Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
jaj ne.könyörgöm ne!megint a videobíró,neeeeeeee <#idiota>

egyszerû a képlet:itt futó óra van!ennyi!kész!vége!

nem fogják megállítani a meccset 2 percenként csak azért,mert céronáldó sír,hogy az bizony szabálytalanság volt,és nézzék vissza...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gunnersboy
hát én csak próbáltam valami indokot keresni arra hogy szimplán hülye vagy, de hát nekem nem sikerült, a bíroknak igen, további szép napot 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kit--Kat
Mirõl beszélsz, 1 könyöklésért szia.
Nézd meg a 2006 Olaszország - USA meccset.
Nem tudom mit vergõdsz itt.
És azt sem kit akarsz okítani, mert nekem nincs tá szükségem.
Azt, hogy te nem tudod felfogni miért állították ki a kapust, azért meg inkább olvasd át te a szabálykönyvet, rajtad kívül mindenki érti.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

átrúgott hátulról a lábai közt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

egyébként miért nem használnak videobírót
sok sportban van és nem csak olyanban ahol nagyon gyorsan megy a labda korong stb
pl amcsifociban is van
mindig mondják hogy amerika különcködik az igaz csak fejlettebbek a teknikában
pl a f1benvan kamera ugye az autón több is de olyan mégsincs mint az irl-ben hogy 360fokban forgatható kamera és jön majd az hogy te otthon távírányítóval kapcsolgatod hoyg melyik versenyzõ autójának kameráját akarod nézni 😛 😊

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

ne velem foglalkozz, hanem a tényekkel! Igaz a személyeskedés könnyebb, mint a szabályzat megtanulása....
persze, közben õt is fogta Niculae, csakhát a védõ nem szokott elesni (mert mi van, ha biró nem fújja le), mig a csatár rájátszik, "lesz ami lesz" alapon!
Kit--Kat
Jesus, mi van veled, nehezen megy a mondat értelmezés?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

birom bozsik is a studioban azsondja csehek jobbak
én a meccs elõtt tettem még jóval a törökökre és bejött eddig 1-2xer hibáztam meccsekre hogy ki gyõz
akik sztem régebb óta követik a footballt válogatottakat is azok sztem jobban ismerik hogy a törökök jobban tudnak hajtani ha kell vhogy bennük van

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

nem játszok....téves a cimzés! Csak okitalak benneteket, mert az Egri Viktoroktól és a többi tv-s "szagértõtõl" túl sok butaság ragadt rátok!-😊))
ez hogy jön ide? Ellökte, itt tartunk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

román-olaszon

Az az volt, megfogta és lerántotta

ne használjunk nagy szavakat! Ha akkora lennék mint Koller, akkor megkérnéllek, hogy lökj fel....
igen, sem a horvát-osztrák, sem az osztrák-lengyel, sem a román-olaszon nem kellett volna 11-est itélni! Olyan fogások/átölelések tucatjával történnek pro-kontra egy-egy mérkõzésen. Az elsõnél meg az osztrák védõnek nekifutott a horvát csatár és szépen eldobta magát. Jómagam csak akkor itéltem 11-est, ha ténylegesen vitathatatlan szabálytalanság történt és ez a vétlen fél kárára következményekkel járt volna! Az emlitett eseteknél a három csatár rájátszott, ergo õk sem vétlenek!
odamegyek hozzád az utcán, és hanyattlöklek kíváncsi vagyok mit lépnél 😊, csak mert mittudomén sorbanállásnál tolakodnánk.

Mert ez egy állat dolog, nem emberi...

néha úgy felhergelik magukat a játékosok mintha a pokol elõl menekülnének vagy mintha olyan lenne hogy amelyik veszít azt kivégzik és olyan idegesek lesznek
nemhogy úgyjátszanának mondaná több játékos nyugi nyugi ha idegesek leszünk rosszabban megy a játék
mégha kiesünk akkor is milessz(megírják az ujságok stb az egész ország szenved hogy kiestünk edzõt menesztik stb)de jobb mint ha többé nem játhatunk vagy eltiltás +stressz
jobb késõbb mint soha
ha nem megy nem megy a játék nem mindig mehet jól minden vannak periódusok legközelebb csak kijön a periódus
sztem a brazilok úgy csinálják lehet manapság már annyira nem hogy
lazább edzés mint pl itthon meg dalolnak (azt tom)táncolnak nem paráznak
az össszhang a lényeg-attól hogy nagy nevû játékos akkor is az összhang
pl idén zenit-nem sok külföldi brazil vagy ismert játékos van a keretben és mégis uefa kupát nyertek mert összekovácsolódott a team hiába bayern münchen
zenitbe is vehetnének 10millio eurokért nagy nevûeket mivel van ott pénz de mégsem kell
ez volt a chelseben is mikor abramovic megvette nem kell nagy nevû brazil vagy olasz spanyol argetnin stb inkább olyan játékos kell aki teljesíteni akar és bizonyítni
2003-2004körül nem volt olyan sok ismert focista ott

Gunnersboy
én megértem hogy sok pénzt buktál a tegnapi meccsen, de ne itt töltsd ki a dühödet, köszi<#smile>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ProGabe
nagyon messze mentünk már...

volt egy eset.kitárgyaltuk hogy a bíró helyesen döntött.nem kéne belekeverni minden egyes bíró minden egyes döntését!dehogy tapsolok nekik!angliától kezdve olaszországon át spanyolig minndenhol egyre rosszabb és rosszabb bírók vannak!sem a FIFA,sem az UEFA nem hogy nem tesz ellenük,de legitimálja minden egyes rossz döntésüket!
amiket írtál igazak,csak nem errõl tárgyaltunk eddig!
nem mellesleg nem mindegy,hogy valaki szánt szándékkal okoz-e sérülést,vagy csak rosszul alakulnak a dolgok
ha már itt tartunk:volt ugyebár egy nagyon csúnya eset a szezonban,nevezetesen amikor Martin Taylor eltörte Eduardo lábát.ez esetben is nevetséges döntés született:Taylor kapott pár hét eltiltást.én minimum annyit adtam volna,amennyit a sérültnek kell kihagynia!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Count Adyn
Nekem feltünt elhiheted 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a focipályán mostanában a birók sok hülyeséget csinálnak, amit aztán kimagyaráznak erre-arra hivatkoznak. Visszaélnek azzal, hogy a szabályértelmezést rájuk bizták.
3 11-est adtak meg birói képzelgés miatt

?

hoznál rá szabály-linket is?
fojtsd, de akkor a tényleges szabálytalanságokat is! Csak tegnap vagy 2-3 játékost kellett sérülés miatt lecserélni, s az Eb kezdete óta jópáran nem játszanak tovább ! A cseh Gyger kapott valamit Frei kikészitésért? Mit érdemelt volna szerinted, pirost vagy sárgát, hopikéket? A baj az, hogy a külsõségekre tolódott ki a birói szigor sé a tényleges szabálytalanságok elsikkadnak, lesgólokat adnak meg, gólokat nem adnak meg képzelt lesek miatt, 3 11-est adtak meg birói képzelgés miatt (számtalan hasonló eset történik), stb. ti meg tapsoltok neki! Bravo...
Count Adyn
A szándékot is büntetik ám a focipályán😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

skatulya bácsi
De játékon kívül piros, mert a célja nem a labda megszerzése volt, hanem a másik személyének direkt, egyértelmû módon történõ inzultálása.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

no ez is a "rendszer" rákfenéje! Jól látja/hallja, hogy Baros beszól, de amikor a sérült hátvádet a második gól elõtt beakarták cserélni, azt az istennek sem vette észre védencetek!
ProGabe
skatulya bácsi már leírta a lényeget,csak egy kicsit még fokozzuk:nem volt játékban a labda,tehát amit a német csinált azt csinálhatta volna a szünetben is az öltözõfolyosón.odamegy és ellöki a horvátot.ez nem foci!annyi a különbség a kettõ között,hogy gyep volt a lábuk alatt.
csak magamat tudom idézni:

ilyen viselkedést csírájában el kell fojtani!

mitõl lett volna olyasmi? A labda elhagyta a játékteret, gólt nem akadályozott meg vele. Egyértelmüen sportszerütlen, sárga jár érte s nem piros!
Szerintetek egy-egy beivelésnél hány sárgát/pirosat kellen kiosztani?
most a horvátok gondolom látták a meccset hogy kit kapnak meg
mit ne mondjak nem örülnek tuti 0:2rõl 3:2re a meccset megfordítani úgy hajtottak - mikor fognak a magyarok így hajtani😊

a játékon kivül szándékosan sok minden történhet (pl. a labda játékbahozásának akadályozása is, duma is, stb) mégsem jár értük piros!
nem a szándék számit (a pokolba vezetõ út jószándákkal van kikövezve, nemde?), hanem a cselekedet! S egy lökés sem szándékosan, sem anélkül, sem játékban sem azonkivül, nem piros!
amúgy baros is kapott lapott pedig nem is volt pályán szal akkor kapus simán lapot érdemel - és azért kapott pirosat mert olyasmi volt mint pl az utsó védõ hátulról elkaszálja a kapufelé támadó csatárt

gabber_saviola
így igaz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

a török kapus esetében könyöklés volt talán?
skatulya bácsi
A lényeg a JÁTÉKON kívüli szándékosságon van. Erre koncentrálj te is kicsit, hátha rájössz, mirõl is beszélünk.

tudsz olvasni? az ütés, befejelés, belerugás brutalitás = piros, ellökés sportszerütlenség, ahogy a labda eldobása, elrugása, játék késleltetése, stb.= sárga.
manapság agresszívebb a játék mint pl 80as évekig bagy lehet tovább is, apám mondta mert régen is szerette nézni a footballt
+gyorsabb a game régen még lazábban lehetett passzolgatni látványosabb volt a játék nem volt szokás az a letámadás pl hogy keményes odalép vagy erõvel érkezik becsúszva a labdára stb

igen, csakhát akkor egy meccsen 8-10 piros is kijárna, nem? csak érdekes módon a birók csak azt látják meg amit akarnak, nemde?
ProGabe
ha szerinted az szimplán sportszerûtlen cselekedet volt,akkor mi neked a brutális?törje el az orrát?vagy ahogy írod,vegye elõ a Zidane-módszert!? ilyen viselkedést csírájában el kell fojtani!nem kell különbséget tenni a között,ha valaki csak egy kicsit lök és a között,hogy bevisz egy bal horgot az illetõ fülére...

Kit--Kat
Nem tudom mit vergõdasz pl. könyöklés az kapásból piros.

persze, a foci pályán nincs helye az ilyennek, csak a lekönyöklésnek, fejberugásnak, letalpalásnak, szinészkedésnek, stb. -😊))
ne akarjátok már a játékot a zárdai kisaszionyok babázgatásához mérni! nem veszitek észre, hogy ez a tendencia csak a durvaságokat és a szinéskedést favorizálja? Amig nem volt sárga/piros lap, a biró szóban és tekintettel fegyelmezett, ha kell kiállitott. Ma már visszaélnek a kezükbe jószándékkal adott eszközzel! Gondoljaták már vissza a Gera akasztását mûesésnek tekintõ biróra!
no ez az, csakhát a belga és svéd biró valamiért nem kedvelte a törököket/németeket és ott osztotta õket ahol tudta!
skatulya bácsi
Végül is akkor Drogba sem érdemelte volna meg a BL döntõn, hisz csak egy kicsit meglegyintette az ellenfél játékos hamvas orcácskáját.
De de, sztem gazdagon jogos volt mindkét eset, hisz a foci pályán ilyen indulatnak és tettnek nincs helye, mert semmi köze a labdához.
Ráadásul ezt a játékosok ugyanúgy tudják és ennek ellenére megcsinálja egyik-másik, veszélyeztetve ezzel az egész csapat sikerét és továbbjutását.
Balga, ostoba tett az ilyen, egyértelmû piros lap a büntetés.

okoskák! A lökés mértékét csak észlelni lehet, hogy az "áldozat" mennyire "szenved" azt a szinészi képeségei adják. Ha akkor konzekvensek lennének ebben a hülyeségben a birók, csak félcsapatok játszhatnának a pályán! Így is túlteng a sárga/piros lap özön, nem kéne már tetézni! Így is túl sok a fetrengés, szinészkedés!
Count Adyn
Asszem ugy van szó szerint hogy piros lap, ha "súlyos sportszerûtlenségben vétkes". Ezt meg a bíró dönti el hogy "súlyos" vagy "mezei" sportszerûtlenség😊 Õ van ott, lehet õt anyázni ezért, de ez van.

no pont ez az ami nem igaz! Hogy azt adott abiró, az egy, hogy mást mond a szabály az meg egy másik dolog! Egyébként a horvát-német meccsen is ugyanaz történt, hasonló hibával.
a.carkey
Szóval a link:
Höhö 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Höhö 😄

A medve nem játék.

az elõbb leirtam (annak aki tud olvasni is, nemcsak irni!), hogy nem brutalitás az ellökés! a fejelés az már igen és a szabályok szerint pirossal is büntetik! capisci?
Rockynhooo
lol több pénzt ad bwin hollandokra xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"