203 második jó, de a spanyolok csak eggyel nyernek -
#6202 mondja csak, én komolyan szeretem :D -
Monoton #6201 Görög 0-4 Spanyol :P
Orosz 0-2 Svéd -
#6200 Szerintem két orosz gólhoz legalább 6-8 ziccer kell :D -
#6199 sztem ma orosz továbbjutás lesz :)
görög-spanyol 0-2
orosz-svéd 2-1 -
#6198 Jah és nem beszéltem a németekről -
#6197 Mi értelme van az ilyen megmondásoknak? Csak felesleges indulatokat keltesz! Gondolom neked se esne jól ha a kedvenc csapatod ócsárolnák éjjel-nappal. -
Monoton #6196 Minden csapatnak lehet rossz napja ezt ne felejtsd el. -
#6195 Arról sztem ne is álmodozzatok, hogy megnyeritek az EB-t! Spanyol, portugál, holland, horvát ezek mind sokkal jobbak mint az olaszok! -
#6194 Most egy szar formában lévő olaszok meg verték a még szarabb formában lévő franciákat! De egy jó formában lévő spanyolokat akkor se fogtok meg verni ezt ti is tudjátok! A hollandokat se tudtátok meg verni, sőt 3:0ra kikaptatok, a románokkal is éppenhogycsak xeltetek! -
#6193 Nem, ha véletlen megnyerik az eb-t, akkor makkerek meg a bíró nekik fújt :DDD -
#6192 Jah ezelőtt a meccs előtt is ment hogy el leszünk verve, de: L'Italia s'è desta Most meg már a spanyolok vernek minket halálra. Egy esetleg megnyert döntő után meg majd a VB lesznek lealázva az olaszok tuti:DDd -
#6191 őis ezt mondta :-)
pont ez a lényeg, hogy sokan előre ugattak, most meg kussolnak mikor
buktak pedig nekünk rohadtul nincs véga az EB-nek csak nekik...... -
KoniZTE #6190 németekné tovább menünk -
karajjj #6189 ez de brutál :DA:DS:ASA:Dfsasad -
#6188 nagy az öröm, bódottág, de ki kell ábrándítsalak, még rohadtul nincs vége az EB-nek :) -
#6187 Így van olaszfun barátom(aki mindent tud az olasz fociról)zárjuk le mert nem akarok a te szintedre lesüllyedni!
Koni te meg örülj inkább ne a franciák duruzsolását akard olvasni -
Monoton #6186 Én nemis akarok hallani semmiféle "duruzsolást". -
#6185 nem kell itt semmit megbeszélni, én már lezártam ezt a vitát, és bocs offért:) -
KoniZTE #6184 nem hallom a francia szurkolok duruzsolását most a forumon....
Vmelyik azt mondta majd a meccs után beszélgetünk :):)
Olaszok innentől meg sem állnak a végsőkig !!!!! -
#6183 :D
ki kellett valamit találni :DD -
#6182 szentem ezt beszéljétek meg privátba -
#6181 nem voltam ott, de tudom mit történt, és talán többet tudok oalsz fociról mint te, ezt az értelmes társalgást pedig le is zárhatjuk okoska. -
Monoton #6180 ::DD Nemsemmi :) -
#6179 hogy lehet ekkora láma egy ember?:DD -
#6178 Kb annyira mint te! Jah és te tudod mi történt 82ben,te ott voltál, te láttál mindent, te mindent tudsz ami az olaszokkal kapcsolatos, -
#6177 :DDDDDDdddd -
#6176 67.-ik percbe már kettős emberelőnybe kerültünk Domenech brilliáns cseréjének hála:D
Ha a spanyolok ellen kiesünk én már akkor is elégedett leszek kb:) Ha meg nem akkor^^ -
#6175 Nyugodtan fikázzátok az olaszokat, már megszoktuk.
Csakhogy nekünk nem kerül le az EB után a román meg a holland stb. logo.. -
#6174 Igaza van teljesen,
most már tökmindegy kivel találja magát szemben az ember, aki eb-t akar nyerni, annak a maximumot kell hozni -
#6173 őszinténszóla fogalma sincs sztem -
#6172 Birom a sok okos előre tudja mi fog történni
A szakember pedig így nyilatkozik
Luis Aragones, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya nem örült, amikor kiderült, hogy csapata az Eb negyeddöntőjében a világbajnok olasz együttessel találkozik.
"El kell ismernem, hogy nem az olasz csapat szerepelt a kívánságlistám élén. A vb-címvédő gárda nagyon nehéz ellenfél, persze, a nyolc között nem lehet könnyű riválist kifogni"
-
#6171 82?:D
szted tudja mi volt akkor? -
#6170 fú hallod te nagyon értelmes srác vagy:) -
#6169 nem szokásom ilyen miatt sírni
Olaszoknál pedig tipikus ez a kezdés lásd 82 pl, ha mond ez valamit.....
Amúgy meg:
-
#6168 majd meglátjuk -
#6167 Spanyolok ellen nem lesz csak hahahaha -
#6166 megteszem a svédek továbbjutását kétezerrel,ha jól tudom nekik elég egy X is,szal nem nagyon fogják erőltetni