9806
Foci EB 2008
-
#9519 dettó... -
Zoleeca #9518 Szerintem meg ha a spanyoloknak sikerül akárcsak egy góllal is többet lőnie mint a németeknek, akkot ők lesznek az Európa bajnokok. -
Monoton #9517 Viva Espana !! -
#9516 Nah go:) Én senkinek se szurkolok csak legyen egy jó meccs:) -
#9515 xDDDDD. Egri közvetíti -
#9514 Remélem ma kivételesen nyitott szemmel közvetít -
#9513 képet vagy videót majd xD -
#9512 németek szerintem ha jó formában vannak akkor behúzzák a győzelmet... -
#9511 A nőm a fritzeknek szurkol.. Ezért meccs után megerőszakolom. -
#9510 Na ez a meccs már jó kezdődik:D. -
#9509 Viva Espana!!! -
#9508 Hát erre számítani lehett.. Nevezetesen hogy a legbénább főf@sz fogja közvetíteni... -
Zoleeca #9507 Jó ez a vokálos csajszi -
#9506 Ha tovább sírtok Egri miatt, hívom a Léderert! -
#9505 Fullosak a táncos csajok...
csak mind máshogy táncol xDDDDD -
#9504 Egri -
#9503 na Kincsemmel kifekszünk az ágyon , jön a döntő!! hajrá Spanyolok!!!!!!!!!! -
#9502 Germany Team: Jens Lehmann, Arne Friedrich, Bastian Scweinsteiger, Torsten Frings, Miroslav Klose, Michael Ballack (c), Philipp Lahm, Thomas Hitzlsperger, Per Mertesacker, Lukas Podolski, Christoph Metzelder.
Spain Team: Iker Casillas, Carlos Marchena, Carles Puyol, Xavi Hernández, Fernando Torres, Joan Capdevila, Andrés Iniesta, Sergio Ramos, Marcos Senna, Cesc Fàbregas,, David Silva. -
huntofa #9501 Hajrá Brazilok , remélem legyőzik a Németeket. -
Nandusz #9500 Jó estét, jó szurkolást.
Nyerjen a kiváló Spanyolország, Hajrá, Hajrá
VIVA ESPANA -
Martins15 #9499 Ugyanezt tudom elmondani -
#9498 Jajj ugye nem ez a nyomorék Egri Viktor közvetíti a döntőt? :S -
#9497 Na, kiváncsi leszek ki nyer. Talán ha a németek, akkor egy picit jobban örülök, de spanyolokkal sincs semmi bajom. -
#9496 neked muszály mert házigizda vagy:> -
#9495 Én most indulok Arénához meccset nézni. -
#9494 Az egyik cikkíró faszi a "saját" nevét sem tudja leírni helyesen. Mit vársz? -
Monoton #9493 én -
#9492 na akkor nem fogom olvasni a topikot:D ki az a hülye aki ide ír és nem a meccset nézni?:D -
#9491 A döntő idején lesz első is ne félj! :D -
#9490 Nem TOP 10 a topik? Szomorú vagyok..
Hajrá spanyolok!!!!!! -
Tomy Lee #9489 Na jól van.Nem vagyok ám vérbeli Spain drukker de ők a legjobbak most. -
Tomy Lee #9488 Volt EGY laza meccsük Spanyoloknak.Na és?Megtehették... -
Tomy Lee #9487 Illene az egész EB alatti teljesítményt nézni.
Nem rúgtak gólt igaz de nem is törték össze magukat a Spanyolok,hogy ezt megtegyék és egyébként is hátul játszott az egész Italiai válogatott(sajnos).
-
#9486 120 perc alatt a spanyolok se rúgtak gólt nekik, ha jól emlékszem -
#9485 :D:D:D:D -
#9484 ami tény,azon nincs mit vitatkozni
azért szoktad meg az ellenkezőjét,mert kurva sokszor oktalanul volt támadva az olasz válogatott.nem most,hanem régebben(pl vb) -
#9483 heti helyzetben a "dzsánni" volt (tudjátok,olasz muksó,volt valami taxis vetélkedője a via3-on),kint volt olaszban spanyol-olasz meccsen
hát olasz létére olyan szinten lehúzta az egész válogatottat,és elmondta mindennek,hogy csak néztem :)
persze megértem,csak csodálkoztam hogy nem magyarázkodott,hanem konkrétan kimondta:ilyen játékkal nem érdemelte volna meg olaszország hogy továbbmenjen
csodálkozásom oka biztos az volt,hogy az ellenkezőjét szoktam meg az olaszdrukkerektől :P -
Tomy Lee #9482 Én Olasz fan vagyok de ezen az EB-n nyújtott teljesítmény xar volt.Ez van,nem kell ezt szépítenie senkinek.Ha + bejutottak volna valami csoda folytán döntőbe akkor jobban leírták volna magukat mint így.
Hajrá Spanyolok!Kezdődhetne máááááár -
#9481 jaah, nekem olyan gyorsnak tűnt most..:) -
#9480 uccsó meccs