9806
Foci EB 2008
-
Jimanszky #6406 Az jó,nálam van olyan ismi aki 500 pont felett van:O -
#6405 iwiw 242 pont, ismik között 5. vagyok :) -
#6404 A hajrá Spanyolok és HOllandok, az oké????
Hát azért óriásit csalódtam, nem olyannak indult az EB mint kellett volna! Pörgés kell, és csak most kezd beindulni! De eszméletlen a sok meglepetés! -
#6403 messze van még a vége :) -
Jimanszky #6402 Nekem most 237 pontom van "ott".:)Alkoholmentes sör??Akkor inkább a bal herém:DD -
#6401 A dobozos sör az első lépés az alkoholmentes sör felé... És mindenki tudja, hogy hova vezet az :P
Megjegyzés: tegnap mindkét meccset eltaláltam, ma meg úgy áll, hogy mindkettőt bukom... De szeretem én ezt. -
#6400 Hajrá svédek és spanyolok!!! :D -
#6399 Mindkét meccsről szó lesz a spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha így marad, akkor 50 pontot bukok az iwiwen, 4 gólnak kellene még születnie ezen felül a két meccsen, ha nyerni akarok a fogadáson. :D Úgy néz ki mostanában csak az esélytelenebb csapatokra érdemes tenni, de majd meglátjuk a végén. -
Jimanszky #6398 Persze,érthető;)Na megyek zuhanyozni,majd re.
-
#6397 görögök amúgy nem érdemelték meg játék alapján, de a spanyolok se érdemelnék meg -
#6396 mér, akkor 3-nál több pontot kapnak? :) -
Jimanszky #6395 Akkor bocsesz! -
#6394 nem -
Jimanszky #6393 Szerintem csak akkor ha a svédek ma rúgnak 4-et,de javítsatok ki,ha nem így lenne. -
#6392 jah
most nézem a csoport pontokat... -
#6391 Elég jók az oroszok, de a második félidő izgibb lesz, tuti! -
#6390 Spanyolok bukhatják még a csoportelsőséget? -
Jimanszky #6389 Mondjuk abszolút nem meglepő h nem teszik oda magukat a spanyolok.Majd holnaptól kezdődik az EB!!! -
Jimanszky #6388 Nekik már mindegy,hisz ott vannak a negyeddöntőben.Biztos a "B" csapat játszik és pihentetik a nagy sztárokat.Mondjuk nem tudom,mert nem azt nézem:) -
#6387 szpojlerezzé lécci egy spanyol-görög állást -
#6386 görög góóól -
#6385 meg is lett az eredménye...... -
Jimanszky #6384 "TILOS fikázni a csapatokat, és FLÉMET szítani. Aki ezeket megszegi, azt a zéró tolerancia elve szerint KIVÁGOM és mehet panaszkodni a [email protected]!"
EZT JÓL JEGYEZZÉTEK MEG!!
Csak azért mert az elmúlt napokban volt pár ilyen egyén és én is utálom az ilyen embereket h szar ez meg szemét,fos.Mindenki szereti valamelyik csapatot és ezt tiszteletben kell tartani.uff!
-
#6383 Spanyolok nem túl jók ma... -
Jimanszky #6382 Ahogy skatulya bácsi is mondta,oroszoknak kéne még egy gól h nyugodtak legyenek. -
Jimanszky #6381 állat a meccs!!De elég egy villanás a svédektől és jajjj -
#6380 Az oroszok egy jó kis meccset játszanak ...eddig sajna csak önmagukkal. :D -
Jimanszky #6379 de akkor is hülyén néz ki.Már rájöttem jaja:) -
Monoton #6378 Mekkora kapufa -
#6377 Ezek az oroszok szeretik egymást zavarni a svéd kapu előtt -
Martins15 #6376 LoL mennek a vodkások :) -
#6375 huu majdnem 2 -
Jimanszky #6374 óó értem mááár.Piros a mezük és pirossal végződik a szín.áhhá.Mindenesetre elég érdekes.ÁÁÁ mekkora véédés!!! -
#6373 az fehér-kék-piros bazz
:)))))))
csak felül veszed hozzá lelki szemeiddel a mez alapszinét ami piros -
#6372 ?:D
csak cselesen van:) -
Monoton #6371 Csak forditva ha jol látom -
Jimanszky #6370 azt tudom,de nézd már meg a mezüket.rohadjak meg más van rajta. -
#6369 fehér-kék-piros a zászlójuk... -
Jimanszky #6368 Mittomén h írják a nevét:DDD -
Jimanszky #6367 Hát igen,a svédek bármikor felszívhatják magukat Ibrahimovics révén.