9806
Foci EB 2008
-
#9479 2 indexes eb-s hírt olvastam, és mindegyiknél el volt írva Schweinsteiger neve, ez már lol. -
#9478 A Vb győzelem miatt állnak ott, amit tudjuk hogy nyertek meg.... Amugy elárulom neked, hogy az UEFA renglistáján a csehek 4. helyen állnak. Tehát nem túl mérvadó... -
#9477 véletlenül az argentinok állnak az első helyen -
KoniZTE #9476 dzerintem sima olasz győzelem -
#9475 én itthon nézem. :) és remélem a németek nyernek. -
#9474 és most úgy játszottak mint aki a világ első ? -
KoniZTE #9473 olaszok - jah szar csapat.... Tényleg... Véletlenül állnak a világranglista első helyén ! -
#9472 hát olaszok viccesebbek lennének ott :D -
KoniZTE #9471 olaszok 2006bsn VB :):):) -
#9470 jah nem tom ki a faszt érdekel hogy mit nyertek meg mit nem... a jelen számít perpill... -
#9469 ez nem chat!
de nem játszott Pirlo és Gattuso!ráadásul ez elmondható az egész olasz csapatról!
44 éve nem nyertek semmit.ahogy az angolok sem.ellenben a spanyolok legalább 84-ben játszottak egy döntőt
de a fő kérdés az,hogy ez mind kit érdekel? -
KoniZTE #9468 villa nem játszik tuti -
KoniZTE #9467 havan Pirlo és Gennaro akkor sima olasz győzelem -
KoniZTE #9466 spanyolok 50 éve nem nyertek semmi mert sik bénák ! SE'DESTA !! -
#9465 jajj már spanyolok és a döntő.. ne röhögtessetek már -
Tomy Lee #9464 Ezt az EB-t a Spanyolok érdemlik!!!
Hajrá Spanyolország,mindent bele!Meg kell mutatni a Németeknek ismét a Déli focit el kell venni a kedvüket:))
Villa játszik? -
karajjj #9463 hát ha Lemann ma se tudja összeszedni magát, akkor annak csúnya vége lesz :S -
#9462 adja isten.. örülnék ha Ikerből hős vállna :) yo mondjuk nem tom mit váhatun kegy madridistátol :D remélem Ramos bever kettőt Casi meg kifog mindent :D -
#9461 én kollágával munkahelyen, dejó...
iker jobb mint lehmann, sztem ezen fog múlni a dolog -
#9460 én egy házibuliba.. 40en leszünk.. kertben kivetítőn nézzük yo pár sör társaságában .. nem tom ki milyen szurkoló de én szétszedem haverék házát ha nyernek a spanyolok .D -
#9459 barátnőkéknél családdal [mindenki spanyol drukker] -
#9458 Egy német meccset nem láttam, azért kérdezem, hogy milyenek egyáltalán? :D Tudom, ha már idejutottak, biztos tudnak vmit.... :P -
#9457 remélem senki nem nyer -
#9456 2-0ra győznek a spanyolok. -
SzocsA #9455 remélem harcias küzdelemben 6-6 lesz majd hosszabítás 10-10 é jönnek a 11esek ot meg 30 forduló után dől el! -
hunbalee #9454 -
#9453 Puskás kertben nézzük meg, most ez a legvalószínűbb. -
#9452 egyenlőre úgy néz i haverral fotelból 1-2 sör társaságában:D Te? -
Tomy Lee #9451 Ismétlést + otthon másnaposan(főleg ha a Spanyolok győznek) -
Tomy Lee #9450 Első félidő melóhelyen:(második haverokkal,tanyabuliban:) -
#9449 Na srácok, körkérdés, ki hol néz EB döntőt? :D -
Grenzjager #9448 Fabregas will take David Villa's place in Euro2008 Final -
#9447 Ballack kihagyhatja,ellenben Villa lehet játszik!rádióban hallottam ezt,forrást nem tudok adni -
#9446 Mi lenne, ha volna? - Török-orosz percről percre
Hát ez kész... :D De amúgy tényleg lehetett volna bronzmeccs.
Ballack kihagyhatja a döntőt
Nem jó előjel... -
#9445 akadjunk már le erről az "Oroszország és Törökország nem teljesen Eurpópában terül el" témáról. unalmas. -
#9444 én nem tom miért, de nyugodtabb vok mint az olasz vagy orosz meccs előtt :D -
#9443 és jól mutatja a játékuk:nem is kell!nem egy embertől várják a megváltást ha nem úgy megy nekik ahogy kéne! a középpályások úgy cikáznak majd a német tornyok között,hogy beleszédülnek a friccek :)
persze ez csak remény.hiszen nem bízom abba hogy a spanyolok nyernek,csak reménykedem!
persze nem azért mert a németeket erősebbnek tartom,sőt! -
#9442 Hát én nem mondanám hogy Ballack olyan kiemelkedően nagy vezér.. ennyi erővel már Fabregas is az.
Mondjuk én most olyan szintű vezérre gondolok mint MAradona volt Argentínának vagy Zidane a Franciáknak. -
Monoton #9441 A spanyolok nem egy emberre teszik fel a meccset -
#9440 Ebben igaza van