Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szabály azt mondja: ha 3 csapatnak azonos a pontszáma, akkor az egymásközti mérkõzések gólkülönbsége dönt.
Mivel a halálcsoportban két ilyen meccs már döntetlen volt, ha a harmadik is az lenne, akkor ez a kritérium a döntõ (amely a román illetve az olasznak a jobb, mivel õk lõttek már egy-egy gólt egymásnak, mig a francia még nem, s ha lõnek a francia-olaszon is, pl.1-1, 2-2, az meg az olasznak, mert több lesz a góljaik száma mint a franciáké).
A probléma akkor merül fel, ha az olasz-francia 0-0, mert akkor a románok és az olaszok egyformán állnának s köztük kellene különbséget tenni. Mivel nem direkt meccs, 11-es nem lehet, tehát jön a 4. kritáérium a gólarány és itt már számit a románok hollandok elleni eredménye is (ahogy az olaszoké is). jelenleg ez -3 az olaszoknál, tehát a románok nem szabadna 0-3-ra kikapniuk, vagy jobban, a 3 gólos vesreseg is jó, ha rugnak gólt.
Ez mind szép és jó, csakhát az olaszok és franciák majd bolondok lesznek 0-0-t játszani!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
EEE 1899
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ezt most nem értem, tehát úgy veszem ki, hogy a románoknak az jobb ha 2 góllal kapnak ki mintha csak 1-el kapnának ki? Az meg hogy a fenébe lehet?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A franciák a látottak alapján (hiába kaptak ki 4-1-re a hollandoktól), jobbak az olaszoknál, sokkal veszélyesebbek voltak a hollandokra. Hosszú ideig nyomás alatt is tudták tartani a holland kaput.
Az olaszok vergõdõ, erõlködõ, identitás zavaros játéka abszolut nem érdemelne meg egy tovább jutást. Annál inkább egy kiesést, ami legalább a soraik rendezésére és a kaotikus zûrzavar -ami valljuk be, jelenleg a csapat meghatározó "erénye"- megszüntetésére késztetné õket.
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- legyõzi Olaszországot és a románok nem verik meg a hollandokat.
Olaszország negyeddöntõs, ha:
- legyõzi Franciaországot és a románok nem verik meg a hollandokat.
- 1-1-es vagy annál gólgazdagabb döntetlent játszik a franciákkal, és a románok kikapnak a hollandoktól. Ebben az esetben mindhárom csapat 2-2 ponttal állna, egymás ellen azonos gólaránnyal, és a lõtt gólok száma számítana.
- 0-0-t játszik a franciákkal, és a románok 3-0-ra kikapnak a hollandoktól. Ebben az esetben azonos lenne a három együttes pontszáma és gólaránya is, az UEFA-együttható pedig az olaszoknak kedvezne.
Románia negyeddöntõs, ha:
- legyõzi Hollandiát.
- döntetlent játszik Hollandiával, miközben az olaszok ugyancsak ikszelnek a franciákkal.
- két góllal kikap a hollandoktól, és az olaszok 0-0-t érnek el a franciákkal. Ebben az esetben a pontszám azonos lenne, de a gólarány a románok javára döntene. Ugyanez vonatkozik arra is, ha a románok 4-1-re vagy 5-2-re maradnak alul.
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
89.percig 1-1 a franccia meccsen az állás majd a 90.percben Henry papa villan eget igy 2-1 a franciáknak és a románok meg 0-0 át tolnak.
vagy pedig elég faszentos lenne az is ha a 89.percben egyenlítetnének a franciak majd a 91.ben bünetetõt itélnének enkik mint anno az angolok ellen 😄
24 - Exile -Nov.23
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
24 - Exile -Nov.23
De akkor a gólokat szerezze már Toni és Ribery.Majd a végén koccintanak jóízûen egy Paulanerrel, és jöhetnek is haza Münchenbe dolgozni Klinsivel 😛😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
fra-ita 1-1 lessz sajnos .'(
bár azért reménykedem 😄
24 - Exile -Nov.23
REAL MADRID