9806
Foci EB 2008
-
#6246 a kebabra gondolsz valószínúleg
http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab
magyarországon is kapható
A görögországban kapható Gyros se hasonlítható össze az ittenivel
-
#6245 ha nem estek volna ki a görögök (jav***) -
#6244 gyros-narancs, vagy gyros-pizza nem lehet, mert egy ágon vannak.
Annál inkább lehetne gyros (ez görög kaja)-döner kebab (ez a török kaja).
Hozzá teszem, Magyarországon nem láttam még dönert, de tavaly voltam Hollandiában, ott ettem és sokkal de sokkal jobb mint a gyros. -
#6243 Le kéne csak kire ugye. Valami Pippo-ra aki otthon nézi a tv t:D -
#6242 Na én erről a nyilatkozatról tudok
""A tréner dolga meghozni a döntéseket. Ez az egész túlmutat egy-egy játékoson; csapatként kell meggyőző teljesítményt nyújtanunk. Cassano nagyszerű kondícióban van, akárcsak Borriello és Quagliarella. Franciaország ugyanabban a helyzetben van, mint mi, majd meglátjuk, ki kerül ki jobban ebből a helyzetből. Minden energiánkkal erre a mérkőzésre koncentrálunk, mert csak így győzhetünk. Hollandia továbbjuttatja-e Romániát? Van Basten nagyszerű edző, bízom benne." - mondta Del Piero."
Hogy ebben mi a nagyképű? P -
#6241 ezt kérdezem mit írt (bár talán inkább mondott)
célozgatsz vmire aztán én keressem meg mire
szval lássuk azt a nagyképű nyilatkozatot !!!
faszságokat te írtál ha már ilyen hangvételben beszélünk
ugyanazt írtad amit korábban már a hasonszőrű csigás azis cáfolva lett
de azt vhogy kihagytad az olvasásból :-)
neked láthatóan nemsok fogalmad van az olasz fociról
ha a volna ott nem volna
simán kiestek a franciák a te szád mégis jár
-
#6240 Nyisd ki a szemed, olvass vissza légy oly szíves, hogy mit írt a nagy kedvenced...
Amúgymeg elismerem az olasz továbbjutást, de mitn mondtam, ezen az EB-n ők is épp olyan szarok, hogy nem érdemelték meg a továbbjutást, franciákkal együtt (csak hogy ne legyen vita).
Én már végképp lezártam ezt a témát, de csak tudtok olyan faszságokat írni, hogy hihetetlen. Bezzeg nem járna a ti szátok sem, ha mégis a franciák nyertek volna.
#6231: Látod, te is csak ennyit tudsz... -
#6239 Szerintem jó helyen van ott Toni, egyre jobban játszik, meglesz az a góllövő cipő csak könyörgöm 70 perc után le kéne cserélni.
Hm most komolyan, még az is felmerült bennem hogy
gyros-narancs vagy gyros-pizza döntő lesz :O -
#6238 Azért a bayern-ben nem zárt gyenge idényt ;) -
#6237 Rossi is így kezdte.
Hogy szidták akkor
Aztán ugye beindult. -
#6235 tök ugyanazt a marhaságot hajtogatod mint a span amire már válaszoltam
tegnap meg francia győzelmez hajtogattatok
szval most inkább csöndben kéne lenni vagy elismerni, hogy lebecsültétek az Olasz válogatottat. Vagy az utálattól nem tudtok normálisan írni......
milyen Del Piero nyilatkozat?
Ő az egyik legkevésbé nagyképű játékos, aki ilyen állít róla nem nagyon ismeri -
#6234 sztem spanyolok nyernek és a svédek -
#6233 jaja, aztán pizza-heineken :) -
#6232 negyeddöntőben vodka-narancssal? -
KoniZTE #6231 mivan Slick ? -
#6230 vodka :) -
#6229 mára ki mit tippel?? -
Martins15 #6228 Továbbjutott Olaszország
Igen. Akkor meg miről beszélünk?
Nemkell vele vitatkozni,mert úgyis lesz ez még jobbis -
#6227 konfig van az aláírásodban, nem vitatkozom tovább -.- mennyé jáccá az majd észheztérít -
#6226 semmit..., te is nézted a meccseket, látom...
az, hogy nem volt szerencséjük, még nem jelenti azt, hogy semmit nem csináltak -
#6225 támadást erőltetik?? két olyan csatár van az olaszoknál,akivel VB-t lehetne nyerni(Toni,Del Piero)...és még eddig semmit nem csináltak... -
#6224 Bizonyára így van.. -
#6223 Te valami nagy professzor lehetsz... -
#6222 A hollandok ugyanúgy fognak az idén járni, mint az Arsenal...bekezdenek, éltetik őket, aztán egyszercsak jön a pofánvágás, és mindenki eltemeti őket...és akkor majd jön a "van basten nem való edzőnek" stb...szerintem még most tisztán kéne látni, hogy ne a végén kelljen... -
#6221 Már csak azt kéne észrevenni hogy pont attól szarok mert a támadást erőltetik mivel a védelmük rém gyenge:D Kajak antifoci behalok:D -
#6220 Szerintem az csúnyább, amikor valaki az imádattól nemlát tovább az orránál... Ha megnézed mindenki észreveszi, hogy az olaszok semmit se mutatnak ezen az EBn (persze a fanatikus drukkereken kívül) -
#6219 Erre azt tudom mondani, az olaszok is éppen olyan szar formában vannak mint a franciák. Csak a két szar csapat közzül olaszok nyertek. Legalább a franciák nem nagyképűsködtek, gondoljunk csak Del Piero szánalmas nyialtkozatára pl.
Amúgy elismerem a franciák most tényleg nem érdemelték volna meg a továbbjutást, ennyire pocsék teljesítményt régen nyújtottak már. -
#6218 antifoci?:D ember ne az útálat beszéljen belőled, az olaszok az EB-n nem antifociztak, komolyan sajnálom az olyat aki az útálattól nem lát tovább az orránál... -
#6217 spanyolok svsz eljuthatnak az elődöntőig,ha Villa folytatja a remek sorozatát. -
#6216 nekem is ez jár a fejemben.ugyan így kezdtek a spanyolok,jött a francia meccs,vártam az alázást,"sírás" lett a vége :\ -
primavis #6215 amennyit tudnak, annyit játszanak/adnak. Nem túl sokat, ergo, nem is kell sokat várni tőlük. Ibra és larson is képes csodákra, de ha nem sikerül, kikapnak. Mint a spanyolokkal.Mivel az oroszok is jóval mozgékonyabbak, nem lehet tudni mi lesz.... -
#6214 ettől szép a foci -
#6213 A spanyolok szempontjából kicsit hasonló a szitu, mint a VB-n. Meggyőző csoportkör (maximum pontszámmal).
Spanyolország - Ukrajna 4-0
Spanyolország - Tunézia 3-1
Szaúd-Arábia - Spanyolország 0-1
[első meccsükön most szintén négy gól]
Az olaszok a franciákhoz hasonlóan gyengén muzsikáltak a csoportmeccseken.
Franciaország - Svájc 0-0
Franciaország - Dél-Korea 1-1
Togo - Franciaország 0-2
[második meccse az olaszoknak szintén 1-1, a harmadik pedig szintén 0-2]
Végül pedig spanyol kiesés a franciáktól elszenvedett 1-3-as vereség miatt. :(
Nagyon nem tetszik ez nekem. -
#6212 Én a svédeket nem írnám le...
nekem gyanúsak :D -
#6211 azért egy svéd/orosz csapatot csak kiejtenek... -
#6210 Szerintem sok holland drukkernek majd le kell szállnia a magas lóról, sírva :)
Egy dolog, hogy a csoportmérkőzéseket tudtátok hozni impotens csapatok ellen, de az egyenes kiesés szakasz más, teljesen más :) -
#6209 Valóban..Falcao, Zico, Socrates, Eder, brutális képességű játékosok voltak. A braziloknak akkor főként kapus gondjaik voltak. Az argentínoknál detto...Pazarella, Maradona. -
#6208 Szép lesz az a holland-spanyol és portugál-török elődöntő kettős. Utána meg jöhet az áhított, sokak által várt portugál-holland döntő.
Mindenesetre a szép focinak ez a döntő tenne jót. Az olaszok anti focijának ezen az EB döntőn nincs helye. -
#6207 +hajlandó
Amúgy szerintem aki a portugál-németen nyer, ott van a döntőben :D -
#6206 mi nem tudjuk
mint ahogy tesem tudhatod hiába nyomatod itt
Nézz már utánna mi volt 82-ben a csoportmeccseken nem volt győzelmünk
mindenki kiesésről beszélt és csak több rúgott góllal jutottunk tovább
utánna pedig Argentína BRazilia legyőzése jött, pedig az a Brazil válogatott nemsemmi volt.
Sztem az Olasz-Spanyol tipikusan 3 esélyes mecs és bármi lehet.
Egyszer olvasnék itt olyat, hogy vki utólag elismerné, hogy igen nem neki volt igaza