Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
A lényeg, hogy csiguszék csak akkor mennek tovább ha nyernek, és a románok meg nem

van a 3. számú UEFA kritériumnál (azonos pontszám 3 csapatnál) egy eltérõen értelmezett kitétel.
A szabály azt mondja: ha 3 csapatnak azonos a pontszáma, akkor az egymásközti mérkõzések gólkülönbsége dönt.
Mivel a halálcsoportban két ilyen meccs már döntetlen volt, ha a harmadik is az lenne, akkor ez a kritérium a döntõ (amely a román illetve az olasznak a jobb, mivel õk lõttek már egy-egy gólt egymásnak, mig a francia még nem, s ha lõnek a francia-olaszon is, pl.1-1, 2-2, az meg az olasznak, mert több lesz a góljaik száma mint a franciáké).
A probléma akkor merül fel, ha az olasz-francia 0-0, mert akkor a románok és az olaszok egyformán állnának s köztük kellene különbséget tenni. Mivel nem direkt meccs, 11-es nem lehet, tehát jön a 4. kritáérium a gólarány és itt már számit a románok hollandok elleni eredménye is (ahogy az olaszoké is). jelenleg ez -3 az olaszoknál, tehát a románok nem szabadna 0-3-ra kikapniuk, vagy jobban, a 3 gólos vesreseg is jó, ha rugnak gólt.
Ez mind szép és jó, csakhát az olaszok és franciák majd bolondok lesznek 0-0-t játszani!
de akkor írja úgy, hogy MAX. 2 góllal kaphatnak ki, egyértelmûbb lett volna 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bubu13
Te télleg nem érted? Nem õk akarják hogy rúgjanak kettõt nem jobb az nekik de belövik azt a 2 a Holllandok és 0:0 a Olasz meccs akkor a Románok mennek tovább

EEE 1899

Christiansen
Ha a románok két góllal kapnak ki és a másik meccs 0:0, akkor õk mennek tövább, ha pedig lõtt góllal hárommal kapnak ki akkor is a több lõtt gól miatt.

de az miért jobb, mintha csak 1-el? A gólkülönbség minél jobb legyen az a cél nem, vagy valami idióta UEFA szabály van megint?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bubu13
Ha kikapnának 2 góllal a Hollandoktól

EEE 1899

,,- két góllal kikap a hollandoktól, és az olaszok 0-0-t érnek el a franciákkal. Ebben az esetben a pontszám azonos lenne, de a gólarány a románok javára döntene. Ugyanez vonatkozik arra is, ha a románok 4-1-re vagy 5-2-re maradnak alul."

Ezt most nem értem, tehát úgy veszem ki, hogy a románoknak az jobb ha 2 góllal kapnak ki mintha csak 1-el kapnának ki? Az meg hogy a fenébe lehet?

fsgh
Portugál Német jó lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

skatulya bácsi

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

fanka93
én tippmixen egy holland-román X-et tettem meg,és egy olasz gyõzelmet,ezt a kettõt 1 szelvényen,a másik szelvényen pedig,hogy lesz kiállítás a holland-románon(a románok úgyis rugdosódni fognak,ha rosszul állnak),és hogy a francia-oalszon mind2 csapat lõ gólt! remélem bejön mind2!!😊

skatulya bácsi
Na ma Holland és francia gyõzelmet várok és ezáltal e két csapat továbbjutását is egyben ebbõl a halál csoportból.
A franciák a látottak alapján (hiába kaptak ki 4-1-re a hollandoktól), jobbak az olaszoknál, sokkal veszélyesebbek voltak a hollandokra. Hosszú ideig nyomás alatt is tudták tartani a holland kaput.
Az olaszok vergõdõ, erõlködõ, identitás zavaros játéka abszolut nem érdemelne meg egy tovább jutást. Annál inkább egy kiesést, ami legalább a soraik rendezésére és a kaotikus zûrzavar -ami valljuk be, jelenleg a csapat meghatározó "erénye"- megszüntetésére késztetné õket.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

fanka93
amióta megy az EB,tegnap volt olyan,hogy mind2 meccsem bejön tippmixen<#vigyor2>

Rockynhooo
õ is azt írta 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Gunnersboy
spanyol holland nemigen lesz, ugytudom hogy ha mind2 eljut addig akkor az elõdöntöben már találkoznak egymással

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

najó, inkább ne beszéljünk olasz kajákról, mert folyni fog a nyálam... XD
Rage47
na az szép lenne:p
portugál/spanyol-holland döntõt akarok
gabber_saviola
délolaszban tengeriherkentyü+tészta+fagyi a menõ 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

úgyérted, hogy sülltmacska-csiga?<#idiota><#idiota><#idiota>
Franciaország negyeddöntõs, ha:
- legyõzi Olaszországot és a románok nem verik meg a hollandokat.

Olaszország negyeddöntõs, ha:
- legyõzi Franciaországot és a románok nem verik meg a hollandokat.
- 1-1-es vagy annál gólgazdagabb döntetlent játszik a franciákkal, és a románok kikapnak a hollandoktól. Ebben az esetben mindhárom csapat 2-2 ponttal állna, egymás ellen azonos gólaránnyal, és a lõtt gólok száma számítana.
- 0-0-t játszik a franciákkal, és a románok 3-0-ra kikapnak a hollandoktól. Ebben az esetben azonos lenne a három együttes pontszáma és gólaránya is, az UEFA-együttható pedig az olaszoknak kedvezne.

Románia negyeddöntõs, ha:
- legyõzi Hollandiát.
- döntetlent játszik Hollandiával, miközben az olaszok ugyancsak ikszelnek a franciákkal.
- két góllal kikap a hollandoktól, és az olaszok 0-0-t érnek el a franciákkal. Ebben az esetben a pontszám azonos lenne, de a gólarány a románok javára döntene. Ugyanez vonatkozik arra is, ha a románok 4-1-re vagy 5-2-re maradnak alul.

REAL MADRID

gabber_saviola
grazie, prego

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
<#nyes><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Christiansen
Tippjeim:
spagetti-csiga 2:1
fapapucs-dácsia 2:0
ámen

gabber_saviola
már az elején eldöntik a digók, semmi izgaélom nem lesz.

II Rocky II
ha hiszed ha nem nekem hasonlo elméletem volt csak annyi a különbség hogy valós lessz.
89.percig 1-1 a franccia meccsen az állás majd a 90.percben Henry papa villan eget igy 2-1 a franciáknak és a románok meg 0-0 át tolnak.
vagy pedig elég faszentos lenne az is ha a 89.percben egyenlítetnének a franciak majd a 91.ben bünetetõt itélnének enkik mint anno az angolok ellen 😄

24 - Exile -Nov.23

desigo
loool xDDDDDD
Christiansen
Kihagytad a történetbõl Torghelle Sanyit<#banplz>
"Air Sanyiii!!.."

gabber_saviola
😄ddddd

Christiansen
akvila lövés😄DSDDd

Christiansen
Remélem megint a holnapi két meccs lesz a legjobb a körbõl 😄

Count Adyn
Aha majd Toni és Ribery góljaival 1-1 lesz, aztán 92.ik percbe, mikor véget ér a Holland-Román döntetlennel, 11 est kapnap a franciák, mert MAterazzi Zidane anyját szidta a kispadról, de Buffon kivédi, majd azzal a lendületbõl inditja magát a matrózruhában játszó gerazolival kényszerítõzve, átrobog a pályán, majd hogy mégjobban alázzon egy Zidane-roulett el elhuzza Kupé melett, felemeli és beollóza az üres kapuba. Ez igy lesz tutira😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

l2mann
hát a bírók mostanában elég kakafejûek, nem?

II Rocky II
holnapig nem irok semmi joslatot...remélem bejön a tippem és lessz vmi holnap est :]

24 - Exile -Nov.23

gabber_saviola
x tutinem 😛

LasCar16
a bírónak 10x-es szorzója van

#acm

Mor3llo
fõ az optimizmus, nem ? 😄
De akkor a gólokat szerezze már Toni és Ribery.Majd a végén koccintanak jóízûen egy Paulanerrel, és jöhetnek is haza Münchenbe dolgozni Klinsivel 😛😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
*megmondod

Rockynhooo
te mindig megmondom aztán jössz sírni topikomba h nem jöttek be 😄 ugyh most télleg reménykedhetsz 😄

l2mann
nemhiszem h x lesz

II Rocky II
ja sajnos iksz lessz mindkettõ meccs igy 3pontos rámonok mennek tovább:S
fra-ita 1-1 lessz sajnos .'(
bár azért reménykedem 😄

24 - Exile -Nov.23

gabber_saviola
de, pont akartam javasolni 😄dd

Mor3llo
majd szurkolok Contrának, nem ? 😄

gabber_saviola
simán továbbmegyünk 😛

NeoMaN
Románoknak.
😊))))))))))

Christiansen
w77d feltehetnél egy nagyobbacska összeget a románokra<#idiota>

desigo
utolsó lehetõségetek lenne xD

de hiába...
l2mann
én sztem a digóknak kell😄 mindenki tegye meg a németeket holnap!!!! húú de nagyot kaszállunk!!!!!!😄

gabber_saviola
szerintem fanolj be a Románoknak 😛

Nagy dilemma <#hehe>

REAL MADRID