9806
Foci EB 2008
  • banok
    szívesebben látnám az oroszokat a negyeddöntőben.
  • gercse
    szerintem bármi lehet bármelyik meccsen, az mindig az adott pillanattól függ, papírformában ilyenkor már nem nagyon szabad bízni
  • Mityu91
    Sziasztok!

még nem írtam a topikba de most lenne pár kérdésem:) és reakcióm!
    Akor elsőnek a kérdések. Szerintetek nyernek ma a Spanyolok úgy hogy nem kapnak gólt és a Svédek vagy az oroszok az esélyesebbek.
    Holnap a negyeddöntőben a Portugálok mennyivel esélyesebbek a németeknél tehát 90.perc alatt van arra reális esély, hogy a portugálok megverik a jelenlegi német válogatottat és majd a Hollandok a Svédek (reméli) ellen milyen eséllyel lépnek pályára az eddig látottak alapján meg se kéne rendezni a meccset de szerintetek?

Köszönöm a válaszokat előre is!
  • primavis
    háát reméltem is, hogy nem lesz lábtörés, hiszen a Zambrottával való ütközése, amikor oldalról becsúszott, nem tünt annyira erősnek.
  • Breki33
    Nem tört el Ribéry lába
    2008. június 18. 13:38

A franciák irányítója az olaszok elleni mérkőzésen bokasérülést szenvedett

Nem tört el Franck Ribéry lába, a francia labdarúgó-válogatott irányítója csak rándulást szenvedett.

A Bayern München játékosa az olaszok elleni mérkőzésen sérült meg a bal bokáján, s korai búcsúja érzékenyen érintette a továbbjutásért harcoló francia cspatot, amely végül 2-0-s vereséget szenvedett, s kiesett. "Franck mankóval jár, nem tud ráállni a bal lábára" - mondta Raymond Domenech, a franciák szövetségi kapitánya.

Jobbulást neki
  • Breki33
    itt te vagy az elfogult

egyáltalán semmi nagyképű nem volt ebben a nyilatkozatban
    szval ezzel csak magad égetted

van még mit tanulnod !!!
  • primavis
    furcsa izlésre vall a az afrikai vegyesvállogatottat imádni!-:)))
  • SLICK
    Jajj ne idegeskedj, kedves elfogult barátom..
    Na mindegy mek tanulok, holnap vizsgázom.
    Ja és nem tehetek róla, hogy megvédem azt a csapatot amit szeretek. Elismerem, hogy rendkívűl gyengék voltak most, de hülye nem vagyok.
  • Breki33

• Breki33
    Cesare Maldini nyilatkozat pedig pontosan így hangzott

"„Ismerem a hollandok gondolkodását, és biztosra veszem, hogy Marco Van Basten és csapata komolyan veszi az utolsó csoportmeccsét. És van itt még valami más is. Tudomásom van arról, hogy miután lejár az Ajaxszal kötött kétéves szerződése, Van Basten a Serie A-ban óhajt dolgozni. Márpedig, ha tiszta lappal szeretne kezdeni, és egyáltalán állást akar kapni nálunk, akkor nem veszíthet a románok ellen" - így Cesare Maldini."

• Rolka
    Mondjuk az volt benne nagyképű, hogy már elkönyvelte, hogy ők nyernek!
  • Breki33
    Ez aztán rohadt nagyképű nyilatkozat

lol jobban tetted volna ha hallgatsz

• miki36
    már nem azért, de ezen mi volt a nagyképű?
  • SLICK
    "Del Piero ma az eurosportnak:
    ...remélem a hollandok sportszerüek lesznek,és nem tesznek keresztbe nekünk..."
    Kis magabiztos..
    Na meg Maldini nyilatkozata is, h Van Basten nem kap edzői állást Olaszországban. Na ezen meg besírtam.
  • miilann
    haggyuk ezt :p
    forca portugal
  • primavis
    na ja, ha a spanyol Villar a főnök a biróküldésnél! S Plattini is megéri a pénzét! Ki tudja, látjuk még a svéd mitugrászt az EB-n?
  • Mor3llo
    Ráadásul igencsak kérdéses Frings és Poldi játéka is :/
  • Gabe18
    Ennél nevetségesebb faxságot még nem hallottam,mint Lőw eltiltása.Én azóta nem láttam egy egyértelő megfogalmazást arról hogy egyáltalán miért küldték el...Hiába minél jobban be kell nyomni a portugálokat a 4 közé.Az azért mégse lehet hogy a nagyságos C.Ronaldo csapata ne jusson oda.
    Ezzel óriási hátrányba kerültünk,amit már szerintem nem fogunk tudni ellensúlyozni,az amúgyis jó portugálok ellen... Köszönjük UEFA,megcsináltátok...
  • Mor3llo
    Egyébként igen, nagy csata lesz.És remélem lekopírozzuk a 2006-os stuttgarti diadalt :) Hajrá Németország :D
  • Madbaby
    Hajrá Hollandok!
  • Mor3llo
    Te nem a másik meccset nézed ? :O
  • fanka93
    nagy csata lesz :) Hajrá Portugália :P
  • Mor3llo
    Mint Schweini a kiállítást...
    2perccel később Modric nyjútott lábbal hátulról szállt bele Fringsbe.Az csak sárgát ért.Érdekes...
    Sebaj, ígyis nyernki kell holnap!
  • ProGabe #6303
    mióta kötelező sg-t olvasni? :O :P
  • fanka93
    ezt Löw csak magának köszönheti
  • iko
    Azt kell mondani, hogy a bírók nem remekeltek eddig ezen az EB-n...
  • Mor3llo
    Nagyon f@[email protected]álok !
  • poppe
    örülök h nem csak nekem unalmas egész nap ezt olvasni :)
  • Breki33
    mi az állítólagos Del Piero nyilatkozatra várunk

gondolom elég nehéz megkeresni P
  • fanka93
    ehh,mi megy itt...pedig ma kapják meg az ellenfelüket a narancsok...de hát ez úgylátom senkit nem érint,veszekedjetek csak nyugodtan...amúgy nektek nem is mind1,hogy most ki ment tovább...áhh
  • ProGabe #6296
    hát persze hogy az!pl. minden portugál drukker azt hajtogatja,hogy szétalázzák a németeket.csakhogy teljesen más focit játszanak és a német kb. pont a portugál kioltója.ez fordítva természetesen nem igaz
  • Breki33
    mondjuk az tényleg elfogult aki azt mondja, hogy most aztán a döntőig menetel az olasz csapat

de ugyanígy elfogult aki más csapatra írja ugyanezt
  • ProGabe #6294
    hát ez az ember egyre szánalmasabb
  • Breki33
    mert nem volt lerántás sztem
    és szakértők is ezt mondták mecs után, talán még a bíró is elismerte P

ettől lennék elfogult?
  • Christiansen
    Domenech
  • ProGabe #6291
    ok,ez igaz!
    viszont még mindig nem tudom hogy szerintetek az miért nem volt tizi!nem oszt,nem szoroz,csak ebben az esetben már akkora az elfogultság részetekről,mintha közvetlenül ellenetek ítélték volna!
  • gercse
    Ez így van, Olasz foci topikban lehet olvasni, hogy nem vagyunk elvakultak a holland meg a román meccs után, és tudjuk, hogy a csapat hibája (is) volt az ott történtek
  • Breki33
    könyörgöm az egy válasz volt egy hülyeségre

vagy vki mondhat egy blődséget ha azt én cáfolom én hozom fel? P

Nem az olasz szurkolók kezdik el hajtogatni ezeket..........
  • gercse
  • Breki33
    szerintem az igazi olasz szurkoló látja , hogy a csapata nem játszott jól magához képest és ezt egymás között is elismerik

de ezek a hozzá nem értő írások pl #6269 elég

és nem azt csinálják mint a francia szurkolók akik inkább leszarozzák a saját csapatukat ahelyett, hogy sportszerűen elismernék Olaszország jobb volt!