9806
Foci EB 2008
  • gercse
    szerintem én így teszek, és más is rajtam kívűl, persze nem mindenki
  • ProGabe #6285
    de ti hoztátok fel,könyörgöm egészen pontosan Te a #6258-ban
  • miilann
    igen a kulcsszavak megvannak 'úgy kell látni a dolgokat, ahogyan megtörténtek'

csak hát így is kell tenni..
  • Christiansen
    Ez így helyes. Nem az épp aktuális menő csapatnak vagy tippmixen választottnak drukkolunk "átmenetileg"..
  • Breki33
    akkor minek felhozni és torzítani?

ami egyszer világosan kiderült pl, hogy tegnapi 11-es és piros lap jogos volt minek újra felhozni?

Aki ezt nem érti azután, hjogy el lett magyarázva a saját butaságát bizonygatja.

Ez most nem neked szól
  • Grove4
    Így van egy igazi szurkoló kitart a csapata mellet és nem divatszurkoló(nem mondom azt,hogy ti azok vagytok,nem erre célzok)
  • gercse
    egyszerűen úgy kell látni a dolgokat, ahogyan megtörténtek, és nem kell ferdíteni, ezen van a hangsúly, és bocsánat, hogy szívünkön hordjuk a csapat sorsát(páran)
  • iko
    Szerintem ez egy kicsit túlzás...
    ehh
  • ProGabe #6278
    ja igen,nem emlékeztem pontosan,de a lényegen ez nem változtat.mármint azon,hogy ez most már rohadtul nem oszt,nem szoroz
  • miilann
    hát igen...úgy erősködnek amellett hogy mennyire megérdemelték az olaszok a továbbjutást,látszik ők sem hiszik el maguknak...
    ha tényleg így gondolnák nem reagálnának a kötözködő hsz-ekre és nem vitatkoznának az ellendrukkerekkel

monyuk mutu tizijét én is jogtalannak tartom,mint ahogy a tegnapi pirosat is
  • Breki33
    magadnak mondasz ellen

utolsó emberként szabálytalankodik akkor egyértelmű piros
    akkoris ha nem ismered a szabályokat
  • miki36
    ott a pont, utolsó ember elleni szabálytalanság=piroslap+szabadrúgás/büntető, párszor le lett már írva
  • Count Adyn
    Szerintem is megadható volt a románok 11 ese, de azért azután hogy gondolom a szünetbe látta bíró bácsi hogy jogos góltól fosztotta meg az olaszok egy ilyet befújni ellnük, hát kell hozzá arc:D

A család meg összetart és nem felejt:DDDDDASD
  • Breki33
    talán pl azért mert pl nem Mutu elleni volt

egyrészt a románok kapták másrészt ő csak rúgta
    meg abszolút nem volt jogos később több hozzáértő is megerősítette
  • gercse
    akkor tanulmányozd még egy kicsit a szabályokat...
    és nem kell azzal jönni, hogy a 11-es elég büntetés volt..., mert nem így van
  • Grove4
    Mondjuk én azt nem értem (és nem akarok flémelni meg rasszista lenni),hogy hogy állhat egy francia nemzet egy olyan csapat mögött melynek tagjainak nagy része afroamerikai,és nem francia gyökerekkel rendelkezik,mert az OK,ha van egy két ilyen játékos a csapatban,de a franciáknál nagyon sok van,és úgy állnak mögöttük a francia szurkolók,mintha ősi francia felmenőik lennének,tudom francia identitás,de én akkor sem értem.
  • gercse
    így van, foci az foci, szerintem ha ma a svédek továbbjutnak, még nekik is van esélyük, itt már bármi megtörténhet
  • Rolka
    Jah ennyi erővel akkor a tegnapi tizi se volt jogos!
    De ebbe ne menjünk bele mert ezt én is belátom,hogy tizi volt, de piros semmi féle képpen nem!
  • Christiansen
    Szerintem a döntőben lenne a legkönnyebb ellenfél..már ha lehet ilyet mondani, a másik ág nem olyan erős
  • Breki33
    ja azt hittem te tudod milyen állítólagos nyilatkozatáról beszél pontosan
  • ProGabe #6266
    szerintem is.úgy védik a csapatot,mintha nagyanyjuk/apjuk,anyjuk/apjuk,feleségük,esetleg csak a gyerekük olasz lenne

pl. nem tudom hogy a Mutu elleni tizi miért ne lenne jogos.millió ilyet befújtak már...
  • Breki33
    viszont azokkal sem értek egyet akik szerint most egyből a döntőbe
    menetelünk

egyenes kiesésben bármi lehet és bárki kieshet, hollandoktól kezdve olaszokat és spanyolokat is beleértve
  • Grove4
    Én sem,pont ezt mondom!(így a helyes)
  • Rolka
    Te jóég! Ezek az olaszok
  • Grove4
    Én,sem pont ezt mondom!
  • Breki33
    mi az a nyilatkozat had tudjam már meg

én még nem olvastam nagyképű nyilatkozatot tőle
  • Christiansen
    Ennyi. De bármelyik csoportból továbbment volna az aktuális második helyére behelyettesítve.
  • miilann
    az olasz szurkolók a legviccesebbek :)
  • Breki33
    a jogtalan tizenegyest........
    és ugye szabályos olasz gólt nem adtak meg

nagyon ferdén látod a dolgokat

Ebben a csoportban az olasz csapat volt a második legjobb jelenlegi forma alapján
  • Grove4
    "Mutu belőtte volna a tizit akkor most nem beszélünk semmiről! Ugy,hogy nagyon nagy mákotok volt, hogy Buffon megfogta!"

Buffon a világ legjobb kapusa,szal azért nem csak a szerencsére fogható!
  • Count Adyn
    Bíró megadta volna Toni szabályos gólját:)
  • Christiansen
    Maradjunk annyiban, hogy az olasz-spanyol meccs után megnyugszik
    a két ellentábor, elismeri a másikat
  • gercse
    és Buffon is a csapat tagja, úgy tudom
  • Grove4
    "Bezzeg nem járna a ti szátok sem, ha mégis a franciák nyertek volna."

De nem nyertek,az olaszok jobbak voltak,ennyi!(Ezt kéne nektek, olasz fanoknak belátni, ahogy RedDevil mondja)-ezt meg nektek.

Del piero nyilatkozatában nem volt semmi nagyképűség.
  • gercse
    Bíró nem fújja be a les gólt...kár belekezdeni ebbe
  • Christiansen
    Számold meg hány helyzete/lövése volt az olasz, francia, román csapatnak a csoportmeccsek alatt...szerintem megérdemelték az olaszok, attól függetlenül, hogy magukhoz képest erőtlenül játszanak.
  • gercse
    De miért nem érdemelték meg? Ezt mond meg
    Ketten jutnak tovább egy csoportból, hollandok magasan a legjobbak, de az olasz válogatott volt a csoportban a második legjobb...és nem csak az eredményei miatt
  • Rolka
    Mutu belőtte volna a tizit akkor most nem beszélünk semmiről! Ugy,hogy nagyon nagy mákotok volt, hogy Buffon megfogta!
  • Count Adyn
    Oké. A franciák nem érdemelték meg. A románok jobban megérdemelték volna mint az olaszok? Hmm?:D Ilyen alapon egyedül Hollandia érdemelte meg, és hát az olaszok voltak a legkevésbé rosszak rajtuk kívül végül is.)
  • Rolka
    Ugyan miért jár a szája? Elismerte ő is és én is,hogy kiestek a franciák és egyáltalán nem is érdemelték volna meg a továbbjutást!
    De ugyanúgy az olaszok se érdemelték meg! Ezt kéne nektek, olasz fanoknak belátni, ahogy RedDevil mondja