Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fanka93
téma close😊

Mor3llo
Hát ha nehéz, akkor elnézést kell kérnem 😄😄 azt hittem ez csak nekem nem nehéz, de úgy néz ki tévedtem 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Grove4
Jogos!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

fanka93
igen nehéz,mert akkor írhatnák úgyis,hogy minimum 3 gól lesz,NEM?

Mor3llo
Minimum 3 gól lesz...
Nehéz kikövetkeztetni, nem ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fanka93
az mit jelent,hogy 2.5 ? vki lõ fél gólt is?😄D

II Rocky II
van fogadás topic is 😉
de am sztem a lengyelek azok nyernek,de tuti h mindkét csapt lõ golt.
a német meccsen meg 2.5 gól felett lessz a gólok száma.
de sztem vmeiken lessz tizi. 😊

24 - Exile -Nov.23

MaSzKa
ihhi
de volt elég nagy bukó is 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
Nem mondunk semmit mert már így is széjjelkerested az agyad... <#hehe><#wink>

Saor Alba

MaSzKa
ma mire érdemes fogadni

sztem lesz pár sárgalap a tegnapi "barátságoson is volt 6 és 8"

kiállítás sztetek lesz?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

egy korszak vége a cseheknél, ahogy a franciáknál Zizou, ahogy Brazíliában Ronaldo, ahogy Angliában Beckham (miután kivonult Hollywoodba) 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

egyetértek az UEFA-val most, nem kell a bajkeverõket mutogatni, hogy aztán még több kedvet kapjon. Aki balhét akar nézni, nézze a Mónika showt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A törököktõl elszenvedett vasárnap esti, 3-2-es, Európa-bajnoki búcsút jelentõ vereség után Jan Koller a várakozásoknak megfelelõen bejelentette, hogy a jövõben nem szerepel többet a cseh labdarúgó-válogatottban.

A 35 éves játékos már korábban jelezte, hogy a kontinensviadal után nem kíván a nemzeti együttesben játszani.

A hatalmas termetû támadó összesen 90 alkalommal lépett pályára a cseh gárdában és 55 gólt szerzett, s ezzel nemzeti csúcstartó. Koller mellett Tomas Galasek is ugyanígy döntött és - szintén korábbi bejelentés nyomán - Karel Brückner szövetségi kapitány is távozik.

REAL MADRID

Christiansen

REAL MADRID

gercse
de az sem jó, ha egy ember miatt mondjuk egy ország elbukja a vb döntõt...
és ha lenne ilyen, én teljesen egyetértenék a felháborodott emberekkel, akik azt mondják, hogy legyen videózás

'középbíró'. de egri a szagkommentár... 😄

igen és itt mindenki egy nagy összesküvés áldozata. amúgy pedig bárki elmehet játékvezetõnek :|

NeoMaN
meg az hogy nézne ki egy idegtépõen izgalmas eb döntõn, hogy bocs, állj, most visszanézzük 46 kameraállásból, reklámszünet
😊)))))

Mor3llo
igaz, igaz...még ha sokszor fájdalmas is a döntés.

NeoMaN
a fociban pont az a legszebb, hogy ott helyben ítélnek EMBEREK egy ezredmásodperc alatt

ha ez eltûnne akkor nem lehetne napikig beszélni egy-egy meccsrõl....

Christiansen
<#hehe>

ez most hogy jön ide😊
mondjuk én az intelre esküszök lehet hogy manapság az amd is van olyan
+azért sem birom az amd-t mivel bekebelezte az ati-t és azóta nem az a minõsség van ati9800ig akkor verte az nvidiat jaaa és manapság nvidianak nagyobb a támogatottsága a játékokban ez személyes vélemyény nem sok játékban látom hogy ati lenne az intro után
attól függetlenül jók lehetnek de már nem annyira mint régen

ma nagyon beszédes wok😄

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

hát az rendkivül fontos, hogy mennyit szaladgál valaki (ez legen az edzõje dolga!), az meg, hogy be volt e vagy sem a labda, les volt e vagy sem, szándékos-e a kezezés, történt e szabálytalanság annak eldöntése meg maradjon az emberbõl való biró számláján! A csapt meg amelynek éves /több éves munkáját tönreteheti egy hibás döntés, elégedjen meg az utólagos bocsánatkéréssel 8márha jön!)! Fene egy erkölcsös hozzáállás az illetékesek részérõl! Miközben ország-világ x-szer lejátszva látja az illetõ helyzetet, számtalan nézõpontból!
Grove4
Igen azt a csávót én is láttam talán a Fábryban volt,mutatta is hogy csipogna vagy villogna a partjelzõ zástlaja ha les volt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

skatulya bácsi
A második félévben jönnek az AMD kétmagos K10-es processzorai.
A K10-es mikroarchitektúrára épülõ, 65 nm-es csíkszélességgel készülõ processzorok Kuma kódnéven fognak forgalomba kerülni.
Na ilyet vegyetek.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

jah ahogy fejlõdik a technika úgy lehetne belevinni
pl van 1 magyar fejlesztõ aki kitalálta hogy lehetne megállapítani hogy les vagy bent van a gólvonalon belül és nem az hogy a labdába kel építeni chipet hanem kamerák figyelnék a pályát játékosokat és a számítógép jelezné hogy les gól
van már hasonló pl amikor mondják mennyit futott a pályán a focista
ezer féle megldás lenne mindenre

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

na még 1 észrevétel😊1 nagy hülyeség
ne legyen visszajátszás és akkor nem látjuk utólag hogy rossz döntés született mert ha mi is normalon nézzük és 1xer akkor mi sem tudjuk megállípítani hogy mi született nem mondhatná senki hogy rossz döntés volt 100%ra megmondva😊
vagy a másik hülyeség legyen népszavazás minden országban ésa focidrukkerek elmennek szavani hogy min szeretnének változtatni vagy mi lenne jobb stb mert jelenleg a fifa dönt ha változnak a szabályok

mellesleg, a 4-ik biró elõtt lehetne egy tv, amelyre bejönnek a lassitások is és a kutyüjével jelezhetne a "fõnöknek" ha az nagy marhaságot szándékszik elkövetni! A foci iramánál ez bõven beleférne!
S még számtalan lehetõség adódik a megoldásra, casakhát könnyebb semmit sem csinálni s csak látszat szabályzásokkal túlbonyolitani a dolgokat!
feltehetõleg a biróküldõknek/UEFA/FIFA zavaros ügyeiben halászóknak nem lenn innyére a tiszta víz öntése!
legyen úgy, mint a teniszben, ha 2x nem neked van igazad, nincs több lehetõség visszanézni, végetérne a színészkedés, felesleges szövegelés. Csak az baj, van amikor sokáig kell vizsgálni

,,Hiszen ma is a tv-ben lassitásnál másodpercek alatt meglehet állapitani"

Hát azért van rá ellenpélda

na mind 1 hadjuk inkább jó lenne 1 spanyol holland döntõ csak kár hogy elõdöntõ lehet belõle max pedig sztem jelen pillanatban spa-hol lenne méltó döntõre
spa-hol ágról vmelyik juthat be a másikról portugál német(vhogy sejtem hogy nem hadják ma)horvát és a török ez a kvartett szoros nagyon horvát is meglephet bárkit de ugyanúgy a török is

nehogy azt mond már, hogy olyan nehéz! Hiszen ma is a tv-ben lassitásnál másodpercek alatt meglehet állapitani ( s ha kell több kamera képét is átnézve), hogy mi a helyes döntés! Csakhát a biró jelenleg nem tudja magát ellenõrizni! Ha láthaná a képet, pláne lassitva, akkor csak rosszindulatból hozna helytelen döntést!
A hokinál pont a gyorsaság miatt nehéz az ellemzés is (no meg a pakk sem akkora mint a focilabda), s ott is kérésre lehet viszajátszani s nem akárhányszor egy-egy meccsen.
Mitõl ez a nagy irtózás?
oké akkor ne legyen videobiro de cserébe vegyék vissza a hosszu idényt
rövidebb bajnokságok mondjuk és mindjárt kevesebb meccset játszanak
zenitnél tavasszal kezdõdik a bajnokság és késõ õsszel van vége
amikor uefa kupában játszottak meg egyidõben a bajnokság mint mindenhol de télen leálltak és még tavasszal és kérvényezték hogy halasszanak meccset el is halasztottak 4-6bajnokit - nem az törtémt hogy a nagy szünet alattamíg nem volt tétmeccs kiestek a ritmusból
a rangersnél meg ellenkezõje volt sok meccs és nem adott a szövetség meccshaladékot pedig már elõdöntõ körül voltak

sztem manapság túlterhelt az idény
szinte mindig van foci télen nyáron mindig hidegben hóban melegben hõségben is megesik

ProGabe
"most ha megállítanák a meccset szituáciokban tudnának mindig picit szusszani 1-2 korty víz stb meccs végére is lehet még tudnának jobb sprintet mint hogy most megvannak"

persze,attól fáradtak a játékosok az idény végén,hogy a meccseken nem tudnak pihenni!<#wow3>

jó oké.csinálják meg.de találjanak ki valami más nevet neki,mert azt nem hívhatnák labdarúgásnak!

"A jégkorongnál mit rontott/javitott a videobiró?"

naszóval.a foci a világ legnépszerûbb játéka!miért.mert kell 2 csapat.4 "bármi" amikbõl kaput csinálnak (akár elég kettõ is egykapuzni) és egy labda."that's it,that's all!" minek belekeverni minden sportot?díjugratást nem hozzátok fel példának?
és még egyszer:nem fogják megállítani a játékot,amíg a bírók kiértékelik az eseményeket!NFL-ben,NHL-ben sem úgy megy az,hogy odafut,megnézi két pillanat alatt és dönt.ilyet nem tehet!ki kell elemezni

áááááá,megint a vidobíróról vitatkozok.nem hiszem el <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem tom én ugy wok cristiano ronaldoval mostanság hogy jó játékos csak nagyképû lett-mikor felbukkant(kedvencem lett) akkor normalisabb volt
mikor elesik rögtön néz a bíróra hogy mivan csak nehogy besokkaljon a bíró és neki mutatja fel a sárgát
nyílván az ismertség elvitte a fejét van több ismert embernél hasonló
mondjuk lehet nagyképû mert van mire de akkor sem kell túlzásba esni

a középbiró ma is konzultál - megszakitva a játék folytatását - a segitõivel, mitõl lenne rosszabb, ha nem vak vezetne világtalant, hanem a videobiróval (az amúgyis szinte semmit sem csináló 4-ik lehetne) beszélné meg?
A jégkorongnál mit rontott/javitott a videobiró?
miért mi a problema ezzel sok helyen bevált-+nem lennének túlhajszolva a játékosok tudnának pihenni ha van esett igaz tovább tartana ameccs mint pl amercian footbalban ott 4x15perc a játék de van mikor eltart mindennel félidei ceremóniával 2órát is
azért durva az hogy pl júliusban-aug kezdik vagy bl vagy uefa selejtezõ aztán jön a bajnoki közben kupameccsekk nagy bajnokságokban még karácson második napján is játszanak és egészen májusig utánna vb eb ne msok idõ van pihenni,év közben sem mivel vannak edzések is
rangers az uefa kupában 60vmennyi meccset játszottak egy idényben és szinte ugyanazok játszották végig - gondolom a meccsek végére nem kell beadni nekik 1 cooper futást😊
most ha megállítanák a meccset szituáciokban tudnának mindig picit szusszani 1-2 korty víz stb meccs végére is lehet még tudnának jobb sprintet mint hogy most megvannak

Christiansen
Pedig legalább addig is kóla-popcorn amíg nincs meccs<#hehe><#ravasz1>

miért jó az neked, ha egy-egy meccset elcsalnak? A videobiró használatának lehetnek szabályai, amelyek pont a lényeges birói hibákat tudnák megakadályozni! nem kell túlzásba vinni az alkalmazását, de miért tiltakozni ellene? Hiszen jól látható, hogy a foci mai iramánál a birók gyakran képtelenek szabadszemmel követni a szabályok betartását?
Count Adyn
Vagy ha nem ért volna még véget az oktatás, nyári szünet durva dolog😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
<#vigyor>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabber_saviola
fu de jót tenne a topiknak, ha véget érne az "oktatás" <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
Én a kiállításról beszélek...
Az a lestéma megint más, be is lehetett fújni meg nem is..., attól függ, hogy hogyan nézzük...

igen, persze mindenki lest kiabált a holland gól után is, s végül mégsem "mindenkinek" volt igaza! Érdekes, nézd vissza, akkor meg azon vitatkoztam hasonló okoskákkal, hogy nem volt les!
Pont az a baj, hogy nem az eszetekre és a szabálykönyvre hivatkoztok, hanem az érzelmekre és a tv-s marhaságokra, meg amit a média sugall!
és te nem személyeskedsz... Fõleg 0 információk alapján, grat

Elõbb is: ,,Igaz a személyeskedés könnyebb, mint a szabályzat"

Inkább eredj máshová dühöngeni.

ha valaki beleûl az öledbe s mindenáron elakar esni, nehéz ebben megakadályozni! Látszik, hogy sohasem fociztál!
gercse
Ez tûnt fel nekem is...mindenki jogosnak tartja a kiállítást, nem csak a fórumon, hanem úgy általánosságban, de õ mégis okosabb