Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerû a képlet:itt futó óra van!ennyi!kész!vége!
nem fogják megállítani a meccset 2 percenként csak azért,mert céronáldó sír,hogy az bizony szabálytalanság volt,és nézzék vissza...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nézd meg a 2006 Olaszország - USA meccset.
Nem tudom mit vergõdsz itt.
És azt sem kit akarsz okítani, mert nekem nincs tá szükségem.
Azt, hogy te nem tudod felfogni miért állították ki a kapust, azért meg inkább olvasd át te a szabálykönyvet, rajtad kívül mindenki érti.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
sok sportban van és nem csak olyanban ahol nagyon gyorsan megy a labda korong stb
pl amcsifociban is van
mindig mondják hogy amerika különcködik az igaz csak fejlettebbek a teknikában
pl a f1benvan kamera ugye az autón több is de olyan mégsincs mint az irl-ben hogy 360fokban forgatható kamera és jön majd az hogy te otthon távírányítóval kapcsolgatod hoyg melyik versenyzõ autójának kameráját akarod nézni 😛 😊
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
én a meccs elõtt tettem még jóval a törökökre és bejött eddig 1-2xer hibáztam meccsekre hogy ki gyõz
akik sztem régebb óta követik a footballt válogatottakat is azok sztem jobban ismerik hogy a törökök jobban tudnak hajtani ha kell vhogy bennük van
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Az az volt, megfogta és lerántotta
Mert ez egy állat dolog, nem emberi...
nemhogy úgyjátszanának mondaná több játékos nyugi nyugi ha idegesek leszünk rosszabban megy a játék
mégha kiesünk akkor is milessz(megírják az ujságok stb az egész ország szenved hogy kiestünk edzõt menesztik stb)de jobb mint ha többé nem játhatunk vagy eltiltás +stressz
jobb késõbb mint soha
ha nem megy nem megy a játék nem mindig mehet jól minden vannak periódusok legközelebb csak kijön a periódus
sztem a brazilok úgy csinálják lehet manapság már annyira nem hogy
lazább edzés mint pl itthon meg dalolnak (azt tom)táncolnak nem paráznak
az össszhang a lényeg-attól hogy nagy nevû játékos akkor is az összhang
pl idén zenit-nem sok külföldi brazil vagy ismert játékos van a keretben és mégis uefa kupát nyertek mert összekovácsolódott a team hiába bayern münchen
zenitbe is vehetnének 10millio eurokért nagy nevûeket mivel van ott pénz de mégsem kell
ez volt a chelseben is mikor abramovic megvette nem kell nagy nevû brazil vagy olasz spanyol argetnin stb inkább olyan játékos kell aki teljesíteni akar és bizonyítni
2003-2004körül nem volt olyan sok ismert focista ott
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
volt egy eset.kitárgyaltuk hogy a bíró helyesen döntött.nem kéne belekeverni minden egyes bíró minden egyes döntését!dehogy tapsolok nekik!angliától kezdve olaszországon át spanyolig minndenhol egyre rosszabb és rosszabb bírók vannak!sem a FIFA,sem az UEFA nem hogy nem tesz ellenük,de legitimálja minden egyes rossz döntésüket!
amiket írtál igazak,csak nem errõl tárgyaltunk eddig!
nem mellesleg nem mindegy,hogy valaki szánt szándékkal okoz-e sérülést,vagy csak rosszul alakulnak a dolgok
ha már itt tartunk:volt ugyebár egy nagyon csúnya eset a szezonban,nevezetesen amikor Martin Taylor eltörte Eduardo lábát.ez esetben is nevetséges döntés született:Taylor kapott pár hét eltiltást.én minimum annyit adtam volna,amennyit a sérültnek kell kihagynia!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
csak magamat tudom idézni:
ilyen viselkedést csírájában el kell fojtani!
Szerintetek egy-egy beivelésnél hány sárgát/pirosat kellen kiosztani?
mit ne mondjak nem örülnek tuti 0:2rõl 3:2re a meccset megfordítani úgy hajtottak - mikor fognak a magyarok így hajtani😊
nem a szándék számit (a pokolba vezetõ út jószándákkal van kikövezve, nemde?), hanem a cselekedet! S egy lökés sem szándékosan, sem anélkül, sem játékban sem azonkivül, nem piros!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
+gyorsabb a game régen még lazábban lehetett passzolgatni látványosabb volt a játék nem volt szokás az a letámadás pl hogy keményes odalép vagy erõvel érkezik becsúszva a labdára stb
De de, sztem gazdagon jogos volt mindkét eset, hisz a foci pályán ilyen indulatnak és tettnek nincs helye, mert semmi köze a labdához.
Ráadásul ezt a játékosok ugyanúgy tudják és ennek ellenére megcsinálja egyik-másik, veszélyeztetve ezzel az egész csapat sikerét és továbbjutását.
Balga, ostoba tett az ilyen, egyértelmû piros lap a büntetés.
Höhö 😄
A medve nem játék.